moze li mi netko reci zasto ne smijem doci do zemlje ?, kad sam usao u zemljinu orbitu bio sam trenutno smaknut i to bez borbe !??
moze li mi netko reci zasto ne smijem doci do zemlje ?, kad sam usao u zemljinu orbitu bio sam trenutno smaknut i to bez borbe !??
Malo da obnovim..
@D-Style... Nista od slijetanja na planete.. heheh.. I ja bi to volio ali sta ces, reci ako ti treba neka pomoc i tocno u cemu pa cu ti pokusati olaksati igranje... Dolazi uskoro jedna igra Infinity(MMO) i imat ce kvalitetno slijetanje na planete, bez loadinga.. Ali ja bi takvo nesto volio na SP.. Evo jedan filmic da vidite o cemo se radi, malo si ubrzajte do prolaska kroz prstenove planete i samog slijetanja, jako lijepo to izgleda(vjerojatno prostoji otvoren forum za ovu igru ali neka)
Da se vratim na X3TC... Bas nismo dugo pricali o njoj.. bas steta sto nema vise igraca koji bi prepoznali kvalitetu ove igre.. Istina treba vreman da se upoznas s njom ali kada se upoznas i vidis kolio je duboka, ostanes zarazen. Prica nije nesto posebno ali to nije ni bitno, bitno je da ti mozes toliko napredovati u igri, do te mjere da... zaradis milijarde kredita, izgradis nekoliko stanica po razlicitim sistemima(s kojima ubrzavas prihod), pa do recimo neograniceno posjedovanje razlicitih brodova. Moj prijatelj ih ima 250 i to 20 najjacih kruzera pa do manjih i na kraju samih fightera.. I sada zamislite si sa takvom flotom, putujes po sistemima i ako zelis unistavas sve pred sobom i dobre i lose..
Inace ova je zadnja igra X serije.. Ali kao sto je Egosoft najavio, da ne planiraju odustati od svemirskih simulacija. Tako da ni ja ne odustajem od njih, makar su samo jednu vrstu igre napravilo do sada..