X3: Terran Conflict

poruka: 32
|
čitano: 9.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
X3: Terran Conflict

moze li mi netko reci zasto ne smijem doci do zemlje ?, kad sam usao u zemljinu orbitu bio sam trenutno smaknut i to bez borbe !??

http://admin.schime-share.schime.operaunite.com/webserver_1/content/index.html

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: X3: Terran Conflict
D-Style kaže...

moze li mi netko reci zasto ne smijem doci do zemlje ?, kad sam usao u zemljinu orbitu bio sam trenutno smaknut i to bez borbe !??

Malo da obnovim..

@D-Style... Nista od slijetanja na planete.. heheh.. I ja bi to volio ali sta ces, reci ako ti treba neka pomoc i tocno u cemu pa cu ti pokusati olaksati igranje... Dolazi uskoro jedna igra Infinity(MMO) i imat ce kvalitetno slijetanje na planete, bez loadinga.. Ali ja bi takvo nesto volio na SP.. Evo jedan filmic da vidite o cemo se radi, malo si ubrzajte do prolaska kroz prstenove planete i samog slijetanja, jako lijepo to izgleda(vjerojatno prostoji otvoren forum za ovu igru ali neka)

Da se vratim na X3TC... Bas nismo dugo pricali o njoj.. bas steta sto nema vise igraca koji bi prepoznali kvalitetu ove igre.. Istina treba vreman da se upoznas s njom ali kada se upoznas i vidis kolio je duboka, ostanes zarazen. Prica nije nesto posebno ali to nije ni bitno, bitno je da ti mozes toliko napredovati u igri, do te mjere da... zaradis milijarde kredita, izgradis nekoliko stanica po razlicitim sistemima(s kojima ubrzavas prihod), pa do recimo neograniceno posjedovanje razlicitih brodova. Moj prijatelj ih ima 250 i to 20 najjacih kruzera pa do manjih i na kraju samih fightera.. I sada zamislite si sa takvom flotom, putujes po sistemima i ako zelis unistavas sve pred sobom i dobre i lose..

Inace ova je zadnja igra X serije.. Ali kao sto je Egosoft najavio, da ne planiraju odustati od svemirskih simulacija. Tako da ni ja ne odustajem od njih, makar su samo jednu vrstu igre napravilo do sada..

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 0:32 (Magger).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice