Ne igram u guildu u kojem su hrvati, ali u originalu smo bili hrvatski guild pa nas je ostalo dosta i danas...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde super da je tema ponovno aktivna :D, amo postajte screenshotove i linkove armorya likova bez obzira koji ste lvl
Izjava dana na raidu: Ivo was kicked out of the guild by Jadranka.
Meni je acc frozen vec oko 2 mjeseca, al nisam dobio 7 dana gratis, zna li netko zašto ?
Evo moj glavni lik:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn'Qiraj&n=Wort
@nekitamo
Mislim da nisi dovoljno dugo neaktivan :) , ali nisam siguran.
A jbg xD, počinjem ponovno za 2-3 tjedna :D
Ma nije dugo neaktivan , ak je bio 80 i ok gearan za hce moze se u mjesec dana super gearat i raidat sve novije raidove bar na 10 man
ej ljudovi jel igra tko na ravenholdt, alliance strana?!
ja sam lvl 80 war, treba mi neki dobar guild xD
Ako ima Hordasa na Darksorrow nek se jave, mogu se javit i ally da oprobam novu sjekiricu na njima
Ima li koga na Earthen Ringu horda???
Prije igro na silvermoonu.
Sad na Auchindoun.
Igra ko tamo
Prije igro na silvermoonu.
Sad na Auchindoun.
Igra ko tamo
ja igram kaj si ally i horda?
Horda ti?
Horda ti?
be lock, lvl 49 ti?
jos altovi - taur war 11 lvl, be mage 7 lvl
Horda ti?
be lock, lvl 49 ti?
a jesu ti neki altovi :P hehee
Horda ti?
be lock, lvl 49 ti?
Level 55 Be Hunter-Inactive
Level 63 Be Dk -Active
Horda ti?
be lock, lvl 49 ti?
a jesu ti neki altovi :P hehee
znm, i jadnog i drugog dignuo u 3 sata sve skupa, i to cisto iz dosade...
Horda ti?
be lock, lvl 49 ti?
Level 55 Be Hunter-Inactive
Level 63 Be Dk -Active
jel to meni smrdi b-b-b-b-bust?
nick - Malacurica(lock), i Velikibadass(war), i Manjideckic(mage) xD
kom se da vispajte me, i sam recite s bol-a, ak ste allyi, pazite se ak ste slabiji, ak ste jaci isto se pazite jer nezz zasto ali moja gilda bas i ne voli allye, pa...
Pitam gdje ima najjeftinije za kupiti, čovjek je stavio link od stranice na kojoj mi odbijaju karticu. Da ti nacrtam?
Pitam gdje ima najjeftinije za uzet (a da je dostupno).
a tebi krele treba facepalm
Pa najbolje i najsigurnije ti je od samog blizzarda
Prvo otvori demo acc i dobiš 10 dana trial
nakon toga samo odeš u svoj profil i upišeš karticu i odma postaneš punopravan igrač
igru skineš direktno sa bilzzarda
@Rainmaker
za levlanje od 71 do 80 je vrlo lako imaš 20 dnevnih q na raspolaganju svaki dan a svaki daje 20K xp
a nakon toga samo odradiš q
sa po 3 sata dnevno možeš skinuti 80 lev za 15 dana ili čak i manje (ako ideš u instance)
nego reci te mi nisan dugo igra wow cca 3 miseca ili tako kako je sada stanje sta se tice tezine instanci ... prvenstveno mislim od patcha 3.3 jer prije toga san bija dosta aktivan
cujemo okolo da je prejednostavo vise za casual players ali bi mi bilo draze da mi netko objasni stanje iz prve ruke
ovo je moj lik s kojin sam igra u posljednje vrime, imam jos paladina al nije u main spec.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bronze+Dragonflight&cn=Sh%C3%ADri
unaprijed hvala
Igru moze završit i trogodišnje autisticno dijete. Eto ti ti situacije
sicam se jos i naxxa, ulduara i coloseuma stanje nije tako bilo... jos se i mislim pocet igrat ponovo...
sicam se jos i naxxa, ulduara i coloseuma stanje nije tako bilo... jos se i mislim pocet igrat ponovo...
Brate ako hoces da ti iskreno kazem situacija je takva da trenutno solidno gearana 5 man ekipa moze razvalit Naxx :)
Al tako to ide tu su sad izazovi Icecrowna, mada mi nije ni blizu impresivan kao prethodne instance sve je nekako minimalisticki napravljeno nema previse trash mobova izmedju bossova, dizajn je monoton i bezvezan. .
Ako nisi igrao dugo tj prije uvodjenja matchmaking sistema ocekuje te dosta dosta iznenadjenja
cuj ako se to radi o pvp-u onda nisam zainteresiran... u tbc sam radija pvp vecinom... kad sam vidija kako gear izgleda sugavo u wotlk odusta sam i presa na pve
sudeci po reakcijama ocito je wow posta jedan tip grinda... sve dok ne nabijes neki kvalitetan gear tipa lvl 232 cipaj po hc dungeons, a onda cipaj po farmanju golda za repairs i flasks i ajmo u icecrown citadel.
mislim se bi li krenija ponovo al sve me to nekako odvlaci od wowa. likovi mi nisu losi, samo je trenutno stanje u wowu upitno
cuj ako se to radi o pvp-u onda nisam zainteresiran... u tbc sam radija pvp vecinom... kad sam vidija kako gear izgleda sugavo u wotlk odusta sam i presa na pve
sudeci po reakcijama ocito je wow posta jedan tip grinda... sve dok ne nabijes neki kvalitetan gear tipa lvl 232 cipaj po hc dungeons, a onda cipaj po farmanju golda za repairs i flasks i ajmo u icecrown citadel.
mislim se bi li krenija ponovo al sve me to nekako odvlaci od wowa. likovi mi nisu losi, samo je trenutno stanje u wowu upitno
Ma pazi za casual igra ili covjeka koji se vraca stanje je genijalno jer ces uvjek imati sta da radis i nikada nije dosadno, ma koliko komercijalizacija olaksala stvari za hardcore ljude za neke koji provode manje od 12 sati na WoW vecina tog je dobro. . .
Sto se tice PvP opreme juce mislim da je zavrsila sezona arene i stize novi set koji ce da zamjeni Relentless tako da ce bit novih stvari da te okupiraju, moci ces od Honoura da maznes Furious
A s itemima lvl 232 ces tesko upasti u Icc ako nemas neki raid orjentiran Guild da te progura ili ako uletis vjerojatno ce biti wipe fest, no dobra vijest je da su tu 3 nova HC-a koji dropaju jaci gear od onog kojeg tvoj main nosi.
I kao Hordas duzan sam da ti kazem, crkni smrdljivi ally dodji sto prije da te razbucam u komadice i da te nateram da obrises WoW jednom za svagda.
Vidimo se na bojnom polju
haha primijeti link moga lika i provjeri koji je lvl gear.... upast u icecrown nece bit problem, bar 10 man
sta ce tice horde.. bolji ste u pvp nema sta, al sta se mene tice koga god vidim iz horde koljem... no mercy....
btw ako ima hrvata na bronze dragonflight iz ally da su aktivni i da raidaju javite se...
za neke koji provode manje od 12 sati na WoW vecina tog je dobro. . .
Zapravo s novim patchevima neces provoditi manje od 12 za WoWom kak je olaksano sve xD
Na svakom altu T9 bez beda, sve raidat bez beda, svi govore kak se igra pretvorila u casual ali je igra zapravo jos vise time-consuming nego prije jer je tolko toga moguce skupiti za malo vremena da ides po sve sa svim likovima.
za neke koji provode manje od 12 sati na WoW vecina tog je dobro. . .
Zapravo s novim patchevima neces provoditi manje od 12 za WoWom kak je olaksano sve xD
Na svakom altu T9 bez beda, sve raidat bez beda, svi govore kak se igra pretvorila u casual ali je igra zapravo jos vise time-consuming nego prije jer je tolko toga moguce skupiti za malo vremena da ides po sve sa svim likovima.
pa da ako cijeli dan radis hc nakupis frost emblema kao tank za t10 gir u jednom danu, kao hiler u 1,5 do 2 dana, a kao dps max 1 tjedan. tak da stvarno gir nije problem više.
pa da ako cijeli dan radis hc nakupis frost emblema kao tank za t10 gir u jednom danu, kao hiler u 1,5 do 2 dana, a kao dps max 1 tjedan. tak da stvarno gir nije problem više.
O cemu ti pricas covjece? Ocigledno ne citas dovoljno dobro sistem je takav da samo 1. (prvi) put kada odradis random HC u jednom danu kao nagradu dobijes Emblem Frosta, a za svaki sljedeci random HC u tom danu dobija x2 Emblema Triumpha tako da tvoje price o farmanju T10 kroz HC su bajke.
Takodje svaki tjedan izlazi weekly raid, kada odradis zadanog bossa dobijes 5 Emblema Frosta i to je to, ostatak moras skupljati raid-ajuci Icc a kroz HC daily.
Da istina olaksali su nabavku T9 seta kroz suludi farming HCova jer se moze nabrati Triumpha kao govana, ali da bi dobio T10 ipak ces se mroati potruditi da raidas Icc, pogotovo ako ciljas na unapredjene verzije T10 seta za koje tokeni dropaju samo u 25man.
Tako da stvari jesu olaksane za casual igraca koji moze nabrijati nabrzaka svakog alt-a na T9 da mu bude zanimljivo ali za dalje ipak se mora jos potruditi, ne kao prije ali opet nije tako lako kako Matata prica.
sve se svodi na farmanje u biti.... osim raida u icecrown jer je ostalo neportebno radit buduci da triumph ispada sad regularno u svim hc