World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.717
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

Ne igram u guildu u kojem su hrvati, ali u originalu smo bili hrvatski guild pa nas je ostalo dosta i danas...

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
15 godina
neaktivan
Pošto imam neaktivan račun već godinu dana dobio sam 7 dana besplatno, što sam aktivirao danas. Dosta toga se promjenilo, ali ništa drastično. Ništa budem igrao 7 dana pa ako bude bilo dobro re-aktivirati ću pretplatu :)
16 godina
World of Warcraft

Ajde super da je tema ponovno aktivna :D, amo postajte screenshotove i linkove armorya likova bez obzira koji ste lvl

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Izjava dana na raidu: Ivo was kicked out of the guild by Jadranka.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Meni je acc frozen vec oko 2 mjeseca, al nisam dobio 7 dana gratis, zna li netko zašto ?

I'm diggin' my way to somethin' better

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo moj glavni lik:

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn'Qiraj&n=Wort

@nekitamo

Mislim da nisi dovoljno dugo neaktivan :) , ali nisam siguran.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 22:59 (Xanzzu).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

A jbg xD, počinjem ponovno za 2-3 tjedna :D

I'm diggin' my way to somethin' better

1 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Ma nije dugo neaktivan , ak je bio 80 i ok gearan za hce moze se u mjesec dana super gearat i raidat sve novije raidove bar na 10 man

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ej ljudovi jel igra tko na ravenholdt, alliance strana?!

ja sam lvl 80 war, treba mi neki dobar guild xD

još malo pa ban.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Ako ima Hordasa na Darksorrow nek se jave, mogu se javit i ally da oprobam novu sjekiricu na njima Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li koga na Earthen Ringu horda???

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prije igro na silvermoonu.

Sad na Auchindoun.

Igra ko tamo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gauta kaže...

Prije igro na silvermoonu.

Sad na Auchindoun.

Igra ko tamo

ja igram kaj si ally i horda?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Horda ti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gauta kaže...

Horda ti?

be lock, lvl 49 ti?

jos altovi - taur war 11 lvl, be mage 7 lvl

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
Matatata krele od zanata kaže...
Gauta kaže...

Horda ti?

be lock, lvl 49 ti?

a jesu ti neki altovi :P hehee

16 godina
neaktivan
Gauta kaže...

Horda ti?

be lock, lvl 49 ti?

Level 55 Be Hunter-Inactive

Level 63 Be Dk -Active

16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
Gauta kaže...

Horda ti?

be lock, lvl 49 ti?

a jesu ti neki altovi :P hehee

znm, i jadnog i drugog dignuo u 3 sata sve skupa, i to cisto iz dosade...  Nevinašce

Gauta kaže...
Gauta kaže...

Horda ti?

be lock, lvl 49 ti?

Level 55 Be Hunter-Inactive

Level 63 Be Dk -Active

jel to meni smrdi b-b-b-b-bust? Cool

nick - Malacurica(lock), i Velikibadass(war), i Manjideckic(mage) xD

kom se da vispajte me, i sam recite s bol-a, ak ste allyi, pazite se ak ste slabiji, ak ste jaci isto se pazite jer nezz zasto ali moja gilda bas i ne voli allye, pa...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 14:32 (Matatata krele od zanata).
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Pitam gdje ima najjeftinije za kupiti, čovjek je stavio link od stranice na kojoj mi odbijaju karticu. Da ti nacrtam?

Pitam gdje ima najjeftinije za uzet (a da je dostupno).

a tebi krele treba facepalm

Pa najbolje i najsigurnije ti je od samog blizzarda

Prvo otvori demo acc i dobiš 10 dana trial

nakon toga samo odeš u svoj profil i upišeš karticu i odma postaneš punopravan igrač

igru skineš direktno sa bilzzarda

@Rainmaker

za levlanje od 71 do 80 je vrlo lako imaš 20 dnevnih q na raspolaganju svaki dan a svaki daje 20K xp

a nakon toga samo odradiš q

sa po 3 sata dnevno možeš skinuti 80 lev za 15 dana ili čak i manje (ako ideš u instance)

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 19:37 (Darky).
17 godina

nego reci te mi nisan dugo igra wow cca 3 miseca ili tako kako je sada stanje sta se tice tezine instanci ... prvenstveno mislim od patcha 3.3 jer prije toga san bija dosta aktivan

cujemo okolo da je prejednostavo vise za casual players ali bi mi bilo draze da mi netko objasni stanje iz prve ruke

ovo je moj lik s kojin sam igra u posljednje vrime, imam jos paladina al nije u main spec.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bronze+Dragonflight&cn=Sh%C3%ADri

unaprijed hvala

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan

Igru moze završit i trogodišnje autisticno dijete. Eto ti ti situacije Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 15:06 (mislav_01).
17 godina

sicam se jos i naxxa, ulduara i coloseuma stanje nije tako bilo... jos se i mislim pocet igrat ponovo...

17 godina
Obi Wan kaže...

sicam se jos i naxxa, ulduara i coloseuma stanje nije tako bilo... jos se i mislim pocet igrat ponovo...

Brate ako hoces da ti iskreno kazem situacija je takva da trenutno solidno gearana 5 man ekipa moze razvalit Naxx :)

Al tako to ide tu su sad izazovi Icecrowna, mada mi nije ni blizu impresivan kao prethodne instance sve je nekako minimalisticki napravljeno nema previse trash mobova izmedju bossova, dizajn je monoton i bezvezan. .

Ako nisi igrao dugo tj prije uvodjenja matchmaking sistema ocekuje te dosta dosta iznenadjenja

17 godina

cuj ako se to radi o pvp-u onda nisam zainteresiran... u tbc sam radija pvp vecinom... kad sam vidija kako gear izgleda sugavo u wotlk odusta sam i presa na pve

sudeci po reakcijama ocito je wow posta jedan tip grinda... sve dok ne nabijes neki kvalitetan gear tipa lvl 232 cipaj po hc dungeons, a onda cipaj po farmanju golda za repairs i flasks i ajmo u icecrown citadel.

mislim se bi li krenija ponovo al sve me to nekako odvlaci od wowa. likovi mi nisu losi, samo je trenutno stanje u wowu upitno

17 godina
Obi Wan kaže...

cuj ako se to radi o pvp-u onda nisam zainteresiran... u tbc sam radija pvp vecinom... kad sam vidija kako gear izgleda sugavo u wotlk odusta sam i presa na pve

sudeci po reakcijama ocito je wow posta jedan tip grinda... sve dok ne nabijes neki kvalitetan gear tipa lvl 232 cipaj po hc dungeons, a onda cipaj po farmanju golda za repairs i flasks i ajmo u icecrown citadel.

mislim se bi li krenija ponovo al sve me to nekako odvlaci od wowa. likovi mi nisu losi, samo je trenutno stanje u wowu upitno

Ma pazi za casual igra ili covjeka koji se vraca stanje je genijalno jer ces uvjek imati sta da radis i nikada nije dosadno, ma koliko komercijalizacija olaksala stvari za hardcore ljude za neke koji provode manje od 12 sati na WoW vecina tog je dobro. . .

Sto se tice PvP opreme juce mislim da je zavrsila sezona arene i stize novi set koji ce da zamjeni Relentless tako da ce bit novih stvari da te okupiraju, moci ces od Honoura da maznes Furious Smijeh

A s itemima lvl 232 ces tesko upasti u Icc ako nemas neki raid orjentiran Guild da te progura ili ako uletis vjerojatno ce biti wipe fest, no dobra vijest je da su tu 3 nova HC-a koji dropaju jaci gear od onog kojeg tvoj main nosi.

I kao Hordas duzan sam da ti kazem, crkni smrdljivi ally dodji sto prije da te razbucam u komadice i da te nateram da obrises WoW jednom za svagda.

Vidimo se na bojnom polju Belji se

17 godina

haha primijeti link moga lika i provjeri koji je lvl gear.... upast u icecrown nece bit problem, bar 10 man

sta ce tice horde.. bolji ste u pvp nema sta, al sta se mene tice koga god vidim iz horde koljem... no mercy....

btw ako ima hrvata na bronze dragonflight iz ally da su aktivni i da raidaju javite se...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 15:37 (Obi Wan).
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

za neke koji provode manje od 12 sati na WoW vecina tog je dobro. . .

Zapravo s novim patchevima neces provoditi manje od 12 za WoWom kak je olaksano sve xD

Na svakom altu T9 bez beda, sve raidat bez beda, svi govore kak se igra pretvorila u casual ali je igra zapravo jos vise time-consuming nego prije jer je tolko toga moguce skupiti za malo vremena da ides po sve sa svim likovima.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
neaktivan
Septah kaže...
D3ViL kaže...

za neke koji provode manje od 12 sati na WoW vecina tog je dobro. . .

Zapravo s novim patchevima neces provoditi manje od 12 za WoWom kak je olaksano sve xD

Na svakom altu T9 bez beda, sve raidat bez beda, svi govore kak se igra pretvorila u casual ali je igra zapravo jos vise time-consuming nego prije jer je tolko toga moguce skupiti za malo vremena da ides po sve sa svim likovima.

pa da ako cijeli dan radis hc nakupis frost emblema kao tank za t10 gir u jednom danu, kao hiler u 1,5 do 2 dana, a kao dps max 1 tjedan. tak da stvarno gir nije problem više.

17 godina

pa da ako cijeli dan radis hc nakupis frost emblema kao tank za t10 gir u jednom danu, kao hiler u 1,5 do 2 dana, a kao dps max 1 tjedan. tak da stvarno gir nije problem više.

O cemu ti pricas covjece? Ocigledno ne citas dovoljno dobro sistem je takav da samo 1. (prvi) put kada odradis random HC u jednom danu kao nagradu dobijes Emblem Frosta, a za svaki sljedeci random HC u tom danu dobija x2 Emblema Triumpha tako da tvoje price o farmanju T10 kroz HC su bajke.

Takodje svaki tjedan izlazi weekly raid, kada odradis zadanog bossa dobijes 5 Emblema Frosta i to je to, ostatak moras skupljati raid-ajuci Icc a kroz HC daily.

Da istina olaksali su nabavku T9 seta kroz suludi farming HCova jer se moze nabrati Triumpha kao govana, ali da bi dobio T10 ipak ces se mroati potruditi da raidas Icc, pogotovo ako ciljas na unapredjene verzije T10 seta za koje tokeni dropaju samo u 25man.

Tako da stvari jesu olaksane za casual igraca koji moze nabrijati nabrzaka svakog alt-a na T9 da mu bude zanimljivo ali za dalje ipak se mora jos potruditi, ne kao prije ali opet nije tako lako kako Matata prica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 12:48 (D3ViL).
17 godina

sve se svodi na farmanje u biti.... osim raida u icecrown jer je ostalo neportebno radit buduci da triumph ispada sad regularno u svim hc

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice