World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.633.021
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Kazzak. Jel samo meni tako ili i drugi čekate?  Toliko o mom igranju za vikend...

http://i66.tinypic.com/6z3oe8.png

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 17:38 (ParaNO1d).
9 godina
World of Warcraft

Ljudi moze pomoc , izbrisao sam slucajno ovaj hs od dala iz legion-a , a imam obicni jel zna tko jel moguce vratiti ? zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Pred 1h došao 110lvl :D Još moram završiti questove u Stormheimu i Suramaru  i kompletirana će biti cijeli legion kontinent

Nikako da transmogam ove daggere svoje. Ovi izgledaju očajno xD

Edit: Transmog uspješno obavljen(ciljao sam na tematiku legiona da prevladava zelena bolja). Eventualno možda daggeri odskaču od cijelokupnog outfita.

Novi Novi
Stari+transmog Stari+transmog
Battlenet ID: Mogy#21781
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 2:12 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Opet su serveri dolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Warcraft

Cekas petak da malo zaigras kako treba,i onda buljim u login screen jer su serveri down.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Darksorrow radi bez greske.. Najpametniji potez uoci woda je free transfer s full servera na low. Ionako vise populacija neigra nikakvu ulogu kad su cross realmovi..

nego koja od novih zona vam se najvise svidjela?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Serveri su UP sada 

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Proradilo je sve iza nekih 22h sinoć :) 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Jel i vi imate problem sa ulogiravanjem u battle.net aplikaciju? Vec par dana se nemrem ulogirat...I onda malo problema ulogiravanja na server tako da taj dio proradi nakon par pokusaja...ali battle.net nikako...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Srednji kaže...

Jel i vi imate problem sa ulogiravanjem u battle.net aplikaciju? Vec par dana se nemrem ulogirat...I onda malo problema ulogiravanja na server tako da taj dio proradi nakon par pokusaja...ali battle.net nikako...

Da imao sam problema u petak, ali tada je jako puno ekipe imalo problema sa startanjem battle.net app-a. Danas (ipak je trenutno jutro) sve ide glatko

16 godina
BebacMan kaže...
Srednji kaže...

Da imao sam problema u petak, ali tada je jako puno ekipe imalo problema sa startanjem battle.net app-a. Danas (ipak je trenutno jutro) sve ide glatko

Hvala, sad sam na poslu pa ne mogu provjeriti ali u petak i jučer popodne je bila katastrofa...jedva sam se oko 20 sati uspio ulogirati...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Napokon stize ios i android aplikacija za class hall! Dolazi u utorak 6.10. Aplikacija je besplatna, moze se gledati world wuestovi po karti i mogu se raditi garisson questovi s minionima.. Napokon! Jos od wod-a su tisuce htjele pvo no bolje sada nego nikad!

3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kako napredujete ja sam zasad ilvl 821 farmam heroic trebao bi jos malo na mythic. Jako sam zadovoljan exp dosad

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 15:40 (wowrules).

1 0 hvala 0
14 godina
wowrules kaže...

Kako napredujete ja sam zasad ilvl 821 farmam heroic trebao bi jos malo na mythic. Jako sam zadovoljan exp dosad

Evo odlično mi ide. Ja sam ilvl800 (mogao sam vjerojatno biti 830-840ilvl, ali sam odlučio da ću prvo riješiti sve questove u svim zonama Broken Islea), to mi je primarni cilj sada. Ostalo mi još jedno 50% Suramar zone i gotov sam sa svim zonama 

Ekspanzija mi je super samo što meni osobno ovi dungeoni nisu neš posebno zanimljivi. Super mi je mehanika za Helyu npr., ali ovi ostali dungeoni su mi onako dosta tamni, ne znam, mehanike su mi dobre sa većinu bosseva, ali pošto volim živopisne boje većina ovih dungeona su sivo/crnih/smeđih boja. Bio sam za sada u 2-3 i onak su mi. 

Battlenet ID: Mogy#21781
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 19:37 (Baldurion).
17 godina
neaktivan

Kazzak je imao veliki Q kad sam god htio igrati pa sam na Draneoru napravio pallya pa sam njega igrao 

11 godina
neaktivan
Baldurion kaže...
wowrules kaže...

Evo odlično mi ide. Ja sam ilvl800 (mogao sam vjerojatno biti 830-840ilvl, ali sam odlučio da ću prvo riješiti sve questove u svim zonama Broken Islea), to mi je primarni cilj sada. Ostalo mi još jedno 50% Suramar zone i gotov sam sa svim zonama 

Ekspanzija mi je super samo što meni osobno ovi dungeoni nisu neš posebno zanimljivi. Super mi je mehanika za Helyu npr., ali ovi ostali dungeoni su mi onako dosta tamni, ne znam, mehanike su mi dobre sa većinu bosseva, ali pošto volim živopisne boje većina ovih dungeona su sivo/crnih/smeđih boja. Bio sam za sada u 2-3 i onak su mi. 

Ja sam krenio i DH-a malo levelat.U Suramaru sam stao na questu da moram biti honored s nightfallen,ali ostalo sam sve riješio osim Stormheima tamo sam ostao na 5/8 chapter.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

World questovi su nesto najbolje u wowu, konstantno imas sto za obavljati, plus kvestovi profesije i klase, ma nije uopce kao kad si na max lvlu u prijasnjim expanzijama pa samo farmas 5man i radis daily quatove koje vec znas napamet..

Inace sam ilvl 811 s tim da nisam niti jednom bio u heroicu vec samo radim za sada qustove, i dizem si gear s onim fel forge oblivionima, ili kako se vec zove.. Suraman je sjajna zona, jedva cekam i ja homored s njima da nastavim questline.. 

Ovo mi je druga najbolja expanzija po startnom contentu, po mnogocemu je presisala sve ostale no tbczbog nostalgije valjda mi je top. Vidjet cemo koliko brzo ce ubacivati novi content, cini se da vec za 2 mjeseca stize 7.1 s karazhanom, u planu im je puno brze bacati nove stvari jer zele da igraci stalno imaju dojam da imaju sro za raditi, za sada im je taj feeling ostvaren.. 

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Dosta dobrih stvari su od Diabla 3 pokupili. World questovi su bountiji u Diablu, a one dodatne mythic težine dungeona su koncept greater riftova. A tu je i randomnost statova loot-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li dobre duše da igra u nekom guildu na Sylvanas realmu pa da me "ubaci" da ne vrludam sam? Stvorio sam si jednog Ally chara na Sylvanas realmu (ostali su mi Hordaši na Chamber Of Aspects) pa eto. :) btag : Fiuman#21490

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Level 106 sam sa mainom i 101 sa tri alta (pokupio artifact weapone) i zadovoljan sam s expanzijom. Iako ih nisam puno odigrao dungeoni su mi (opet) bezveze. Samo hit and run da se što prije odradi a ovaj put nisam ni procitao taktike na bossevima prije igranja. Nikako blizzard na zelenu granu sa ovim dungeonima što nije ni čudo jer su potpuno identični kao i u osnovnoj igri od prije 10-ak godina, nikakvog napretka u mehanici osim što se mjenja interijer dungeona.  

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

A što bi ti da promijene ? Ako želiš neki challenge i različitu mehaniku igraj raidove na mythic kad su ti dungeoni prelagani (a i trebaju biti za ove casual igrače)

PS: Igrao si dungeon mythic ?

13 godina
neaktivan
Stigla mi kutijica s legion-om... E sad jos treba odlucit s kojim likom prvo krenut igrat... Imam paladina, huntera i shamana. Mislio sam probat s shamanom malo healati, jel tesko healati u legiji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jeli imamo igdje guild balkanski koji su 13/13 mythic ?

13 godina
neaktivan

Rule no1 svih "balkanskih gildova"

Ukratko nasi ljudi su ***** 

Svi se uvijek raspadnu i posvadjaju ko djeca oko nekog epica 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan

Ma nije teško hilati nikada bilo. Uz dobar key binding setup i addonove kao što je npr. VuhDo hilaš ko veliki. Ja sam igrao Resto Shamana u WoDu, sada igram Prot Paladina i Arms Warriora. 

10 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Rule no1 svih "balkanskih gildova"

Ukratko nasi ljudi su ***** 

Svi se uvijek raspadnu i posvadjaju ko djeca oko nekog epica 

Ma to je prelose.. imam 3 frenda koji igraju samnom i znam jos dvoje srba koji su full dobri, svi 13/13 pa sam mislio da se svi skupa joinamo nekom balkanskom guildu koji su 13/13 (ili barem 11/13) ali ocito not gonna happen 

Našao sam samo ovaj: http://www.wowprogress.com/guild/eu/the-maelstrom/Rakija

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 13:02 (Kopsi1304).
16 godina
odjavljen
World of Warcraft

I kakva je igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
JackIsBack kaže...

Level 106 sam sa mainom i 101 sa tri alta (pokupio artifact weapone) i zadovoljan sam s expanzijom. Iako ih nisam puno odigrao dungeoni su mi (opet) bezveze. Samo hit and run da se što prije odradi a ovaj put nisam ni procitao taktike na bossevima prije igranja. Nikako blizzard na zelenu granu sa ovim dungeonima što nije ni čudo jer su potpuno identični kao i u osnovnoj igri od prije 10-ak godina, nikakvog napretka u mehanici osim što se mjenja interijer dungeona.  

Jesi odradio Challenge mode dungeone u mopu i wodu sa gold?? Uopce nisu bili losi i bili su solidno zahtjevni te sigurno nisu bili tank and spank,trebao si znati sve mehanike  a i svoju klasu poprilicno da odradis sve na gold.Bar su meni A ako ti to nije bilo dovoljno tesko sada ce biti mythic+ dungeoni  koji ce mozda biti i tezi.

13 godina
Tonči kaže...

I kakva je igra?

Svi oni koji su kmecali za vanilla i tbc sad su dosli na svoje,sad ne mogu reci da nemaju sta raditi,grind na sve strane.World questovi su pun pogodak,sve su zone stalno pune ljudi,nema sjedenja u garrisonu.

10 godina
neaktivan

Super mi je što nema više onoga "tko prvi taga moba njegov je"... ne trebaš više biti u grupi da znajedno s nekim isfarmaš neki objective ili slično 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice