World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.634.879
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Magibagi kaže...

Prvo iskustvo s Legionom: Ulogiram se na shamana maina, odem u dalaran, svjedočim epic teleportanju dalarana i prođe cutscene kad ono lebdim u zraku. Padnem dole i neda mi da se ressurectam, kao da gumb ne radi. Izađem iz igre, vratim se i nema mi charactera, samo crno kad se ulogiram. Najs. 

Meni na Kazaku prvo bilo crno sve di biram likove, sad krene login i stane pred kraj i izbaci Error WoW51900319

17 godina
Srednji kaže...

Dobio sam q za dignut Inscription ali nisam dobio q za dignut Herbalism a kod trenera nema niš za naučit...jel netko dobio Herb do 800 skill?

Kao i za mining, tako sam i za herb dobio quest item nakon 5-6 ubranih cvjetica :)

Xbox: Muskarcina
10 godina
World of Warcraft

Meni se samo rješilo i spawnalo me živog u novi Dalaran nakon nekih 25min. @njuskac ne kontam kak imaš 30 fpsa, to je nemoguće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Osobno nisam imao nikakvih problema s ovim lansiranjem ekspanzije za divno čudo :) 

Sve radi glatko...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Osobno nisam imao nikakvih problema s ovim lansiranjem ekspanzije za divno čudo :) 

Sve radi glatko...

Da, i mene je iznenadilo...nikakvi problema jučer do 1 sat u noći i danas ujutro...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
9 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Magibagi kaže...

Prvo iskustvo s Legionom: Ulogiram se na shamana maina, odem u dalaran, svjedočim epic teleportanju dalarana i prođe cutscene kad ono lebdim u zraku. Padnem dole i neda mi da se ressurectam, kao da gumb ne radi. Izađem iz igre, vratim se i nema mi charactera, samo crno kad se ulogiram. Najs. 

Meni na Kazaku prvo bilo crno sve di biram likove, sad krene login i stane pred kraj i izbaci Error WoW51900319

Jučer se tek oko 10 navečer stabilizirao Kazzak, a i prije ako si se uspio logirati lag je bio nepodnošljiv za questati

17 godina
neaktivan
BebacMan kaže...
ParaNO1d kaže...
Magibagi kaže...

Jučer se tek oko 10 navečer stabilizirao Kazzak, a i prije ako si se uspio logirati lag je bio nepodnošljiv za questati

Yep. Ja sam oko 19 jučer uspio upast. Odradio tp Dalarana i riješio prve questove u Legiji s DH-om. Odradio artifact quest i dobio ga. Sve mi je odlično. Došao sam do questa u kojem biram početnu zonu ali je lag ogroman pa se nisam htio upustit u to :D nadam se da će danas biti bolje

9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Poštovani;

Koliko treba od 1 do 110?

I dal imam char boost ako samo kupim Legion?

You’ve gone incognito
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 9:10 (čupavac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
čupavac kaže...

Poštovani;

Koliko treba od 1 do 110?

I dal imam char boost ako samo kupim Legion?

Boost imaš, a koliko treba ovisi što radiš i kako. Imaš razne video na YT kako levelati za par sati na 100 i takve fore pa probaj

10 godina
World of Warcraft

Mislim da se boost dobije samo ako si preordero. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Mislim da se boost dobije samo ako si preordero. 

To help the heroes of Azeroth prepare for the coming invasion, World of Warcraft: Legion will allow players to boost one character to level 100, including a newly created character, quickly getting them primed and ready to battle the Burning Legion alongside their friends.

Neovisno o preorderu

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Rijesio cijelu prvu zonu stormheim i dosao do 104lvl, trebalo mi je cca 7 sata.. Odusevljen sam, questovi odlicni, nema lagova, sve super!

2 0 hvala 0
10 godina

E super, zato sam i napiso da "mislim". Tako je bilo prije, a i par frendova mi je reklo da se samo u tom slučaju dobije. Ispričavam se na dezinformaciji.

17 godina
World of Warcraft

Di se zuri ljudima? Lagano kvestat i uzivat u istima.

Pogledat ispod svake stine, ubrat cvijet, iskopat rudu te upecat koju ribu.

Max lvl ce doci sam od sebe, "vrag odnio prisu"! :)

Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Warcraft

dodajte me,igram na kazzaku :D

IvanM#2970

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virty kaže...

To i je plan dok te grupa razbojnika suprotne frakcije ne dočeka i neda ti questat. Nakon svakog respawna te roknu opet i onda je jedina opcija /logout

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 9:05 (ParaNO1d).
10 godina
neaktivan
Virty kaže...

Tocno to! Ja sam poceo igru prije 10 dana, evo level 45 (samo zato je bilo neizbjezno dobit exp u Northern Barrens od Legion eventa), ocistio 5-6 zona od questova, exploration achievemente skupljam, levelujem first aid, herbalism, alchemy, fishing, cooking, levelujem i hvatam pokemone... er battle petove :p

Bas sam sinoc dosao u Dustwallow Marsh neka mocvara sa Ogr-ima, kokam Alliance polako :D

Napokon nakon godina igranja F2P/B2P MMO-ova (Tera,GW2,Rift,Wildstar), sad kad imam para za placat sub gustam ko prase u blatu :D

Sad na poslu brojim minute kad cu doci doma i upalit igru! Wow je stvarno najbolji MMO ikad!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 13:51 (Hacknwack).
9 godina
neaktivan
Virty kaže...

Treba dignuti altove koji imaju gathering profesije i optimizirati gear na mainu do 20.09. 

17 godina
BebacMan kaže...
Virty kaže...

Treba dignuti altove koji imaju gathering profesije i optimizirati gear na mainu do 20.09. 

Na kraju se igra svede da samo spamas instance i sta li vec radi brzeg xp-a.

Ekipi u guildu pucaju achievementi tipa 500 kvestova na 100lvl+.

OMG skoro me sram reci da imam znatno vise od 3000 kvestova a pogotovo da imam sve profesije na max pa i pecanje :)

Bas jutros citam raspravu di se njih nekoliko slozilo da ova ekspanzija nije za njih jer ima previse kvestanja i trenutno ne mogu brzo doci do 110lvl.

Sta reci na to, ne znam :)

17 godina
neaktivan
Virty kaže...
BebacMan kaže...
Virty kaže...

Na kraju se igra svede da samo spamas instance i sta li vec radi brzeg xp-a.

Ekipi u guildu pucaju achievementi tipa 500 kvestova na 100lvl+.

OMG skoro me sram reci da imam znatno vise od 3000 kvestova a pogotovo da imam sve profesije na max pa i pecanje :)

Bas jutros citam raspravu di se njih nekoliko slozilo da ova ekspanzija nije za njih jer ima previse kvestanja i trenutno ne mogu brzo doci do 110lvl.

Takvi ocito ne vole WoW. Ok je imat maina na max lv što prije pa raditi raiodve ima to svoje čari. Ali questanje i oktivanje tog fenomenalnog svijeta je također užitak

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Blizzard je jednostavno razmazio svoje igrace u ovih 11 godina. Ja sam ovo oko kvestanja shvatio kao donekli back to roots, sto mi se jako svidja..  Na kraju krajeva ovo i jest role playing igra

2 0 hvala 0
10 godina
Virty kaže...
BebacMan kaže...
Virty kaže...

To su oni isti koji žele sve brzo i bez užitka pa na kraju seru kak je ekspanzija šit i nema contenta. Zato su me i invazije odbijale, nisam nijednog lika digo do 100 preko njih. A da ne pričam kolko je dosadno nakon par dana farmanja invazija, ko da botovi igraju.

17 godina
Magibagi kaže...
Virty kaže...
BebacMan kaže...
Virty kaže...

To su oni isti koji žele sve brzo i bez užitka pa na kraju seru kak je ekspanzija šit i nema contenta. Zato su me i invazije odbijale, nisam nijednog lika digo do 100 preko njih. A da ne pričam kolko je dosadno nakon par dana farmanja invazija, ko da botovi igraju.

Da :)

Ja sam obavio samo 2 invazije cisto da vidim sta je to i na sta izgleda.

Naravno da je jedan od ciljeva imati max lvl lika/ove.

Ali u mom primjeru, nije mi bitno kad cu biti max lvl, vec na koji cu nacin to postici.

Da ne ispadne da ne volim ili zelim raide, naravno da volim, ali mi se ne zuri tom cilju.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hrpa wowera su zapravo računovođe koji imaju fetiš na učinkovitost. Čim nešto nije učinkovito oni maznu praksiten veličine tanjura i odu vajnat na forumu i toliko su udrogirani i glasni da na kraju uspiju dobiti što žele!

I'm very large!

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jučer navečer popriličan lag, pokupljaš nešto i čekaš po 10tak sekundi da se itemi prebace u inventar.

Klikaš akcije i gledaš animacije sa po 5,6 sekundi zakašnjenja...  

Nadam se da će to pokrpati prije ovog vikenda 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Yvan kaže...

Blizzard je jednostavno razmazio svoje igrace u ovih 11 godina. Ja sam ovo oko kvestanja shvatio kao donekli back to roots, sto mi se jako svidja..  Na kraju krajeva ovo i jest role playing igra

Sve to štima. Nije problem toliko ni questanje. Međutim, kada me nakon posla još dočeka queue u igru od 1.6k=1hr, pa lagg fest u kojem da uopće predam quest mi treba po minutu dvije, onda je čovjeku teško uživati. Tu je Blizz opet razočarao.

17 godina
neaktivan
BebacMan kaže...
Yvan kaže...

Sve to štima. Nije problem toliko ni questanje. Međutim, kada me nakon posla još dočeka queue u igru od 1.6k=1hr, pa lagg fest u kojem da uopće predam quest mi treba po minutu dvije, onda je čovjeku teško uživati. Tu je Blizz opet razočarao.

Sve to štima i nimalo ne opravdavam Blizzard zato što im svi mi dobro plaćamo igre i pretplatu pa je loše iskustvo kad imaš lag dok igraš koji je do njihovog servera ali kad izađe nova ekspanzija ogroman broj ljudi igra i svi žele što prije izlevelat i questat i "normalno" je da su serveri zagušeni. No opet nitko to ne voli, mada u ostalo vrijeme serveri rade super i nikad problema, samo nadam se da će se ovo stabilizirati prije vikenda da mogu igrat cijeli vikend pošto u nedjelju dolazi frend iz Švabije i ostaje do 13.9, a ne mogu igrat kad je kod mene heheh

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Za razlikuod svih prijasnjih pocetaka expanzija, ova je najbezbolnija, s malim ili minimalnim bugovima. Stvar je u tome sto sam nakon 8 godina transferirao s high pop servera na low/mid server.. Osobno sam lag osjetio tek sinoc kada je world ms latency bio 500. I prvi bug - nakon reloganla fatal error sinoc nakon kojeg sam obrisao cache folder i proradio mi wow..

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svi mi želimo lag-free igre ali kad znam da mi LoL ima lag i kako im serveri rade, a igra je inferirona po svemu i osim što može raditi na kalkulatoru barem da onda servere naprave kako treba, a ne da malo malo global DC svima, pol tima nema i takve gluposti; onda sam i presretan s Blizzardom.

17 godina
neaktivan
Yvan kaže...

Za razlikuod svih prijasnjih pocetaka expanzija, ova je najbezbolnija, s malim ili minimalnim bugovima. Stvar je u tome sto sam nakon 8 godina transferirao s high pop servera na low/mid server.. Osobno sam lag osjetio tek sinoc kada je world ms latency bio 500. I prvi bug - nakon reloganla fatal error sinoc nakon kojeg sam obrisao cache folder i proradio mi wow..

Obično prije nove ekspanzije (ili prepatch-a) obrišem cache folder i sve addone čisto da budem ziher da mi oni neće stvarat probleme.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice