World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.636.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: World of Warcraft
Baldurion kaže...
Bombilakus kaže...
Ma mozes u par sati izboostat lika na 100 ;) Ako imas prijatelja da odigra s tobom u jedan dan te moze izboostat bez problema :) Idem viditi cijenu na cdkeys pa cu naruciti. al mislim da necu prije desetog mjeseca igrati jer sam se navukao na overwatch hehe. sto se tice legiona meni je preporod u odnosu na zadnje dvije expanzije. ima oni feeling tbca

Može neki guide kako to izvesti? :D Pošto sam nakon 2+ godine pred tjedan opet krenuo igrati WoW ne znam kako stvari funkcioniraju trenutno tj. učim dosta doga isponova. Jbg, zaboravi čovjek 

Evo objašnjenja(klik) u razlici između pre purchase i pre ordering da se ne bi zajebali vi koji ćete kupiti legion, jer ove stranice kao pre order nude uglavnom pre order i cijene za key su jeftinije dosta dok ćete za pre purchase (ne morate čekati službeni izlazak legiona nego odmah dobijete Demon hunter klasu i lvl boost 100 kada kupite predkupovinom) platiti puno više (10-12€ više)

ako igras sam i ako imas heirloome mozes samo igranjem dungeona u danu doci do 60. lvla.

17 godina
kexzoR kaže...
Baldurion kaže...
Bombilakus kaže...
Ma mozes u par sati izboostat lika na 100 ;) Ako imas prijatelja da odigra s tobom u jedan dan te moze izboostat bez problema :) Idem viditi cijenu na cdkeys pa cu naruciti. al mislim da necu prije desetog mjeseca igrati jer sam se navukao na overwatch hehe. sto se tice legiona meni je preporod u odnosu na zadnje dvije expanzije. ima oni feeling tbca

Može neki guide kako to izvesti? :D Pošto sam nakon 2+ godine pred tjedan opet krenuo igrati WoW ne znam kako stvari funkcioniraju trenutno tj. učim dosta doga isponova. Jbg, zaboravi čovjek 

Evo objašnjenja(klik) u razlici između pre purchase i pre ordering da se ne bi zajebali vi koji ćete kupiti legion, jer ove stranice kao pre order nude uglavnom pre order i cijene za key su jeftinije dosta dok ćete za pre purchase (ne morate čekati službeni izlazak legiona nego odmah dobijete Demon hunter klasu i lvl boost 100 kada kupite predkupovinom) platiti puno više (10-12€ više)

ako igras sam i ako imas heirloome mozes samo igranjem dungeona u danu doci do 60. lvla.

Tu niti gušta niti šušta :)

Xbox: Muskarcina
13 godina
neaktivan
Meni je najdraze leveling iskustvo bilo nakon 9 godina igranja roguea upaliti warriora i levelati kao tank kroz instance. osjecas se kao gospodin kad ti svi zahvaljuju hehe i uvijek imas instan que :P
10 godina
neaktivan

ako netko ima battle chest viška, nek se javi :D

igram pirata bog zna koliko dugo i zaigrao bih rado i pravu stvar. zato držim fige da idući tjedan dobijem poslić pa da konačno imam za pretplatu. inaće farmanje za gold :(

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Na sta lici LEGION pre patch ekipa? Gejmao sam malo opet WOD al me smorila zbog prevelikih brojki i jer je previse grindy/gold farm za bilo sta?

Jel se promjenilo sto? Presao sam na ESO i super mi je, ali prica wowa me malo interesuje

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Imali naših (balkan/cro) guildova još i na kojim serverima ili se sve raspalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Meni je prelegion odlican! Nisam bio u iscekivanju demon huntera, nisam ni mislio igrati tu klasu, medjutim jako je zabavna klasa, pocetna zona i kvestovi isto, te sam se naprosto zaljubio u demon huntera,te sam odlucio da ce mi po prvi put nakon vanille to biti main character. Jedino mi je malo beZveze sto invasion plavi gear lvl700 je jaci od Tanaan epica 705ilvl, no dobro.. Zanima me, blizzqrd je ukinuo armory pregled izgleda characterq u exploreru? Sve u svemu jedva cekam legion! I am prepared!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Yvan kaže...

Zanima me, blizzqrd je ukinuo armory pregled izgleda characterq u exploreru?

Nije, još rade na implementaciji armory-a u novi site:

The page you're viewing is not yet available on the new World of Warcraft website. Sorry for the inconvenience!

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
16 godina
DeniZg kaže...

Ja sam neki dan uzeo 60 dana preko Cdkeysa za 18$.

Sad vidim da je mrvicu skuplje.

Jel imaju kakve skrivene troškove ili je to ta cijena koja je na stranici? G2A ima onaj shield za dolar i nekaj kaj doplatiš ako želiš biti ziher za key...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
12 godina
Srednji kaže...
DeniZg kaže...

Ja sam neki dan uzeo 60 dana preko Cdkeysa za 18$.

Sad vidim da je mrvicu skuplje.

Jel imaju kakve skrivene troškove ili je to ta cijena koja je na stranici? G2A ima onaj shield za dolar i nekaj kaj doplatiš ako želiš biti ziher za key...

Nemaju nikakve dodatne troškove. Do sada sam sa njima imao odlično iskustvo, bez obzira što nemaju to "osiguranje".

PSN - DeniZg80
14 godina
World of Warcraft

Ja isto mogu preporučiti cdkeys stranicu za kupnju keyeva pošto sam i sam kupovao par igara na toj stranici i sve je uvijek uredno prošlo  Btw, sigurno si mislio na 18€ da si platio key za 60 dana, a ne $ 

Btw., baš sam danas došao sa rogue-om na lvl 100 i potpuno sam se opremio sa invasion gearom (ostao još jedan trinket i 2 weapona i biti ću full ilvl 700 )

Jedan savjet svima koji krećete igrati. Kutije se scaleaju na ilvl700, znači ono što želim reći je da sačuvate kutije pri levelanju te ih otvorite kada dođete na lvl 100. Itemi će svi biti ilvl 700 bez obzira što ste vi te kutije dobili npr na 90 lvl-u. 

Invazije su po meni trenutno najbolji način za leveliranje (pogotovo ako uzmete 300exp elixir koji traje 15 min i može se koristiti do 99 lvl-a, a ima i elixir koji traje 1h i može se koristiti do 84-og levela ako se ne varam). Isto tako odličan način za najbrže lvlanje 90-100 je ovaj.

Battlenet ID: Mogy#21781
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
Baldurion kaže...

Btw., baš sam danas došao sa rogue-om na lvl 100 i potpuno sam se opremio sa invasion gearom (ostao još jedan trinket i 2 weapona i biti ću full ilvl 700 )

Koliko si morao kutijica otvoriti da skupiš svu tu opremu?

Pitam čisto da vidim jel' mi se isplati skupljati ili je prevelik grind (za sad imam 4 zelene i 4 plave).

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Baldurion kaže...

Pitam čisto da vidim jel' mi se isplati skupljati ili je prevelik grind (za sad imam 4 zelene i 4 plave).

Za komplet 700 gear, 2 weapona upgradeana na 725 i još ohoho viška shardova 4 dana svaki dan po 8 invazija.

LINK

Edit: ne znam zašto armory ne pokazuje off hand weapon, ali je isti kao main hand

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 12:15 (dark_wizz).
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nemam kupljenu niti jednu ekspanziju niti osnovni WOW, da li trebam kupit išta ili je dovoljnoda kupim Legion i vrijeme u igri?

You’ve gone incognito

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
čupavac kaže...

Nemam kupljenu niti jednu ekspanziju niti osnovni WOW, da li trebam kupit išta ili je dovoljnoda kupim Legion i vrijeme u igri?

Trebaš osnovnu igru (battlechest) koja sa sobom nosi 30 dana igre i Legion (ali legion ne moraš kupid do 30.8. osim ako ne želiš igrat demon huntera prije izlaska). Prvo napravi starter account, skini igru, ulogiraj se, napravi si lika, izađi iz igre i ponovno uđi i ponudit će ti na character selection screen-u da kupiš battlechest za 7.5€ (tj sa 50% popusta). Legion je 45€ kod njih a na key shopovima od 30€ nadalje

9 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru,nemam kreditnu niti paypal mislio sam kupit sa PAYSAFE card ako je u nekom key shopu.

You’ve gone incognito
17 godina
neaktivan
čupavac kaže...

Hvala na brzom odgovoru,nemam kreditnu niti paypal mislio sam kupit sa PAYSAFE card ako je u nekom key shopu.

Mislim da ti svi key shopovi uzimaju 1-2€ više ako kupuješ sa psc, ali recimo Instant Gaming ti daje opciju da dodaš psc tamo kao kredit ili prebaci psc na moneybookers (skrill) pa kupi tako

14 godina
DeniZg kaže...

Možda 10-12 kutija, ne više od toga sigurno :) Još mi jedino weaponi fale. To nikako da mi dropa 

Battlenet ID: Mogy#21781
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 15:11 (Baldurion).
16 godina
Mogu potvrdit da kutije dropaju i 720ilvl gear.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav ekipa, novi sam na ovom forumu :)

Uglavnom da ne duljim, mala grupa prijatelja iz hrvatske pokušava oživiti svoj guild. 
Svi smo hrvati te nam fali 3-4 ljudi kako bi imali siguran mythic roster.  
Trazimo hrvate koji su zainteresirani za semi hc mythic raidanje, sa chill ekipom.  
Večina nas su iskusni raideri sa večinom bossova u 99% percentileu, imamo i neke bivše top 10 guild igrače.  
Cilj za legion nam je realm first, realm je magtheridon faction je horda.  
Iako za casual igrače nema mjesta u mythic rosteru, dobrodošli su.  

Za više informacije slobodno me kontaktirajte privatnom porukom, Jayqt - Magtheridon

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 23:55 (Jaylol).

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav, da li su starije ekspanzije kada istekne promotivnih mjesec dana besplatne?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mislim da da, ako si taj promo kod dobio nakon onog warcraft filma u kinu

13 godina
Leegollix kaže...

Pozdrav, da li su starije ekspanzije kada istekne promotivnih mjesec dana besplatne?

Ništa od igranja bez gametimea, eventualno možeš igrati do lvl 20 besplatno  sa trial accountom, uz brojna ograničenja. 

10 godina
neaktivan

Mislim da je pitanje bilo jeli mora kupiti onaj start package od koliko $5 pa onda legion ili već ima taj start paket

10 godina
neaktivan

dali itko ima taj promo code od filma a da ga nije koristio?

17 godina
Skullscar1989 kaže...

dali itko ima taj promo code od filma a da ga nije koristio?

Ti kodovi su vrijedili do 1.8. tako da zaboravi na to.

10 godina
neaktivan

šteta

10 godina
neaktivan
World of Warcraft

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 13:49 (Hacknwack).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jesi vec kupio igru ili ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice