Krene se sa lvl 98, dok si gotov dingaš na lvl 100 i full ilvl680 gear je na tebi :-)
Leveling zona je preepic, kao što je i bilo za očekivati!
Krene se sa lvl 98, dok si gotov dingaš na lvl 100 i full ilvl680 gear je na tebi :-)
Spellovi i mount idu s questovima ili su odmah dostupni?
Kako mi DH nije nesto napet, kreira sam ga reda radi da uzmem ime koje zelim.
Kad me dođe volja, eto me :)
Spellovi i mount idu s questovima ili su odmah dostupni?
Mount se dobije odmah na početku, spellovi dolaze kako se rješava starting zona...
Za ova 2 chesta više manje, nije to sad neki razlog za igranje DH-a. Ja sam ga napravio i oduševio se. Spellovi, početna zona, priča apsolutno sve. Pošto mi je Illidan uvijek bio najdraži lik iz Warcraft svemira ovo mi je odmah postala najdraža klasa i DH je ono što sam uvijek htio igrati. Zbog DH-a volim WoW još i više.
Jučer 2 puta sudjelovao u obrani Azerotha od dolaska Burnin Legiona i mogu reć da je zakon. Na istom mjestu Horda, Alijansa protiv Burning Legiona. 50-100 ljudi ili više kako kad :D Jedino što s DH-om i svim ostalim klasama AoE spellovi napadnu i drugu frakciju pa onda bude fajta osima s bossom i s drugim igračima heheh. Sve u svemu Blizzard je po meni vratio u WoW ono što je falilo. DH ima genijalan set abilitija i drugačiji je od drugih. Nakon završenih uvodnih questova se dingla na lv 100, zapravo čak i prije nego storyline bude gotov. Kreće se s 0 para, a nakon questova i ako se prodaju neka smeća što dropaju imaš oko 1100 golda.
Maiev Shadowsong se također pojavi i daje neki quest i ima je u animaciji. Onak jel može bolje
Meni DH nije legao. Mozda bi mu iz imena izbacio "hunter" posto mi je hunter uz rogu najdraza klasa :)
Cool izgleda, al Boze moj, nije za svakoga :)
Meni DH nije legao. Mozda bi mu iz imena izbacio "hunter" posto mi je hunter uz rogu najdraza klasa :)
Cool izgleda, al Boze moj, nije za svakoga :)
Gle lovac je na demone, tako da se ne može drugačije zvati. Imam huntera isto ali DH mi je puno zabavniji. Mada volim i huntera zato što je lako questat i čistit stari sadržaj zbog peta :D
Sa hunterom je "sve lako", osim što moraš raditi svaki hebeni zadatak u PvE budući da si najmobilnija klasa. Kite ovo, detterence ono, distracting shot ovo, fake death ono, missdirect to, a ljudi kažu da su hunteri najlakša klasa
Meni je hunter od pocetka WoW-a (vanilla) najdraza kalsa, a sve sam ih igrao.
Jednostavno se najvise uzivim dok s njim igram, ofc, kao BM! :)
da sada uzmem wow preko blizzarda za 15 eura, legion se ne dobiva? koliko je ekspanzija sama za sebe?
da sada uzmem wow preko blizzarda za 15 eura, legion se ne dobiva? koliko je ekspanzija sama za sebe?
Napravi starer account, ulogiraj se, naprali lika i izađi iz igre. Ponovno uđi u igru i ponudit će ti da kupiš za 7.5€ preko njihovog shopa. Legion ti je 45€ kod njih a na key shoopvima od 29€ nadalje
Kupio u Blizzard storeu 340 Kn. Nekako nisam za te razne sajtove koji nude Legion za 10-15 € ne zvuči mi stvarno. Možda nisam upravu ali toliko volim WoW da ne želim riskirat da mi banaju key ili da mene banaju zbog kupovine igre koja nije iz njihovog storea
Kupio u Blizzard storeu 340 Kn. Nekako nisam za te razne sajtove koji nude Legion za 10-15 € ne zvuči mi stvarno. Možda nisam upravu ali toliko volim WoW da ne želim riskirat da mi banaju key ili da mene banaju zbog kupovine igre koja nije iz njihovog storea
Nisam nigdje vidjeo ponudu za 10-15€. Trenutno se cijene vrte oko 31€. Imam preko 30 kupljenih igara preko g2a ili g2play i slicnih stranica i nikada nisam imao nikakav problem. Za tu razliku od 100ak kuna ipak možeš uzeti još i mjesec dana pretplate, nije malo.
Nisam nigdje vidjeo ponudu za 10-15€. Trenutno se cijene vrte oko 31€. Imam preko 30 kupljenih igara preko g2a ili g2play i slicnih stranica i nikada nisam imao nikakav problem. Za tu razliku od 100ak kuna ipak možeš uzeti još i mjesec dana pretplate, nije malo.
Upravo to, jedino kaj se isplati kod blizarda je 30 dana gametime ak kupujes, sve ostalo g2a i kinguin
Ja sam neki dan uzeo 60 dana preko Cdkeysa za 18$.
Sad vidim da je mrvicu skuplje.
Dobro dobiješ li na kraju lvl100 boost ako kupiš preko g2a legion ? Jer ako se ne dobiva onda se ne isplati kupovat tamo
Ja sam uzeo preorder Legion preko g2playa još u 1. mjesecu ove godine, evo sve radi bez problema...
Dobro dobiješ li na kraju lvl100 boost ako kupiš preko g2a legion ? Jer ako se ne dobiva onda se ne isplati kupovat tamo
Jel ti razumiješ da kupuješ potpuno isti proizvod koji se nalazi i na bnet trgovini. Ne postoje tu razlike.
Kod kupovine imaš 2 opcije:
Legion preorder: cca ~31€
Legion prepurachase: cca ~42€
Razlika je u tome što uz preorder ključ dobivaš na sam dan izlaska ekspanzije, a kod druge opcije dobiješ ključ odmah. Prednost prepurchase je što možeš sada dići 2 levela na demon hunter klasi ako je to ikome od presudne važnosti :) dok mi koji smo preorderali čekamo svoj ključ. Nadam se da je sada malo jasnije.
Znam za pre-purchase i pre-order stvar. Meni je samo bitno da dobijem lvl100 boost ako preorderam preko g2a.
Znam za pre-purchase i pre-order stvar. Meni je samo bitno da dobijem lvl100 boost ako preorderam preko g2a.
Legion ekspanzija nosi boost na lv 100, kao Dranor na 90 i MoP na 80. Bez obzira radiš li pre-order ili pre-purchase. S pre-purchase još imaš pravo igrati DH-a prije nego ekspanzija zaživi 30.8.2016. Ostalo je sve isto. Ja sam napravio pre-purchase napravio DH-a digao ga na 100 i odradio sve questove uvodne. Boosta BM Huntera na lv 100 i radio malo garriosn questova i raidova. Tako da ti je svejedno što kupiš. Ako je pre-purchase onda to imaš odmah, boost i DH, ako ne čekaš do 30.8.
Kupio sam pre-purchase Legion preko cdkeys.com-a prije mjesec/dva dana za cca 200-njak kuna.
Kod njih sam obavio hrpu kupovina, zasad najsigurniji "web cd-key shop" na kojem sam kupovao.
Instant mail sa key-om i nikad problema.
S nekim drugim shopovima sam imao problema i morao sam ukljuciti paypal da izborim svoja prava.
Kinguin i kupikey.com su bili prema meni izrazito drski iako su mi prodali igre, a key-eve nisam dobio .
G2A.com i G2Play.net su također na mojoj otpisanoj listi radi prodaje "neispravnih" key-eva ili ih uopce nisam ni dobio.
Na kraju sam dobio svoje novce, ali je kostalo zivaca.
Nikad vise! :)
DH ugodno iznenadjenje,definitivno cu mu se posvetit u legionu,vjerojatno cu ga levelati do 110 odmah nakon maina.
Ako ti nije hitno, daj te ispite na ljeto
Super je legija!
Ja sam se po ko zna koji put zajebao što se tiče lvl 100 boosta. Boostao pogrešnog lika na pogrešnoj fakciji (reko idem malo igrati alliance sa dani20 sa foruma, ali nije išlo pošto sam oduvijek bio for the horde, jednostavno nije mi bio gušt neki). Sada trenutno leveliram Rogue-a Blood Elfa 76 lvl na Stormreaver serveru i jedva čekam doći 100 lvl. On će mi biti main za legion(osim ako se ponovno ne predomislim)! haha
Jel se spava i jede taj dan boostanja? :)
Može neki guide kako to izvesti? :D Pošto sam nakon 2+ godine pred tjedan opet krenuo igrati WoW ne znam kako stvari funkcioniraju trenutno tj. učim dosta doga isponova. Jbg, zaboravi čovjek
Evo objašnjenja(klik) u razlici između pre purchase i pre ordering da se ne bi zajebali vi koji ćete kupiti legion, jer ove stranice kao pre order nude uglavnom pre order i cijene za key su jeftinije dosta dok ćete za pre purchase (ne morate čekati službeni izlazak legiona nego odmah dobijete Demon hunter klasu i lvl boost 100 kada kupite predkupovinom) platiti puno više (10-12€ više)