World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.634.298
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Nije utorak nego srijeda...

13 godina
odjavljen
World of Warcraft

Banovan sam dva dana zbog flame, medjutim ponovo sam flejmovao i reportovan sam, koliki ce mi biti drugi ban ? 

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Banovan sam dva dana zbog flame, medjutim ponovo sam flejmovao i reportovan sam, koliki ce mi biti drugi ban ? 

Ovisi kojem GM-u si dodjeljen. Po informacijama poznanika kojeg su banali i informacijama na netu najčešće idu ovim redom, 2x 48h ban, 72h, pa perma ban. Sretno.

13 godina
odjavljen
Teknokyo kaže...
DarkoKwon kaže...

Ovisi kojem GM-u si dodjeljen. Po informacijama poznanika kojeg su banali i informacijama na netu najčešće idu ovim redom, 2x 48h ban, 72h, pa perma ban. Sretno.

A ok, znaci jos jednom cu dobiti 48. Necu vise isto raditi, nisam znao da su ovako striktni.

Darko
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Sjećam se da je nekoliko ljudi u raidu bacilo nekakvu lošu foru o ISIL - u u general chat da bi nakon 1 min dobili dc i ban. Meni je to ok. Sloboda govora je najčešće izlika za svakojake moždane prdeže koje je moram probavljati bez pardona.

I'm very large!
13 godina
odjavljen
Nos kaže...
DarkoKwon kaže...

Sjećam se da je nekoliko ljudi u raidu bacilo nekakvu lošu foru o ISIL - u u general chat da bi nakon 1 min dobili dc i ban. Meni je to ok. Sloboda govora je najčešće izlika za svakojake moždane prdeže koje je moram probavljati bez pardona.

Slazem se. Dobijem dva puta za redom kick iz dungeona zbog minorne greske, jer eto, kul je kikovati dps-a, jer znaju da ce za 2 sec naci drugog. I kako da ja tu ostanem pristran ? Isti osjecaj kao da te neko poprska autom i ti mu nista ne mozes, a sjeban si i jos se moras suzdrzati da nista ne kazes, jer ce te neko ubiti. Banovati nekoga zbog flejmanja je glupo, isto kao ubiti nekog jer je nesto rekao. Zar nije bolje mutovati nekoga ? Pa svaki dan neko flejma, znaci 100 000 ljudi banuju ? 

Darko
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Nos kaže...
DarkoKwon kaže...

Slazem se. Dobijem dva puta za redom kick iz dungeona zbog minorne greske, jer eto, kul je kikovati dps-a, jer znaju da ce za 2 sec naci drugog. I kako da ja tu ostanem pristran ? Isti osjecaj kao da te neko poprska autom i ti mu nista ne mozes, a sjeban si i jos se moras suzdrzati da nista ne kazes, jer ce te neko ubiti. Banovati nekoga zbog flejmanja je glupo, isto kao ubiti nekog jer je nesto rekao. Zar nije bolje mutovati nekoga ? Pa svaki dan neko flejma, znaci 100 000 ljudi banuju ? 

Ne znam razloge zbog kojih si dobio kick, ali ljudi znaju biti šupci. Hrpe ljudi dobivaju banove na 48 sati. Sumnjam da je 100 000 jer bi to bio svaki drugi aktivni igrač wow-a. :P 

Sjećam se početka MOP-a kad su tri melee dpsa stajali pokraj nekakvih eksplodirajućih mobova i umrli su instantno te potom mene kickali jer ih nisam zahilao. Popio sam kavu na balkonu i nastavio sa životom, ali  priznajem da sam koji put razmislio o odsjecanju njihovih škrbavih ručica.

I'm very large!
17 godina
neaktivan
Nos kaže...

Ne znam razloge zbog kojih si dobio kick, ali ljudi znaju biti šupci. Hrpe ljudi dobivaju banove na 48 sati. Sumnjam da je 100 000 jer bi to bio svaki drugi aktivni igrač wow-a. :P 

Sjećam se početka MOP-a kad su tri melee dpsa stajali pokraj nekakvih eksplodirajućih mobova i umrli su instantno te potom mene kickali jer ih nisam zahilao. Popio sam kavu na balkonu i nastavio sa životom, ali  priznajem da sam koji put razmislio o odsjecanju njihovih škrbavih ručica.

A šta misliš kako je nama tenkovima tek. Dobiš insta q, ali UVIJEK tu ima neki huntard (likom ili djelom) kojemu je u cilju samo syebat sve. Frustracije koje sam proživljavao u HC raidovima su nula naspram onih u LFR dok sam skupljao ona go*na za legendary ring. Znači idem kao MT jer znam raid napamet (dogovor s drugim tenkom kojemu je bio drugi puta da tenka uopće, reko nije bed samo prati mene, objasnit ću ti fight prije početka). I tako dok se postavljaju feastovi, healeri vraćaju manu (jer znate kako je zayeban trash u HFC kad imaš 10 debilnih dps-a koji su uvjereni da mogu tenkat grupu mobova) a ja objašnjavam drugom tenku kad switchamo i gdje da stoji, nađe se jedan pametni mage koji pulla bossa i nakon minute wipe. Ajd reko navikao sam na to. Drugi puta ista spika, i tako još 3-4 puta. Ma reko terajte se u tri lepe oca vam u guzicu, odo ja popit nešto. To je bio zadnji puta da sam uopće išao u LFR. Sve ja razumijem, ljudima se ne da čekat (kao žure da što prije riješe LFR), dosadno im je i tako to, ali da mi debili ubiju iskustvo nečega što bi trebao proći sa jednom slomljenom rukom i zatvorenim očima za manje od pol sata to mi nikako ne ide u glavu. Nek srede neki sistem ako te kickaju iz lfr/dungeona nekoliko puta za redom da ne možeš q opet sat vremena (nešto kao DD), pa to bi bilo odlično. Znači žešće frustracije s tim lfr (looking for retards). Vjerujem da većina vas razumije

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
13 godina
odjavljen
World of Warcraft

Decki moze li par veoma bitnih tipsi za rogue pvp ? Igram subtly. Tek sam ga nabio na lvl 100 i mnogo sam los u pvp, ne mogu nikoga skinuti ni 10% demage, a umirem mnoogo u bg, pa i motivacija mi tako pada. 

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

I N F I N I T Y - Kazzak

Balkanski guild sa stabilnim vodstvom i dobrom atmosferom!

Horda

http://www.wowprogress.com/guild/eu/kazzak/I+N+F+I+N+I+T+Y

Tražimo aktivne igrače željne dobre zabave, druženja i i progresa. Trenutno smo na 13/13 HC

Motiviramo nove članove guilda pa smo krenuli alt grupu HFC/HC 

Potražite nas ingame....Arleena, Svetica (alt Sveticamag), Duskorc (alt Duskat), Smexor i Kalindar...o/

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 11:04 (cirezz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Decki moze li par veoma bitnih tipsi za rogue pvp ? Igram subtly. Tek sam ga nabio na lvl 100 i mnogo sam los u pvp, ne mogu nikoga skinuti ni 10% demage, a umirem mnoogo u bg, pa i motivacija mi tako pada. 

Da. Igraj assassination ili combat ;)

Sub je previše kompliciran za početnike.

Ako nemaš full pvp gear kreni sa trinketima za 15% manje primljenog dmga u pvp-u, zatim weaponi itd.

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozzdrav evo da se javim ljudi koji traze dobar realm preporucam sylvanas , ekipa s frostmanea i kazzaka se preselila . high populacija na serveru prevladavaju srbi i hrvati . Trenutno ima 3-4 aktivna balkan guilda . Nasih ljudi je sve vise i vise . Dodite uvjerite se i necete pozaliti.

Domaci guild - 7/13 mythic 

http://www.wowprogress.com/guild/eu/sylvanas/Little+Guild+of+Horrors 

http://eu.battle.net/wow/en/guild/sylvanas/Little_Guild_of_Horrors/

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
razbijac kaže...

Pozzdrav evo da se javim ljudi koji traze dobar realm preporucam sylvanas , ekipa s frostmanea i kazzaka se preselila . high populacija na serveru prevladavaju srbi i hrvati . Trenutno ima 3-4 aktivna balkan guilda . Nasih ljudi je sve vise i vise . Dodite uvjerite se i necete pozaliti.

Je li moguce da me kako ubacite u vas guild ? Ovo mi je b.net = tomicz#2665

U alijansi sam. 

Darko
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
razbijac kaže...

Je li moguce da me kako ubacite u vas guild ? Ovo mi je b.net = tomicz#2665

U alijansi sam. 

/W  Yesshecan

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav,

moze li mi netko reci u par linija,

koliko mi treba vremena da stignem i nadoknadim propusteno ako uzmemo u obzir da nisam igrao od ekspanzije Wrath of the Lich King?

Isplati li mi se uopce sada kupovati ekspanzije?

LP

Dum spiro, spero.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zoja kaže...

Pozdrav,

koliko mi treba vremena da stignem i nadoknadim propusteno ako uzmemo u obzir da nisam igrao od ekspanzije Wrath of the Lich King?

LP

Kako mislis da li ti se isplati? Pa ako se volis igrati onda se isplati, jer igranje pruza zabavu i opustanje a to je svakako pozeljno, ne?

Legion tek izlazi za malo vise od 9 mjeseci tak da stignes sve. Kaj se tice samog iskustva ono je strahovito drugacije od onog woltk kojega si igrao, nekome pozitivno, nekome negativno.

Stariji igraci koji su krenuli od vanile vrte ocima na svakakve poglupljene novosti prilagodjene masama, ali meni je sve to ok. Mozda iz razloga sto sam PvP igrac pa se ne obazirem na PvE stvari. Uglavnom, isplati se (pogotovo jer vise i ne moras placati pretplatu jer nafarmas u tjedan dana golda dovoljno za 6 mjeseci igre).

13 godina
protjeran
zoja kaže...

Pozdrav,

LP

u jednom danu mozes doci od 1-60. lvla igrajuci samo dungeone.

13 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
zoja kaže...

Pozdrav,

LP

Kako mislis da li ti se isplati? Pa ako se volis igrati onda se isplati, jer igranje pruza zabavu i opustanje a to je svakako pozeljno, ne?

Legion tek izlazi za malo vise od 9 mjeseci tak da stignes sve. Kaj se tice samog iskustva ono je strahovito drugacije od onog woltk kojega si igrao, nekome pozitivno, nekome negativno.

Stariji igraci koji su krenuli od vanile vrte ocima na svakakve poglupljene novosti prilagodjene masama, ali meni je sve to ok. Mozda iz razloga sto sam PvP igrac pa se ne obazirem na PvE stvari. Uglavnom, isplati se (pogotovo jer vise i ne moras placati pretplatu jer nafarmas u tjedan dana golda dovoljno za 6 mjeseci igre).

Pa gle, bas radi opustanja i razbibrige želim da se vratim, 150% sam pod gasom i treba mi "iberlauf"....

Što se tiče ekspanzija, kako misliš gameplay se skroz promjenuo?

Možeš li mi opisati u par rečenica neke značajne promjene?

A ja ću u međuvremenu početi kupovati expanziju po expanziju....Cataclysm je znači već na putu :)

Dum spiro, spero.
13 godina
World of Warcraft

Neka me netko ispravi, al ako imas battlechest ili ako ga kupis... dobijes sve osim zadnje ekspanzije besplatno. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
zoja kaže...
ukay1000 kaže...
zoja kaže...

Pozdrav,

LP

Pa gle, bas radi opustanja i razbibrige želim da se vratim, 150% sam pod gasom i treba mi "iberlauf"....

A ja ću u međuvremenu početi kupovati expanziju po expanziju....Cataclysm je znači već na putu :)

nemoj kupovati expanziju po expanziju,ne isplati se,imas sada battlechest+mjesec dana igre za 5 eura.ta akcija traje jos 1-2 dana.

13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
zoja kaže...
ukay1000 kaže...
zoja kaže...

Pozdrav,

LP

nemoj kupovati expanziju po expanziju,ne isplati se,imas sada battlechest+mjesec dana igre za 5 eura.ta akcija traje jos 1-2 dana.

misliš na ovo??

https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft

tu dobijem sve do legiona?

Dum spiro, spero.
13 godina
neaktivan
zoja kaže...
kexzoR kaže...
zoja kaže...
ukay1000 kaže...
zoja kaže...

Pozdrav,

LP

misliš na ovo??

https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft

tu dobijem sve do legiona?

Dobijes sve expanzije osim Wod-a . Wod je trenutno zadnja expanzija , a legion je u najavi 

16 godina
posto si spominjao da imas do wotlka orginal wow, trebao bi automatski dobit sve do woda expanzije besplatno..
battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Sub više služi za kontrolu.Assasination je puno bolji sto se tice dmg.Sve ovisi koju vrstu igranja preferiras.Ono što nemožeš je biti warrior sa stealth.Rogue se neigra tako.I zaboravi na nekakav starsan dmg bez full pvp seta.

16 godina
World of Warcraft

Ravencrest - ima li tu neki domaci guild mozda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Pozdrav, igram WoW od srijede i sad sam 40 level, radim tu i tamo questove, ali vise dungeone. Zanima me od kud najvise nabavljate equipment - kao loot u questovima/dungeonima/raidovima, kupujete na Auction Houseu ili craftate? Cudno mi je skaliranje za craft, cini mi se da ne mogu dobiti previse ako ne ulozim bas puno golda, igrao sam GW 2 prije i tamo su cijene, posebice u Auction Houseu, bile puuuuuno nize i mogao se opremiti lik za male novce.

0 0 hvala 0
16 godina
bullyq14 kaže...

Pozdrav, igram WoW od srijede i sad sam 40 level, radim tu i tamo questove, ali vise dungeone. Zanima me od kud najvise nabavljate equipment - kao loot u questovima/dungeonima/raidovima, kupujete na Auction Houseu ili craftate? Cudno mi je skaliranje za craft, cini mi se da ne mogu dobiti previse ako ne ulozim bas puno golda, igrao sam GW 2 prije i tamo su cijene, posebice u Auction Houseu, bile puuuuuno nize i mogao se opremiti lik za male novce.

dungeoni/raidovi, nikad nisam kupio nijedan item(equipment) sa auction housea, tamo sam prodajem

battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Ne zabrinjavaj se previše lootom dok ne dođeš do maksimalnog levela. Realno gubiš vrijeme. Ako ti je stalo do lore-a, koncentriraj se na priču, istražuj okolo, a ako ti to nije toliko bitno, onda što brže kreni do maksimalnog levela. Meni najugodniji način levelanja, prelaziš kvestove koji su predviđeni za tvoj level, a kad outlevelaš zonu, kreni u drugu, a za cijelo to vrijeme, radi random dungeone. Probaj si nabavit i heirloomove ako možeš neki (itemi koji skaliraju s tvojim levelom) pa se ne brineš za taj item slot do maksimalnog levela.

Kad dođeš do maksimalnog levela onda ti je put jednostavan ako se želiš nagrcat opremom ovisno o tome jesi PvE ili PvP:

PvE

normal dungeons >> heroic dungeons >> pug/guild normal raids >> pug/guild heroic raids >> mythic s guildom (iako se sad i mythic može pugat jer je ekspanzija na kraju)

U LFR-u možeš dobit opremu, ali ga zaista ne preporučam jer ti može zgadit igru. LFR nije raidanje nego samo "turistički vodič" da možeš vidjeti sve bosseve koji postoje u igri na maksimalnom levelu za koje trebaš 10-30 ljudi. LFR težina je super-easy jer praktički možeš biti afk, radit sve krivo i boss će umrijeti. Najbolja preporuka za PvE, probaj naći i ući u neki normal raiding guild, pa onda kreni od toga. Kad si u raiding guildu koji ima stabilan raspored raidanja, onda točno znaš kad i koliko raidaš kojim danima. Ako stalno tražiš random grupe za raidanje, možeš izgubit sate i sate života radeći ništa i živcirajući se.

PvP

Tu nemam naročitog iskustva, ali prvo skupljaš honor pointove i nabavljaš honor pvp opremu, a onda polako i conquest pointove i kupuješ conquest opremu od posebnih pvp vendora:

random battlegrounds >> arenas >> rated battlegrounds

Postoji i Ashran, ali on nije nešto naročito popularan ni previše zabavan. Kao i za PvE, lijepo je naći PvP guild tako da uvijek imaš stabilnu ekipu umjesto da gubiš živce sa nasumičnim ljudima.

Guildovi su super ako paziš kako ih tražiš, uvijek će biti nekoga tko će ti htjeti pomoći i uvesti te u tajne zanata ako si početnik.

Cogito ergo ludo
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

zanima me jel ima di u hrv kupit game time kao bon ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mcbuzz kaže...

zanima me jel ima di u hrv kupit game time kao bon ?

Možda imaš u Algoritmu bon za 2 mjeseca. Nešto manje od 200 kuna. Ali moguće je da više i ne prodaju te bonove jer je kartično plaćanje prilično jednostavno i vjerujem da većina tako i radi. Ja plaćam preko PBZ-ove Visa electron kartice. U PBZ-u npr. ne naplaćuju držanje žiro računa, tamo otvoriš i samo svaki mjesec staviš na nju 100 kuna i pretplatiš se na Blizzardovoj stranici. Ja na tu karticu nikad ništa drugo nisam stavljao osim tih 100 kuna za WoW, čisto da se zaštitim ako bude kakvih problema s hakiranjem da ne popušim neku dodatnu lovu. Ali da ti netko uspije ukrast te podatke, to je mislim nemoguće, osim ako ne ideš po nekim sumnjivim stranicama i upisuješ podatke s kartice.  Također, sada u WoW-u imaš tokene koji su oko 60k golda, pa ako znaš zarađivat gold u igri, možeš nastavit igrat WoW "besplatno".

Cogito ergo ludo
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice