World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.634.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Warcraft
Flue kaže...
DarkoKwon kaže...

Decki otisao sam na marksman sa hunterom i nije lose, samo previse vremena treba da opali neku magiju. Je li dobar MM za levelovanje, ili bi bilo dobro da promjenim na neku drugu specijalizaciju ? Ovaj trenutni stil igre sa hunterom mi nikako ne odgovara, nikakva akcija ne postoji, samo cekam da opali jedan spell i to je to. Ako sam u dungeonu, dok hunter opali neki od spelova ovi u timu su vec ubili tog miniona, tako da se uvijek osjecam bezkorisno u dungeonima. Je li moze neko objasnjene ?

Za levelanje bolje koristi Beast Mastery huntera. Staviš misdirection na peta i deri (naravno kupi misdirection glyph). Kad dođeš na max level MM je daleko najbolji. Ovo za dungeon mogu shvatit, jer se MM oslanja na Aimed shot i Chimera shot, a ostale spellove nemaš na početku, još ako ostali u grupi imaju hairloom iteme mogu bez problema one-shot mobove. Nadam se da sam pomogao :D

I da nebi dobio kick u guzicu iz grupe nemoj bit jedan od onih seljaka koji "zaborave" maknuti taunt s pet-a . . . 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
D3ViL kaže...
Flue kaže...
DarkoKwon kaže...

Decki otisao sam na marksman sa hunterom i nije lose, samo previse vremena treba da opali neku magiju. Je li dobar MM za levelovanje, ili bi bilo dobro da promjenim na neku drugu specijalizaciju ? Ovaj trenutni stil igre sa hunterom mi nikako ne odgovara, nikakva akcija ne postoji, samo cekam da opali jedan spell i to je to. Ako sam u dungeonu, dok hunter opali neki od spelova ovi u timu su vec ubili tog miniona, tako da se uvijek osjecam bezkorisno u dungeonima. Je li moze neko objasnjene ?

Za levelanje bolje koristi Beast Mastery huntera. Staviš misdirection na peta i deri (naravno kupi misdirection glyph). Kad dođeš na max level MM je daleko najbolji. Ovo za dungeon mogu shvatit, jer se MM oslanja na Aimed shot i Chimera shot, a ostale spellove nemaš na početku, još ako ostali u grupi imaju hairloom iteme mogu bez problema one-shot mobove. Nadam se da sam pomogao :D

I da nebi dobio kick u guzicu iz grupe nemoj bit jedan od onih seljaka koji "zaborave" maknuti taunt s pet-a . . . 

A kako se sad prelaze instance brzo (dok se levelira), slobodno se može isključiti peta :)

Xbox: Muskarcina
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo nalevelao do 100tke, sad tek počinje grindanje :) Jel igra tko priesta? Napravio sam alta jel mi je priest oduvijek bio želja, pa eto ako netko malo ima vremena da objasni shadow spec i malo o rotacijama moze i u pp naravno :)

He who dares, Wins!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Warcraft

Da bih produzio mjesec dana wowa, moram prvo platiti subscription 10 eura, pa tek onda mogu placati, je li ? Tj. moram dva puta uplatiti skoro istu stvar ?

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

ne, o cemu ti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Warcraft

https://us.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft el ovo battlechest?ili šta.Znači sve exp i to do zadnje exp?ili šta

jer razmišljam početi sad dok je sve na sniženju,pa da ugrabim jeftino

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mislim da je i ove prve ekspanzije i dreanor na popustu sve zajedno nekih 20-ak eura

Prve su ekspanzije su ti 5 eura a dreanor mislim da imas za 15 eura snizeno sa 45 eura.

Odi na eu pa tamo provjeri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 13:00 (marac1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozz evo ovako snizenje je na blizz stranici za 5€ sve osim zadnje expanzije ili za 15€

Trazim raf . da levelavamo na high population serverima. 

Ravencrest , Outland , Sylvanas serveri s najvise nasih ljudi . (alliance )

Dizemo uz 310% brzi xp uz mnoge trikove za powerlvling .

Ako ste zainteresirani dodajte sponzo1992#2100

0 3 hvala 1
13 godina
odjavljen
World of Warcraft

Je li se achivementi dijele i na one heroje koji su mi na drugom realmu ? Hocu da uradim onaj acvhivement za letenje u Draenoru i kasnije bi igrao na PVE serveru i neda mi se konjem levelovati sa 90 na 100.

Darko

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Bok,

Mislim napokon odigrat na alijama i dić nekog lika čisto jer sam već 10g na hordi pa me zanima na kojim serverima ima najviše naše ekipe?

Vidim da se spominju Frostmane, Sylvanas, Outland itd.. znači više njih pa čisto da nejdem metodom pokušaja i pogreški.

Zahvaljujem.

0 0 hvala 1
15 godina
World of Warcraft

Ekipa (stavio sam ovo u razmjenu al budem i ovdje),

Mijenjam Star Citizen (AMD key) + Dirt Rally (isto AMD key) za WoW subscription karticu od 60 dana.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li koji domaći aktivni guild na Silvermoonu na alance strani? Počeo sam nakon duže stanke s novim likom.

Trebam neki guild.

0 0 hvala 1
10 godina
World of Warcraft

ima li koga na Korgal serveru mozda?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Taraba kaže...

Ja sam bio ali razišla se ekipa...sad sam na Kazzak-u

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
10 godina
Srednji kaže...
Taraba kaže...

Ja sam bio ali razišla se ekipa...sad sam na Kazzak-u

ja sam još uvijek na Korgalu, bio u nekom našem gildu koji se naravno raspao, Group Two, jbg sad soliram po preriji .... 

16 godina
World of Warcraft

ma ja sam se prebacio zbog čiste ekonomije...puno prije prodam nekaj na Kazzaku nego na Kor'gallu... :)

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Warcraft

Je li ima neki addon koji pokazuje da mi se neka magija obnovila, jer nemam  vremena da gledam dolje u skill bar da vidim isto, jer onda ne znam sta se desava na terenu. Je li ima tako nesto ? Da je updatano na zadnji patch, naravno.

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Je li ima neki addon koji pokazuje da mi se neka magija obnovila, jer nemam  vremena da gledam dolje u skill bar da vidim isto, jer onda ne znam sta se desava na terenu. Je li ima tako nesto ? Da je updatano na zadnji patch, naravno.

Ja sam koristio Omni-CC, ali imaš ih ovdje masu:

http://www.curse.com/addons/wow/category/combat

13 godina
odjavljen
Teknokyo kaže...
DarkoKwon kaže...

Ja sam koristio Omni-CC, ali imaš ih ovdje masu:

http://www.curse.com/addons/wow/category/combat

Koristim i ja omni CC, ali volio bih neki addon gdje mi negdje na sredini ekrana prikaze koja mi se magija obnovila, da ne moram dolje gledati. Htio bih nauciti igrati na slijepo i da sve ono sto koristim da mi se nalazi na sredini ekrana.

Darko
13 godina
odjavljen
World of Warcraft

Imam pitanje za proere na ovom forumu. Nisam nigdje uspio naci neki community na nasem jeziku, pa cu pitati ovdje, nadam se da cu imati srece. Ja i friend smo skoro krenuli pikati PVP (nismo nikad prije), uvijek smo igrali PVE po nekim piratlucima. Igramo zajedno arenu (retail verzija), treba nam pomoc oko priesta. Ja ne igram priesta pa mu ne mogu objasniti cak ni kad prevedem neki post sa nekog foruma na englskom. 

Desava nam se u areni da njega odmah svale DPS-ovi, da on vajpa bukvalno za 10 sec. Ja bacam fire trap (glyph) sa hunterom, onu strijelu sto stunuje, freeze trap itd. Nema sanse da ga spasim. Ovo se desava rijetko, ali kada se desi smorimo se, jer rijetko gubimo od 2 DPS-a. Sta mozete predloziti da on radi u takvoj sitaciji, kako da se izvuce iz toga ? Znaci slowan je bukvalno stalno i hilovi ga tesko spasavaju, cak i kada ih ja stunujem, bacim, opet nista. Ovo se najcesce desava kada je protivnik warrior ili Death Knight. Ja sa hunterom nemam problema sa doticnima, jer uvijek koristim distancu, trapove itd, ali ako je on fokusiran onda smo najebali. 

Uglavnom procenat wina protiv 2 dps-a nam je 90%, samo imaju te neke situacije za koje nismo nasli rijesenje. I pored ovog problema ako neko moze da objasni generalno gameplay sa priestom pa da friendu kasnije posaljem link sa ove teme. Meni nije problem naci tutoriale i slicno, jer govorim engleski, ali za njega mi jeste problem. 

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
DarkoKwon kaže...
..

Nemogu se nazvati "pro" u PVPu jer ga nikada nisam puno igrao, kao što nisam ni Priesta puno igrao, ali koliko znam, on dobije par spellova za CC (Crowd Control, jelte). Tako da možda njih da sačuva, i kada ga fokusaju, on odigra tih par CC spellova a ti se fokusiraš na dealanje damagea i možete ih wipeati u sekundi. Ali opet kao što kažem, nisam ekspert kod priestova i PVPa ali ovo mi se čini logično riješenje..

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
World of Warcraft

ima na youtube filmica hrpa,pa pogledajte tamo. Sigurno cete naci nest pametno

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Imam pitanje za proere na ovom forumu. Nisam nigdje uspio naci neki community na nasem jeziku, pa cu pitati ovdje, nadam se da cu imati srece. Ja i friend smo skoro krenuli pikati PVP (nismo nikad prije), uvijek smo igrali PVE po nekim piratlucima. Igramo zajedno arenu (retail verzija), treba nam pomoc oko priesta. Ja ne igram priesta pa mu ne mogu objasniti cak ni kad prevedem neki post sa nekog foruma na englskom. 

Desava nam se u areni da njega odmah svale DPS-ovi, da on vajpa bukvalno za 10 sec. Ja bacam fire trap (glyph) sa hunterom, onu strijelu sto stunuje, freeze trap itd. Nema sanse da ga spasim. Ovo se desava rijetko, ali kada se desi smorimo se, jer rijetko gubimo od 2 DPS-a. Sta mozete predloziti da on radi u takvoj sitaciji, kako da se izvuce iz toga ? Znaci slowan je bukvalno stalno i hilovi ga tesko spasavaju, cak i kada ih ja stunujem, bacim, opet nista. Ovo se najcesce desava kada je protivnik warrior ili Death Knight. Ja sa hunterom nemam problema sa doticnima, jer uvijek koristim distancu, trapove itd, ali ako je on fokusiran onda smo najebali. 

Uglavnom procenat wina protiv 2 dps-a nam je 90%, samo imaju te neke situacije za koje nismo nasli rijesenje. I pored ovog problema ako neko moze da objasni generalno gameplay sa priestom pa da friendu kasnije posaljem link sa ove teme. Meni nije problem naci tutoriale i slicno, jer govorim engleski, ali za njega mi jeste problem. 

SVe to ovisi na kojem ratingu igrate, ali priest mi je zbilja najlakši za samljeti na mom warru i feralcu. Ti bi mu kao hunter trebao pomoći i cc-at tokom cooldownova od protivničkog tima, a on bi trebao mijenjati talente ovisno o timu protiv kojeg igrate. Nisam od neke pomoći, ali priest je je zbilja težak za početnike u areni, za razliku od holy paladina koji je zbilja prilagođen početnicima kao i hunter.

I'm very large!
13 godina
odjavljen
World of Warcraft

Je li se mogu joinati u guild na drugom realmu ? Nalazim se na nekom medium realmu, nema mnogo igraca, je li ima neki nas guild da se pridruzim ? Je li ikako moguce dobiti invite ?

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Balkanski guildovi (PVE):

http://www.wowprogress.com/?faction=&raids_week=&lang=hr&class=&spec=

Osobno ne znam ni jedan balkanski PVP guild.

Uglavnom kao što vidiš osim ako ne igraš sa skupinom prijatelja, stanje balkanskih guildova je loše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Teknokyo kaže...

Uglavnom kao što vidiš osim ako ne igraš sa skupinom prijatelja, stanje balkanskih guildova je loše.

Je li ikako moguce doci do tih guildova sa obzirom da sam na drugom realmu ? Kako ih mogu kontaktirati da me pozovu u guild ?

Darko
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Teknokyo kaže...

Je li ikako moguce doci do tih guildova sa obzirom da sam na drugom realmu ? Kako ih mogu kontaktirati da me pozovu u guild ?

Na ovoj stranici koju sam linkao većina guildova ima kontakt informacije pod guild profile (guild site ili in-game imena oficira/class leader-a). U slučaju da nemaju kontakt preko weba onda klikneš na guild, otvoriš njihov armory, sortiraš po ranku, zapišeš/kopiraš par imena igrača vikokog ranka, napraviš lvl 1 lika na tom realmu i /whispas te ljude. U koliko te ignoriraju onda imaju addon koji blokira /whispere od low lvla kako bi se obranili od raznih scamova unutar igra pa ćeš morati /whispati bilo koga u guildu i reći da si zainteresiran za ulazak u guild. Jednom kad si kreirao karaktera na realmu guilda koji te interesira, u bilo kojem trenutku možeš vidjeti tko je online sa naredbom "/who tu upiši ime guilda". Pretpostavljam da ti je cilj ući u neki casual guild jer kvalitetni guildovi ne prihvaćaju ljude bez pisanja aplikacije. Sretno.

15 godina
World of Warcraft

Ekipa, jedno brzinsko pitanje:

Poštop sada idem u lov na Ashes of Al'Ar, koliko puta mogu napraviti Tempest Keep u danu (točnije, jel ima neki lock nakon xy puta)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vratio sam se na wow nakon dugo vremena,igram na kazzaku,zanima me s kojim se profesijama najbrze zarade goldi I na koji nacin?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Ekipa, jedno brzinsko pitanje:

Poštop sada idem u lov na Ashes of Al'Ar, koliko puta mogu napraviti Tempest Keep u danu (točnije, jel ima neki lock nakon xy puta)?

Na svakom liku po jednom tjedno, reset je utorkom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice