World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.639.063
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Warcraft

RAF vise ne postoji

17 godina
neaktivan
Yvan kaže...

RAF vise ne postoji

Kako ne postoji kad sam prije par dana RAF-ao kolegu da dobijem Heart of the Nightwing?

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
14 godina
World of Warcraft

Evo da se nadovežem uhvatila me nostalgija i krenuh igrat na privatnom serveru 1x v 1.12.1 do sad iskustva vise nego dobra iako igram par dana al server skriptan odlicno i latencije su super

http://www.reddit.com/r/rebirthwow/

http://www.therebirth.net/

Steam:Cakija_ST POE: cakija123
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
World of Warcraft

evo bas i ja sad idem isprobat....btw ally il horda? ja bum s hordom krenul warr, makr me ally vuce zbog pally -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
cropunk kaže...

evo bas i ja sad idem isprobat....btw ally il horda? ja bum s hordom krenul warr, makr me ally vuce zbog pally -.-

Horda lvl 8 shaman ostavi mi nick na PM pa te dodam ...

Steam:Cakija_ST POE: cakija123
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 22:50 (Cakija_ST).
13 godina
protjeran
World of Warcraft

ljudi nakon 10min igranja wowa bole me oči, kod igranja drugih igara npr. lola nemam nikakvih problema,vid mi je savrsen,znate li u cemu je problem? trazio sam po internetu i nema nista konkretno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

ljudi nakon 10min igranja wowa bole me oči, kod igranja drugih igara npr. lola nemam nikakvih problema,vid mi je savrsen,znate li u cemu je problem? trazio sam po internetu i nema nista konkretno.

Mozda ti boje smetaju, odnosno njihova kombinacija

13 godina
protjeran
Hystorian kaže...
kexzoR kaže...

Mozda ti boje smetaju, odnosno njihova kombinacija

a mozda,imas ideju kako da to sredim?

13 godina
World of Warcraft

naišao na news feedu 

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Eh imam pitanje i za aktivne i za neaktivne. Eh ovako aktivni pitanje za vas, hocu sada da pocnem igrati WoD. Trenutno sam na Tarren Millu, zanimam me na kojem serveru trenutno ima najvise balkanaca(HORDE)? Za neaktivne prijedlog hajmo se skupiti ko je zainteresovan da pocnemo igrati kada izadje expanzija jer je smor sam igrati. I jos jedno pitanje ima li neki balkanski forum ili zajednica ili nesta gdje se balkanski igraci uvezuju, komentarisu, prenose znanje itd. itd.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra tko na Dalaranu?

You think by killing me tonight my powers will not rise there'll be nowhere for you to run when my hatred comes to life.
14 godina
World of Warcraft

Stormscale,kazzak su serveri sa najvise balkanaca horde,Sylvanas,Frostmane,Outland su alliance balkanci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 19:00 (Chosenone1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Chosenone1 kaže...

Stormscale,kazzak su serveri sa najvise balkanaca horde,Sylvanas,outland su alliance balkanci.

ja igram na stormscaleu,ima li tamo neki nas guild,a da hoce njuba primiti?

16 godina
World of Warcraft

alt mi je na stormscaleu u gildi <B A L K A N E L I T E> oko 240 charova je u gildi, casual gilda i peru pvp

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Evo par riječi s Kazzak EU. Nekoliko nas koji smo prije bili na Ragnarosu (The Exalted guilda), planira skupiti samo domaću ekipu za završetak SoO, a nakon toga krenuti u napad na WoD. Trenutno samo 11/14HC što smo igrali po stranim guildama, ali eto, još neki su se rekli vratiti na Kazzak od stare ekipe, pogotovo s free 90 toon-om koji dolazi u exp. pack. 

Igrat će se PvE i PvP, nekoliko od stare ekipe su preko 2.2k ratinga, a jedan je i gladiator čak (wow). :)  Ostali koji žele skupit gear, očekujem da ćemo složit 10 man u početku tako da možemo proboostat koga treba, a po mogućnosti i nastaviti progress na Siedgecraftera HC. Planovi su da se složi i RBG tim, a za 2s i 3s će biti lako i u početku. 

Ugl., ako je kome interesantno neka me doda na btag. zeNNoN#2408. Nebitno da li diže novog lika ili prebacuje postojećeg, bitna je dobra volja i igrat ćemo se u domaćem okruženju. Svatko može upast pa ako imate strpljenja dok se ne skupi ekipa, tu smo. Eto, valjda bude nešto. :)

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
World of Warcraft

Jel se još plaća ovo misečno?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DogeStyle kaže...

Jel se još plaća ovo misečno?

Plaća se.

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako nekog zanima imam za prodat World of Warcraft: Warlords of Draenor - Cijena je 47$. Ponude na PM. To je Pre-Order i u cijenu je uključen boost na 90 lvl.

0 0 hvala 0
16 godina
zeNNoN kaže...

Evo par riječi s Kazzak EU. Nekoliko nas koji smo prije bili na Ragnarosu (The Exalted guilda), planira skupiti samo domaću ekipu za završetak SoO, a nakon toga krenuti u napad na WoD. Trenutno samo 11/14HC što smo igrali po stranim guildama, ali eto, još neki su se rekli vratiti na Kazzak od stare ekipe, pogotovo s free 90 toon-om koji dolazi u exp. pack. 

Igrat će se PvE i PvP, nekoliko od stare ekipe su preko 2.2k ratinga, a jedan je i gladiator čak (wow). :)  Ostali koji žele skupit gear, očekujem da ćemo složit 10 man u početku tako da možemo proboostat koga treba, a po mogućnosti i nastaviti progress na Siedgecraftera HC. Planovi su da se složi i RBG tim, a za 2s i 3s će biti lako i u početku. 

Ugl., ako je kome interesantno neka me doda na btag. zeNNoN#2408. Nebitno da li diže novog lika ili prebacuje postojećeg, bitna je dobra volja i igrat ćemo se u domaćem okruženju. Svatko može upast pa ako imate strpljenja dok se ne skupi ekipa, tu smo. Eto, valjda bude nešto. :)

ja se planiram vratit u rujnu, malo se zagrijat do ekspanzije, bum te dodal u btag pa se cujemo u rujnu :-), moj btag je  Prconja #2528

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 19:02 (Srednji).
17 godina
World of Warcraft

Okey, evo lagano se skupljamo, dolazi stara ekipa, a oni koji su u gildama još progresuju dok nas ne bude dovoljno. Evo sada je 12/14hc. Još malo farmamo garrosha za mounta. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Možda glupo pitanje, ali dali se ispalti WoW kupit sada, prije nove expanzije, jer počeo sam nedavno igrat ona molten free, ali nekako me sve više vuče da kupim pravu pa da igram ko čovjek. Pa me sad zanima dali je ipslativo pošto ubrzo izlazi expanzija.? I znači koliko sam shvatio na stranici trebam kupiti WoW on košta 15 i pandariju od 17 eura i onda je to valjda to? Mislim naravno i pretplatu treba uzet xd. Pa neka me netko ispravi ako šta trebam još ili neka nadoda ako sam šta fulao?. 

Roll it up and smoke it up
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
atiHD kaže...

Možda glupo pitanje, ali dali se ispalti WoW kupit sada, prije nove expanzije, jer počeo sam nedavno igrat ona molten free, ali nekako me sve više vuče da kupim pravu pa da igram ko čovjek. Pa me sad zanima dali je ipslativo pošto ubrzo izlazi expanzija.? I znači koliko sam shvatio na stranici trebam kupiti WoW on košta 15 i pandariju od 17 eura i onda je to valjda to? Mislim naravno i pretplatu treba uzet xd. Pa neka me netko ispravi ako šta trebam još ili neka nadoda ako sam šta fulao?. 

Zasto se nebi isplatilo,ionako ces morati kupiti sve ekspanzije i ako cekas WoD,a ako pocnes sada imati ces malo vremena da se priviknes na wow,vidjet ces,molten wow i retail su neusporedivi.

Sto se tice kupnje,da,dobro si shvatio,kupis wow  i pande i to je to,s time  da ces uz wow dobiti i mjesec dana pretplate free,a dalje nadoplacujes.

I da,kad kupis wow,raspitaj se malo o serverima,tako da krenes na onom koji ti najvise pase.

13 godina
World of Warcraft

WoW + D3 - 150kn.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
geronimo4661 kaže...
atiHD kaže...

Zasto se nebi isplatilo,ionako ces morati kupiti sve ekspanzije i ako cekas WoD,a ako pocnes sada imati ces malo vremena da se priviknes na wow,vidjet ces,molten wow i retail su neusporedivi.

Sto se tice kupnje,da,dobro si shvatio,kupis wow  i pande i to je to,s time  da ces uz wow dobiti i mjesec dana pretplate free,a dalje nadoplacujes.

I da,kad kupis wow,raspitaj se malo o serverima,tako da krenes na onom koji ti najvise pase.

Pa volio bi krenuti di ima najviše naših, ono da se nađe ekipa s kojom bi mogao igrat :). I da hvala na odgovoru :).

Roll it up and smoke it up
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav svima. Zovem se Sinisa, nabasao sam na ovaj forum danas, nesto istrazivajuci. Igram wow isto, 2 god na retail. U guildu je trenutno pauza i nema se sta mnogo raditi do avgusta :) Ukoliko nekome treba SV hunter za neki raid ili random fun (xrealm), dodajte me na btag> Sima#2705 :)

Sredacan pozdrav svima!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Je li još kome jučer došao beta key ? Evo skida se, 21gb, valjda se ne mora imati plaćeni time card aktivan :-P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Branimir82 kaže...

Je li još kome jučer došao beta key ? Evo skida se, 21gb, valjda se ne mora imati plaćeni time card aktivan :-P

meni ne...kak si to dobio? preko maila? battle.net-a?

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
13 godina
neaktivan
Srednji kaže...
Branimir82 kaže...

meni ne...kak si to dobio? preko maila? battle.net-a?

Sinoč oko deset, preko maila.Samo sam upalio svoj battlenet i imao sam opciju skidanja WoD-a, download odma a logiranje od 21. srpnja

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zanima me je li mogu sa ovom karticom http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/connect/zaba_hr/zabapublic/kartice/debitne+kartice/poklon+kartica kupovati na Blizzard storeu ?Trenutno me zanima character transfer, a pošto nemam svoju kreditnu karticu, a i starci mi nedaju svoju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Netreba ti "kredtina kartica", testirano provjereno kupio sam sa tekućim iz PBZ-a, i poslije testirao sa žiroračunom iz PBZ koji je potpuno besplatan visa electron. Jedino što sam platio pretvaranje kuna u eure ali to je automatski :P.

Znači ako si punoljetan odi podići žiroračun recimo u PBZ, uplati gore pare i deri ili maloljetan nek mama ili tata ti potpišu tak i tak nebreš ići u minus ili tak nešto slično, kolko para tolko muzike gore :P, jedino ako je uplčeno preko 10k kuna na njemu onda plačaš porez :/.

PC gaming a minute to learn a lifetime to master ( Wildstar: Hazzak-EU Exile - Nick: Loo)
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 8:37 (f1lt3r).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice