World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.649.100
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

A nigdje nema izvjestaja kako je wow pomogao ljudima izvuci se iz psihicke krize, kako je mnogima to sredstvo za ispuhivanje negativnih emocija ili jednostavno za opustanje.

Najlakse je sr.... po necemu

1 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Warcraft

to svaka multiplayer igra moze napravit...

samo sto wow nije kao bf3 ili cod... u njemu moras provesti puno vise sati, i svaki novi patch opet iznova skupljat gear ako zelis biti pristojan u ulozi koju radis, bilo da si tank, dps ili healer...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Dr.Malenica kaže...

A nigdje nema izvjestaja kako je wow pomogao ljudima izvuci se iz psihicke krize, kako je mnogima to sredstvo za ispuhivanje negativnih emocija ili jednostavno za opustanje.

hahaha odi treniraj da vidis kako ces se ispuhat,zezam se malo.Naravno svako ima svoj nacin ispuhivanja,ali sta je je wow je ovisnost.Mozda tu negdje ima mojih komentara u vrijeme kad sam igrao wow.Slicna situacija.Neko je srao po wowu kako unistava zivot,bla bla bla uglavnom ja sam spremno stao iza wowa,isto sam tak govorio.Moras se kontrolirat,nije tako velika ovisnost.Dok nisam progledo,al opet ne zalim toliko,bilo je i ok trenutaka kad sam se zezo s frendovima iz kvarta.

16 godina
Dr.Malenica kaže...

15 godina
protjeran

Imao sam i ja problema u zivotu nemam jos ni 20 godina i mislio sam da me wow izvukao kasnije shvatis. P*icke bjeze od problema i stvarnoga zivota u nesto sta ne postoji i virtualni svijet.Kratko i jasno

Opusti se sve je samo igra
15 godina
World of Warcraft

Mal sam čitao postove i moram reć da me izraz ovisnost malo zbunjuje kod gaminga.Recimo ja kad igram WoW tu vašu "ovisnost" mogu pripisat samo čaroliji zvanoj "farmanje".recimo to sad ovako:neki tamo Mirko i Stanko čuli za WoW pa počeli igrat,pa u roku mjesec dana Stanko ima PvP gear a Mirko ga nema jer ima školu,poslje škole trening i doma bolesnu babu kojoj pomaže.Pa je normalno da je tako teški ovisnik Stanko prije skupio gear nego Mirko.Hoću reć da bi se zadržao stalni pritok sredstava nametnut je sistem farmanja koji stvara ovisnost u pojedinca ili grupe zbog potrebe zadovoljavanja i popunjavanja kako bilo virtualnih,tako i privatnih praznina,jednostavno rečeno pokemon sindrom skupi ih sve.

Iz iskustva znam dosta ljudi koji su na privatnim serverima jer igraju za zajebanciju a ne tamo neki farm svakih pol god. il godinu dana.Moj osobni stav je da sam  imao od koga čuti za taj mamipara sistem nebi ni počeo igrat WoW.Nego prvo što čuješ je ma igra je suuuuuupeeeeeeeeeeer imaš ovo,ono pa odi vamo,digni ono tamo,pa predivna iskustva sa random BG gdje se previše dešava da nitko ne razumje koji k tipkaš u BG,neg pola ih leta ko telići okolo.....uglavnom DE nek neko kupi WoW i Starcraft2 dajem za 500kn{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sideswipe kaže...

Mal sam čitao postove i moram reć da me izraz ovisnost malo zbunjuje kod gaminga.Recimo ja kad igram WoW tu vašu "ovisnost" mogu pripisat samo čaroliji zvanoj "farmanje".recimo to sad ovako:neki tamo Mirko i Stanko čuli za WoW pa počeli igrat,pa u roku mjesec dana Stanko ima PvP gear a Mirko ga nema jer ima školu,poslje škole trening i doma bolesnu babu kojoj pomaže.Pa je normalno da je tako teški ovisnik Stanko prije skupio gear nego Mirko.Hoću reć da bi se zadržao stalni pritok sredstava nametnut je sistem farmanja koji stvara ovisnost u pojedinca ili grupe zbog potrebe zadovoljavanja i popunjavanja kako bilo virtualnih,tako i privatnih praznina,jednostavno rečeno pokemon sindrom skupi ih sve.

Iz iskustva znam dosta ljudi koji su na privatnim serverima jer igraju za zajebanciju a ne tamo neki farm svakih pol god. il godinu dana.Moj osobni stav je da sam  imao od koga čuti za taj mamipara sistem nebi ni počeo igrat WoW.Nego prvo što čuješ je ma igra je suuuuuupeeeeeeeeeeer imaš ovo,ono pa odi vamo,digni ono tamo,pa predivna iskustva sa random BG gdje se previše dešava da nitko ne razumje koji k tipkaš u BG,neg pola ih leta ko telići okolo.....uglavnom DE nek neko kupi WoW i Starcraft2 dajem za 500kn{#}

ma bravo... kako si samo dosao do ovog zapanjujuceg zakljucka...

to i je glavna stvar u wowu, nakon svakog patcha farmaj za bolji gear, uz to, probaj ga nabaviti prije svih

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 22:47 (Obi Wan).
15 godina
World of Warcraft

Uz pomoć prosvjetljenja ako te baš zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sideswipe kaže...

Uz pomoć prosvjetljenja ako te baš zanima.

nemoj me krivo shvatit, ja se samo zaje*avam {#}

jos da dodam, uz farmanje tu je i opsjednutost brojkama. koliko ko ima, crit rating, hit rating itd...

zato kad ljudi kaze its just a game, lazu...

15 godina
World of Warcraft

Kužim,ja volim igre uz koje se zabavim i opustim dok ako hoćeš nešto postić u WoWu moraš skoro pa bit opsesivan i visit dnevno 8 sati da bi imao dobar PvP i PvE gear.Prvo što te pitaju za rated Bg je koliko kila achivmenta imaš,a isti slučaj ako tražiš neki raiding guild.Kad sam sve zbrojio ja jednostavno nemam tolko vremena niti mi se da grčit na računalu 8 sati dok u početku jesam pa sad znam kakav je to blef jer sa svakom expanzijom i novim tierom samo farmaj farmaj farmaj,pa iste tamnice drljaj 100 puta dnevno,pa dobiješ tulavog tanka koji je u que stavio da je tank samo da bi dobio instant dungeon ili pak dobiješ healera koji i ne zna da treba healat najbolji dps u dungeonu primarno pa onda ostalo i sl stvari.....samo me strah da Star Wars TOR nebude imao isti retardirani farm sistem.Ako bude bilo isto nema više MMOa za mene definitivno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...

moj problem je isto kao i tvoj ako ces gledat pozitivno wow ne cini nista dobro.Koliko se ljudi ubilo radi igrice zasto je igrica toliko ovisna? zasto te neka sila vuce kad oces prestat pa nemozes?

Placas mjesecno znaci kontaj 90kn preko kartice i ti svaki dan igras po sat/dva? mislim da si onda lud jer wow je igrica koja se igra minimalno 6 sati ako mislis nesto postici drugo placas to sta igras

Igra je ovisnost teska tili vi to ili ne.Wow je izgubio prave igrace sada su meta djeca da zarade na njima..Wow sam jedino placao u tbcu i nije mi zao a otkad je wotlk izasao placao sam sve goldima

Blizz zaraduje od vas ja zaradujem od njega.!I spasio sam se sta ne igram vise shvatim koliko sam izgubio zivota prijatelja dogadaja u stvarnom zivotu!Mozete hejtat koliko hocete ali viditi cete jednoga

dana o cemu sam pricao :) 

pa meni wow nije ovisnost...

kad mi je dosadno, kad me opale frustracije sa posla možeš:

a) svađati se sa svima oko sebe ili još gore sa ženom/curom

b) upaliti wow i iskaliti frustraciju u BG ili Areni

ja uvijek biram b) varijantu

Gle ovako:

koliko košta kutija cigareta? i koliko ih popuši jedan pušač mjesečno? koliko je to novaca?

ja ne pušim...., dakle...

drugo, izvedem curu u restoran i ode 200 kn kaj si reko keks

90 kuna mjesečno? kaj je to naspram jednog izlaska

kino ulaznica za dvoje je 50 kuna - zabava od 1,5 do 3 sata - možda ako je film dobar, ako nije onda je bačen novac, a nakon toga još kava, možda i kolači i tko zna kaj

odem sa društvom na pijaču u kafić i spiskamo u večer barem 300 kuna ako ne i više

ja wow igram kad mi se da

neki puta samo odradim dnevne q i ugasim (ali postigao sam ono što sam htio, zaboravio sam na probleme iz RL i frustracije te nervoza prođu jer ne mislim na njih)

igram 1 do 2 sata - kad mi dojadi bez imalo grižnje savjesti ugasim wow, zna proći i po 10 dana da nisam upalio wow, jer nemam želje ni potrebe

ne robujem raidima

meni je wow čista zabava, ne posao i igram se kad imam previše dosadnog vremena.

preko wow.a sam upoznao dosta zanimljivih ljudi, što stranaca što domaćih i znamo se naći na pijači gdje ne pričamo uopće o wowu

stoga ne vidim da sam izgubio prijatelje, dapače stvarniji su od onih koji su na facebooku

ti veliš zarađuješ od wowa?

pa onda si ti ovisnik, ja nisam

a tih 90 kuna ionako bi spiskao na nekaj drugo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 9:44 (Darky).
17 godina
Sideswipe kaže...

Kužim,ja volim igre uz koje se zabavim i opustim dok ako hoćeš nešto postić u WoWu moraš skoro pa bit opsesivan i visit dnevno 8 sati da bi imao dobar PvP i PvE gear.Prvo što te pitaju za rated Bg je koliko kila achivmenta imaš,a isti slučaj ako tražiš neki raiding guild.Kad sam sve zbrojio ja jednostavno nemam tolko vremena niti mi se da grčit na računalu 8 sati dok u početku jesam pa sad znam kakav je to blef jer sa svakom expanzijom i novim tierom samo farmaj farmaj farmaj,pa iste tamnice drljaj 100 puta dnevno,pa dobiješ tulavog tanka koji je u que stavio da je tank samo da bi dobio instant dungeon ili pak dobiješ healera koji i ne zna da treba healat najbolji dps u dungeonu primarno pa onda ostalo i sl stvari.....samo me strah da Star Wars TOR nebude imao isti retardirani farm sistem.Ako bude bilo isto nema više MMOa za mene definitivno.

Kao prvo ako si "casual" igrac i nemas sta da trazis u rading guildu ili vecini RBG timova i naravno da te nitko nece pozvat. Ali isto tako cista glupost je napisat da moras visit 8 sati dnevno da bi skupio neki gear. Jedan heroic dnevno i do kraja tjedna ce se skupit cap, s vremenom i vise nego dovoljno da se pokupuje vecina vendor geara. Za arenu sat vremena je dosta za cap isto tako s vremenom ces imati FULL Ruthless gear, sasvim zadovoljavajuce da odigras koji random BG. Ako se mozes kontrolirat, i nije ti stalo da skupis sve u sto kracem roku 8 sati dnevno je cista glupost.

Ako imas zelju da vidis raid/rbg, zasto cekas kao ljenjivac da te netko pozove? Bez zahtjeva za achivemente sam u /trade mozes skelpat ekipu u roku 10 minuta, dali cete pobjedit u RBG/ocistit raid je nebitno jer ti si "casual" bitno je da ti je zabavno.

A sto se tice Star Wars-a mozes odmah da ga preskocis, jer ce kao i svaki MMO ici istim grind receptom, jer im je to jedini nacin da se igra odrzava svjezom i zanimljivom na duge staze. Samo je zanimljivo kako vecina tih "prosvjetljenih" automatski pljuje i pametuje kako je WoW shit, ovisnost a u isto vrjeme se okrece nekom od drugih MMO naslova sto bi se reklo s konja na magarca. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...

boldan text,slika sve govori

srsly.... srsly....
15 godina
World of Warcraft

Hebga nisam napisao primarno poslje tanka.Eto bitno mi je da sam iznio svoj stav,a WoW loveri će uvijek branit svoj MMO dok će one suprotnog mišljenja odmah prozvat haterima.A također sam rekao da ako hoćeš nešto postić moraš igrat 8 sati dnevno a ne samo da se skupi gear.Sad neka mi netko objasni koji k sam ja jučer radio 6 sati sa dva propala dungeona,redovno moram odigrat random BG sa oba lika da bi za prvu pobjedu dobio jadnih 25 conquest bodova i malo farmo volatile okolo???Mislim ono,to bi sve stigo u 2 sata....

Da razjasnimo toliko igram WoW jer igra nije loša jer je istovremeno meni najbolja igra koju sam igrao,a istovremeno i najgora.WoW sam igrao dok sam bio sa dvje čitave noge možda 2 tjedna,onda kad sam se slupo igro sam ga nekih pola godine.Dok sam ovo ostalo nakon 2,3mj. kupio prepaid.Vjerujem da bi mi iskustvo bilo bolje da sam na nekom serveru gdje ima dosta organiziranih balkanaca a ne ovako ne znam koji k sam otišao na Auchindoun {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...

Hebga nisam napisao primarno poslje tanka.Eto bitno mi je da sam iznio svoj stav,a WoW loveri će uvijek branit svoj MMO dok će one suprotnog mišljenja odmah prozvat haterima.A također sam rekao da ako hoćeš nešto postić moraš igrat 8 sati dnevno a ne samo da se skupi gear.Sad neka mi netko objasni koji k sam ja jučer radio 6 sati sa dva propala dungeona,redovno moram odigrat random BG sa oba lika da bi za prvu pobjedu dobio jadnih 25 conquest bodova i malo farmo volatile okolo???Mislim ono,to bi sve stigo u 2 sata....

{#}

pa ti uopće

• ne razumiješ koncept wow-a
  • nemaš pojma o igri wow
  • sva sreća da si ga napustio da nam ne uništavaš igru

objašnjenje:

za skupit gear trebaš sreće i malo znanja, nekome padne odma, ili kao meni recimo nikad ne padne ništa (ja idem sa paladinom i onda samo pada mail ili cloath)

ako znaš igrati wow, 1 sat ti je dosta za jedan dobar HC- za osnovnu opremu, te 1 sat za arenu di za 1 sat osvojiš 1350 conquest pointa

gle ti si jučer proveo 6 sati i frustrirao si se jer

neznaš igrati, jer da znaš našao bi si ekipu a ne bi bio sa luzerima kao ti pa da u HC vajpate

ja ako potrošim 6 sati u komadu znači da sam ili zagazio u veliki raid ili se jako dobro zabavljam u AV BG (ima dana kad ga ne mogu smisliti, a opet imam dana kad mi je uživanje proovesti cijeli dan u AV) iako ne dobijem honora jer sam već odavno prošao cap i nemam kamo sa honorom

ako tebe igra frustrira nemoj je igrati i nemoj pljuvati po njoj

meni se recimo ne sviđa BF jer nije moj tip igre (a evo pola foruma svršava na njega), ali ja ga ne igram i ne pljujem po njemu.

14 godina
World of Warcraft

Balkan Guilde općenito jako failaju, i nemam pojma šta ste svi zapeli da se organiziramo. Iz osobnog iskustva bolje je nać neku ozbiljnu gildu koja se drži pravila nego neke balkanske. Kroz moju staru gildu prošlo je puno ljudi s ovih prostora, i svi su il quitali, il bili kickani jer su najbolji, najpametniji i znaju svoj posao. To što wipaju 7/10 pokušaja na vashj ili nekom drugom iole zahtjevnijem fajtu, to nije njihov bed nego je uvijek netko drugi kriv. Shvatio sam da su stariji i pogotovo stranci puno skloniji i priznavanju greške i slušanju savjeta makar bili RL ili GM...To me začudilo i ugodno iznenadilo za razliku od nekih koji onda polude i kickaju ili dismisaju raid. Igrao sam dosta dugo i mogu reć da mi je balkanska gilda uvijek bila odbojna i nisam ni pomišljao da ju potražim ili se nedaj bože  transferam zbog iste.  Nađi normalni guild, lijepo se ponašaj i daleko ćeš dogurati. Znam jer sam ja takvim receptom od sociala došao do core raid membera. Vama je to možda bezveze, ali dok su moji balkanski kolege proživljavali karu i gruula, ja sam raidao Illidana i dobivao gear i usput uživao na ventu sa zrelijom ekipom (od kojih je dosta bilo oženjeno i sa djecom). Stoga balkanske gilde (čast izuzetcima) ne hvala.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Da se unaprijed zahvalim članu Darky na pohvalama(tipičan WoW lover i popljuvač)zaključeno iz posta.Po njegovoj teoriji ispada da je svaka arena savršena,da svaki "RANDOM"je savršen.Mislim de malo pročitaj nešto prije nego što "popljuješ"nekog.Igram sa dva lika i uvijek kad idem na cap na tradeu tražim partnera za arenu.Pošto često ispadne imam partnera koji mi kaže i have 4k resi can i join.Pa se nakon par odigranih dešava nekompatibilnost i odem tražit drugog partnera.Onda mi se javi drugi i kaže imam 2.7 resi,i šta sad?Reko ajd da mu dam priliku i ispadne da smo 4 dobili i jednu izgubili jer je kolega mislio da smo ubili rogua iz drugog tima a nismo.Nego su warrior i rogonja silovali mog rogonju.A kad sam sa DKom igro imao sam sreću da sam sve završio u roku nekih sat i pol jer sam našao dobrog shamya.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft
Svaka igra se moze pretvoriti u opsesiju. Tzv. "pro" sindrom. Ako ce s Pandama otici svi "pro" igraci, onda smatram Pande najboljom ekspanzijom ikada. Kad radim ili studiram, trebam "pro" ljude koji su u mojoj grupi ne da se zabavljaju i zayebavaju, vec da nesto uradimo kako spada. Kad sam u igri, tu ne trebam "pro" ljude. Neka si nadju posao, pa ce shvatiti da je igra - igra, a posao - "pro" iliti profesionalno obavljanje neke duznosti bez prepustanja uzitcima sa strane dok ju se obavlja.
S pro igracem je dungeon uvijek "Noob tank, pull faster. I am here for the gear, not for the fun and socialization!". Osobno sam u igri da se ohladim, a ne da budem necija marioneta jer si je taj netko pobrkao prioritete.
Druga stvar, Stormwind sindrom. Takozvani "pro" koji je godinama sakupljao opremu, provodio je vecinu vremena pozirajuci u SW dok mu se ostala ekipa divi gearu. Sada svaki casual moze sakupiti tu opremu, pa "pro" vise nema sto raditi u igri jer mu se nitko vise ne divi. Kako tuzno..

Sve u svemu, ako netko smatra da je ova igra usisala njegovu dusu, to ne znaci da je usisala i duse drugih igraca. To sto sam se ja hookao na 2d igru (Maplestory) prije nekoliko godina do mjere ludila, ne znaci da su svi ostali igraci te igre bili u istom mentalnom stanju. A niti sam ja dao otkaz radi COD2, kao kolega koji ju je igrao 8h dnevno, skoro dvije godine.

I prestanite s onim "Been there, done that". To sto je netko izgubio sve poznanike u RL radi igre, ne znaci da svi ostali trebaju prestati igrat. Ako sam ja diplomirao, to ne znaci da netko tko ima osamnaest godina ne treba upisati faks.
I ovi "prosvjetljeni" komentari tipa "Ja sam prestao igrati jucer, i pametan sam, a vi svi ostali ste budale sto placate tamo nekom zlom Blizzardu pretplatu...
Kako rece Denethor, "Go now and die in what way seems best for you."

Hoces li platiti pretplatu ili propiti i propusiti tih bijednih 80kn, osobna je stvar. Na ovom dijelu foruma je medjusobno postivanje forumasa ravno nuli.
Imajte ugodan dan.
Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...

Da se unaprijed zahvalim članu Darky na pohvalama(tipičan WoW lover i popljuvač)zaključeno iz posta.Po njegovoj teoriji ispada da je svaka arena savršena,da svaki "RANDOM"je savršen.Mislim de malo pročitaj nešto prije nego što "popljuješ"nekog.Igram sa dva lika i uvijek kad idem na cap na tradeu tražim partnera za arenu.Pošto često ispadne imam partnera koji mi kaže i have 4k resi can i join.Pa se nakon par odigranih dešava nekompatibilnost i odem tražit drugog partnera.Onda mi se javi drugi i kaže imam 2.7 resi,i šta sad?Reko ajd da mu dam priliku i ispadne da smo 4 dobili i jednu izgubili jer je kolega mislio da smo ubili rogua iz drugog tima a nismo.Nego su warrior i rogonja silovali mog rogonju.A kad sam sa DKom igro imao sam sreću da sam sve završio u roku nekih sat i pol jer sam našao dobrog shamya.

ma daj, pa samo njubare igraju arenu sa random partnerima, to nikad ne završi dobro {#}

nađi si partnera i igrajte stalno skupa

nakon 10 poraza se budete uhodali i onda ćete lomiti sve ispred sebe

ja igram arenu da se zabavim, uopće ne lovim 2200 rating

moj rating je oko 50% pobjeda

i igram sa istim čovjekom cijelu sezonu, tu smo da se zabavimo

osim toga u 2v2 igramo kao dva DPS.a stoga su naše brobe vrlo kratke prosjek je unutar 2 minute, sve završi brzo ili smo pobijedili ili izgubili, nema polusatnog natezanja

bit arene je zabava, a gear je nagrada za zabavu, najjači gladijator gear je za manijake koji nemaju život, za sve ostale je običan napredni pvp gear iz arene koji se lako skupi

i da, mi se dogovorimo za vrijeme i obojica smo on line i napravimo za sat vremena dovoljno pobjeda za tjedni cap

15 godina
World of Warcraft

Igram arenu da si osiguram bolji gear i da mogu ić igrat na rating.Iz mog prijašnjeg posta se vidi da u areni nije presudan samo resi nego i partner koji zna igrat bit će više od koristi nego onaj sa 4k resi.Osobno i ja volim da mi je suigrač dps,zato i tražim dps jer kad se okomiš na jednog odmah na početku tome nema pomoći.Najbolje mi jučer bilo kad sam igro sa DKom i healerom.Jesmo rasturali al upali smo u jednu arenu sa hunterom i shamy healerom koji su daleko bolje girani.I nakon pola sata ja upitam svog doktora da li ovo ima smisla???Oni nas nemogu skinut a ni mi njih.I odlučili smo predat meč,jer smo tako mogli do sutra....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

frend igra wow,ali nema account tu na forumu,pa cu ja pitati umjesto njega....on je nightelft hunter i kaže da nemože pucati iz luka i strijele,tj piše mu ovo Ammo needs to be in the paper doll ammo slot before it can be fired.,pa ako netko zna šta treba napraviti

17 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

frend igra wow,ali nema account tu na forumu,pa cu ja pitati umjesto njega....on je nightelft hunter i kaže da nemože pucati iz luka i strijele,tj piše mu ovo Ammo needs to be in the paper doll ammo slot before it can be fired.,pa ako netko zna šta treba napraviti

to je neka stara espanzija, jer u novima nema više municije

znači treba kupiti municiju za pušku ili strelice za luk ili samostrel

neka ide do Flatchera i tamo kupi ili na AH (ako ih netko prodaje)

kad kupi strelice desni klik na strelicu da taj tip incijalizira za luk ili pušku

inače ako već igra verziju wow.a sa strelicma i municijom, nek si napravi od kože posebnu vrećicu ili tobalac za municiju umjesto jedne torbice oko pojasa

i neka uvijek ima minimalno 1000 strelica sa sobom

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 14:13 (Darky).
16 godina
World of Warcraft

Znam da nije baš tema, ali bolje pitati ovdje. Može li mi netko uplatiti pretpatu za jedan mjesec? Pošto sam ostao bz novčanika (ukraden), blokirao sam kartice i ne mogu produžiti. U petak vraćam lovu + lova za ćevape i pivu. Ako netko može pomoći, pošaljite mi pm.

Napomena, igram na US serveru.

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 16:31 (WackyZG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skyburn kaže...

Balkan Guilde općenito jako failaju, i nemam pojma šta ste svi zapeli da se organiziramo. Iz osobnog iskustva bolje je nać neku ozbiljnu gildu koja se drži pravila nego neke balkanske. Kroz moju staru gildu prošlo je puno ljudi s ovih prostora, i svi su il quitali, il bili kickani jer su najbolji, najpametniji i znaju svoj posao. To što wipaju 7/10 pokušaja na vashj ili nekom drugom iole zahtjevnijem fajtu, to nije njihov bed nego je uvijek netko drugi kriv. Shvatio sam da su stariji i pogotovo stranci puno skloniji i priznavanju greške i slušanju savjeta makar bili RL ili GM...To me začudilo i ugodno iznenadilo za razliku od nekih koji onda polude i kickaju ili dismisaju raid. Igrao sam dosta dugo i mogu reć da mi je balkanska gilda uvijek bila odbojna i nisam ni pomišljao da ju potražim ili se nedaj bože  transferam zbog iste.  Nađi normalni guild, lijepo se ponašaj i daleko ćeš dogurati. Znam jer sam ja takvim receptom od sociala došao do core raid membera. Vama je to možda bezveze, ali dok su moji balkanski kolege proživljavali karu i gruula, ja sam raidao Illidana i dobivao gear i usput uživao na ventu sa zrelijom ekipom (od kojih je dosta bilo oženjeno i sa djecom). Stoga balkanske gilde (čast izuzetcima) ne hvala.

Vecinom se slazem sa tvojom tvrdnjom posto sam prosao dosta toga, kao i ljudi sa kojima igram, no koncept WoW-a iz TBC-a i koncept kakav WoW ima danas tj. casual gaming dopusta upravo taj diversity. Meni je samo downanje contenta postalo stvarno nebitno, a posto sam u WoW-u od samih pocetaka kao i vecina ljudi s kojima igram pojavila se potreba za nekim mirnim 10man guildom. U prilog 10 man guildova govori i to da postoje par onih koji uz samo 2-3x tjedno imaju 7/7 HC u zadnjem 4.2 patch. Mogu slobodno reci da postoje primjer poput "Animalsa" koji sa 11 raidera komotno downaju content, a radi se o 10man Balkan guildu. Takvi mali 10man guildovi dopustaju vise flexibilnosti od raidanja, preko random real life nalazenja, da ne govorim opcu opustenost na ventrilu. Upravo zbog takvog koncepta frendovi iz kvarta i ja pokusavamo slozit jedan casual 10 man guild i rade bi svi raidali u tako nekom guildu nego u nekom world TOP 100 u koji bi gotovo sigurno svi mogli upast. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan

pogledajte....fora i poučno.....

15 godina
World of Warcraft

Zaključak iz filma je da smo nahebali ako nas vanzemljaci napadnu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
$rky kaže...

Jako dobro napravljeno i zanimljivo.

I'm very large!
15 godina
protjeran
$rky kaže...

Iskreno zao mi ljudi sta nisu zadovoljni u stvarnom zivotu kao i vecina pa bjeze u virtual.. osjetio na svojoj kozi inace super video :)

Opusti se sve je samo igra
15 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...
$rky kaže...

Iskreno zao mi ljudi sta nisu zadovoljni u stvarnom zivotu kao i vecina pa bjeze u virtual.. osjetio na svojoj kozi inace super video :)

Ti si kao "prosvijetljeni"? Koji je igrao 4 godine? Ritualno paljenje keyeva i stvari... i ta brija

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 12:54 (Nos).
17 godina
World of Warcraft

Trenutno se nalazim na Darksorrow Horda, server je s nase strane doslovno mrtav za pvp, pve jos jedva nekako dise. Iako je server sam po sebi high populated, u trade ima vise gold seller-a nego ljudi koji traze ekipu za nesto zanimljivo.

Zanima me kakva je situacija na vasim serverima? Planiram da migriram iz ovog pakla prije sljedeceg patcha (ima jos 2-3 tjedna) da bi mi lakse bilo naci guild s trenutnim gear/achivementima ( koji ce od prvog dana novog patcha postat bezvrjedni)pa koji server predlazete, razmatram Kazzak ima li netko iskustva na tom serveru kao high end igrac?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice