World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.626.759
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da li bi mi itko znao reci da li postoji servis na koji ja uplatim putem poste neke pare, a oni mi te pare uplate preko kartice nekamo? npr posalju mi cata expanziju kao gift.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
Matatata krele od zanata kaže...

Da li bi mi itko znao reci da li postoji servis na koji ja uplatim putem poste neke pare, a oni mi te pare uplate preko kartice nekamo? npr posalju mi cata expanziju kao gift.

pitaj susjeda ili punoljetnog frenda, daš mu pare a on naruči preko kartice :)

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
17 godina

Možeš si narućuti preko enabave i eplati 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 22:38 (Wolf88).
16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Možeš si narućuti preko enabave i eplati 

znam

al generalno pitam

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Darky kaže...
crash11 kaže...

Ovo šta su napravili je zakon, jedva čekam da izađe cataclysm. WOW = game No.1

baš sam prolazio po zonama, puno su toga promijenili

Tanaris je napola potopljen, tousand needle kompletno, ferals je promijenjen, desolance, ashenvale, ashra, darkshore, strangleton, barens, ali ne samo da su zone izmijenili već su i levele zona ispremješali, puno novih FP

uz promjene talenata, ovo je sad skorz nova igra i kad se krene levlanje od 1 (sa goblinom ili vorgenon) ništa neće biti isto, osim možda prvih 5 levela, nakon 10 levela, kompletna priča ide u skorz novom smjeru

dolazi nam DM HC na 85 lev (mislim da će to bit najpopularniji HC {#} )

promijenio se i najljepši grad, titulu sad ima SW, preuzeo ga je od silvermoona

najodvratnije mjesto i dalje je undercity, a fora je kaj se iz ashre može gledati u sam orgimar {#}

jedino kaj me živcira su rute kojima lete taxi grifoni, mislim da je neki kreten pisao te rute, skoro da bi konjem došao prije nego taksijem koji leti ko na turističkom razgledavanju, a ne direktno

Baš flight path je neki pijanac pisao, al to ono kao da bude zanimljivije, oni su to stavili da malo razgledaš, a mi za to vrijeme zuimo po netu. LOL 

Sad kad dođe nastavak uzmeš fino pticu za stari svijet  310% speed i deri.

16 godina
neaktivan
crash11 kaže...
Darky kaže...
crash11 kaže...

Ovo šta su napravili je zakon, jedva čekam da izađe cataclysm. WOW = game No.1

baš sam prolazio po zonama, puno su toga promijenili

Tanaris je napola potopljen, tousand needle kompletno, ferals je promijenjen, desolance, ashenvale, ashra, darkshore, strangleton, barens, ali ne samo da su zone izmijenili već su i levele zona ispremješali, puno novih FP

uz promjene talenata, ovo je sad skorz nova igra i kad se krene levlanje od 1 (sa goblinom ili vorgenon) ništa neće biti isto, osim možda prvih 5 levela, nakon 10 levela, kompletna priča ide u skorz novom smjeru

dolazi nam DM HC na 85 lev (mislim da će to bit najpopularniji HC {#} )

promijenio se i najljepši grad, titulu sad ima SW, preuzeo ga je od silvermoona

najodvratnije mjesto i dalje je undercity, a fora je kaj se iz ashre može gledati u sam orgimar {#}

jedino kaj me živcira su rute kojima lete taxi grifoni, mislim da je neki kreten pisao te rute, skoro da bi konjem došao prije nego taksijem koji leti ko na turističkom razgledavanju, a ne direktno

Baš flight path je neki pijanac pisao, al to ono kao da bude zanimljivije, oni su to stavili da malo razgledaš, a mi za to vrijeme zuimo po netu. LOL 

Sad kad dođe nastavak uzmeš fino pticu za stari svijet  310% speed i deri.

kupujes skillove ne mountove...

16 godina
World of Warcraft

ljudi, pomagajte.

igram na frendovom accu i zanima me jel se moze igrat PTR i "obican" server istovremeno na jednom accu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KingNothing kaže...

ljudi, pomagajte.

igram na frendovom accu i zanima me jel se moze igrat PTR i "obican" server istovremeno na jednom accu ?

Nemožeš

16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
KingNothing kaže...

ljudi, pomagajte.

Nemožeš

E baš možeš..

Nekoliko sam puta na istom kompu, u isto vrijeme imao PTR i Live aktivan..

Tipa čekaš na BG que na live i malo tučeš po dummy na ptr..

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 22:21 (NightShadow).
17 godina

Jedino ako su nešto promjenili jer sam ja još 2007 pokušao igrait na normalnom serveru i ptr-u i nisam mogao,

uvijek bi mi javio da netko drugi koristi account

16 godina
World of Warcraft

nisam mislio na svom kompu, nego npr. frend igra obicne servere, ja ptr

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Jel se zna kad ce pustiti digital download Cataclysme ili je ona vec u 4.0.3/a patchevima instalirana?

Prije mjesec dana sam kupio digitalnu verziju a osim ovih patcheva jos se nista nije skidalo u pozadini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Jedino ako su nešto promjenili jer sam ja još 2007 pokušao igrait na normalnom serveru i ptr-u i nisam mogao,

uvijek bi mi javio da netko drugi koristi account

2007??

2000...7??

Dobro jutro!!

17 godina
neaktivan
Virty kaže...

Jel se zna kad ce pustiti digital download Cataclysme ili je ona vec u 4.0.3/a patchevima instalirana?

Prije mjesec dana sam kupio digitalnu verziju a osim ovih patcheva jos se nista nije skidalo u pozadini.

Ja sam kupio digitalnu verziju, i skinula mi se odmah nakon prvog logina. Oko 700 MB je imala, ali doduše to je blio prije 4.0.3 patcha.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 11:57 (ROADRUNNER).
17 godina
neaktivan
Virty kaže...

mislim da ti je već sve na disku... evo od vikenda je skinuo još 115 MB patcha

Imaš nove mape (to je cata), jučer sam na EoS pvp naletio na dwarf shamana, znači i nove klase su tu

Na mapama su i nove teritorije, ali unutra još ne možeš

Znači u srijedu samo trebaju otključati nove zone i pustiti vorgene i gnomove u igru

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 9:07 (Darky).
17 godina
Darky kaže...
Virty kaže...

Imaš nove mape (to je cata), jučer sam na EoS pvp naletio na dwarf shamana, znači i nove klase su tu

Znači u srijedu samo trebaju otključati nove zone i pustiti vorgene i gnomove u igru

Tako sam i mislio ali nigdje nisam procitao da je tako.

Na accountu mi pise da je cata ready pa se nadam da je tako kako i govoris.

Sad radim po Azerothu "the seeker", joas 150 komada i eto 3000 kvestova :)

17 godina
neaktivan

meni je isto tako.

sad premišljam sa čime ću prvo krenuti

80 pala prot/holy

80 druid resto/balanced ili feral

80 warlock destro/demo

80 mage arcana/frost

ili

80 hunter survivor/beast

nisam siguran sa čime prvo da krenem u ekspanziju.

pff tak je to kad sam neodlučan pa mi lik brzo dosadi pa ih ima previše...

i sad sam u dilemi

16 godina
neaktivan
Virty kaže...
...

eh, lakse mi je bilo napravit Seekera nego Loremastera :) taj acch me izludio do kraja, ubitacno dosadno...

sad se mislim da li da opet questam po novim questovi9ma ili da cekam jos 7 dana pa nastavim obzirom da ce i archeology trebat od pocetka dizat...

17 godina
neaktivan
meduza kaže..

eh, lakse mi je bilo napravit Seekera nego Loremastera :) taj acch me izludio do kraja, ubitacno dosadno...

sad se mislim da li da opet questam po novim questovi9ma ili da cekam jos 7 dana pa nastavim obzirom da ce i archeology trebat od pocetka dizat...

hehehe poznato mi to meni se neda questati

mislim da ću sad samo prvog lika sa qestovima dići na 85, ostale ili kroz BG ili kroz daily q koji su brzi lagani i donose lovu i kaj je dobra fora možeš u mjesec dana dići 6 likova bez imalo napora {#}

17 godina
meduza kaže...
Virty kaže...
...

Ja sam odlucio radit sve kvestove u novom Azerothu a kako volim kvestat, nije mi tesko :)

Hvala Bogu sad su uveli achiv. po mapama pa se uredno vidi broj obavljenih kvestova po mapama a ne krao prije (imas 700 kvestova pa ih nadji).

U svakom slucaju je lakse seekera dobit nego loremastera, ali ide se i na to.

16 godina
neaktivan
Darky kaže...
Virty kaže...

mislis gobline? :>

da moze se igrat beta i live istovremeno na istom accu, ja i frend smo tako igrali on betu ja live i nikakvih problema nije bilo.

17 godina
neaktivan

goblin, gnom ista stvar, meni su obje klase bezveze {#} to samo teške njubine igraju {#}

17 godina
Darky kaže...

goblin, gnom ista stvar, meni su obje klase bezveze {#} to samo teške njubine igraju {#}

kako pametno....

16 godina
neaktivan

ja ih isto mrzim,al bas suprotno igraju ih pro igraci,bar sam ja uvijek na takve naletio,pogotovo gnome rogue,njih mrzim

16 godina
neaktivan
Darky kaže...

da, njubine igraju gnome i goblin KLASE....

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
17 godina
Darky kaže...

ocito si isfrustrirani hordas nebrojeno puta gankan od strane nekog gnoma :D

ma salim se.. sjecam se prije par godina dok mi je main bio orc warrior da su hordasi generalno mrzili gnomove...

u medjuvremenu sam zbog ekipe presao na tamnu stranu (citaj: alliance) i uz maina locka napravio sam jednog gnome roga iskljucivo za pvp ili ti FOR THE HORDE!!! :D s njim imam vise HK-ova nego na svim ostalim likovima zajedno 

FOR THE HORDE!!!
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo da podjelim s vama: danas sam se prediblježio za cataclysm u lokalnoj trgovini. vele da dolazi točno 7.12. i kod njih, tak da ne moram u zg, a digitalni ne želim jer ne dobijem kutijU :))

@Darky - ja svog druida planiram lvlat kao feral. balance sam do sada igrao, ali nekak mi je feral bolji za lvlat. nema mane i sad ima prebolestan damage :)

jedino ne znam da li da lvlam warriora kao arms ili fury :S

Druid ftw!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Warcraft

gde ima najvise mase u wow?

Daj coveku jednu ribu; nahranio si ga za 1 DAN. Nauci coveka da peca; nahranio si ga za CEO ZIVOT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kao prvo, gnomeovi i goblini nisu klase. Ako to ne znaš onda si ti njubina.

Kao drugo, gnomeovi razaraju. Main mi je gnome mage, alt mi je bio gnome rogue (em je mali em ga ne vidiš), te sam par dana igral nedavno na private serveru, gnome locka.

Gnome power!

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

mrzim kad me gnome napadne dok igram sa taurenom, skina mi pola HPa dok ga uopce nadjem :S

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice