World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.628.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa osim kaj su neki skillovi dostupni manjim levelima (odlična promjena) i promjene s honorom i justice pointovima ne vidim ništa novo. Dobro ae paladini su dobili onaj holy rune ili kak se več zove i hunteri fokus umjesto mane.

EDIT: Kor'gal je server s najviše hrvata ne?

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 12:14 (Septah).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

da tamo su ti svi balkanci,

je postoje jos ona gilda "banda zlih bureka" ? ako je neko na korgaulu jer ja sam prije bi tamo kada su bili 60 lvl ,a sada sam na neptolonu isto ima dosta hrvata.

17 godina
neaktivan

Pa proci ces kao i svi koji ne kupe Cataclysm, moci ces igrati ali u starome svijetu tako da ti je svejedno igrao danas ili tada... Cataclysm ne mozes vidjeti ako ga ne kupis ili ako ne budu dali neki trial gdje ga mozes igrati ali za to nisam jos čuo.    

Promijene nisu tako drasticne no po meni su napravili odličan posao. Malo su pocistili stvari, dodali malo vise dinamike u igru, nekako je prije za vecinu klasa u PvE bila za svako stablo jedna rotacija i to je dosadilo, sada ima mrvicu vise toga, dodali su vise glyphova koji su zabavni, dosta dobro sredili dio sa guildom a posebno mi se svida sto mozes vidjeti sve recepte od svakoga clana guilde, smanjili potrebu za addonovima i slicno. Sve u svemu dobar posao.

Iako nekima smeta sto su izbacili sa itema armor penetration, defense itd. Meni osobno to malo smeta jer vise statistika pruza vise mogucnosti no ocito su imali dobar razlog a ovako im je valjda i lakse balansirati klase. Isto tako ima bugova i sa glyphovima i sa talentima ali ono postepeno se rjesavaju, dodavaju nove stvari, balansira se, vise manje se slusa glas zajednice i ono globalno, igra je osvjezena, sa cataclysm ce osvjeziti questove i grafiku, dodati jos jednu dimenziju i produziti zabavu a tome igre i sluze. :)

Inace, ja sam na Kor'gall serveru alliance. :)

http://www.rabbits-clan.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 13:29 (Andeo).
14 godina
neaktivan

Mislim da   ovo prvo sta si napisao nije tocno.

Jer naprimjer kada izađe cataclysma ja kupim game card i stavim ga na acc i imam lich king i trebao bi vidjeti cjelu Cataclysm osim sta nebi moga dignuti nijedan level vise od 80. i to je to. tako je bilo i za tbc i lich king.

Nekuzim kako si ti to mislio da naprimjer nebi vido cataclysmu?? sta ostavit ce samo jedan server za one koji imaju lich king xDDDD

jedino me brine da mi nebi ukinuli tih 7 dana kada izađe cataclysma ,ali mislim da nece nego zele bas to da covjek vidi malo catcalysm pa se navuce i kupi cataclysm i game card.

pita cu na njihovom forumu odgovor ce neki GM.

17 godina
neaktivan
Andeo kaže...

Iako nekima smeta sto su izbacili sa itema armor penetration, defense itd. Meni osobno to malo smeta jer vise statistika pruza vise mogucnosti no ocito su imali dobar razlog a ovako im je valjda i lakse balansirati klase.

To je dobro. Što manje statistike, što više skilla. Jer mi je stvarno išlo na k*rac dok su uveli onaj resillience, frajer si ga nabije i možeš ga slikat, kolko god si ti bolji igrač od njega, pušiona si. Na kraju se sve svodilo na to kolko ko ima bolji gear, a ne na skill.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
17 godina
World of Warcraft

Pitanje dali netko zna jesmo mi vec skinuli Cata sadrzaj s onih 5-6 giga ili ce bit jos tog za download, razmisljam se da kupim online preko accaunta samo key a posto imam 20Gb limit nebih htio da mi svuce sav promet. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mislim da jesmo, evo danas je skinuo još 1 GB više ni neznam koliko je veliki direktorij od WOW-a

BTW, stoji ti tamo za on line pre-order da će ti se igra skinuti na disk prije 7 prosinca i čim otvore igru, možeš igrati

17 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Mislim da   ovo prvo sta si napisao nije tocno...

Moguce, zasada postoje samo nagadanja. No, ako si igrao LK znas da postoje zone, odnosno da kako questove obavljas tako ti se mijenja mapa zone na kojoj questas. To ima i cataclysm, ako si igrao betu onda si vidio kako nakon lanca questova se promijeni teritorij. Jednostavno tebi ta mapa ima drugi id i igraci koji nisu zavrsili taj lanac questova igraju na mapi sa drugim id-em. Mislim da je na Blizzconu ili negdje jedan iz Blizzarda odgovorio na pitanje sto sa onima koji ne kupe cataclysmu nesto u stilu "biti ce vrlo usamljeni", pa ili je mislio da ce svi kupiti cataclysm ili nesto oko tih mapa :D

Razlika izmedu BC, LK i sada Cataclysm je sto su oni bili nastavak a ovdje pocinjes od pocetka pa je upitno koja ce biti ogranicenja. Prije ako si imao orginalni wow a nisi imao neku od ekspanzija nisi mogao igrati te rase koje su dosle, uciti nove profesije i levelati dalje od 60/70lvla. Sada jos nema sluzbenih informacija sto ce biti, no sa svakim patchem se svijet mijenja i vjerovatno ce se svijet promijeniti sa patchevima. Zadnje sto sam citao po sluzbenom forumu je da ce Blizzard svima dati promijenjeni svijet(preko patcheva) ali oni koji nisu kupili Cataclysm ce biti ograniceni, kako i koliko jos se ne zna. Za ocekivati je da ni na prvih 60 levela nece moci koristiti stvari iz Cataclysm tipa letenje u Azerothu i slicno i neke questove, instance, dakako profesije(arheologiju), nove rase, upitno je da li ce moci igrati i instance, battlegrounde itd. No nema nijedan PLAVI post koji daje direktan odgovor na to pitanje, ako je netko nasao nek linka.

thx

Darky kaže...

mislim da jesmo, evo danas je skinuo još 1 GB više ni neznam koliko je veliki direktorij od WOW-a

BTW, stoji ti tamo za on line pre-order da će ti se igra skinuti na disk prije 7 prosinca i čim otvore igru, možeš igrati

Da, jucer se skidao poveci patch, tu sve pise:

http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/

http://www.rabbits-clan.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 9:40 (Andeo).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

I meni je bio narastao folder na 22 GB. Medjutim neki dan sam kompletan wow online reinstalirao ( radim kod ISP-a, pa mi to nije problem ). I sada mi je cak i sa jucerasnjim patchom od 1,1 GB folder tezak tek 15GB sto je odlicno. Bitno je izbrisati sve iz foldera cache i jos neke stvari josh.

It's so deep how can you be so shallow

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

>> To je dobro. Što manje statistike, što više skilla. Jer mi je stvarno išlo na k*rac dok su uveli onaj resillience, frajer si ga nabije i možeš ga slikat, kolko god si ti bolji igrač od njega, pušiona si. Na kraju se sve svodilo na to kolko ko ima bolji

>> gear, a ne na skill.

Ne bih se baš složio s tobom. WoW je danas jedna velika statistika. Gear score, dps metar, ačivmenti i ostala sranja zbog kojih igram sve manje.

Volio bih vidjet ako želiš u raid i kažeš liku da nemaš baš neki velik gs, nemaš ačivment, ali imaš skill da li bi te primio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 11:31 (Mlitavi).
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

To je dobro. Što manje statistike, što više skilla. Jer mi je stvarno išlo na k*rac dok su uveli onaj resillience, frajer si ga nabije i možeš ga slikat, kolko god si ti bolji igrač od njega, pušiona si. Na kraju se sve svodilo na to kolko ko ima bolji gear, a ne na skill.

Ne bih se baš složio s tobom. WoW je danas jedna velika statistika. Gear score, dps metar, ačivmenti i ostala sranja zbog kojih igram sve manje.

Volio bih vidjet ako želiš u raid i kažeš liku da nemaš baš neki velik gs, nemaš ačivment, ali imaš skill da li bi te primio.

17 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...

Nažalost da, evo sad kak sam počeo opet igrati, na serveru svi rejdaju samo ICC. Ja sam prestal igrati prije nego je prvi wing otvoren bio i normalno da nemam achi, GS mi ne prelazi 5.2 jer sam u toc 10/25 opremi i nemogu naći raid da ga *ebeš.

Guilda se u međuvremenu raspala a od nekoliko desetaka frendova samo 2-3 još igraju na ovom serveru. Sumnjam da budem uopce videl arthasa prije kataklizme. Dok mi završe ovih 7 dana besplatno ne namjeravam se resubat upravo zbog toga, nemam kaj raditi.

Rerollat ne mislilm jer za 3 tjedna je novi contet a sa mainom mogu samo trčkarat po banki u orgu.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 14:28 (Septah).
17 godina
neaktivan

pa igraj pug HC i začas imaš opremu jer sad više nema badgeva, već se dijele JP i možeš kupiti kompletnu opremu za ICC a da ne odigraš ni jedan raid

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igrao sam wotlk od ponoci kad je izašel do koji tjedan prije ICC, svaki dungeon sam videl tolko put da mi je zlo od njih jednostavno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 14:48 (Septah).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

A to i je problem wow-a. Prvi par puta je zabavno proči neku tamnicu ali kada po 500-ti puta rješavaš neku tamnicu za farmanje badgeva sada bodova jednostavno te ubije u pojam.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 14:57 (Hummer).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma igram ja od pocetka kada je wow izasao samo tu i tamo sa malim pauzama kad nemam pare jer ipak jos nezarađujem (obrazujem se:D).

Znam da si u svakom nastavku bio ogranicen ako nisi imao taj nastavak,ali si mogao istalirati nastavak i viditi svjet kao i ostali koji imaju nastavak samo sta si bio ogranicen sa nekim stvarima.

Sad za cataclysmu vjerovatno bi trebo isto tako viditi sve samo ono stati kazes nebi mogao letiti,rase te ostale nove stvari,jer neznam kako bi igrace sa wtlk ostavili da nevide nista novog ,a da su na svom serveru.

16 godina
neaktivan
Hummer kaže...

A to i je problem wow-a. Prvi par puta je zabavno proči neku tamnicu ali kada po 500-ti puta rješavaš neku tamnicu za farmanje badgeva sada bodova jednostavno te ubije u pojam.

e zato ja perem pvp :)

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
16 godina
World of Warcraft

Evo jedno pitanje vezano uz harver, sto mislite hoce li ovo moc vrtit cataclysm bar na medium?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Evo jedno pitanje vezano uz harver, sto mislite hoce li ovo moc vrtit cataclysm bar na medium?

Oce:)

16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

oce, al iskreno, ja furam na low sa kamera distance na max, i jos skriptu da mi se do 50 digne, i hrpa addonova za pregled svega i svacega i da znas kak sve vidim i nemam nikakavih problema u uzivanju igre, a nije da mi grafika nije bitna.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
Matatata krele od zanata kaže...
lucky_look kaže...

oce, al iskreno, ja furam na low sa kamera distance na max, i jos skriptu da mi se do 50 digne, i hrpa addonova za pregled svega i svacega i da znas kak sve vidim i nemam nikakavih problema u uzivanju igre, a nije da mi grafika nije bitna.

Ma imam komp na kojem inace igram sa 23" monitorom i sve ide na ultra i to za uzivanje, ali mi je i vazno za laptop ovak kad nekud odem na duze vrjieme da mogu nabacit cisto koji raidic i to nista posebno ne mora bit

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ovaj novi patch sucka, zbugan dungeon finder i ono konstantno ubijanje tona elementala više nema svrhe, čak ni u rp pogledu :(

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...

ovaj novi patch sucka, zbugan dungeon finder i ono konstantno ubijanje tona elementala više nema svrhe, čak ni u rp pogledu :(

slazem se. ma maknut ce to jos malo valjda, bas bez cilja je

Proud to be adicted to WoW
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 19:31 (vidikovac).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Meni je nakon zadnjeg patcha sve sitnije. Kao da se rezolucija povećala. Igram na 1280x1024. Jel se još nekome ovo dogodilio. Možda su se postavke resetirale pa treba nekaj promijeniti. Action barovi su manji, i chat text je sitan.

Edit: Nema veze pronašao sam.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 20:22 (ROADRUNNER).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...
1domagoj1 kaže...

Pa dobro, a kaj sam ja reko? Isto kaj i ti, da se sve svodi na gear i taj mutavi GS kojeg u moje vrijeme nije bilo. Zato i ne igram.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Mlitavi kaže...
1domagoj1 kaže...

Pa dobro, a kaj sam ja reko? Isto kaj i ti, da se sve svodi na gear i taj mutavi GS kojeg u moje vrijeme nije bilo. Zato i ne igram.

Pa rekao si da se sve svodilo, kao da se više ne svodi samo na opremu i statistiku.

Mislim, manje bitno jer sam tak i tak prešao na lotro koji je više casual igra i najbitnije nema djece koja svršavaju na gs i achievemente.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Svi se žale na taj GS, al ne kužim što je tu tako strašno?

GearScore je samo nusprodukt levelanja i napredovanja u igri. Logično je da će igračima GS s vremenom rasti i tako će polako dobivati pristup sve više sadržaja {#}

Da nema nekakvog poticaja za napredovanjem kakva bi bila poanta igrati?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...
1domagoj1 kaže...
Mlitavi kaže...
1domagoj1 kaže...

Pa rekao si da se sve svodilo, kao da se više ne svodi samo na opremu i statistiku.

Mislim, manje bitno jer sam tak i tak prešao na lotro koji je više casual igra i najbitnije nema djece koja svršavaju na gs i achievemente.

Ahaa, ma jok, mislio sam, onda dok sam ja igral. Znam da je i dalje tak, ali više ne igram, pa sam zato upotrijebio perfekt. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 12:13 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Svi se žale na taj GS, al ne kužim što je tu tako strašno?

GearScore je samo nusprodukt levelanja i napredovanja u igri. Logično je da će igračima GS s vremenom rasti i tako će polako dobivati pristup sve više sadržaja {#}

Da nema nekakvog poticaja za napredovanjem kakva bi bila poanta igrati?

Pa strašno je to što se više gleda statistika nego jel netko zna igrat ili ne zna. Ja sam sa svojih 5.2k gs u onyxi-i radio veći dps od nekih sa 6k+ gs.

I da nisam imao achiev od prije kad su tek stavili raid u igru kad još nitko nije imao achiev, nema šanse da bih upao u raid.

Da ne pričam kad sam vidio lika koji je za toc25 tražio da imaš 6.2k+ gs. Nebuloze.

Ako nisi u nekom guildu ne znam uopće kak moš upast u neki raid da skupiš neku opremu jer svi traže gs i achiev. A kak da ga dobijem ak ne mogu odigrat instancu.

Zatvoren krug.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako koga zanimaju   beta screenshotovi (tier gear, Stormwind itd...) mozete ih pogledati na nasoj gild stranici.

www.zuga.ch/cube

PS. Ako nekoga zanima neki specifican screenshot iz bete (bilo koja zona) samo   napisite ovdje.

PSS. Trenutno radim start leveling guide za Cataclysm tj. odakle poceti questati, gdje uzeti startne questove itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 13:17 (Zuga).

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice