World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.282.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Acex kaže...

Pozdrav ekipa,zanima me ima li kakvih kodova za nove igrace?

Možda ovaj radi :

Use invite code "QUICKYBABY4WOT" to get a T-127 with a 100% crew, 500 gold, 7 days premium, and a gun laying drive!

11 godina
madsav kaže...
Acex kaže...

Pozdrav ekipa,zanima me ima li kakvih kodova za nove igrace?

Možda ovaj radi :

Use invite code "QUICKYBABY4WOT" to get a T-127 with a 100% crew, 500 gold, 7 days premium, and a gun laying drive!

Ne radi.

16 godina
World of Tanks

Link, ajmo ljudi brzo kupovat dok nije nestalo. Tko god u WG-u je odobrio ovu investiciju zaslusuje unapredenje 

011000110010.
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Najluđi replay koji sam dosad vidio. 

3 0 hvala 0
8 godina
World of Tanks

A sad, malo besramne samopromocije!

Krenuo sam streamat WoT, uglavnom platoonam s frendom pa ako imate želju bacite oko na twitch channel - https://go.twitch.tv/tico_cro

I evo jedan replay od prekjučer di smo pickali stronk soviet tanks i rushali B

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Bit će ovo lijep vikend...sa malo tomatosa u randomu

INFO

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 13:17 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
michael kaže...

Link, ajmo ljudi brzo kupovat dok nije nestalo. Tko god u WG-u je odobrio ovu investiciju zaslusuje unapredenje 

Hahahaa.........

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !
11 godina
World of Tanks

Pala je 3. markica na amx 13 75. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.10.2017 19:51 (AirLive).

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

T25P1 Ace 3k dmg 4kilova

REPLAY

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

prati li netko (statistički) kad će biti popust na pretreniranje posade?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam dilemu:

Šta od opreme staviti na obj.140?

Optiku ili vertikalni stabilizator?

view range mi je trenutno 424m i to bi predpostavljam sa skillovima recon i Situational Awareness mogao dovesti do nekih 435m šta i dalje nije u fullu, ali nije loše, gun handling mi je i bez vertikalnog dosta dobar, pa sam premišljao čak stavit egld (poboljšan mehanizam topa) da bi brže fokusira metu, jer kad stanem i snajpam udaljenu metu, dosta dugo čekam i nerjetko mi pobjegne meta, mada si opet mislim sa vstab-om bi i manje gubio fokus, pa nebi opet toliko čekao, baš ne znam šta stavit

2 Optika
1 V-stab
2 egld
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Imam dilemu:

view range mi je trenutno 424m i to bi predpostavljam sa skillovima recon i Situational Awareness mogao dovesti do nekih 435m šta i dalje nije u fullu, ali nije loše, gun handling mi je i bez vertikalnog dosta dobar, pa sam premišljao čak stavit egld (poboljšan mehanizam topa) da bi brže fokusira metu, jer kad stanem i snajpam udaljenu metu, dosta dugo čekam i nerjetko mi pobjegne meta, mada si opet mislim sa vstab-om bi i manje gubio fokus, pa nebi opet toliko čekao, baš ne znam šta stavit

nakon tolko odigranih bitaka još uvijek nisi shvatio da je vstab najvazniji komad opreme koji možeš montirati na tenk?

13 godina
World of Tanks

jebe te suzavanje a nes stavit vertikalni

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Voltron kaže...
 nakon tolko odigranih bitaka još uvijek nisi shvatio da je vstab najvazniji komad opreme koji možeš montirati na tenk?

hahah, nakon tolko odigranih bitaka, još se nadam barem jednoj bitki bez tomatosa

A znam da se pored vstab-a opće ne gleda egld, problem je što počnem previše razmišljat oko jednog tenka i sve bi mu montirao, a nemogu, nemože imati vrhunski viewrange i dpm i aim time i cammo istovremeno, nećeg mora malo falit

A ništa, stavljam mu vstab, a viewrange ću dizat sa skillovima, pa kolko bude bude

16 godina
1BIT kaže...

Imam dilemu:

Na mom Obj140 je Vstab, Rammer i Optika.

Sa posadom view range je mislim 463m ili tako nesto. Probao sam sa ventsima umjesto optike dok posada jos nije imala BIA, ali ovako je bolje.

EDIT:

- ubacio sam i slike skillova posade. Oba tenka imaju Vstab, Rammer i Optiku, pa da vidis na koji otprilike view range mozes racunati.

- Obj140 ima 464m view range, a T62A ima 471m View range. Na T62A commander ima vise view range skilova.

Obj+140+posada Obj+140+posada
T62A+posada T62A+posada
Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.10.2017 18:14 (Mauro).
11 godina
1BIT kaže...

Mauro kaže...

Na mom Obj140 je Vstab, Rammer i Optika.

Ovo!

Jedino na pilotu imam vents umjesto vstab jer on ima odličan gun handling, iako sad već imam dobru posadu sa full view range pa se mislim bi li stavio vstab umjesto vents.

Inače, optika + bia + oba skilla za view range na 100% i već sa 380m base možeš doći do full 445m.

8 godina
World of Tanks

Imao sam dobar game prekjučer. Top tier sa WZ-132 - 4,5k dmg i 2k spot

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.10.2017 23:21 (Tico_cro).

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Jedna dobra sa T25 Pilot 1

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

T34vsT-34

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Izgleda da sutra izlazi micropatch, zauzvrat dobijamo besplatno 1 order i 1 ženski član posade.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/649254-personal-mission-update-and-compensation/#topmost

1 0 hvala 4
16 godina
AirLive kaže...

Izgleda da sutra izlazi micropatch, zauzvrat dobijamo besplatno 1 order i 1 ženski član posade.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/649254-personal-mission-update-and-compensation/#topmost

MRAK !!!!!

Taman imam 3 zenske spremljene za kineske HT i treba mi jos jedna.

Ova nagradna ce mi sjesti k'o budali samar 

8 godina
World of Tanks

Kad to čudo izlazi? Nisam dobil još ništ.

6k dmga sa T110E4

1 0 hvala 0
7 godina
World of Tanks

Konačno sam ipak kupio "objektivan" tenk..iako sam se lomio oko T62 i njega :-)

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dawor kaže...

Konačno sam ipak kupio "objektivan" tenk..iako sam se lomio oko T62 i njega :-)

Ti znaš da ti skill braća po oružju ne radi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.11.2017 9:27 (1BIT).
15 godina
1BIT kaže...

Ti znaš da ti skill braća po oružju ne radi?

Kako ne? Pa svijetli mu skill i vidiš da mu posada na 105/116 %, a nema vense ili hranu

15 godina
neaktivan
World of Tanks

aha, moja greška, ja imam 110% 121%, braća + vent, a vidim da bia nje u nizu, pa mi se učinilo da mu fali, nisam primjetio da nema vent

Ja inaće uz bia uvijek vent stavljam, ako se nađem sa istim tenkom 1vs1 da budem šut u prednosti šta se punjenja topa tiće

bia sama po sebi ko da je i nema, mislim daje gain, al se ne osjeti tolko...

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 20:49 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Tico_cro kaže...

Kad to čudo izlazi? Nisam dobil još ništ. 

https://i.imgur.com/H7Kvn2G.png

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ima tko možda informaciju, moji u klanu vele da od danas počinje kampanja za tenka obj.907 i ostali prem X i traje mjesec dana (to je ono di se prvo igra tier VI, pa VIII, pa X i nagrade se osvajaju ovisno o osobnom poretku i poretku klana), al na wot-ovoj stranici ništa o tome nisam našao?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.11.2017 9:30 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

jel igra netko sa typeom.tenk je ponovo zvijerka.eva ja samo s njim imam 2250 bitaka

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

Jel ima tko možda informaciju, moji u klanu vele da od danas počinje kampanja za tenka obj.907 i ostali prem X i traje mjesec dana (to je ono di se prvo igra tier VI, pa VIII, pa X i nagrade se osvajaju ovisno o osobnom poretku i poretku klana), al na wot-ovoj stranici ništa o tome nisam našao?

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/teaser-q4-2017/

Bit ce kampanja i poceti ovaj mjesec, ali jos nije objavljeno kada.

Isto tako, na RU serveru su napisali da ova kampanja nece imati tenk kao nagradu, tako da vjerovatno nista od Obj907 i slicnih ako se ekipa lozila na to.

I ako me sjecanje dobro sluzi mislim da je pisalo da ce kampanja biti samo T10. Vjerovatno su i sami skuzili da su T8 CW/SH totalno sjeb... sa OP premiumima. Defender i Black Buldog su toliko dobar izbor za T8 da je taj tier u CW/SH postao poprilicno P2W.

A koliko sam procitao u T6 poprilicno dominira T34-85M, pa ispada da T6 i T8 CW/SH borbama dominiraju premium tenkovi. I to je lose.

Stoga je logicna odluka (ako je zaista tako) da kampanja bude iskljucivo T10 jer tamo nema OP premiuma. Obj907 ne racunam jer to nije premium kojeg mozes kupiti (a i nije pravi premium nego "samo" specijalni tenk).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice