mislim kad realno sagledas nije puno, pogotovo tko voli igrati i zagrizen je godisnje da uzmes ispadne te manje od 2kn po danu. al da pametnije je strpit se malo. samo da pitam posto sam novi, da li i koliko cesto se dodaju novi tenkovi preko updatea mislim, i sto mislite ima li igrica ono nesto da dugo ostane atraktivna (tipa wow, lol). recimo jucer ako sam dobro vidio oko ponoc je (nez tocno koji srv eu1 ili 2) pokazivalo oko 60k online ljudi. sad racunajuci da ima drugi eu server i us nije lose
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim kad realno sagledas nije puno, pogotovo tko voli igrati i zagrizen je godisnje da uzmes ispadne te manje od 2kn po danu. al da pametnije je strpit se malo. samo da pitam posto sam novi, da li i koliko cesto se dodaju novi tenkovi preko updatea mislim, i sto mislite ima li igrica ono nesto da dugo ostane atraktivna (tipa wow, lol). recimo jucer ako sam dobro vidio oko ponoc je (nez tocno koji srv eu1 ili 2) pokazivalo oko 60k online ljudi. sad racunajuci da ima drugi eu server i us nije lose
Ma dok ima čeških i poljskih "kokota" nema brige
Ima dosta tenkova za istraziti, mislim da to drzi ljude uz igru, svaki novi tenk je malo ili puno drugacija igra, trenutno bi ti trebalo barem 50 000 partija da sve istrazis pa racunaj koliko je to vremena :-). Igra je relativno laka za igrati i nije zahtjevna pa ima dosta sirok potencionalni broj igraca, imas ljudi koji nisu gameri i ne igraju nis drugo, ali igraju wot jer vole tenkove. Igra ima svojih mana, ali kada pogledam sve zajedno onda moram pohvaliti ekipu sto radi na WOTu jer se igra stalno razvija i raste u svim smjerovima. Prem acc ti puno pomaze, ali polako s tim, naucit ces puno stvari igrajuci, sta i kako rade stvari u igri. Najbolje ti je kada budu neke misije da se dobije tenk, nedavno je bio americki t8 prem medium tenk i relativno ga je lako bilo dobiti, to puno olaksa farmanje kredita, ali opet skontati ces sve ako ostanes uz igru. Na kraju krajeva uz RNG nikada nije dosadno .
ode WoT laganini u 3pm...
mislio sam da su neki loši patchevi prošlost, al ovaj...
kud su LT u srednjim tirevima nerfali jako, tud su još i sakrili nerf TD opet još jednom i umrtvili ih.
ko ima pare ostat će, jer i zarade su skresali opet pa premium je što se mora imati.
arty napravili što već jesu i uglavili ga nigdje manje kalibre topova veći bar stunt dobili, a da arty nešto ugleda nema šanse kako su ih skresali vidokrug.
uživaj WG, R.I.P. WoT ode i ja na hlađenje koji dan, tjedan il duže kako se čini sada.
sretno ekipa...
Sve 5 samo prva partija u buldogu i 3 arti naravno t92 oneshot..... ali mi se cini da su cackali i sam engine igre. Sve mape zakucane na 60fps postavke ultra. A bilo mi je 50 55 prosijek. A onaj komentar za gajbu piva umjesto premiuma potpisujem :) samo to kosta onda vise :P
Jel ja jedini imam ovaj bug il je kod svih tako?
Znači T54-ltwt mi je elitni tenk, a nebi trebao biti, jer nemam istraženu X-ku... do sada su tekovi postali elitni tek kad se istraže svi moduli i sljedeći tenkovi u toj grani...
Ja sad trebam isključit ubrzanu obuku posade, da istražim X-ku...
EDIT: jel mi se to čini, il je sada teže dobit ace-a, kako ubiti sa novim mm balansom si više manje sebi ravnima, prošlu sa T54-ltwt napravim 3.3k dmg, završim prvi u timu po iskustvu, samo 2 klasa, kupio sam danas friško škodu T25, kupio sa slobodnim samo gusjenice i top, praktički stock tenk sa posadmom 76% napravim 2.2k dmg i samo 3 klasa???
(nit veliki kalibar nisam dobio, a imam najviše štete u oba tima...nešto su zahebale te pijandure ruske)
EDIT2:
Evo te bitke, sa T-10 koji je isto tier IX sam znao napravit 3.2k dmg i to bi ace bio, kak sad sa T54-ltwt nije ace, nije čak ni prva klasa, znači ni blizu ace-u...
BTW: T54-ltwt su baš fino buffali, dodali hp-a, povećali pen na 203mm (sa 175mm ako se ne varam) sa standardnim AP streljivom, ovih 3.2k dmg sam samo sa ap-om napravio (gold opće nije potreban)...mogu reć da je tenkić baš zabavan za igrat, kao T-10, šteta da ga se nemože koristiti u strongholdu/klanskim bitkama...
pa ovo sa stun na rtiljeriji je zesca debilana.pogodi me arty.rastavi me i jos me stuna na pazi sad 20 sekundi. naravno da sam izgorio
Meni je to bezveze isto, mene gw.panter one shotao, skinuo mi sve u fullu, ja bio u bulldogu, a nemam lampicu, nisam znao da sam spotan, nije nitko pucao na mene a čekao sam da ću odspotat nešto, trebali su nerfat sve artyje u ovom update, al kako izgleda, oni ih buffali...
BTW: ovaj stun ovisi ko te pogodi, ja sam sa grille-tom tier V arty pogodio O-Ia tier VI i stun-ao ga na punih 5 sekundi
EDIT:
Evo ace sa Škodom, sad imam manje dmg, al više spotanog dmg...
Meni sa novim MM i sa svim promjenama ide puno bolje,više pobjeda,i bolji sam u bitkama kad smo svi jednaki...
I ja sam primjetio da ace ide manje,najbolji sam po dmg u oba tima i onda ne dobim M...
Poveselio sam se kada sam vidio da se može trade-at premium tenk za drugi premium tenk,jer bi dvojcu sigurno promjenil. Onda skuzil da drugog prodajem u pola cijene golda i to onda ide u smanjenu cijenu onoga koga želim,ispadne oko 20% popusta a ostalo moram platiti,mućki WG,e pa moje pare necete brojat :D
nit veliki kalibar nisam dobio, a imam najviše štete u oba tima...
Vjerojatno nemaš više štete od 20% ukupnog HP-a neprijatelja.
najbolji sam po dmg u oba tima i onda ne dobim M...
Vjerojatno nisi dobio xp-a više od 99% igrača koji su igrali taj tenk u zadnjih 7 dana.
Dakle sad sam vidio ovu ponudu staro za novo xd. Sve nešto mjerkam AMX CDC a sad dobih i priliku uzeti ga ovom akcijom. E sad tenk koji sam mislio dati je Wz111. To čudo sam osvojio na jednom od maratona i vozio ga do sada sveukupno 2 (dva) puta. Ali taj tenk je koliko se sjećam rijedak i ima ograničeni MM a ja opet volim skupljati to xd.
Pa je pitanje sljedeće:
0 | Prodati WZ111 i uzeti AMX CDC |
---|---|
14 | Ostaviti WZ111 |
Nemoj prodavati prem tenkove. Nikad. Znam da trade in nije baš prodaja kao prodaja, ali nikad neznaš kada će tenk dobiti buff. Pogledaj t34, Lowe ili super p. Svi su sada puno bolji. Lowe pogotovo. Ajde razumijem još da ideš u trade za neki tenk koji se redovno može kupiti (kao ovi gore navedeni) ali ove tenkove koje nemožeš........ Šteta truda kojeg si uložio u da dobiješ tog wz-a. Možda kroz koji mjesec dobije malo ljubavi od wargaminga.
Nemoj prodavati prem tenkove. Nikad. Znam da trade in nije baš prodaja kao prodaja, ali nikad neznaš kada će tenk dobiti buff. Pogledaj t34, Lowe ili super p. Svi su sada puno bolji. Lowe pogotovo. Ajde razumijem još da ideš u trade za neki tenk koji se redovno može kupiti (kao ovi gore navedeni) ali ove tenkove koje nemožeš........ Šteta truda kojeg si uložio u da dobiješ tog wz-a. Možda kroz koji mjesec dobije malo ljubavi od wargaminga.
Taj tenk je vec dobio ljubav od wg i totalno je opak atm.
nit veliki kalibar nisam dobio, a imam najviše štete u oba tima...
Vjerojatno nemaš više štete od 20% ukupnog HP-a neprijatelja.
Pa da, al nema logike, sa više dmg u svome tier-u ne dobim ace, a sa manje dmg u višem tieru (tier 7) dobim ace
EDIT:
Kaj su serveri pali?
EDIT2:
EU2 pao, EU1 preopterećen
EDIT:
Kaj su serveri pali?
EDIT2:
EU2 pao, EU1 preopterećen
Od 23:00 bi trebala bit dostupna oba
Pa da, al nema logike, sa više dmg u svome tier-u ne dobim ace, a sa manje dmg u višem tieru (tier 7) dobim ace
Pa za ace ti treba partija koja je po xp bolja od 99% partija svih ostalih igrača koji su igrali škodu t25 u zadnjih 7 dana. Jednostavan primjer: jedna bitka je sav dmg nafarman na nekom tenku tiera 7, a u drugoj si nafarmao 1k dmg na tenku tiera 8. Za ovu drugu bitku ćeš dobit više xp. Obe moraju biti ili poraz ili pobjeda da bi bilo pravedno naravno.
jesi možda uključio opciju treniranja posade ako si ga cjelog istražio.To ti je ona kvačica iznad zapovjednika posade
vidim da su danas popusti na pretrniranja. Zanima me da li kada zna bit popust na pretreniranje skillova,il je to uvijek isto? Htio bih na par promijeniti neke gluposti sto sam stavio u nesto potrebnije tipa sixt sense,no vidim da to sada nije na popustu...
wz111 je dobio brojne buffove, al 175 pen na tier 8 teskom je prejadno te nema smisla vozit premiuma ako moras loadati skill cijelo vrijeme. u njemu se jedino isplati glumit mediuma, a onda ti svi u chatu je*u mater.
ozbiljno ga razmisljam tradeat za ravioli...
edit: za cdca ga nikako ne tradeat
jesi možda uključio opciju treniranja posade ako si ga cjelog istražio.To ti je ona kvačica iznad zapovjednika posade
To je i meni palo na pamet, al mi je iskljucena ta opcija
wz111 je dobio brojne buffove, al 175 pen na tier 8 teskom je prejadno te nema smisla vozit premiuma ako moras loadati skill cijelo vrijeme. u njemu se jedino isplati glumit mediuma, a onda ti svi u chatu je*u mater.
ozbiljno ga razmisljam tradeat za ravioli...
edit: za cdca ga nikako ne tradeat
Da, ali wz ima povlasteni MM... s novim match makingom si cesce nego ikada top tier, i zbog ove kombinacije 3-5-7, 10 tenkova je tier nize od tebe u 75% bitaka... Ne prodaj taj tenk, 175 mm je i vise nego dovoljno za busiti skoro sve 6,7 i 8, a ako bas nemas srece i upadnes u tier 9, koja gold granata nije problem jer ima odlicnu zaradu
Nikako nemoj prodavati wz!
Može li graficka preporuka kako podesiti.....trenutno su postavke na defalut i fps je oko 25...
PC ima 8gb rama,proc je Pentium G4560, maticna sa integriranom graf je GIGABYTE GA-H110M-S2V i hdd je ssd...
Može li graficka preporuka kako podesiti.....trenutno su postavke na defalut i fps je oko 25...
PC ima 8gb rama,proc je Pentium G4560, maticna sa integriranom graf je GIGABYTE GA-H110M-S2V i hdd je ssd...
To default ti nije svakome isto, nekome je default sve na low, a nekome je default sve na high, tako da to po defaultu mi nemamo pojma koje su tebi postavke...
Ja bi na tvom mjestu prvo sve postavke smanjio na najniže (na low), zatim pogledao na kolko se fps-a vrti, pa ako ima prostora, povisio bitne postvake, kao daljina iscrtavanja, kvaliteta teksture...itd, kad dođeš do točke di ti fps pada ispod 30, vrati zadnju postvaku koju si povisio i to je to...
sta je ovo vec 3ci dan od cca 20h do 23h serveri offline i seruckaju
ostalo mi je jos 550xpa da otkljucam leopard1 i banana -.-
meni je ok tenk!
Naravno, opet problem s fucking konekcijom na servere!!!
Jedva se logiram, kad ono "u bitku" zasivljeno nemozes uci u bitku
Otvorite pub. chat u garazi, raspad sistema
sta je ovo vec 3ci dan od cca 20h do 23h serveri offline i seruckaju
ostalo mi je jos 550xpa da otkljucam leopard1 i banana -.-
i kod mene isto. iza 20h je borba za mjestu na serveru. Jučer nije radio EU1 duže vrijeme.
Što je još gore, server je puko dok sam čekao pčetak bitke, i sada sam ostao visiti. Mogu se spojiti, ali i dalje čekam ulaz u bitku :) I ne pomaže 'Exit battle'....