- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi to zbrajao svakom posebno njihov hp?
Jesi to zbrajao svakom posebno njihov hp?
Ma ne brini oko zbrajanja, naučit će te učiteljica u 3. osnovne.
Ovo je naj naj naj neizvjesnija partija ikad, ono filmski zavrsetak. Poginuo sam kao bot, ali dobro hahha, desi se.
http://wotreplays.com/site/3496585#karelia-evil_tank_commando-m56_scorpion
Imate tenk kupiti sada za 25eur i jos se dobije 30 dana prem i 1000 golda, ak imate 25eur kupite. Tenk je PREZABAVAN, ono cisto ludilo.
Al' mi se cini da je mnogo neprecizan, oko 6-7 sh. je otislo bezveze kad si cekao ona dva o-nia.
Al' mi se cini da je mnogo neprecizan, oko 6-7 sh. je otislo bezveze kad si cekao ona dva o-nia.
Malo je trolav gun, ali sve u svemu tenk je ultra fun, stvarno bas velika preporuka za kupnju.
Moze koja preporuka klana, po mogućnosti stranog eng ili tako nešto, dosta mi je ovih lokalih...
Ono da se nije žešći hard core, al da ima bostera bar i koji gold eventualno da se moze tenkić za kampanju izvuć
Od tenkića imam većinu izgrindano, no ako nešto fali bude se kupilo, jer vjerovatno se meta promjenila otkako sam ja aktivno igro cw

Btw ako je tko igro s emilom 2 jel i s drugim motorom onako spor jer mi t95 djeluje mobilniji
Meni je bio puno bolji s drugim motorom, preporucam da ga uzmes pogotovo ako ti se svida tenk jer ce ti bit jos bolji
Jedna za ovih par dana dok prođe godišnjica...
Šta kažete da na 50-100 koristim autoloader od arla i sedmice ili nije vrijedan muke pa da pričekam dok skupim free xp dovoljno za top gun? Emil 1 mi npr. ima dosta loš stock top, njega ću vjerojatno free xp, ali 212 pen na 50-100 mi se ne čini toliko loše...
dobar je i taj drugi gun dca 45, jer ima super pen i mislim da puni nekih 35 sec naspram 50sec za 100mm gun, jedino kaj ima manji dmg
ALI ... ali klip od DCA 45 kosta 1500 credsa a od 100mm kosta 6000 credsa, nije bas svejedno ak fulas, nemas prem, nisi unicum
meni osobno je taj top drazi jer mi se cini da je manje "FUNKY" ™ od stotke (manje granata ode u 3 PM ), nije mi zao reloadat usred clipa ili probat snapshote, lucky shote ili blindshote
manje kosta i brze puni, uz manji damage
jedino kaj bi jos moglo igrat ulogu je brzina granate od svakog topa
to ti je stvar ukusa dal ces uzet top manjeg kalibra koji je responzivniji ili veci kalibar koji je boomstick al je spo-o-o...... oriji
Stigao je i popust pa sam kupio Mausa.
MAUS-ohista
zasto ovde nisam dobio high calibar?
nije ti dao Dedaa™
jer si:
1) silklabal manje od sebe
2) ispucal si bar jedan gold
3) imas 1234 u nicku
4) ne kupujes consumablese na popustu
kvragu sad i ja imam 1234 u postu
P.S. 5) prica se i da imas T14 a znas kaj je Dedaa reko o tome prije rasprodaje
P.S.S. ak ti to tolko znaci, bude ti SlavkecDC pfotoshopkiral i haj kalibr na skrin$hot
6) nisi bil haj tu partiju
A) zena je komander u tenku
B) nemas ukljucen accelerated crew training
c) imas 4:3 monitor
α) nagruval si 240 hiljki expa na elitanom tenku bezveze
β) nisi aktiviral personal reserves
γ) nemas kompletnu zensku posadu pa nije aktivan "girl power"
δ) nula golda na akauntu znaci da ne podrzavas omiljenu nam firmu proaktivno tj. sa parama
ε) znas dobro da je Dedaa zabranio postanje prvih i drugih klasa
ζ) nije ejs tenker tj. nisi dobil "monasteri beđ"™
osim ovog ja nevidim nijedan drugi razlog zasto nebi dobio "High Caliber" ™
Novi kôd za Premium Shop!
CHALLENGER
Dobio sam popust za ova dva tenka:
Ako mi uleti koji milijun, možda si uzmem JagdTigera, mada imam već Krupp-Steyr Waffenträgera i Rheinmetall Skorpion Ga, a imam razvijenu njemačku TD liniju do Ferdinanda/JagdPanthera II.
Članak:
https://worldoftanks.eu/en/news/challenger/360-degrees-of-fun/
Video (na kraju je kôd):
zasto ovde nisam dobio high calibar?
nije ti dao Dedaa™
jer si:
1) silklabal manje od sebe
2) ispucal si bar jedan gold
3) imas 1234 u nicku
4) ne kupujes consumablese na popustu
kvragu sad i ja imam 1234 u postu
P.S. 5) prica se i da imas T14 a znas kaj je Dedaa reko o tome prije rasprodaje
P.S.S. ak ti to tolko znaci, bude ti SlavkecDC pfotoshopkiral i haj kalibr na skrin$hot
6) nisi bil haj tu partiju
A) zena je komander u tenku
B) nemas ukljucen accelerated crew training
c) imas 4:3 monitor
α) nagruval si 240 hiljki expa na elitanom tenku bezveze
β) nisi aktiviral personal reserves
γ) nemas kompletnu zensku posadu pa nije aktivan "girl power"
δ) nula golda na akauntu znaci da ne podrzavas omiljenu nam firmu proaktivno tj. sa parama
ε) znas dobro da je Dedaa zabranio postanje prvih i drugih klasa
ζ) nije ejs tenker tj. nisi dobil "monasteri beđ"™
osim ovog ja nevidim nijedan drugi razlog zasto nebi dobio "High Caliber" ™
Jooooj, sad sam
Igrao na zeninom laptopu (lenovo g505),
zbog obaveza nisam igrao pa i nisam uspio dobiti i zadnju svedjanku,
kako sam zavrsavao misije dobijao sam zene i posto je bila opcija izabrati vise skilova, one su (zbog moje logike ) birane za komandira zbog 6 sensea, a reko momci ispod imati ce vise morala kad imaju zensku gore,
gold kupujem samo kad sakrijem od zene nesto sice, jer znate ono, sta sam sve mogla kupiti za te pare
uopste ne upotrebvljavam premium granate, samo nacural,
hbga kad je bilo bitno samo napraviti acc,
consubales ne kupujem zato sto nikad nemam srebrenjaka, u 3 li... !
imam istrazene is7, obj268, emill, gw tigar i jos neke al kriza nem se para pa su jos uvijek u auto kucama,
T1 tenkove imam zbog nedostatka mjesta u barakama pa su u njima posade
hbga kad smo izgubili.........
Jooooj, sad sam
Igrao na zeninom laptopu (lenovo g505),
zbog obaveza nisam igrao pa i nisam uspio dobiti i zadnju svedjanku,
kako sam zavrsavao misije dobijao sam zene i posto je bila opcija izabrati vise skilova, one su (zbog moje logike ) birane za komandira zbog 6 sensea, a reko momci ispod imati ce vise morala kad imaju zensku gore,
gold kupujem samo kad sakrijem od zene nesto sice, jer znate ono, sta sam sve mogla kupiti za te pare
uopste ne upotrebvljavam premium granate, samo nacural,
hbga kad je bilo bitno samo napraviti acc,
consubales ne kupujem zato sto nikad nemam srebrenjaka, u 3 li... !
imam istrazene is7, obj268, emill, gw tigar i jos neke al kriza nem se para pa su jos uvijek u auto kucama,
T1 tenkove imam zbog nedostatka mjesta u barakama pa su u njima posade
hbga kad smo izgubili.........
Pa barem si mogao jednu žensku posadu složit, ovako ti samo propada taj skill i nikad neces moc imat brothers in arms
A što se tice golda, prodaj ženu za golde naći ćeš drugu
Pitanje: tko je taj Deda?
EDIT:
Evo jedna vrhunska bitka, malo je reć da sam izvukao bitku
(stvarno preporuka da pogledate replay)
BTW: nikad još do sada nisam više dmg napravio sa pilotom
EDIT2:
Zaboravio se pohvalit započetim trećim skillom na posadi
EDIT3:
Za 6 rođendan wota ide neko natjecanje, a ko hoće evo LINK
Pitanje: tko je taj Deda?
korističemo općenitu swemirskuu podjelu od inf. star. kov. ™
1) Deda je svaki muskarac cije dijete ima dijete
2A) ti neznaaaas???
2B) Dedaa je jedan i jedini , kralj, car, zakon, moderator moderatorima i doktor doktorima (ovim nasim, tenkofskim forumskim)
nemoj da ti Dedaa vidi u browser history da si trazil ko je inf. star. kov. (on to moze, znas
)
i nemoj da te I.S.K. utepe da si guglo ko je Dedaa
P.S. jel bar znas ko je SlavkecDC ?
Slučajno kao samoubojstvo s 3 metka u leđa iz repetirajuce puške.
Znali neko nakon koliko se očistila od negativnog statusa? Koliko dugo trebaš bit dobar da te vrate na sat bana jer tebi je next step permaban.
kakva tisina???
odustao sam igrat dok ne izade 9.18 jer jednostavno nema smisla...
btw type5heavy iduci top of tree :D
Evo dolje jedne spodobe na koju sam danas naletio.
Na pocetku se nasrao ispred mene da me blokira, poceo me gurati, ali retard nesposobni kakav je nije niti to znao napraviti kako spada.
Onda krenuo u grad gdje se tamburalo (Winterberg) i cim je dosao gdje se puca poginuo u roku valja 10-15 sekundi.
Naravno da je napravio cijelih 0 damage.
Prestrasno sta se sve nadje u tim random bitkama...
I ne, nije bot jer je pokusao da me namjerno blokira i izgura sto bot bas nece napraviti.
Ali toliko je los da kao sto sam gore napisao da je failao i u trollanju...
Nikad mi nece biti jasni ti s manje od 500wn8 i barem 45% pobjeda... po nekoj logici da ne radis nista trebao bi imati 50/50 sanse pobjediti, al ajde ajmo rec da do 45% ima smisla, al 40%, pa ti igraci kao da se trude otezati svom timu pobjedu
Djeca igraju, ja znam jednog petogodisnjaka sto voli vozat tenkove po ekranu, briga njega sto ga netko puca i sto mu pisu u chatu, on uziva u svakoj seknudi.
Djeca igraju, ja znam jednog petogodisnjaka sto voli vozat tenkove po ekranu, briga njega sto ga netko puca i sto mu pisu u chatu, on uziva u svakoj seknudi.
E a što ne igra samo niže tier-ove, daj mu Pz.1C, brz je tenk, okretan i autoloader, može se vozit i pucat do mile volje, u tim tier-evima tenkovi nisu baš precizni, pa ako uleti među protivnike, možda preživi i na pravi dar mar...
ja sam dal malom od kolege neka voza... 4 godine... a mi u miru popili pifce... e koliko me poruka docekalo...
statsi mi nisu nesto,ali dovoljno da me njubara sa modovima slijedi.. sta su se negdje iznenadili..