World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
World of Tanks

T-10 najzabavniji heavy jer se ne vuce po mapi, ima li jos koji slican heavyium? 

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 22:49 (Mate15SLC).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kada bi po vasem misljenju trebao doci ovaj update s lakima? Znam da nema datuma i tesko je rec. No vi ste duze ovdje,pratite,pa mozda iz iskustva znate kada ce doci. zanima me zato jer bi krenuo grindat sedmice lake da budu osmice,i s updateom odmah postanu 9-ke 

Jos nesto,zanima me kako se zove tocno onaj mod,sto je bio par postova prije za kriticne pogotke u garazi. Mada imam 6k bitki,dobro dode dodatno znanje di koga najvise boli  (naravno ne cheat,samo za ucenje)

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: World of Tanks
izvone kaže...

Kada bi po vasem misljenju trebao doci ovaj update s lakima? Znam da nema datuma i tesko je rec. No vi ste duze ovdje,pratite,pa mozda iz iskustva znate kada ce doci. zanima me zato jer bi krenuo grindat sedmice lake da budu osmice,i s updateom odmah postanu 9-ke 

Jos nesto,zanima me kako se zove tocno onaj mod,sto je bio par postova prije za kriticne pogotke u garazi. Mada imam 6k bitki,dobro dode dodatno znanje di koga najvise boli  (naravno ne cheat,samo za ucenje)

Mod se zove: crit_garage_mode_for_noobs.

...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovaj t30 bolestan sa zadnjim gunom..

opucas jednom dvaput triput i ne skuzis da si na 3-4k dmga 

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nakon dvogodišnje pauze sam se vratio u wot i baš sinoć uzmem T30 pa ostanem razočaran...

pođem na brdo (karelia, T30 se i danas penje ) i čak poželim T28 prot...možda ga treba nadogradit a možda sam naviknuo na brže tenkove u AWnekoliko igrača je prodefiliralo kroz wot acc i nitko (na sreću) nije sjebo zlato niti prodavao tenkove ali kredit spooooooro dolazi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja u tjedan dana nabro 500 gejmova sa skorpionom g... prebolestan i prezabavan tenk a lova leti... 

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mate15SLC kaže...

T-10 najzabavniji heavy jer se ne vuce po mapi, ima li jos koji slican heavyium? 

meni je jos bolji kinez wz t9 .. 

xfact
8 godina
protjeran
World of Tanks

Ak sad nabijem xp na t8 light tenku, hoce to ostati kada postane t9 da to iskoristim da kupim t10?

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
World of Tanks

Wg je malo sredio ovaj tenkic, sad je cak i fun to play. :D

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi trebao bi savjet:

Koja in game (ne premium shop) premium osmica ima najbolju zaradu?

Trenutno nemam ni jednu i treba mi jedna za zaradu

Meni se trenutno nekako najviše sviđaju AMX CDC ili M4A1rev, al ovi moji u klanu vele da Lowe ima vrhunsku zaradu, sad ne znam na kojeg da idem, heavy-e sam igrao kad sam bio paradajzić (poćeo igrat), sad su mi prespori, bolje mi mediumi leže, al ak bolje zarađuje, onda ću na njega ić, mada je on skoro pa duplo skuplji, sad ne znam, evo čekam savjete

T54mod.1 nisam opće razmatrao, al vele da je kao T44-100, pa predpostavljam da ni on onda nije za bacit?

Uglavnom trenutno imam 2182 golda, još mi mora sjest 550 od turnira, prosjek neki mi je 1000 golda za dva tjedna igraja turnira, stim da skoro svaki dan igram, pa kako se posreći, osvojim 100/200/350 golda po turniru, za Lowe-a bi mi trebalo nekih 2-3 mjeseca, a mediume bi mogao i prije zaradit...

3 Lowe
1 Panter 8.8
1 T54 mod.1
0 IS-6
0 T26E4
3 T34
5 AMX CDC
0 FCM 50t
3 M4A1rev
0 FV4202
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 20:32 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1BIT kaže...

Ljudi trebao bi savjet:

Ti si na neki nacin sam sebi odgovorio na ovaj post i po meni ako ti najbolje leze mediumi i ako si vec uveliko naucio na njihov stil igranja onda ti se izbor suzava znatno. 

Ja dok sam igrao aktivno nekada prije sam pokupio vecinu tih premium osmica i dan danas za grindanje srebra mi je prvi izbor uvijek Lowe ali ja najvise i volim hevije i jednostavno razmazio me Lowe sa svojim topom, nisanjenjem i preciznoscu. 

T54 mod1 je pravo dobar i cak i ja koji cestoo rusham sa mediumima i nisam bas neki igrac znam sa njim dignuti dobru zaradu, tenk je nekada pravo cudo sta sve zna da bounca mada ne ocekuj cuda sa njegovim topom.

Od Francuza imam samo FCM koji je ok ali prevelik i papirni za moj nacin igranja pa ne znam kakva su ti ova dva, cuo sam da CDC ima uzasno los ammorack.

U principu igrac kojem najbolje leze mediumi ce npr. zaradjivati podjednako dobro u T54 mod1 kao i neki igrac kojem leze heviji u Lowe-u.

I ne zaboravi ubacit u racunicu kalibar topa jer ako igras bez premium acc-a onda je lakse biti u vecem plusu sa premium tenkom koji ima manji kalibar radi cijene granata.

13 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
1BIT kaže...

Ljudi trebao bi savjet:

Ti si na neki nacin sam sebi odgovorio na ovaj post i po meni ako ti najbolje leze mediumi i ako si vec uveliko naucio na njihov stil igranja onda ti se izbor suzava znatno. 

Ja dok sam igrao aktivno nekada prije sam pokupio vecinu tih premium osmica i dan danas za grindanje srebra mi je prvi izbor uvijek Lowe ali ja najvise i volim hevije i jednostavno razmazio me Lowe sa svojim topom, nisanjenjem i preciznoscu. 

T54 mod1 je pravo dobar i cak i ja koji cestoo rusham sa mediumima i nisam bas neki igrac znam sa njim dignuti dobru zaradu, tenk je nekada pravo cudo sta sve zna da bounca mada ne ocekuj cuda sa njegovim topom.

Od Francuza imam samo FCM koji je ok ali prevelik i papirni za moj nacin igranja pa ne znam kakva su ti ova dva, cuo sam da CDC ima uzasno los ammorack.

U principu igrac kojem najbolje leze mediumi ce npr. zaradjivati podjednako dobro u T54 mod1 kao i neki igrac kojem leze heviji u Lowe-u.

I ne zaboravi ubacit u racunicu kalibar topa jer ako igras bez premium acc-a onda je lakse biti u vecem plusu sa premium tenkom koji ima manji kalibar radi cijene granata.

Sve to štima kaj si napisal, samo je problem kaj t54 nema povlašten mm, tako da ti nije svejedno upast u t10 sa lowe ili t54 ..

imam i jedan i drugi ... i mogu ti reci da lowe ima printer silvera na guzici ...

još ako imaš premium, partije su ti po cca 70-100k ...

moj prijedlog ti je lowe, pogotovo nakon ovog buffa kaj je dobio ..

15 godina
neaktivan
World of Tanks

E da zaboravio sam na mm, čuo sam da CDC navodno ima povlašteni mm, ima li još koji tenk od ovih?

Ma mogu ja i sa heavy-em igrat, nije mi problem, al više guštam sa medium-ima i light-ovima

Znači ipak je Lowe in game best money maker

Nego evo sa jednim poznanikom sam upao u trening, on trenira za esl turnire, mene zna pozvat da može trenirat (za trening trebaju dvoje) ja ga gledam i učim, naučio me dosta mjesta di se sa lightovima može popest, danas sam prvi put vidio kako se lik sa mausom penje

ja mu kapu skidam, još gledam i ne vjerujem, veli on meni čekaj da se tako u randomu popnem, veli gore odličan pregled ima

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
1BIT kaže...

E da zaboravio sam na mm, čuo sam da CDC navodno ima povlašteni mm, ima li još koji tenk od ovih?

Nema ti CDC povlasteni MM, od tenkova koji se jos mogu kupiti povlasteni MM ima samo IS-6, SuperPershing i FCM 50t.

Ak si dobar igrac CDC ili Rev., meni je osobno Rev. zvijer trenutno, nema oklopa isto kao i CDC, zrtvuje mobilnost CDC-a, ali je zato dmg 
Al probojnost nije nesto.. Sad ovisi kakav si u mediumima, CDC ima malo vec skill req. da bi se izvuklo najvise iz njega, Rev. da znas koristiti hull down pozicije, Lowe je neka sredin rekao bih, a ak trazis nesto ono nub protectiv, IS-6 od tenkova za golde, al IS-6 ces morat pljuckat puno golda jer ima samo 175mm pena, aa random vrvi ovim novim cyka blyat defenderima

10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ma mogu ja i sa heavy-em igrat, nije mi problem, al više guštam sa medium-ima i light-ovima

Nego evo sa jednim poznanikom sam upao u trening, on trenira za esl turnire, mene zna pozvat da može trenirat (za trening trebaju dvoje) ja ga gledam i učim, naučio me dosta mjesta di se sa lightovima može popest, danas sam prvi put vidio kako se lik sa mausom penje

ja mu kapu skidam, još gledam i ne vjerujem, veli on meni čekaj da se tako u randomu popnem, veli gore odličan pregled ima

Sigurno mu je trebalo 10-ak minuta da se samo popne.

17 godina
brijalec kaže...
Dr. Vicko kaže...

Sve to štima kaj si napisal, samo je problem kaj t54 nema povlašten mm, tako da ti nije svejedno upast u t10 sa lowe ili t54 ..

imam i jedan i drugi ... i mogu ti reci da lowe ima printer silvera na guzici ...

još ako imaš premium, partije su ti po cca 70-100k ...

moj prijedlog ti je lowe, pogotovo nakon ovog buffa kaj je dobio ..

Ma ja sam T54 navodio samo kao primjer, poenta je da ce neko iz njega izvuci maximum ako zna kako.

Zavrsio grind ST-I, napokon. Tenk uopste nije los ali nekako mi nije sjeo i bas sam gurao grind 

15 godina
neaktivan
cindrix2207 kaže...
 Sigurno mu je trebalo 10-ak minuta da se samo popne.

Pa popne se relativno brzo, za par minuta, ali dalje izgubi puno vremena, dok prijeđe to brdo

Ma lik se uigrava da kad se namjeri negdje popet, to mora ić iz prve, zato puno vremena provodi u treningu

Evo mene na Windstormu, sa kolegom nešto švrljao

EDIT:

@ficosime

Ma CDC mi je privlačan zbog mobilnosti, a rev zbog odličnog gun-a, do sada sam kredite nabijao sa churchill-om III, dok nisam kupio type-64 i osvojio dicker max-a, dicker max ima vrhunsku depresiju, al sporost tenka ubija svaku volju za uzastopnim igranjem, slićno i sa type-64, vrhunski spoter i odličan reload ima, al je mekan i malo hp-a ima, a nerjetko ga u randomu u tier IX baca, pa nije baš gušt stalno igrat sa njime, zato mi se čini da bi mogao guštati sa jednim od ta dva mediuma, CDC ima mobilnost koja ima prednost na otvorenim mapama kojih je u wotu većina, a rev vrhunski top, slići mi na T-10, dobar top, mekan tenk, meni osobno dosta zabavan tenk, e sad povlašteni mm ne zvući loše, al kako si naveo, tenkovi koji ih imaju nisu nešto, IS-6 već tomatosi znaju bušit, super pero nije loš, al meni prespor, nebi baš mogao 10-ak bitaka u nizu sa njim igrati, 50t mi ne izgleda loše, on je kolko sam skužio heavy koji to nije, ima mobilnost, al je mekan i velik, slabiji cammo, ne znam kakav top ima, al ak je reload spori, onda nije nešto...

Nemrem se odlučit

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.3.2017 2:16 (1BIT).
13 godina
neaktivan
Druga solucija ... pricekaj test server ... pa isprobaj sve kaj te zanima ...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
1BIT kaže...

Ljudi trebao bi savjet:

Meni se trenutno nekako najviše sviđaju AMX CDC ili M4A1rev, al ovi moji u klanu vele da Lowe ima vrhunsku zaradu, sad ne znam na kojeg da idem, heavy-e sam igrao kad sam bio paradajzić (poćeo igrat), sad su mi prespori, bolje mi mediumi leže, al ak bolje zarađuje, onda ću na njega ić, mada je on skoro pa duplo skuplji, sad ne znam, evo čekam savjete

T54mod.1 nisam opće razmatrao, al vele da je kao T44-100, pa predpostavljam da ni on onda nije za bacit?

Uglavnom trenutno imam 2182 golda, još mi mora sjest 550 od turnira, prosjek neki mi je 1000 golda za dva tjedna igraja turnira, stim da skoro svaki dan igram, pa kako se posreći, osvojim 100/200/350 golda po turniru, za Lowe-a bi mi trebalo nekih 2-3 mjeseca, a mediume bi mogao i prije zaradit...

Počeo ponovo s WoTom prije 2 mjeseca, novi account, te nabavio CDCa, Lowea i Defendera.

Po meni Lowe, daleko najbolji premium heavy, bolji i od Defendera. Depresija topa, dovoljan alpha, neprobojna kupola i gornja ploča, sidescraping i u tier 10 igrama funkcionira. 

CDC provozam svako malo, jako zabavan tenk, zahtjevan za igrat - ali ako je primarna svrha zarada onda nije dobar izbor.

16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ako oćeš mediuma, uzmi si Raviolu, trenutno je bar po mom mišljenju puno bolji od CDCa koji nema premium MM ja mislim ( FCM 50t ima). Ako oćeš heavija, Lowe je dosta dobar sada.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
9 godina
neaktivan
Dosao sam na ludu ideju - htio bih promijeniti nick pa sam mslio da me ljudi report za nick...kolko otprilike moram skupiti reportova za to i jel moze upalit ?

0 0 hvala 0
15 godina

Koji ti je nick? Postoji vise nacina kako mozes besplatno promijeniti, napisi ovdje koji ti je pa mozda ima elemenata za zmuljati ;) 

Znam par ljudi koji su tako izvukli na fore "a ovo je kao uvredljivo za ovog i ovog, a ja ne zelim da ljudi krivo shvate blabla...", pa eto mozda se moze nesto smuljati

A inace mislim da za uvredljivi nick moras dosta reporta primiti, 15-20 tijekom 24h ako se ne varam? To ti najbolje ako igras SH i imas frendove u jos par klanova i kazes im da kazu na svom ts-u kolegama, da nakon sto se konacno sretnete u SH s njima, da te reportaju svi za uvredljivi nick... neka sretnes tako dva-tri frenda, 1-2 puta u veceri dok igras sh i nemas problema, trebao bi dobiti report

15 godina
Dominik_045 kaže...
Dosao sam na ludu ideju - htio bih promijeniti nick pa sam mslio da me ljudi report za nick...kolko otprilike moram skupiti reportova za to i jel moze upalit ?

LoL

Bannat će ti account neće ti dat mogućnost da promijeniš nick, ili ćeš morat platiti 2500 zlata za promjenu.

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ako se dobro sjećam dedaa  je morao mijenjati nick (guntherprien) i još netko sa nickom "fergazer" pa mogu napisati postupanje supporta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sirka666 kaže...
Dominik_045 kaže...

LoL

Bannat će ti account neće ti dat mogućnost da promijeniš nick, ili ćeš morat platiti 2500 zlata za promjenu.

Nije istina, ja sam dobio report za uvredljivi nick, dobio sam chat ban na 3 dana i besplatnu promjenu imena, ne moras nista platiti

16 godina
ficosime kaže...
sirka666 kaže...
Dominik_045 kaže...

LoL

Nije istina, ja sam dobio report za uvredljivi nick, dobio sam chat ban na 3 dana i besplatnu promjenu imena, ne moras nista platiti

E ali zaboravaljate da je WG pohlepna stoka, to što netko danas nije morao platiti promjenu uvredljivog nicka ne znači da netko drugi sutra isto neće morati .

8 godina
protjeran
World of Tanks

acc prodan za 400USD na playerauctions, sretno normalnoj ekipi koja igra dalje. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.3.2017 23:46 (lav1000).
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nekak su mi sjeli ovi šveđani .

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina

Dobri su im mediumi, pogotovo jer imaju dobre topove, jedino je leo malo kilav. Ja sam ga igrao sa topom od šestice, ne znam bili bilo bolje sa onim drugim.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Tier 7 mediumi su općenito zakinuti... Comet skoro isti top kao Cromwell, T-43 jako sličan top T-34-85, Leo top kao Strv 74, VK 30.02 D ima 88-icu ili L70, isto tier 6 topovi...

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice