World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.073.988
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
PaoloDP kaže...

Pozdrav,

zanima me da li ima neki način da skinem igru (EU) preko torrenta ili nekog drugog linka. Ili možda da presnimim od nekog tko već ima instaliranu zadnju verziju.. Prije sam igrao, sad bih htio ponovno, ali doma imam samo 5GB prometa tako da ne mogu skinuti igru direkno na komp s claintom... Prije se to moglo.

Ako ima tko kakva iskustva ili prijedloge.. 

Hvala

nadi nekog tko ima i uzmi od njega cijelu instalaciju. Ja sam to već par puta radio, premještao igru sa kompa na laptop i obrnuto i sve radilo. Samo ti je bitno da taj od koga uzmeš ima najnovije update u update folderu igre.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Kada 2 znalca igraju zajedno lightove u platoonu, jedan Kazna Wgl igrac, drugi random bob

http://wotreplays.com/site/2578018#fisherman_s_bay-mistercro-t-54_ltwt

http://wotreplays.com/site/2578012#serene_coast-mistercro-sp_hpanzer_ru_251

Skidanje x3

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 14:38 (Mistercro).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Baš gledam malo te replay-e, kako vi kad puknete, trzne vam nišan malo prema gore, a kad gledam svoj, kod mene kad puknem ne trza ništa, malo bedasto pitanje, al baš mi čudno

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 15:59 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ovaj put je Patton poslusao, bude tu partija kada od 20-25 ispaljenih granata probijes tek 5-7 puta,,, sada se sve poklopilo, a i depresija je odigrala svoje

jedna od najboljih partija sto sam odigrao, mapa muranovka, nas 2 sama u sumi, sa podrskom bota snajpera e75 iz kuta, na pola Hp sam bio ako ne i manje, sve je mirisalo na lagani poraz, napeto, ali sto je islo dalje bilo je sve lakse

http://wotreplays.com/site/2581239#stats

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 16:21 (game789).

2 0 hvala 0
16 godina
game789 kaže...

ovaj put je Patton poslusao, bude tu partija kada od 20-25 ispaljenih granata probijes tek 5-7 puta,,, sada se sve poklopilo, a i depresija je odigrala svoje

jedna od najboljih partija sto sam odigrao, mapa muranovka, nas 2 sama u sumi, sa podrskom bota snajpera e75 iz kuta, na poal Hp sam bio ako ne i manje, sve je mirisalo na lagani poraz, napeto, ali sto je islo dalje bilo je sve lakse

Jednostavno obožavam kada netko stavi sliku bez da je "cropa" pa se sve jasno vidi, vi koji ne vidite ne otvarajte sliku i nemate problema. Svaka čast na partiji.

Frka85
11 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Baš gledam malo te replay-e, kako vi kad puknete, trzne vam nišan malo prema gore, a kad gledam svoj, kod mene kad puknem ne trza ništa, malo bedasto pitanje, al baš mi čudno

Dinamicka kamera :) Imas u opcijama za ukljuciti

17 godina
neaktivan
World of Tanks

malo sam ga isprobal kad sam ga dobil i sad mislim da prva nakon patcha.imam nekih 10-tak partija s njim.i zadnja slika od prošlog mjeseca za 20000 pobjedu.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

prvi put razmisljam da si ostavim tenka koji nije tier10

radi se o tigeru 2.kakav jebeni tenk.imao sam i t32,is3 ali ovo je cudo od tenka.cudo

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Radije bi vozio IS-3 u T10 neg KTigera u osmici u većini slučajeva...

Al' okej, svakome svoje :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

radi se o tigeru 2.kakav jebeni tenk.imao sam i t32,is3 ali ovo je cudo od tenka.cudo

Heavy tenk bez oklopa i brzine... sta je tu dobro?

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Jedina dobra stvar na tom tenku je top, ROF i alfa su odlični. Nije loš ni top s Tigera I.

Oklop - nema. Donja ploča ima na sebi napisano ''hit me, hit me ''

Ammorack ili engine fire - svaki drugi pogodak

Brzina - hmmm... uzbrdo ne ide, u okretanju ne ide, unazad ne ide. Ide samo po ravnom i to zato kaj mora.

ja sam ga igrao kao sniper baš radi lošeg oklopa, ali onda te ekipa non stop pinga da zakaj snajpaš.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
15 godina
World of Tanks

Dobar je protiv ljudi koji nemaju pojma šta rade

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Joj da Foch...jel postoji tenk kojeg taj licemjer nije popljuvao?

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Sakrit donju plocu i nakosit se. Nemali broj puta sam imao preko 3000 blocked stete
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
game789 kaže...

jedna od najboljih partija sto sam odigrao, mapa muranovka, nas 2 sama u sumi, sa podrskom bota snajpera e75 iz kuta, na pola Hp sam bio ako ne i manje, sve je mirisalo na lagani poraz, napeto, ali sto je islo dalje bilo je sve lakse

Na frined listi si mi ;) gj

10 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
Kill Frenzy kaže...

Jedina dobra stvar na tom tenku je top, ROF i alfa su odlični. Nije loš ni top s Tigera I.

Oklop - nema. Donja ploča ima na sebi napisano ''hit me, hit me ''

Ammorack ili engine fire - svaki drugi pogodak

Brzina - hmmm... uzbrdo ne ide, u okretanju ne ide, unazad ne ide. Ide samo po ravnom i to zato kaj mora.

ja sam ga igrao kao sniper baš radi lošeg oklopa, ali onda te ekipa non stop pinga da zakaj snajpaš.

Meni tiger II bio UBER EXTRA MAXI SUPER OP!!!!!! ;) Samo treba znati igrat !!!!

15 godina
World of Tanks

LoL, pa zašto si ga ne bi ostavio ako ti se sviđa? Ovo je ionako IGRA, igraj za zabavu i ako te Tigar2 zabavlja - super!

Swedish latin super funk.
Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Zaboravio sam kako su low tier grozni, od mm, pa do igrača.

Al nema druge nego se patiti u tier 3 vs 5.

Popratite na https://www.twitch.tv/dokmanic

Kreće stream kroz par minuta oko 09:30, nadam se cijeli dan neometano.

http://www.twitch.tv/dokmanic
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 8:42 (Jarvan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel netko možda imao slučaj da nakon što ubaci novi xvm u res mods, loading screen zašteka tj ona crta? Wot proces ne reagira uopće.

Stavio sam si pojedinačno modove koji mi odgovaraju, al stvarno mi neki put fali xvm.

16 godina
World of Tanks

Prijatelj mi poklonil neki svoj account. Odigrao sam par partija na njemu i svidja mi se igra. Htio bi igrat onaj stronghold i cw pa me zanima dal netko ima kakav clan za mene... Account je u nekom st3pa klanu al ja bi izasao iz njega u neki Hrvatski.

Rekao je da smijem samo cw i taj stronghold igrat nista vise...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 14:32 (TITO_Tarantula).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TITO_Tarantula kaže...

Prijatelj mi poklonil neki svoj account. Odigrao sam par partija na njemu i svidja mi se igra. Htio bi igrat onaj stronghold i cw pa me zanima dal netko ima kakav clan za mene... Account je u nekom st3pa klanu al ja bi izasao iz njega u neki Hrvatski.

Pa što ne napraviš svoj account, odgrindaš neke tenkove i igraš gdje hočeš i što hočeš i nisi ograničen time što ti frend dozvoli. A i taman dok odgrindaš neke tenkove za cw češ naučiti mehaniku igre.

11 godina
neaktivan
TITO_Tarantula kaže...

Najbolje odmah pocni ESL igrati pa kad se malo ispraksiras onda mozes i tier 1 tenkove...

15 godina
World of Tanks

Svu municiju potrošio...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

druga, bez golda :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 23:15 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jedan fini carry game sa IS-om.

Ispucao skoro sve granate, ostao na kraju sa jednom premium i 2 HE granate ili tako nesto :)

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 22:13 (Mauro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvi put sam dobio medalju sretnik, ja sam ko light šarao po mapi, došao do arty-a, skinuo jedan arty i sakrio se iza drugog arty-a i pucao po njemu, došao je tomato u tigru 1 i skinuo vlastiti arty, baš me nasmijao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MM9 kaže...
Kill Frenzy kaže...

tiger2 itekako ima oklopa ako znas kako ga igrat

11 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
MM9 kaže...
Kill Frenzy kaže...

tiger2 itekako ima oklopa ako znas kako ga igrat

Ima protiv sestica i nekih sedmica... kupola (sto je najvaznije) 180mm a rusi imaju po 250mm, krov za topove 120mm+ kalibra je auto pen i za razliku od IS3 daleko veci, oklop sa strane ne postoji... kad nisi top tier top ti je beznacajan jer ne mozes s nicim trejdat suteve kao npr IS3, dpm nista posebno... za mene skroz uzaludan tenk...

15 godina
World of Tanks

tiger 2 uopce nije los tenk,jako je dobar za pucat iz pokreta i za snapshotove,al oklop mu je stvarno uzas,al sta ces,ne moze WG nista za to,tenk je takav napravljen u RL-u i tu se nece nikaj promjenit,rusi i ameri su pred kraj rata imali puno bolje dizajnove i to se vidi...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 7:30 (luka94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Oklop na tigeru 2 nije los uopce,dapace.  Puno puta sam imao masu blokirane stete(broji mod). A top je jeben. Pogadja u pokretu i busi i vise tierove. Opet kazem nakosit se i sakrit donju plocu i ekipa te dinga samo tako. Nemali broj puta sam pokidao is3. Ako se dobro namjestis i sa tim rofom koji imas is3 i nije neki problem. Odlican je i is3( vozio sam ga dok je jos is4 bio t9) tako da znam sta pricam. U tier 10 bitka je naravno najteze ali mije lako ni is3. Tier 9 bitke tenk odradi bez problema. Mislim da mi je ovo tenk na kojem sam najlakse dobio drugi mark

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 7:55 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice