World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
AirLive kaže...
Ono što me smeta je kad tražim nekoga za platoon da mi osigura 20 golda i pukne mi veza... i nema je do sutra pa ne dobijem uopće tih 20 golda i sad mi fali 2 golda za slot u garaži.
Navodno da je sve to do vipnet 3G moda, koliko znam legalan je mod, nije ga baš lako prepoznati na ekranu.

za platun, kad si vec pri kraju partije samo pozovi par najboljih igraca i platun. jedan ce prihvatit, i to ti se racuna ko misija, tak i ja radim

i posle da odhebem neam zivaca igrat sa debilima od 20k+ partija i 46% wr i 0.6 kilova po gejmu

i ja sam imal taj mod doma, super steka zavisno od lokacije, npr na hvaru mi je stalno stekal zbog hrpe turista i preopterecenja odasiljaca

na losinju je ok dok ne pada kisa

mozda si nekaj postavil u setingsima pa kad ti nema mreze on uspori ili stane, jel imas opciju da stavis WCDMA preffered, bolja je od WCDMA only

fizicar1 kaže...

Jel zna netko kako stavit kad npr igram u ruskom tenku da mi posada govori ruski? Nadam se da razumijete sto hocu rec

skola stranih jezika obavezno, a ti plati u goldima

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
16 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Navodno da je sve to do vipnet 3G moda, koliko znam legalan je mod, nije ga baš lako prepoznati na ekranu. Naime, jedino kako ga se primijeti je po tome što gore lijevo onu zelenu točkicu koja predstavlja vezu sa serverom pretvara u crvenu. 

Postoji ti i T-com ADSL mod koji ti zahvaća ove novo otkrivene gravitacijske valove pa ti se one brojke di piše PING penju i spuštaju od 40 do 999 (često se i zadrže na 999),a poprilično sam siguran da omogučuje i direktnu vezu sa nekim jadnim tehničarom koji preko one lampice šalje poruke koristeči morseovu abecedu (pretpostavljam da SOS)....

--------------------------------------------------------------------------------------------
11 godina
ED63 kaže...

za platun, kad si vec pri kraju partije samo pozovi par najboljih igraca i platun. jedan ce prihvatit, i to ti se racuna ko misija, tak i ja radim

i posle da odhebem neam zivaca igrat sa debilima od 20k+ partija i 46% wr i 0.6 kilova po gejmu

i ja sam imal taj mod doma, super steka zavisno od lokacije, npr na hvaru mi je stalno stekal zbog hrpe turista i preopterecenja odasiljaca

na losinju je ok dok ne pada kisa

mozda si nekaj postavil u setingsima pa kad ti nema mreze on uspori ili stane, jel imas opciju da stavis WCDMA preffered, bolja je od WCDMA only

A znam, ali neće ljudi da prihvate poziv... Najbolje mi je kad prihvate, i kad završi runda stave neki tier 10 i da su ready i pošalju mi poruku "shall we?", a ja nemam ništa iznad tier 4. 

Što se tiče tih "modova" jbg to je tako kad živiš na otoku, na mob mi je isto vip pa nema signala. Čudo jedno, ljeti usred turističke sezone pukne veza sa tcom-om na dan-dan ipo, ljudima doma ne radi fiksni, mobilni, kase u trgovinama su koliko znam preko tcoma isto i ne rade... Onda sutradan poprave tcom pa prekosutra vip ne radi :D. Sad zimi nema opterećenja, ne znam do čega je to...

A što se tiče tih settinga nemam to što ti kažeš, moguće da imam neku zastarjelu aplikaciju...

zerocool12 kaže...

Postoji ti i T-com ADSL mod koji ti zahvaća ove novo otkrivene gravitacijske valove pa ti se one brojke di piše PING penju i spuštaju od 40 do 999 (često se i zadrže na 999),a poprilično sam siguran da omogučuje i direktnu vezu sa nekim jadnim tehničarom koji preko one lampice šalje poruke koristeči morseovu abecedu (pretpostavljam da SOS)....

Jeli mi ovime sugeriraš da nabavim fiksni internet ili hoćeš reći da i tebe zezaju ti modovi sa lampicama iako si na fiksnoj liniji?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 5:46 (AirLive).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dal se možete spojiti na test server ja cijelo jutro pokušavam i nikako se spojiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nisam jos nikada skidao wot launcher za testove, kako to ide? skinem taj updejt od 6gb koliko vec i imam dva launchera, jedan tesni i jedan normalni, ili ako skinem tesni mogu igrati samo tesni? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

I mene zezaju modovi.

--------------------------------------------------------------------------------------------

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Skineš tesni samo ga spremiš na poseban porostor i onda imaš poseban launcher za testni server

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi sta se ovo desava? Wargaming mi neda da se log na test server.  Pokrenem launcher i to radi, udjem na onaj ekran di pise Connect!, stisnem taj Connect! i nece da mi udje u igru. Nerazumijem nista. Zelim da vidim novu fiziku u igri i nove zvukove, ali mi wargaming neda, pitam se zasto... 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni isto tako izgleda da su zatvorili servere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mquany kaže...

Ljudi sta se ovo desava? Wargaming mi neda da se log na test server. Pokrenem launcher i to radi, udjem na onaj ekran di pise Connect!, stisnem taj Connect! i nece da mi udje u igru. Nerazumijem nista. Zelim da vidim novu fiziku u igri i nove zvukove, ali mi wargaming neda, pitam se zasto... 

Zamjerio si im se sa onim kolobanovom od nekidan izgleda. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 16:36 (AirLive).
13 godina
World of Tanks

Pozz.

Šta je ovo "Aktiviraj osobne pričuve"? Jel onda tenk dobija +50% expa ili posada? Kak to pokrenuti?

Hvala.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Spiridon kaže...

Pozz.

Šta je ovo "Aktiviraj osobne pričuve"? Jel onda tenk dobija +50% expa ili posada? Kak to pokrenuti?

Hvala.

kliknes svoj nick i vidjet ces 3 polja s nekim kao plusom, stisnes to i dodas veliku pričuvu koju si dobio (imas 5 komada), kad aktiviras sljedeca 2 sata za svaku bitku dobivas +50% xpa, znaci ako si zaradio 800xp, dodat ce ti se 400xpa, i ukupno si dobio 1200xpa

11 godina

Šta znači tih 5 komada? 5 puta po 2 sata ili nešto drugo? Ima neki rok do kada moram to aktivirat?

10 godina
neaktivan
Pet puta po dva sata...aktiviras kad tebi odgovara...
Budi ponosan!
11 godina
World of Tanks

Šta preporučujete za ovu posadu 1. skill/perk? Opet svima popravci? Posada je na valentini, ali ide na granta. Kod tog premještanja je pretpostavljam najbolje 1. skill napuniti do kraja i drugi samo aktivirat pa onda prebacit, ili...?

PS. Valentine se okupile uoči valentinova.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo mi je novi high score dmg sa lt, steta sto nisam izvukao na kraju, kv3 je prilicno he resistant, doduse on me nije probio lol, tako da je draw nekako najpostenije.

4 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...
A što se tiče tih settinga nemam to što ti kažeš, moguće da imam neku zastarjelu aplikaciju... 

promjeni samo iz onog samo UMTS u onaj prije preferiraj UMTS, to zanci da kad nestane umts signala nece sve stati nego ce se prebacit na GPRS / EDGE () mrezu koje svugdje ima i malo ce ti biti slabiji ping

ja sam cak i igral na hvaru prek EDGE sa 250 pingom koji je bil stabilan jer je to druga frekva od UMTS koju zaokupiraju svi turisti kad dodju na more fejsovat

na vip se nakace svi koji su inace na vodafone a to je veliki dio europe

AirLive kaže...

Šta preporučujete za ovu posadu 1. skill/perk? Opet svima popravci? Posada je na valentini, ali ide na granta. Kod tog premještanja je pretpostavljam najbolje 1. skill napuniti do kraja i drugi samo aktivirat pa onda prebacit, ili...? 

opet ces izgubit puno expa i previse jer mjenjas klasu tenka, past ce ti sa 100% na 80%

a da prebacis tu posadu u crusader ili ju sacuvas za njega, manje ce izgubit...

kao sto sam vec napisal, ak mjenjas klasu past ce na 80% ak pretreniravas za kredse, a to je jako malo iznad 75% kolko dobijes za frsku posadu, znaci da si ovu osakatil bezveze

to se isplati jedino kad imas npr. ko ja ruski hvy premium tenk i posadu npr. treniram u kv-85 i is-6, i kad odju do neke razumne razine prebacim ih u neki medium jer imam visoki tir hevi premiuma koji ih trenira i zaradjuje uz to, pa ih posle preusmjeravam u mediuma

iako izgube puno expa ja to lako nadoknadime sa iskustvom i dobrim tenkom di ih stavim

Mquany kaže...

Ovo mi je novi high score dmg sa lt, steta sto nisam izvukao na kraju, kv3 je prilicno he resistant, doduse on me nije probio lol, tako da je draw nekako najpostenije.

trebal si iskoristit svoju mobilnost, camo faktor i view range sa RU i doc mu iza ledja, i pucat mu u guzu u motor da se zapali, ili jos bolje u pokrov motora di je tanki, i sigurno bi zgorel (ak sam dobro shvatio da su ti ostale samo HE granate)

ak si se u postu hvalil kak si napravil dar mar, a zgorel protiv tir manjeg hevija, onda svaka cast na stronk gejmplejk

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina

A to sam prije imao u opciji pa bi mi često kad je slabiji signal prebacivalo na ovaj gori, a bolja mi je jedna crtica UMTS nego 3 crtice tog drugog. Mogu probat, ali sumnjam da će pomoći. Kad je mrtav signal onda je mrtav, par puta sam tako kad mi se dogodi "blackout" prebacivao prioriteo ovaj onaj, pa samo ova lošija veza i 0 bodova.

Što se tiče tog penaltya znam za to, ali radi nedostatka mjesta u garaži je tako. Sa ovim što imam uzimam po 1 slot za svaku vrstu tenka njemaca i rusa, a ostali kad dobiju. Ako ništa barem neće biti problema sa češkom linijom, osim ako ne uvedu još koju granu. Pošto nisam dobio konkretan odgovor, pretpostavljam da su popravci na svima u redu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2016 19:42 (AirLive).
11 godina
neaktivan
Mquany kaže...

trebal si iskoristit svoju mobilnost, camo faktor i view range sa RU i doc mu iza ledja, i pucat mu u guzu u motor da se zapali, ili jos bolje u pokrov motora di je tanki, i sigurno bi zgorel (ak sam dobro shvatio da su ti ostale samo HE granate)

ak si se u postu hvalil kak si napravil dar mar, a zgorel protiv tir manjeg hevija, onda svaka cast na stronk gejmplejk

Bi ja to ako mi ti objasnis kako to uraditi tenku koji zabio guzicu i cjelu jednu stranu uz stijenu, a nisu pomgla ni 3 mrtva tenka oko njega...

11 godina
World of Tanks

Da nisam ostao bez granata bilo bih i vise,fakat ne znam sta treba napravit za win,cijeli tim osim mene i mog frenda iz platoona otiso na jednu stranu kao lemming train

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=198697#personal

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

bok

poceo igrat prije koji dan prvi put ,instaliro ovu zadnju verziju i igra se smrzava svakih pol sata otprilike ,ne za vrijeme borbe nego u garazi dok nesto tam kemijam :) inace igra mi je super zasad sam me ovo gnjavi,pa izadem udem i tako u krug...

neznam do ceg je drajveri od grafe il kajaznam ,da probam spustit postavke na med. makar sumljam da je do tog

uglavnom ak neko ima ovaj problem neka kaze nes

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Žiga82 kaže...

bok

poceo igrat prije koji dan prvi put ,instaliro ovu zadnju verziju i igra se smrzava svakih pol sata otprilike ,ne za vrijeme borbe nego u garazi dok nesto tam kemijam :) inace igra mi je super zasad sam me ovo gnjavi,pa izadem udem i tako u krug...

neznam do ceg je drajveri od grafe il kajaznam ,da probam spustit postavke na med. makar sumljam da je do tog

uglavnom ak neko ima ovaj problem neka kaze nes

probaj prvo spustiti grafiku na medium settings, pa vidi oce se ponavljati

16 godina
World of Tanks

450 000dmga :/

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Kill Frenzy kaže...

450 000dmga :/

750 base u prvoj partiji, odigrao još 10-12 i napravio 50k. Easy peasy.

Samomrzeći hrvat
16 godina
World of Tanks

da vidim sad da nece bit toliki problem.odigrao tri i imam 10k

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

http://ic.pics.livejournal.com/papa_rimsskij/67375904/96703/96703_original.jpg

Haha, ma ne pada mi na pamet ovo igrati. 5k dmg da bi imao dnevni uslov od 750 base xp-a. Ne vrijedi tih 30ak € mojih živaca i vremena.

Sreća pa sam uzeo onu zlatnu siću od prije 10ak dana, tkao da sad imam okruglih 2k golda za WoWS (jednom kad ujedine valutu).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

http://ic.pics.livejournal.com/papa_rimsskij/67375904/96703/96703_original.jpg

Haha, ma ne pada mi na pamet ovo igrati. 5k dmg da bi imao dnevni uslov od 750 base xp-a. Ne vrijedi tih 30ak € mojih živaca i vremena.

Sreća pa sam uzeo onu zlatnu siću od prije 10ak dana, tkao da sad imam okruglih 2k golda za WoWS (jednom kad ujedine valutu).

Ja ne znam otkud ti to, ja sam jutros napravio 2.7k stete i ostvario tu daily misiju.

17 godina
moderator

Pa vidiš sliku (mada je vjerovatno specifična situacija kad su svi CAX, ovi ostali sa upola manje imaju slično xp-a).

Ma puno vremena ovo traži, što jest jest (pogotovo meni jer nisam igrao aktivno preko godinu dana).

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 13:50 (DrNasty).
16 godina
World of Tanks

mislim da si ti tu nesto krivo shvatio.

evo ja vec imam 50k damage a odigrao sam 15ak partija

nije ovo problem i ne treba toliko vremena.samo uzmes neku desetku i deri

prvu misiju sam odigrao bitku sa cax-om i rijesio je

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 14:16 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Hehe, malo pretjerujem, nadam se da bi CAX+Torto+SP kombinacija dati rezultate unutar 15 partija (cilj mi je 45k dnevno).

Stvar je što nisam stvarno igrao dugo pa ne znam da li ću uopće moći nabiti 750 base xpa u cax-u bez da se iznerviram. :D

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice