World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ono kad oba dva zadatka riješiš u jednoj bitki

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Hoću za prvi upgrade na posadi trebati čekati da mi zapovjednik dođe do 100%, a ostali do 110% ili kako?

2 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Kada bilo koji od njih dođe do 100% možeš mu ugrade napraviti,pokaže se mali + pokraj tog člana posade sto je znak da je na 100%.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Na mobu sam ne mogu edit,sad vidim sta je u pitanju,da moraš čekati 110% jer oni imaju bonus od 10% zbog zapovjednika.
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

Eh, znači još grindanja... 9% je bonus zapravo, onda valjda do 100%, odnosno 109% za ostale? O čemu ovisi taj bonus?

15 godina
World of Tanks

Arty najbolji moneymaker.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Eh, znači još grindanja... 9% je bonus zapravo, onda valjda do 100%, odnosno 109% za ostale? O čemu ovisi taj bonus?

Bonus daje zapovjednik, odnosno 10% njegovog skilla ide dodatno svakom, ne znam da li se i "ispod haube" zaokružuje na veću vrijednost, ali tako barem piše (74% zapovjednik daje 7%, 75% daje 8%).

Ako je sva posada na 50%, svi (osim zapovjednika) dobivaju 5% bonusa. Ako je 75%, dobivaju 8% bonusa... itd

Kad pogledaš detalje posade, ili držiš miš iznad njih, pokaže ti stvarno stanje + bonuse.

Isto tako ako staviš ventilaciju a svi su na 100%, zbog zapovjednika na 105% oni dobivaju bonus od 11%, tj prikaže ih na 116%

Jedino što nisam siguran, ali mislim da sam pročitao, je ako zapovjednik umre u bitci, gubiš taj bonus na svima.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
11 godina
AirLive kaže...

O zapovjedniku, on daje 10 % od sebe za druge, kad zapovjednik bude na 100% svog  expa tj skila, onda ce ostali bit na 111% ili 110%.... a ako stavite ventilaciju ide jos +5%, na to, onda ide BiA + 5%, te zadnje čokolada, cola i slično + 10%....  sto ce ako se nevaram dodat jos 2 % zapovjednikova bonusa ostatku posade ... 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
xhopeon kaže...

Kad pogledaš detalje posade, ili držiš miš iznad njih, pokaže ti stvarno stanje + bonuse.

E to je tih +9 koje su meni trenutno. Hvala. Kužim sad. Nastavljamo sa grindanjem :D.

EDIT: A što se tiče one opreme, još nisam stavljao nikad to, eto činilo mi se preskupo. Sad sam skužio da one 3 vrste opreme mogu kad hoću skidati, tj. maskirnu mrežu, onaj alat za 25% brže popravke i za 25% veći view range. To nakon svake bitke mogu mijenjati u koji ću tenk staviti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 19:14 (AirLive).
14 godina
neaktivan
AirLive kaže...

To nakon svake bitke mogu mijenjati u koji ću tenk staviti?

Da, ovo što nema "zlatnu maticu" je u kategoriji jednostavne opreme, ako tenk nije u bitci, možeš skinuti i staviti na drugog.

Ono što ima "zlatnu maticu" je kompleksna oprema koja se skida za 10 zlata po opremi.

Za većinu tenkova ono što mora imati na sebi je oprema za brže punjenje, to ti preporučam da uzmeš za svaki tenk kojeg planiraš igrati duže vremena (5. i više razina).

Zlato ima tu i tamo na akciji sa misijama, tako da skupiti par stotina nije problem, pa si ga čuvaj za skidanje opreme kasnije.

Osobno mi se cijela igra promjenila kad sam počeo stavljati odgovarajuću opremu na tenkove, pa istraži malo više o tome, ima nekih osnovnih preporuka na WoT forumima i YT videima, a i ovdje ti većina može savjetovat što za koji tenk.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
11 godina

A uzet ću tu jednostavnu opremu, a za ovu kompleksnu ću čekat popust od 50% pa ću je onda prodat sa tenkom i tako neću bit u minusu kako mi je kolega ed preporučio. A evo sad su ove misije po 20 golda i skupljam ih, ali to mi je u planu iskoristit na proširivanje garaže, kad bude na 50% popusta naravno.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Konacno!!!

Odigrao dvije partije prije spavnja sa Action X. Koja je ovo sok terapija hahahaha poslije 7/1, ovaj tenk moze sve sto onaj moze samo sanjati. Prvo sto letis okolo, a posada je prebacena sa silverom(biti ce jos brzi ). Najveci sok je to sto mozes trade sa heavy tenkovima 1 hit za 2, to ce trebati malo navikavanja . Mozes i busit E100 i Mausa u kupolu onako sa pola mape frontalno jer imas heat . Ovaj tjedan u kojem sam girnd kroz 7/1 je isto kao da na gleznjevima imas utege od po 20kg i sad kad uzmes Action X skines utege i letis. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 0:30 (Mquany).

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

TOG reloading  gif

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ostanem sam protiv 8 tenkova, 6 ih skinem, ispucam sve ap i apcr granate, sa zadnje dvije centuriona uspijem opaliti dva puta i ostanem na 4 HE granate i jbg bilo neizvedivo i arty me opalio s 10 metara 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 23:20 (ficosime).
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo malo O-Ho u akciji

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nikakva diskriminacija ali mene bi bilo sram vozit te japanske o ho te kineske chi ha kante. 

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

mogla je to biti jedna od boljih partija sto sam ikada odigrao. vidio sam da cromwel ide na reset baze al me zajebao. prije toga mi ostane na šutu te ga dingam i arty, a naš debil O-I koji je bar mogao iskepati bazu kada vec *urca nije uradio u partiji, i naravno da kreten na 93% capa izide iza stijene na arty koja ga resetira i onda  dokrajče.  neznam sto reci za ovakve biljke  

http://wotreplays.com/site/2456348#stats

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 18:48 (game789).

2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Kviiikiiiii

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Tri odjednom .

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo sam troll ekipu, t49 tank sniper lol, gun radi ko singerica. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

0 0 hvala 1
15 godina
Thoroughbred kaže...

Kviiikiiiii

dobro pa se sve vidi 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
World of Tanks

Ne kuzim zasto ekipa ne voli quickya i jinglea? Naletio vec par puta po wot forumima i ovdje da se sprdaju za njih, iskreno moja igra prije nego sam otkrio njih dvojicu i poslije je nebo i zemlja, posto sam relativno nov i igram samo godinu dana, nakon mjesec dva vidio statsi su mi koma, naletio na njih na youtubu i za novog igraca su odlični, pokriju neke osnove, weak spotovi, after fight analize sto bi bilo bolje i slično... Dan danas ih gledam na youtubu i cesto kd ne ide mm bacim se u naslonjac i gledam live stream i dok gledam razmišljam sto bih ja, kako bih, tako da msm da su svi youtuberi odlicna stvar i za nove i malo iskusnije igrače

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mystik kaže...

Arty najbolji moneymaker.

Kakav je T92? Trenutno sam na M12 pa se nadam da neću biti razočaran daljnjim grindom. Mada mislim da ne bi trebao biti. M53/M55 mi se pogotovo čini kao jako dobar arty, ali za T92 nisam previše siguran.

Usput, za sve one koji igraju arty-e, a nemaju još ovaj mod:

Mod je apsolutno odličan. Mogu reći da mi je sad puno lakše ciljat i ljepše je igrat. I poprilično sam siguran da je mod legalan (isprike ako kojim slučajem nije - brišem ga ako saznam da je zabranjen).

I da, nije me briga za arty-hatere. Možete whine-at kolko hoćete i nadjeliti me TD-ovima. Jednostavno me nije briga za vas.

ficosime kaže...

Ne kuzim zasto ekipa ne voli quickya i jinglea? Naletio vec par puta po wot forumima i ovdje da se sprdaju za njih, iskreno moja igra prije nego sam otkrio njih dvojicu i poslije je nebo i zemlja, posto sam relativno nov i igram samo godinu dana, nakon mjesec dva vidio statsi su mi koma, naletio na njih na youtubu i za novog igraca su odlični, pokriju neke osnove, weak spotovi, after fight analize sto bi bilo bolje i slično... Dan danas ih gledam na youtubu i cesto kd ne ide mm bacim se u naslonjac i gledam live stream i dok gledam razmišljam sto bih ja, kako bih, tako da msm da su svi youtuberi odlicna stvar i za nove i malo iskusnije igrače

Ne švrljam baš previše po WoT forumima, a ovdje nisam baš vidio da se netko sprda s njih, a bome ni ne vidim razloga zašto i bi netko imao nešto protiv njih. Jinglesa ne pratim, ali QuickyBaby-a pratim i mogu reći da mi je on najdraži streamer (ne samo za WoT, nego i općenito). Kao što i sam kažeš, čovjek se zbilja trudi prezentirati igru na lijep način i uvijek sve objašnjava tijekom streama ili gameplay videa. Interakcija sa gledateljima je odlična, čovjek je kulturan, zna što priča i sasvim sigurno nije dosadan i monoton kao što neki streameri znaju biti.

Pa zato ako i vidiš nekog da ih ismijava ili ogovara, slobodno ih ignoriraj. Jer takvi koji to rade su uglavnom uvijek loši igrači kojima je žao što nikako ne mogu u svijet ljubičastih iako se trude u svakoj bitci ispucati što više premium shellova na tenkove nižeg tiera. Jadno, što drugo da ti kažem.

A da ne bi sve ostalo samo na riječima, evo i dvije zanimljive bitke. Jedna u M12 sa 100% učinkom (iako to nije puno značilo) i jedna solidna u IS-3

11 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Sumnjam da Jinglesa ljudi mrze, dok nije bilo wn8 i tih stvari covjek je mislio da je ekstra igrac pa kad je poceo igrati sa kvikijem i ostalima onda je valjda skonto da nije nesto posebno pa je sada što bi Pervan reko šaljivi element... a kvikija ljudi bas i ne obozavaju (i ja sam jedan od njih) zato jer je umjetan, ipak mu je wot posao ali je preocit u svojim nekim pricama sto nekima malo zasmeta... ali takav pristup pali kod djece koji su mu valjda ciljna grupa... zato ja vise preferiram circona i focha koji sve sto kazu vjerujem i da misle i imaju direktan pristup...

15 godina
MM9 kaže...
ficosime kaže...

Sumnjam da Jinglesa ljudi mrze, dok nije bilo wn8 i tih stvari covjek je mislio da je ekstra igrac pa kad je poceo igrati sa kvikijem i ostalima onda je valjda skonto da nije nesto posebno pa je sada što bi Pervan reko šaljivi element... a kvikija ljudi bas i ne obozavaju (i ja sam jedan od njih) zato jer je umjetan, ipak mu je wot posao ali je preocit u svojim nekim pricama sto nekima malo zasmeta... ali takav pristup pali kod djece koji su mu valjda ciljna grupa... zato ja vise preferiram circona i focha koji sve sto kazu vjerujem i da misle i imaju direktan pristup...

Cuo sam za circona al zapravo nikad nisam gledao livestream, nisam mislio da je nesto posebno bas, pa cu dat priliku 

Al inace upravo to sta si rekao, jingles se provlaci kao neki "saljivdija", i sto je gore napisao kolega, nikad nije dosadno i monotono, na youtubu zna biti dosadnih videa ponekad, ali jingles i quicky na streamu su mi odlicni, iako sada kad su poznatiji se trude ostat smireni i kulturni, kad sam ih tek otkrio znali su "rageat" na streamu 

fali mi malo taj element kod vecine streamera i youtubera, sto znaju da ih ljudi gledaju pa se trude ostat smireni, preferiram one koji znaju puknut, opsovat, zivcirat se, bas kao sto to radimo i svi mi ostali igrači, smijesno je za gledat kad se to drugima desava 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 23:19 (ficosime).
11 godina
Thoroughbred kaže...

Kviiikiiiii   

Nego, da pitam i koje pitanje kad sam tu. Ovaj alat za 25% brže popravljanje mi se ne prikazuje kad sam u borbi, to je u redu?

Ovo je neki easter egg sa gramofonom?

I za kraj da pitam zna li se kada izlazi novi patch 9.14 ili koji već broj će biti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 0:18 (AirLive).
15 godina
Bruner kaže...

Kakav je T92? Trenutno sam na M12 pa se nadam da neću biti razočaran daljnjim grindom. Mada mislim da ne bi trebao biti. M53/M55 mi se pogotovo čini kao jako dobar arty, ali za T92 nisam previše siguran.

I da, nije me briga za arty-hatere. Možete whine-at kolko hoćete i nadjeliti me TD-ovima. Jednostavno me nije briga za vas.

Pa ono. Ponekad ispsujem svu bližu i dalju rodbinu onome ko je napravil taj tenk. A ponekad je odličan.

Ima dosta damagea za oneshotove, pogotovo mediuma. E50M so juicy. Male neravnine na kojima parkiraš imaju dosta utjecaja. Reload je 42,nešto sekundi i svaki shoot je biti ili ne biti. Ne možeš si dozvoliti miss kao recimo sa 155 55/58 ili 261. Pa da za 25 sekundi opet pucaš.

Dosta velik krug ima i relativno sporo sužava. Cijev stoji relativno visoko za TD mod pa se treba priviknuti za slučajeve kad situacija to zahtjeva. 

E sad, usporedbe s prijašnjim artyjima u liniji? Don't know. M53 nisam nikad igrao. M40 sam igrao prije 3 godine i volio sam tu arty. Obožavao čak. Znam doduše da sam M12 mrzio.

Uglavnom, nemoj očekivat previše od T92 i možda te iznenadi.

16 godina
AirLive kaže...
Nego, da pitam i koje pitanje kad sam tu. Ovaj alat za 25% brže popravljanje mi se ne prikazuje kad sam u borbi, to je u redu?  
Ovo je neki easter egg sa gramofonom? 
I za kraj da pitam zna li se kada izlazi novi patch 9.14 ili koji već broj će biti?

Da, u redu je sto se 25% alat ne prikazuje u borbi.

To sa gramofonom sam skuzio slucajno prije nekih tjedan dana. Fora je kad kliknes na njega da svira nekakvu muziku.

Nema sluzbenog datuma za 9.14, ali sam vidio okolo da spekuliraju kraj veljace ili pocetak ozujka za 9.14

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
14 godina
luka94 kaže...
Thoroughbred kaže...

Kviiikiiiii

dobro pa se sve vidi 

O tome treba s administratorima foruma,samo ovaj forum retardirano mjenja savršeno normalne slike...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
15 godina
Thoroughbred kaže...

O tome treba s administratorima foruma,samo ovaj forum retardirano mjenja savršeno normalne slike...

Samo ih resizea, ti ih trebaš otkidati da se vidi bitan dio, ili uploadati na neki vanjski servis tipa imgur.

Swedish latin super funk.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice