World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.387
|
čitano: 9.011.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

od svih tirova 1 jedino se T1 Cunnig-Ham (vec vidim baldricka i crnu guju kak citaju ovaj naziv tenka ) koristi u Team battle-u sa tirom 8 kao skaut

to ti dovoljno govori, jer ima brzinu, view range i premium granate mogu penat neke tanje tenkove na tiru 8

ono kaj sam ti napisal za tetracha je zato jer je tenk tolko dobar, zabavan, ima top koji je nekad imao T18 teddybear stetpedder™, ima i depresiju, cudo od tenka, cak ga zovu i mini type(59)

hrpa ljudi ga je prodala za slot pa su posle pozalili, ne zato jer tenk zaradjuje credse, nego jer je unikatan, i jako dobar za ucenje mehanike spotanja, skautanja, flenkanja i svega ostalog bitnog za igru

a ak si ti casual gejmer, onda ti se ne isplati kupovat premium tenk, cak ni onaj t5 na popustu za pola cijene, nego jednostavno cekaj da bude neka misija pa da ga osvojis, ili cekaj stuga 4

ak ako ipak zelis kupit soma golda za nekih 35 kuna il kolko vec, i kupit t5 na popustu, najjednostavnije ti je preko paysafe carda, uzmes od 50kn, potrosis na soma golda, a ostatak mozes iskoristit posle bilo na sta jer ti ostane na kartici

ali za to pricekaj da dodjes do normalnog tira 5 da se naucis igram i da vidis koji tip tenka ti lezi najvise

i za potak uzmi tir 4 od svake klase tenkova da mozes lagano rjesavat misije i skupljat credite

i nauci se odma na consumablese i equipment pocevsi bas od tira 4, jer ce ti sve to posle trebat, i obavezno ih kupuj samo na popustima 50% jer posle ak ti zatreba para, prodas ih za cijenu za koju si ih i kupil (kad im se vrati cijena na normalu)

isto tako gledaj i da nakon tira 5 uzimas tenkove kad su na popustu, a bilo bi dobro i da uzimas posadu za credse sa 75%

i obavezno elitaj tenk prije nego ga prodas, tj istrazi s njim se module, a kad ga prodajues, skini mu najbolji top, motor i radio jer ce ti trebat za druge tenkove, a gusjenice i kupolu prodaj jer su samo za taj tenk

bilo bidobro da nadjes nekog frenda ili nekog blizu tebe ko igra, pa se nadjete na i on ti sve objasni uzivo i pokaze ti primjer sa svjom garazom, tak ces najlakse i najbrze skuzit

P.S. sad te vise nemoze odviknut ni doktor sakoman a forum je tu da ti pomaze prolazit kroz krize

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Hvala na odgovoru. Vjerujem za taj tetrach, ali lako za njega. Dođe mi da prodam ovog toldija jer ga ne igram nikako, ali neću :D. Gold ne planiram kupovat, a time ni premium tenkove. Rješavam polako misije, to nije problem jer ionako paralelno guram sve grane u igri. Te consumables i equipment nisam još koristio, vidim da je equi za stalno na jednom tenku što opravdava dosta visoku cijenu. Pretpostavljam da je to pametnije koristiti na tenkovima koji mi se svide i planiram i igrat na duže, a ne da to koristim na svakom tenku kojeg isprobavam pa mu se ne vratim više. Dosad sam obično pri prodavanju sve module i municiju slao u garažu, vjerojatno je sad veliki nered tamo :D. Šta za tier 6 i nadalje se ne isplati kupovat tenkove po punoj cijeni? Koliko česti su ti popusti? Za odvikavanje se ne brinem, igram zasada aktivno, vjerojatno će mi u jednom trenutku ili dosadit ili će doći na red nešto deseto, ali pretpostavljam da ću se opet vratiti ako odem :D.

A kad sam po tvom stručnom mišljenju™ ušao u fazu da je odvikavanje uzaludno? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 14:14 (AirLive).
17 godina
AirLive kaže...

Hvala na odgovoru. Vjerujem za taj tetrach, ali lako za njega. Dođe mi da prodam ovog toldija jer ga ne igram nikako, ali neću :D. Gold ne planiram kupovat, a time ni premium tenkove. Rješavam polako misije, to nije problem jer ionako paralelno guram sve grane u igri. Te consumables i equipment nisam još koristio, vidim da je equi za stalno na jednom tenku što opravdava dosta visoku cijenu. Pretpostavljam da je to pametnije koristiti na tenkovima koji mi se svide i planiram i igrat na duže, a ne da to koristim na svakom tenku kojeg isprobavam pa mu se ne vratim više. Dosad sam obično pri prodavanju sve module i municiju slao u garažu, vjerojatno je sad veliki nered tamo :D. Šta za tier 6 i nadalje se ne isplati kupovat tenkove po punoj cijeni? Koliko česti su ti popusti? Za odvikavanje se ne brinem, igram zasada aktivno, vjerojatno će mi u jednom trenutku ili dosadit ili će doći na red nešto deseto, ali pretpostavljam da ću se opet vratiti ako odem :D.

nemoj ništa prodavat moglo bi ti poslje biti žao kasnije, trenutno imam 18 premiuma što dobivenih/kupljenih i svako malo se sjetim prodanog t-127 za slot, kojih ti ionako uvijek fali. što ih više imaš više ti ih fali:).

manjim brojem garažnih mjesta tjeraš se da grindaš a ne skladištiš tenkove. ja ću si koje garažno mjesto ubosti tek kad t9-tke (kojih se nataložilo) doguram do t10

gold ćeš vjerojatno početi kupovati zbog garaže, ako se nevaram ja sam tako počeo. lova nije neki problem posebice sad kad su stalno neke misije...

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedan celebrity loss. Iako sam odigrao noobovsi, u moju obranu ide da je tenk stock, a bio sam VII u IX.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 21:16 (MoF0).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam kako vama al meni danas od 30 bitaka 3 pobjede...... Znaci bilo je bar 5 bitaka 0 15. U 25000 odigranih nikad nisam bio tako razocaran. Ako tako nastave ne znam tko ce igrati. MM katastrofa. Nikad tako lose ko zadnjih mjesec dana. 

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
sokre kaže...

nemoj ništa prodavat moglo bi ti poslje biti žao kasnije, trenutno imam 18 premiuma što dobivenih/kupljenih i svako malo se sjetim prodanog t-127 za slot, kojih ti ionako uvijek fali. što ih više imaš više ti ih fali:).

manjim brojem garažnih mjesta tjeraš se da grindaš a ne skladištiš tenkove. ja ću si koje garažno mjesto ubosti tek kad t9-tke (kojih se nataložilo) doguram do t10

gold ćeš vjerojatno početi kupovati zbog garaže, ako se nevaram ja sam tako počeo. lova nije neki problem posebice sad kad su stalno neke misije...

Ma neću prodavati, samo mi toldi 3 nema ništa da je poseban. Niti mu je top baš jak, nema ni neki dobar view range, nije spor, ali nije ni brz, armor mu isto nije jača strana. To što kažeš je istina, problem je sa gužvom, i u garaži i u vojarni. Doduše u vojarni sam prenatrpan sa njemcima jer sam na početku kupovao njemačke tenkove i to sve sa posadom tako da sad imam 2 ili 3 ista koja mi ničemu ne služe. A što se tiče mjesta u garaži, bila je jednom neka vikend misija gdje sam dobio 1 slot, nadam se da toga bude češće.

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Ekipa, malo neobično pitanjce no vi ćete najbolje znati. Slažem si desktop računalo za WOT jer je na laptopu postalo nemoguće više za igrati padaju fpsovi do 10-15 nakon par partija pa me zanima što biste preporučili za uzeti? Naravno znam da mi ne treba nekakvo high end računalo no kontam da bi nešto prosječno vrtilo igru bez problema. Naravno vrtilo bi se na 22" monitoru.

Nekako gledajući sve forume hardware-a došao sam do zaključka da bi ovo bilo nekako dovoljno:

- radeon gigabyte windforce  r7 370 2 gb

- amd fx x6 6300 @ 3.5 ghz

- mb msi krait 970a sli

- 4 gb ddr 1866mhz

- ssd 120 samsung evo 850

- kuciste

- napajanje

Komentari? Predobro, preloše? Ne bih želio baciti masu para tj previše love da mogu igrati wot a opet bih zelio da me služi dogledno vrijeme.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
D0nat0r kaže...

Ekipa, malo neobično pitanjce no vi ćete najbolje znati. Slažem si desktop računalo za WOT jer je na laptopu postalo nemoguće više za igrati padaju fpsovi do 10-15 nakon par partija pa me zanima što biste preporučili za uzeti? Naravno znam da mi ne treba nekakvo high end računalo no kontam da bi nešto prosječno vrtilo igru bez problema. Naravno vrtilo bi se na 22" monitoru.

Nekako gledajući sve forume hardware-a došao sam do zaključka da bi ovo bilo nekako dovoljno:

- mb msi krait 970a sli

- 4 gb ddr 1866mhz

- kuciste

- napajanje

Komentari? Predobro, preloše? Ne bih želio baciti masu para tj previše love da mogu igrati wot a opet bih zelio da me služi dogledno vrijeme.

Nedavno slicni problemi no uzeo laptop ipak. i5 4210H, gtx 960m, 8gb rama. Na FHD hd klijentu i sve postavke na ultra vrti na 40-60 fps ovisno o mapi a prosjek je preko 50fps. 

15 godina
World of Tanks

3. marka na najboljem tier 9 heviju u igri 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
D0nat0r kaže...

- mb msi krait 970a sli

- 4 gb ddr 1866mhz

- kuciste

- napajanje

S obzirom da je ti je komp primarno za WoT, preporučam Intel platformu, i3 bi trebao to bolje tjerati, ne moraš ga clockat kao FX-a, a ostale igre će ti ići više manje isto kao sa FX-om. Također onda ne trebaš jaču matičnu za OC kao sa FX-om, nego uštediš na matičnoj i pikneš malo jaču grafu recimo. S obzirom na to da je Intelova jezgra jača od AMD-ove, sve što koristi jednu jezgru će ti bolje raditi, a mislim da ni sa multicore zadacima neće bit puno drugačije jer ipak i3 ima Hyperthreading. 

LP

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
14 godina
Bjez od amda za wot...puno ce bolje vrtit na jeftinom celeronu.
SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
11 godina
D0nat0r kaže...

- mb msi krait 970a sli

- 4 gb ddr 1866mhz

- kuciste

- napajanje

Cemu fx 6300 koji dode 900 kn pored fx 8300 koji je 150 kn skuplji?ovako ces imat puno bolji procesor za 150 kn skuplje,a sigurno neces samo wot igrat.

Onda 4 gb rama je premalo,za 450 kn uzmes 8 gb Kingston HyperX Fury

Onda ako bih se mogao protegnuti do r9 380 koja je samo 350 kn skuplja od r7 370 a puno bolje performanse

14 godina
Za wot je najbolje uzet,a i za sve ostalo,g3258 i dignut ga na 4.4ghz.

2 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Zanimljivo, to nisam znao. Možeš li mi objasniti zašto wot bolje radi na intelima? Recimo amd ima xlock na 3.5 ghz dok pretp intel ima manje frkvencije? Ne bih išao na nikakva clockanja. I taj drugi spomenuti intelov g325 nisam čuo za njega kad svi furaju i- modele. Stvar je da ne želim dati previše love za igranje wota a opet ni uzeti nešto što neće biti nadogradivo u budućnosti.
14 godina
World of Tanks

Zato što je intel puno brži u single coreu...ista grafa,g3258 na 4.4ghz i FX 8200 na 4500mhz razlika po 20fps u korist intela...imam 2 konfiguracije.

3 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...

kad si krenuo skidat igru ™  .. ovo je moje strucno misljenje i ne odrazava stav bug-a, foruma, wg-a kao nijedne druge firme ni ministarstva

posto je ovo samo misljenje, ono moze ili nemora odrazavati stvarnu situaciju, posto cesto mislim na gluposti

AirLive kaže...
 Doduše u vojarni sam prenatrpan sa njemcima jer sam na početku kupovao njemačke tenkove i to sve sa posadom tako da sad imam 2 ili 3 ista koja mi ničemu ne služe.

sve kaj ti je ispod 75% dismissaj, netreba ti, to mozes ponovno uzet djabe bilo kada

ak imas od ovih rampage tenkova posade na 100% nemoj njih dismissat, dobro ce ti doc poslije

D0nat0r kaže...

when in doubt, go mainstream, intel i nvidija, bolji su drajveri i ljepse ce se slagat i sretnije vrtit sve (lupam bezveze)

Acex kaže...
D0nat0r kaže...

Naravno vrtilo bi se na 22" monitoru.

Cemu fx 6300 koji dode 900 kn pored fx 8300 koji je 150 kn skuplji?ovako ces imat puno bolji procesor za 150 kn skuplje,a sigurno neces samo wot igrat.

Onda 4 gb rama je premalo,za 450 kn uzmes 8 gb Kingston HyperX Fury

Onda ako bih se mogao protegnuti do r9 380 koja je samo 350 kn skuplja od r7 370 a puno bolje performanse

u kojoj rezi mislis igrat? acex mislim da si malo otiso u krivom smjeru, ljepo je reko covjek da nece bacit pare bezveze, krenimo od reze i detalja

p.s. i 4 gige rama je dosta i to moze kasnije prosirit, posebno na kanti - ja sam uzo jos 4 na lap tak da imam 8 giga, i nisam primjetio nikakvo poboljsanje

D0nat0r kaže...
Zanimljivo, to nisam znao. Možeš li mi objasniti zašto wot bolje radi na intelima? Recimo amd ima xlock na 3.5 ghz dok pretp intel ima manje frkvencije? Ne bih išao na nikakva clockanja. I taj drugi spomenuti intelov g325 nisam čuo za njega kad svi furaju i- modele. Stvar je da ne želim dati previše love za igranje wota a opet ni uzeti nešto što neće biti nadogradivo u budućnosti.

uglavnom postaj tu kaj bus kupil i kak ce ti radit, i mene zanima jer mi lap posustaje, a radje bi za manje love slozil kantu

gledaj to ovak, ono kaj bude vrtilo wot ok ce sve ostalo vrtit super, jer je wot cudo od igre

koristi jednu jezgru sa sto vecim taktom i to je to, plus SSD za sto manje ucitavanja

ja sam imal okvirno u vidu neku obicnu plocu, brz proc sa visokim taktom, mozda i vodeno hladjenje, SSD, neka grafa ne preko soma kuna i monitor ne prevelki, mozda hd ili hd+, i sve to u nekom mini itx kucistu da je kompaktno

i vjerujem da bi vrtilo i far cry 4 i sve ostalo kaj bi stavio gore

al sad trenutno nisam u fazi tog slaganja, doci ce na red za jedno mjesec dana

ali nikako nebi ni amd proc ni ati grafulju, jer ziher je ziher, intel je jednostavno efikasniji po tom pitanju

ali i ja cu krenuti tvojim putem kad tad, jedino kaj necu bas gledat na svaku kunu al necu ni radit overkill jer ce komp bit za igre a ne posao, nece povratit ulozeno, ali mora biti mala jurilica koja ce sve to odratit bez trzanja

preporucam ti da se javis u temu o slaganju konfi, imas do 3 soma, 5 soma  itd, i decki ce ti sklepat nekaj

mislim da je cak neko i tu sa foruma slagal kantu bas za wot, isto u budjet -nedam_ni_kune_vise opciji

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Stavio sam i tamo jednu temu. Ovdje sam očekivao puno brže dobiti odgovor jer svi koji igraju ovu zaraznu igru znaju kako funkcionira, da je potrebno kupiti točno ono što igra traži tj kada je neoptimizirana. Da napravim nekakav rezime, znači:

- intel procesor- koji? I5 su oko soma i pola kuna, malo skupo? Ovaj koji je predlagan g3258 ima integrirani gpu, to mi ne treba? Ali dodje oko 600kn.

- rami manje više, 4 bg su dovoljni za sve win 8.1 jede 1.2 gb

- grafa - ati ne valja za wot? Koji onda geforce u tom rangu? GTX 750 ti? gtx 950?

Ajmo znate sve a ne pišete. Nisam u desktopima već 10 godina od faksa od kada sam na laptopu. ;)

Našao zanimjivo istraživanje, jest da je wot 9.0 verzija no: CPU GPU test

I noviji test GPU GPU

Po njihovom gtx 760 ( koje vise nema kupiti)  je bolja od novije gtx 950 kada se usporedi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 20:53 (D0nat0r).

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

ED63 nisam ja otiso u nikakvom drugom smijeru,nego mi nema smisla uzimat fx 6300 koji ima sest jezgri za 900 kn pored fx 8300 koji ima 8 a kosta samo 200 kn skuplje,i malo bolje performanse,a za ram sam rekao 8 gb jer je stvarno jeftin,200 kn 4 gb ,evo ja na win7 upalim ts i wot i vec trosi 3 gb rama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
cveletdi kaže...

Nedavno slicni problemi no uzeo laptop ipak. i5 4210H, gtx 960m, 8gb rama. Na FHD hd klijentu i sve postavke na ultra vrti na 40-60 fps ovisno o mapi a prosjek je preko 50fps. 

Dobar si, malo bolje od mene sa 860m. Ako budeš ikad ubacivao kakve modove, slobodno javi kako ti utječe na performanse. Inače, probaj smanjit antialiasing na FXAA, nije baš super uglađeno kao najbolja opcija, ali je skroz u redu i malo podigne fps, nije da ćeš u borbi gledat jeli ti protivnik ima nazubljen top :D. Kad isključiš skroz onda se već dosta vidi nazubljenost.

ED63 kaže...

sve kaj ti je ispod 75% dismissaj, netreba ti, to mozes ponovno uzet djabe bilo kada

ak imas od ovih rampage tenkova posade na 100% nemoj njih dismissat, dobro ce ti doc poslije

Svima nogu u guzicu? 

D0nat0r kaže...

- grafa - ati ne valja za wot? Koji onda geforce u tom rangu? GTX 750 ti? gtx 950?

750ti je tu negdje sa 960m pa po komentaru kolege gore možeš znat što očekivat od toga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 21:03 (AirLive).
14 godina
World of Tanks

Wins/Battles:      8 (24)   (33.3%)

Timovi su WOW

Ne mogu napravit vise od 1000dmg u AMX30,eto kakvi su timovi.AVG dmg s 2900+ pao na 2650 !

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 22:15 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Maloprije je pisalo 8 od 20. Ne daš se ti vidim. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 22:32 (AirLive).
14 godina
World of Tanks

A ne,sad sam odustao for good...wn8 jedva 2300 probat cu opet oko ponoć,tada bi djeca treba biti u krevetu...

0 0 hvala 0
11 godina
D0nat0r kaže...

Stavio sam i tamo jednu temu. Ovdje sam očekivao puno brže dobiti odgovor jer svi koji igraju ovu zaraznu igru znaju kako funkcionira, da je potrebno kupiti točno ono što igra traži tj kada je neoptimizirana. Da napravim nekakav rezime, znači:

- intel procesor- koji? I5 su oko soma i pola kuna, malo skupo? Ovaj koji je predlagan g3258 ima integrirani gpu, to mi ne treba? Ali dodje oko 600kn.

- rami manje više, 4 bg su dovoljni za sve win 8.1 jede 1.2 gb

Ajmo znate sve a ne pišete. Nisam u desktopima već 10 godina od faksa od kada sam na laptopu. ;)

Našao zanimjivo istraživanje, jest da je wot 9.0 verzija no: CPU GPU test

I noviji test GPU GPU

Po njihovom gtx 760 ( koje vise nema kupiti)  je bolja od novije gtx 950 kada se usporedi.

E sad malo je nezgodono  davat preporuke pogotovo što nema svako isto $$,a i iste zahtjeve te  uvijete , al evo kako sam ja to prošo.... Ako vam se neda čitat samo prekočite na kraj.....

Prije 2 dodine u ovo vrijeme sam bio u slicnoj  dilemi, moj vjerni digitron v2 je bio totalno vremenski pregazen, atlon iz ere GTA san andreasa, a buduci da sam sad imo ideju kako sta funkcionira kod pc-a i nije mi niko slago vec sam,  odlucio sam slagat   novi pc.

Budući da igram više manje samo wot tu i tamo koju drugu igru, odluka je pala da ce bit intel cpu. Kako sam bio na faksu, nije mi se bacalo previše para na  pc te sam odlučio  slagat iz temelja tako da osnovne komponente kupim najbolje sta mogu, dio iskoristim šta imam, a ostalo budem uzimo samo da radi pa budem mijenjo kad budem imo viska $$ ili budem trebo nešto bolje.

Prva odluka je pala da cu  uzet napajanje jer je to najbitnije (čak su i egipćani znali dobro uhranjen rob dobro radi )  a uostalom to je komponenta o kojoj sve ovise,  većinom se može prenjet u novi pc,  dodatno di živim je struja jako loša, kad malo jače zagrmi kameno doba, iako u zadnje vrijeme nije nestajalo što je čudno.... odabro sam ovo   jer mi je osim sto bolje regulacije napona tisina jako bitna, je da vjerovatno nekom nije loše da se pc čuje ko  tenk, kad legnem ako  torent ovaj khmm khm pc radi nije ugodno....

Nakon toga je trebalo nać matičnu, a fora je bila pošto studiram složit što manji pc da mogu sa sobom nosit kad idem iz grada di je faks, u mjesto odakle sam, tako da iako sam gledo itx je bilo jednostavno ili pre skupo ili nepraktično jer itx kućišta se uglavnom odreču ili normalnog napajanja ili grafičke ili jednostavno previše para treba dat za kućište, tako da sam uzeo m-atx  matičnu planiro sam uzet neku msi z 87 no nije bilo pa sam uzeo gigabyte, meni nije toliko bitno guranje procesora do max, jer nemam $$ za bacanje ako ga spržim, a i pretpostavljam da je ovo zadnji pc kojeg uzimam prije nego budem imo  posao pa treba da izgura jos par godina, al ono sto je fino kad imas oc ploču je da mos undervoltat cpu, što je dobro jer se manje grije što znači da se vent može vrtit sporije i manje buke pravi.

Također uvijet je bio bar 1 SATA 3 6Gb/s te što više usbova. 

Sljedeće je trebalo  odabrat ram, mislio sam uzet 4 gb jer je cijena bila paprena tada pošto  je neka tvornica odletila u pm ili tako nešto, a budući da je matična imala 4 utora nije bio neki problem.....

cpu sam mislio uzet intel pentium g2130, što je bilo dosta za furat wot, a poslje je plan bio skupit za i5 i prst u uho....

Gpu nisam uzimo jer sam dao frendu gt9800 kojeg je on probo jer sam mislio da je riknuo kad me nesto stari pc mučio a on je imao   Intel G620 tako da sam zano da ce fps bit zadovoljavajuči tj bio je max tj koliko wot dopušta 120....

A Hdd sam isčupo iz starog laptopa...

To sve skupa me je trebalo izac oko 2 k,  no došo doma i reko da ću kupit pc, da je ovaj stari svoje izvrtio i svi se skupili i svako po malo zavrsio ja na i7 ci s 8 gb rama  

Poslje sam kad su pale cijene ssd -a zamijenio hdd od laptopa(znam da bi me vecina razapela al mi nije smetalo što je  pc do normalnog rada trebalo 2 minute) dok bi se on upalio ja bi donio sokic 

Nakon toga prešao s HD na full hd rezoluciju, te zamijenio gt 9800 s 750 ti, i zadnje što sam dodao na pc je noctua nf 12 je da je ventilator od 170 kn al vrijedi svake lipe, kad ostavim pc i ako ode u sleep mode nekad ga grškom isključim jer mislim da ne radi pošto se nečuje 

U praksi vam je najbitniji cpu za wot  odnosto singe core performance klik , matične su vam više manje iste plaćate premiju ako oćete oc, ili kakve portove tipa gaming lan port itd , u praksi vam je bitno samo da ima sata 3 priključak kad spojite ssd da može radit punim potencialom, po meni se  isplati dat koju kunu za  bolji mic input (as rock je navodno dobar s svojim Purity Sound- a ima kupone koji se mogu prodat da se vrati razlika u cijeni ako vam se da s tim peglat ), što se tiče rama 4 je dovoljno ali  bi ja rađe 8gb, gpu gtx 750 ti za max nije baš pada fps kad je previše napucavanaj i čestica tipa dima, iskra, ali ako se  smanji par detalja tipa extra efekti u sniper modu, da ne iscrtava grmove u punoj kvaliteti koji su daleko, te sijene  može furat i max onda.... Mada mislim da je za fluidno najbolje uzet nešto u rangu gtx 760 ili jače....

Ako budete uzeli intel dvojezgrenih tipa  g3528 provjerite dali se može na toj matičnoj oc-at, jer koliko znam  intel i windows  su onemogućili tu opciju s updejtima i biosom, te dvojezgreni intel   ne može  iskoristit bržu memoriju prijašnje generacije su radile na 1333 obično iako je većina kupovala brže samo radi estetike, i novije igre tipa far cry 4 ne rade na 2 jezge....

Ali svakako vam je najbolje kad vidite neki cpu ili gpu ukucajte na youtobe kombinaciju i pogledajte video, u wotu je zgodno što ima fps gore u kutu, samo u filterima uključite da bude za razdoblje tipa  this month ili kad je izasao zadnji patch, evo ova teta vam obicno ima usporedbu naj popularnijih

....

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

3. marka na najboljem tier 9 heviju u igri 

Dobio i ja neki dan na vk 30.01h :)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako mogu prodati odličan account?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
swon kaže...

Kako mogu prodati odličan account?

na placu za ke$h

P.S. ali moras dobit Ovjerenu Potvrdu od Dedee da je odlican, inace nejde

P.S.S. a mozda ce te i malo propitati ...

15 godina
D0nat0r kaže...

taj pentium je bio i jos je best buy i best bang for buck pogotovo jer se moze clockat i natjerat prek 4 ghz da sljaka, a to wot obozava

za grafe se nebum petljal jer neznam, ali jos nisi dal rezu monitora na kojem bus igral, a to je kljucno kad se slaze kanta da znas kaj ce morat proc i grafa vrtit

s ramima se ne zamaraj, to je najlakse i najjeftinije zamjenit / nadogradit

Acex kaže...

ED63 nisam ja otiso u nikakvom drugom smijeru,nego mi nema smisla uzimat fx 6300 koji ima sest jezgri za 900 kn pored fx 8300 koji ima 8 a kosta samo 200 kn skuplje,i malo bolje performanse,a za ram sam rekao 8 gb jer je stvarno jeftin,200 kn 4 gb ,evo ja na win7 upalim ts i wot i vec trosi 3 gb rama.

da da u pravu si, sori, evo i dokaza

PassMark - CPU Performance Comparison

pa onda nek wot bira izmedju 6 jezgri (ili 8) koju jednu ce zajasit ...

pentium je 50% bolji od tvog fx-a u single thread ratingu i kosta 300 kuna manje

AirLive kaže...
Svima nogu u guzicu? 

ostavi si onog loadera kaj je na 91%, ostali chao

cak sam pomislio da bi ti ozbiljno mogao krenut ispocetka uz neki invite kod koji daje golde i neki premium sitnog zuba

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 4:17 (ED63).
14 godina
neaktivan
AirLive kaže...
cveletdi kaže...

Dobar si, malo bolje od mene sa 860m. Ako budeš ikad ubacivao kakve modove, slobodno javi kako ti utječe na performanse. Inače, probaj smanjit antialiasing na FXAA, nije baš super uglađeno kao najbolja opcija, ali je skroz u redu i malo podigne fps, nije da ćeš u borbi gledat jeli ti protivnik ima nazubljen top :D. Kad isključiš skroz onda se već dosta vidi nazubljenost.

Iskljucen fxa. Nek gura max dok god ne pada ispod45. Prosjek je 50.  I bolesno izgleda naspram prijasnjeg lapa. Druga igra skroz. I skoro da im vidim zapovjednika :P

11 godina
ED63 kaže...
Acex kaže...

da da u pravu si, sori, evo i dokaza

PassMark - CPU Performance Comparison

pa onda nek wot bira izmedju 6 jezgri (ili 8) koju jednu ce zajasit ...

pentium je 50% bolji od tvog fx-a u single thread ratingu i kosta 300 kuna manje

Pa nebude valjda uzimo dual core samo radi wota,wot za 1-2 godine moze propast ili ga on moze prestat igrat,i onda ce lupat glavom od stol sto nije uzeo bolji procesor da moze igrat i druge igrice,daj malo razmisli.

10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

ostavi si onog loadera kaj je na 91%, ostali chao

cak sam pomislio da bi ti ozbiljno mogao krenut ispocetka uz neki invite kod koji daje golde i neki premium sitnog zuba

Je vidio sam ga i ja kad sam sliku stavio. Zašto ispočetka? Nije da se zamaram puno sa tim statistikama ili da mi je wn8 ljubičast. Jedino bi volio imat 50% pobjeda otprilike, a sve više je dodatni plus. Vidim sad da si "pomislio", znači da više ne misliš? A opet i sam kažeš da često misliš na gluposti :D.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice