World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.499
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
sokre kaže...

možda sa kamuflažom za početak osim gunneru njemu snapshot.

kasnije pretreniraš 1 skill svima na BiA, 2 skill zapovjedniku lampica ,gunneru snapshot za 2 skill, ja sam drajveru uzeo clutchbreaking da se brže okrećem ali to ionako na višim tirevima tek dolazi do izražaja. a za dalje kako ti padne na pamet. ja sam uzeo cammo, daj šta daš.

evo dolje sam zaljepio sliku slikeva svoje posade sa G.W.E 100 skužit ćeš.

Jel ovaj skill tutor (Eng. Mentor) na zapovjedniku ičem služi, ja ga imam na jednom tenku, mislim 80% i nisam primjetio neku razliku?

10 godina
neaktivan
1BIT kaže...
sokre kaže...

kasnije pretreniraš 1 skill svima na BiA, 2 skill zapovjedniku lampica ,gunneru snapshot za 2 skill, ja sam drajveru uzeo clutchbreaking da se brže okrećem ali to ionako na višim tirevima tek dolazi do izražaja. a za dalje kako ti padne na pamet. ja sam uzeo cammo, daj šta daš.

Jel ovaj skill tutor (Eng. Mentor) na zapovjedniku ičem služi, ja ga imam na jednom tenku, mislim 80% i nisam primjetio neku razliku?

Ja kako sam skužio taj skill grinda ostale skillove brže, opet ne znam msm da je tako... Neka ti kaže neko ko bolje zna :D

15 godina
1BIT kaže...
sokre kaže...

kad ti dodje na 100% ti mjenja jedan dio posade koji je umro,npr,da ti ubiju gunnera,onda ti komandir uskoci umjesto gunnera,ali ne znam jesu ti onda još aktivni perkovi od gunnera i dali radi BIA

EDIT: to je Jack of all trades 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2016 23:15 (luka94).
12 godina
neaktivan
fizicar1 kaže...

Jel ova statistika i personal rating jako los?

Mozete i ocjeniti od 1-10 kolko je "dobar" acc haha

nov si i to nije nikakav problem, statistika se da lako popraviti pogotovo kad acc ima malo borbi, odaberi jednu linije tenkova i kreni, tipa linija prema is7 ili njemacka prema e100, kao heviji su preporucljivi za pocetak, pogledaj malo youtube nekih tenkove da malo skuzis neke stvarti, ugl nemoj nikada juriti kao muha bez glave, pogotovo sam napadati, drzi se vecine tenkove a ne da sam ostajes i branis stranu, malo nauci o weak spotovima tenkova gdje i kako gadjati, nemoj bezveze trositi svoj hp, igras distancirano, i naravno sto duze prezivis po borbi sanse su ti da vise toga napravis, trudi se da otprilike radis dmg po partiji kao sto tvoj tenk ima hp, sve vise je bolje, ugl sretno!!!

12 godina
neaktivan
World of Tanks

nije me dugo bilo, nesto malo kerijanja u zadnje vrijeme :P

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Može mi neko objasnit kako igrati tigra P? Mislio sam da ce bit dobar brawler (zbog onih 200mm armora),ali noup, pre lako je probit kupolu (a i dost je velika). A igrat ga kao mediuma koji može pomagat bilo gdje na mapi (kao vk 30.01p) je isto gotovo nemoguće jer je pre spor. (I na žalost sam još na onoj slabijoj 88ici koja ne probija baš puno hevija).

A pošto mi je to prvi heavy još imam više problema s time.

Btw. vidio sam neki dan onog dicker maxa i njegov gun depression, tako je velik da je i mene malo bacio u bed, samo da ne gleda ispod sebe jbt.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
17 godina
zerocool12 kaže...

Može mi neko objasnit kako igrati tigra P? Mislio sam da ce bit dobar brawler (zbog onih 200mm armora),ali noup, pre lako je probit kupolu (a i dost je velika). A igrat ga kao mediuma koji može pomagat bilo gdje na mapi (kao vk 30.01p) je isto gotovo nemoguće jer je pre spor. (I na žalost sam još na onoj slabijoj 88ici koja ne probija baš puno hevija).

A pošto mi je to prvi heavy još imam više problema s time.

Btw. vidio sam neki dan onog dicker maxa i njegov gun depression, tako je velik da je i mene malo bacio u bed, samo da ne gleda ispod sebe jbt.

Otkljucaj dugu osmicu top i nemoj ga uopste igrati kao brawlera osim ako nisi top tier vec se drzi druge linije, snajpaj, a kada si druga linija teze im je gadjati tvoju kupolu i tada prednji oklop dodje do izarazaja. Poslije T29 po meni najbolja heavy sedmica :D

15 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Može mi neko objasnit kako igrati tigra P?

Treba igrati kontra od ostalih heavy tenkova, baš zbog front 200mm armoura i kupole koja nije baš specifična, te se nalazi na samom vrhu tenka (prednjem djelu), sa njim izlaziš na nos van (a ne sidescrap, mada možeš i sidescrap, ali nema svrhe onda 200mm front armoura kada to skrivaš usidescrapingu, a i nije pogodno zbog pozicioniranosti kupole) , pod kutem koji zna biti zeznut, jer ako izađeš previše, provirit će ti prednji kotač i tu te lako buše, kao što si rekao, kupola mu je najveća mana, ona se buši u svako doba dana i noći, mada neki igraći to ne znaju, sa 8.8cm gunom VIII tier-a radiš doslovno šta hoćeš, penetracija je odlična, 203mm za standardne AP granate, jedino je dmg mali 240, što kad u potpunosti izgrindaš tenk i nije loše, mislim da moj puni oko 7sec, posada u fullu sa oko 85% prvog skilla, oprema: nabijač, poboljšan mehanizam topa i ventilacija, sad kad prvi skill dođe a 100%, drugi stavljam bia, pa će biti još bolje, uglavnom dosta dobar tenić, čak mu ni brzina nije tolika mana koliko ta kartonska kupola.

Evo ti par mojih replay-a pa pogledaj šta ja radim sa njim, ovo su sve bitke u VIII-om tieru, u VII-om tieru radiš blitzkrieg s njim

REPLAY1 (Nisam na prvoj liniji, a svejedno sam drugi u timu po iskustvu sa 1941 dmg i 3killa)

REPLAY2 (Tu se vidi jedan jako dobar rikoše od Luwe-a na front armour-u dok je nakošen na 12.20min bitke, iz nekog razloga se ne vide statsi bitke, ali mislim da je isto oko 2k dmg bilo)

EDIT: e da, zaboravio sam na snajpanje, odličan je i za to zbog vrlo preciznog topa i relativno brzog reload time-a, dobro kaže @Dr. Vicko, manje su šanse da će ti pogodit kupolu na velikoj udaljenosti

REPLAY3 (snajpanje na Prohorovki, također 2k dmg-a i 4killa)

U snajpu nema ništa draže nego kada dobiš ovakvu poruku

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 2:09 (1BIT).
11 godina
game789 kaže...

Koja si ti botina dante jebo 

Samomrzeći hrvat
11 godina
World of Tanks

Ono kad s tier 7 u tier 9 budes prvi po dmg u svom timu,fakat nemozes dobit normalan tim.

http://imgur.com/FcqCROO

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
1BIT kaže...
sokre kaže...

dobijaš nešto više xp-a nakon partije na ostatak posade, na commandera ne.

luka94 kaže...
1BIT kaže...
sokre kaže...

kad ti dodje na 100% ti mjenja jedan dio posade koji je umro,npr,da ti ubiju gunnera,onda ti komandir uskoci umjesto gunnera,ali ne znam jesu ti onda još aktivni perkovi od gunnera i dali radi BIA

EDIT: to je Jack of all trades 

yes, malo samo mošda fulao ali u biti nakon bia i lampice nemaš nešto prekorisno staviti na commandera,a pošto je to t10 neka se nabire polako xp.ionako je samo drajvam ko paradnog konja za misije i u cw u randomu ako nije za kakvu misiju ne diram je.

u biti mi je ostalo da stavim ili recon, jack of all, repairs, f.fighting... možda camo.

ali otom potom, kada si spotan u ovoj artici u biti si mrtav, također i jack of all treades ok skill ali kada te zvekne druga artica svejedno ti je obično je 1 štut kill. ako se nevaram g.w.e 100 ima najbolju zaštitu od splash dmg i nesjećam se kad mi je poginuo član posade,neka me netko ispraviako se varam.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 11:57 (sokre).
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
game789 kaže...

Koja si ti botina dante jebo 

noob ostaje noob !!! 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Hvala na objašnjenju,znači snajpanje sa tigrom?

Nego, naletio sam na ovu stranicu,kao neke bonuseve djele ako podjelis link dovoljno puta pa ako ko zeli nek otvori http://wargamingbonus.com/4ER6Pp .

Hvala :)

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Šuška se šuška da je WG kupio Armored Warfare stay tuned.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

A sta li se desi sa nagradama za one 4 misije, objavisel dobitnike dje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Jučer u bitci sreo wg account s meni osobno nepoznatim tenkom naziva Mutz.

Nisam uspio screen nabacit jer je prvi krepo a i ja ubrzo nakon njega

ED: moje isprike,jako loše se vidi

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 20:01 (Ćoby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Kako mali zaraduje http://imgur.com/a/BQlBD

Bilo je ukljuceno +25 % zarade ali kad to nije ukljuceno,prosjecna bitka opet dobijem oko 60-70 tisuca,

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ćoby kaže...

Jučer u bitci sreo wg account s meni osobno nepoznatim tenkom naziva Mutz.

to ti je svicarski premium tenk sa germany passportom

http://ritastatusreport.blogspot.hr/2015/11/m46-patton-kr-pz-58-mutz.html

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
1BIT kaže...

fatkiddown's Guide To Skills & Perks - Game Guides and Tutorials - World of Tanks official forum

How to use Perks and Skills | World of Tanks

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
12 godina
neaktivan
Acex kaže...

Bilo je ukljuceno +25 % zarade ali kad to nije ukljuceno,prosjecna bitka opet dobijem oko 60-70 tisuca,

I ja sam to primjetio, obzirom da imam tovar tih premium tenkova pa mogu ocijeniti da je jedan od najboljih za zaradu.

Granata je 250 silvera, čini mi se, jedna od najjeftinijih od tier 8 premiuma.

17 godina
neaktivan
ED63
CrnaBitanga kaže...

Tiger I mi je jedan od najdražih tenkova...To je jedini heavy na koji sam stavio binocse, Ostalo je rammer i GLD.

Na posadu BIA kao prvi perk, onda Sixt na vozača i na ostale repair.

Treći per obavezno Preventive maintnance (jer tenk gori ko šibica) na vozača i Designated target na gunnera.

cemu gld na heviju, kad sa ventom dobijes jednaki efekt na ponasanje topa i jos ti poboljsava sve ostalo

na posadu repair svima, guneru snapshot, posle lako preskilas kak oces

ak stavis bia svima, moras posadi nakupit 240k expa prije nego postane aktivan a to ti je dobrih 250 partija... montiras hevi vent i evo ti instant bia

ak nisi skrt, stavi hranu i imas i bia i vent skupa

ja totalno ne kuzim ljude kaj si tak skilove posloze, znam da niste mogli vidit od kvikija nego od koga, od rite mozda?

Zašto ne bih imao BIA na svima ako mislim zadržati tenk, što i jesam?

Prvi perk je na svima bio repair, na commu 6th. Pretrenirao na BIA, i dalje nastavio svima repair i 6th na comma. Treći je JOOT na comma, Snap na gunnera, Clutch na drivera, Safe na loadera i Firefight na radiomana.

Od opreme imam vent (ne GLD, zabunio sam se), rammer i binocs, i tenk je savršani snajper ako nije top tier a moze bahato zabrawlat ako je.

Što ne valja u ovom setupu?

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
11 godina
neaktivan

Netko od contributora ga vozi :) Jako zanimljiv tenkic, odlican top i mobilnost, no ne smijem iznositi pojedinosti al uskoro cete znati vise

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 15:42 (Mistercro).
11 godina
Emirthestroj kaže...
Acex kaže...

I ja sam to primjetio, obzirom da imam tovar tih premium tenkova pa mogu ocijeniti da je jedan od najboljih za zaradu.

Dosta njih proziva da se neisplati uzet taj tenk,ali po meni se isplati,s premiumom u jednom danu zaradim i do 1.5 milion,a nema puno mana na njemu,jednostavno solidan tenkic

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Za desetke a i za devetke je kanta za napucavanje :) Nije mi sjeo nikako,premali pen za MM koji ima.

Kupolu sam mu bušio s 144 pena...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije nešto, a opet nije ni ništa, da nije mene, bil bi poraz.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 17:47 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo jedne sa zvijeri u svom tiru,posada mi jos nije u fullu i puni mi 12 sekundi ali idalje rastura.

http://imgur.com/a/bFKIN

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Moram priznati da mrzim lajtove ali ovaj malac je fenomenalan...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Acex kaže...
Emirthestroj kaže...
Acex kaže...

Dosta njih proziva da se neisplati uzet taj tenk,ali po meni se isplati,s premiumom u jednom danu zaradim i do 1.5 milion,a nema puno mana na njemu,jednostavno solidan tenkic

Ma pravi si tenk uzeo, vjeruj mi, ja imam nešto preko 1800 avg dmg s njim. U tier 10 si support i snajp i čekaš pravi momenat za akciju, ali nećeš ga puno vidjet, u ovih 70-tak bitaka nisam više od 10-tak igrao tier 10, što je po mojoj ocjeni veoma prihvatljivo. 

Najveća prednost su mu preciznost topa kod pucanja u pokretu i okretanja kupole, praktički nemaš šta aimat u gađanju meta do stotinjak metara. 

Thorough kaže da ga je penao s 144 u kupolu, a ja kažem da sam dingao s njim šuteve M 103 i Conquerora u kupolu tako da ona radi definitivno, iako naravno, nije 100 % pouzdana.

BTW nećeš sretat ljubičice ko što je  on  svaku partiju, tako da nemaš šta brinut (biće tu zagarantovano više tomatosa na kojima ćeš s Pattonom KR (kurtonom  oštrit zube).

15 godina
World of Tanks

Pijani rusi, otključam top na T-10 i izbaci mi ovo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Pijani rusi, otključam top na T-10 i izbaci mi ovo 

Nisu pijani rusi nego si otkljucao top koji je isti za IS4 pa je is4 dobio sve otkljucane module, a sa tim elitni status :)

Btw sutra radim 24h humanitarni stream, dosta poznatih streamera se najavilo da ce doci i odigrati koji game u platoonu, Orzanel, Anfield, Overlord_prime, Ritagamer, Jingles, Sir_Havoc, biti ce ekipa iz Kazna_kru tima, poznati Hr youtuber Techxpose koji isto igra tenkove itd, pa ako tko zeli moze naletiti, sutra od podne ide pa eto.. Mozda i bude neki giveaway sa bonus kodovima no vidimo to sutra sa wargamingom :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 2:04 (Mistercro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice