World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.110.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
AirLive kaže...

Ma lako za tier 4, problem su tier 5 i 6. Nego vezano za ovaj pen sam rekao ono što mi piše kad kliknem u igri na taj top. Piše da je to prosječan pen, 53/104 (sprijeda/sa strane). Šta znači ovih 104? Trebao sam gledat za svaki tip granate kakav je pen, ali još nemam otključan taj top. Ugl. za ovaj default top, piše da mu je prosječan pen 68/91/38 (sprijeda/sa strane/odozada), ovamo npr. kod ove standardne granate mi piše probojnost 51-85 mm. Odakle su oni izvukli ovaj prosječan pen i što mi znači ovaj 51-85 za baš tu granatu? Znači ako može neko kratko pojašnjenje tj. povezanost ovih brojeva, bio bih zahvalan

Slabo se nešto vidi, evo malo veće slike.

Ovi brojevi se odnose probojnost granate koje odaberete:

68 - Pancirna / 91 - Potkalibrirana / 38 - Fugasna

wot: maxonuniversal
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 1:31 (MaxonUniversal).
10 godina
neaktivan

E sad ima smisla, ja sam znači mješao nespojivo.

Gledao sam na nekoj stranici info o tenkovima i valjda je pisalo armor sprijeda/sa strane/straga i ispod toga takve 3 brojke o pen pa sam povezao i ostalo mi je u glavi. Sad kužim, ne treba dalje objašnjavati. Zahvaljujem na (kratkom) odgovoru.

Evo i ja sam prekrižio u svom prethodnom postu. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 1:39 (AirLive).
16 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Ma lako za tier 4, problem su tier 5 i 6. Nego vezano za ovaj pen sam rekao ono što mi piše kad kliknem u igri na taj top. Piše da je to prosječan pen, 53/104 (sprijeda/sa strane). Šta znači ovih 104? Trebao sam gledat za svaki tip granate kakav je pen, ali još nemam otključan taj top. Ugl. za ovaj default top, piše da mu je prosječan pen 68/91/38 (sprijeda/sa strane/odozada), ovamo npr. kod ove standardne granate mi piše probojnost 51-85 mm. Odakle su oni izvukli ovaj prosječan pen i što mi znači ovaj 51-85 za baš tu granatu? Znači ako može neko kratko pojašnjenje tj. povezanost ovih brojeva, bio bih zahvalan

Slabo se nešto vidi, evo malo veće slike.

Krivo, to je pen po granatama (na tom topu imaš 3 različite granate (kao što je kolega naveo)), ovo što ti piše 51-85 to znači da je minimalan pen 51 a makismalan 85, nisam siguran dal to računa RNG ili to ovisi o udaljenosti. A prosječan pen je prosječna vrijednost koja se dobije kad se zbroji min pen sa max penom i podjeli se sa 2.

Postoji 5 tipova granata, počnimo sa nekako najčešćom a to je AP. AP generalno ima poprilično ok pen (ovisi o topu) i probija svaki armor bio on spaced ili običan (spaced armor je armor u 2 sloja). AP bi se mogla nazvati "običnom granatom",znači običan komad metala ispaljen iz topa.

AP ne eksplodira. Također ako AP ne penetrira armor nema štete na tenku.

Drugi tip su HE granate, to znači "High Explosive" kao što vidiš one imaju nešto manji pen od AP granata,ali zato obično donose veću štetu,postoji šansa da ako promašiš tenk i pogodiš negdje dovoljno blizu svejedno mu možeš nanjeti neku štetu, također HE granata iako ne probije ona može napraviti neku štetu, protiv spaced armora je beskorisna.

APCR (obično su to gold granate), granata posebno dizajnirana za probijanje oklopa,ona ne eksplodira i obično u igri ima veći pen od AP i HE granata. Dobra je kako protiv običnog tako i protiv spaced armora. Ako ne probija,nema štete.

HEAT granata, to je granata dizajnirana tako da se u njoj nalazi mali dio bakra koji se prilikom kontakta sa tenkom topi i uštrcava u kabinu tenka. HEAT granata ne radi štetu ako ne probije, također je jako loša protiv spaced armora.

HESH, granata koja u igri skoro da i nema veze sa stvarnom granatom tog tipa, ona je "HE na steroidima", Ima povišen pen, ali zato smanjen damage,  HESH granate također eksplodiraju pa postoji šansa da se napravi damage iako nije probila oklop, loše su protiv spaced armora.

Eto ako sm kaj fulao ili zaboravio,slobodno dodajte.

Ovdje imaš na šire objašnjeno: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/273627-lerts-guides-to-shells-shell-types-and-shell-mechanics/

Btw. da,kod tenkova kada se piše recimo 30/20/20, to znači 30mm armora naprijed, 20 sastrane i 20 odozada. Posebno ti piše za kupolu a posebno za strukturu.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 1:48 (zerocool12).
10 godina
neaktivan

Znam to za armor i kupolu, problem je što sam ja to povezao sa pen jer sam negdje vidio jedno ispod drugog. Ovo za vrste granata znam (dobro ove sa bakrom nisam znao), tj. neko mi je to još prije tu na temi objašnjavao. Svejedno hvala na detaljnom objašnjenju i na trudu.

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Može mi neko objasniti detaljno čemu služe nabijači tj. dodatna oprema... Svaku opremu sam skužio ali njega ne, da li povećava probojnost ili damage osim što smanjuje vrijeme punjenja xD

Možda je botovsko pitanje ali ne znam dok ne pitam pa ako može neko objasniti xD

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Isporbao kod jednog lika sto ga znam AMX CDC i podosta sam se razocarao u tenka jer iako ima brzinu veoma mi je los u nekim situacijama, slabo okretan, trom, top iako je isti kao na FCM mi nekako vise fula, bjeze mu granate pa sam se na kraju odlucio da si upiknem T54 prototype i moram priznati da u ovih desetak partija se nisam razocarao. Top mu je solidan, brzina onako srednja zalost ali tenkic dinga i dinga i opet dinga 

Dobar za zezancije, zabavan za sada, ne upada cesto u tier X partije a i tu moze dobro posluziti kao spoter i podrska i zaradjuje finu kolicinu srebra. Kad odigram koju partiju viska napisat cu detaljniju recenziju 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ligec kaže...

Može mi neko objasniti detaljno čemu služe nabijači tj. dodatna oprema... Svaku opremu sam skužio ali njega ne, da li povećava probojnost ili damage osim što smanjuje vrijeme punjenja xD

Možda je botovsko pitanje ali ne znam dok ne pitam pa ako može neko objasniti xD

rammer samo smanjuje load time za 10% znaci ako ti na stocku treba 20sek za load, ako koristis rammer trebat ce ti 18 sek.

mislim da nijedan equipment ne povećava probojnost niti damage (to ovisi samo o granati).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 2:42 (zerocool12).
12 godina
World of Tanks

Jedna od boljih partija, a bila bi jos bolja da nije bilo ovog , citavo vrijeme se vrtio u krug i kad je trebalo da dodje pa da skupa cap uradimo (bili bi nas dvojica a nasu basu je jedan njihov) on je dosao do par metara ispred linije i gleda pa jos ***ebava.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 12:07 (marionezi82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
marionezi82 kaže...

Jedna od boljih partija, a bila bi jos bolja da nije bilo ovog , citavo vrijeme se vrtio u krug i kad je trebalo da dodje pa da skupa cap uradimo (bili bi nas dvojica a nasu basu je jedan njihov) on je dosao do par metara ispred linije i gleda pa jos ***ebava.

botčina.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji su po vama bolji heavy tenkovi: ruski,njemački ili američki?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Onaj kod kojeg je bolji igrač 

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Znaci,ruski, nema do ruskog čelika haha

17 godina
fizicar1 kaže...

Znaci,ruski, nema do ruskog čelika haha

sad ovisi za što, recimo ameri se u CW koriste na sve strane, ja sa is7 i is4 neznam kad sam u cw ušao, također sa mišom ili e100.

da kolega gamer je ljepo pojasnio, nema lošeg tenka samo loših igrača.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 15:56 (sokre).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovisi od tenka do tenka i koji način igranja više preferiraš

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
fizicar1 kaže...

Saphire kaže...

Ovisi od tenka do tenka i koji način igranja više preferiraš

Upravo to, maus linija logicno ako voliš teške teškaše, isto kao i is4 linija, a is7 i e100 linije su vise neki medium-teskasi. Sad opet postoje razlike, njemci su puno bolji za snajp, imaju brzi reload, ali manji dmg rade po sutu, dok je meni na IS s full opremom i posadom reload oko 10 sekundi, tiger I ima reload malo iznad 6 ako se dobro sjecam

Trend se nastavlja i dalje gdje IS-3 ima reload ono 11.3 sekunde, a tiger II znacajno manje

Al zato rusi imaju odličan pen, i ogromni alpha dmg, i odlicne oklope koji ih spasavaju (svi vec znaju da je tigra I lako zbusiti, tiger 2 isto nije neka iznimka, zapravo vecinu nije veliki problem osim mausa i ako je dobar igrac zna postaviti E75 i pogotovo Vk 45.02 B u gotovo neprobojnu poziciju)

tako da ovisi o tebi, ja osobno preferiram ruse, opaliti 350ak dmg, povuci se, probat bouncat shut, postaviti se u side nekako i okinuti opet za 10ak sekundi... 

njemci su ti odlicni snajperi, vidio sam mnogo puta da tigar dobiva medalju snajperista u rendom borbama, tako da odvagni si kakav stil igre volis 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 16:47 (ficosime).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Poceo sam igrat sa novim acc-om, na starom sam imao oko 1500 borbi i isao sam na rusku liniju teskasa, i onaj kv-3 mi je zgadio igricu da je nisam igrao pola godine xD znam da ce sad neki reci da je to odlican tenk,mozda i je,al meni je dosta traumi izazvao haha,jednostavno nije moj tip tenka pa mozete i prema ovome jos dati neku preporuku u vezi teskasa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fizicar1 kaže...

a kak da ti to ukratko objasnim? ruski su najbolje "programirani"™ da odbiju svasta i pogode na daljinu slucajno

ipak je igra ruska - bjeloruska (svjetska - bjelosvjetska)

when in doubt, take russian

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
ficosime kaže...
Prvi put da vidim wn7 u minusu, nisam do sada ni znao da je moguce 

ispitivanja su pkazala a praksa potvrdjuje da nemoguce postane moguce kad se botina uhvati nekog posla, ko zna mozda je i wally iz dilberta

Spiridon kaže...
Imam Hellcata na drugom acc. Nije mi "sjeo" jer preferiram teškaše. Hellokity je čudna mješavina, hull tanak ko da je tier I, reload kao heavy, HP-a manje od hevija. Aduti su mu top, brzina i ima spororotirajuću kupolu. A dat ću mu još šansu, kempat i rokat.

e sinko nisi u pravu, aduti su mu romulansko porijeklo pa ima camo faktor kao da ima cloaking device, i depresija, kad je u hull downu oce i dingat, al je bit pucat iza zavjese nevidljivosti

Intel&ATI kaže...

Aktivan sam na forumu što se tiče čitanja ove teme, samo što slabije pišem 

A i bio sam nedavno deset dana u Kini povodom World Cyber Arena turnira u wotu sa svojim timom, pa se nisam pohvalio  

Evo vam i jedna borba sa WZ-131 - 1773 base xp

frequent flyer miles stet pedder™,  svaka cast, samo tak nastavi, probi se, i onda se ogrebi za gudize da ih pogiftas tu na forumu svojim vjernim pratiteljima  i sjeti se ponekad kaj ti je onaj tipsavjetoval u privat chatu: why u play like this, not real life, only a game... koji car

nego OCEMO SLIKE BUT BEJBI-sa    ajd dobro mo's i ti bit na slici

necu ni pitat kak faks napreduje i jel ucis za ispite i citas lektiru

Ligec kaže...

Čitav dan prelijepa igra sa artiljerijom i da mi to sve WG i njegov balance sje*u, urade ovo -.- 

kempo je pa ga je nub kliker u arta klepio

Blizek kaže...

Prije cca tjedan dana sam kupio Jagpanthera II, zanima me koji crew skill da uzmem na njemu, neki kažu da je camo useless na Jagpantheru II pa bih to retrenirao kad dođe na 100% ( naravno, Sixth Sense obavezan ).

Čitao sam da je nešto poput Sixth Sense/Deadeye/Clutch Braking/Situation Awareness dobro, dok za loadera nema nešto pametnije pa bih stavio ili Repairs ili Camo.

pa kazu da je vec i jagdpanta 2 a pogotovo jagd tigric velik ko kuca pa mu nikakav camo ne pomaze

al naravno da na td-u prvo ide camo

i ne kuzim da bi odabrao perkove bezveze i nece ti biti aktivni dok ih ne napunis na 100%, bolje svima camo pa posle dropas kad krenu na drugi i stavi perkove koje oces

deadeye je samo 3% sansa, nije isplativ, ili designated ili snap od gunera valja, barem meni

CrnaBitanga kaže...

Tiger I mi je jedan od najdražih tenkova...To je jedini heavy na koji sam stavio binocse, Ostalo je rammer i GLD.

Na posadu BIA kao prvi perk, onda Sixt na vozača i na ostale repair.

Treći per obavezno Preventive maintnance (jer tenk gori ko šibica) na vozača i Designated target na gunnera.

cemu gld na heviju, kad sa ventom dobijes jednaki efekt na ponasanje topa i jos ti poboljsava sve ostalo

na posadu repair svima, guneru snapshot, posle lako preskilas kak oces

ak stavis bia svima, moras posadi nakupit 240k expa prije nego postane aktivan a to ti je dobrih 250 partija... montiras hevi vent i evo ti instant bia

ak nisi skrt, stavi hranu i imas i bia i vent skupa

ja totalno ne kuzim ljude kaj si tak skilove posloze, znam da niste mogli vidit od kvikija nego od koga, od rite mozda?

AirLive kaže...
Inače, ekipa, preporučujete li topove sa ogromnim dmg, a malom penetracijom, npr. na tier 4 francuski TD?

taj t4 ti je jedno prokletstvo koje moras proc da bi doso do blagoslova na t5 popularnog bathtub-a, jakuzzi-ja, ili po meni t5 fcm pak-a

inace ti je uvijek bitnija penetracija, trebas prvo probit da bi radio dmg

=xfact= kaže...
dobih konacno 2 markice na najboljem tdu u igri

kolko ja znam, SaU 40 je najbolji td u igri ,  to bar svako zna, isto ko sto je i amx 40 najbolji light, posebno probrani na ukletom tiru 4

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 18:03 (ED63).
17 godina
fizicar1 kaže...

Nema u ovoj igri tenka ili nacije ili grane da se moze reci da je najbolja. Na kraju se sve svede na tvoj vjestine i koliko ti koji tenk legne. Svaki je specifican na svoj nacin i u tome i jeste ljepota ove igre, ta raznovrsnost i neizvjesnost. Ovdje je glavno pitanje koliko iskustva imas i kakav stil igre ti najvise godi, da li preferiras spore tenkove sa odlicnim topovima u vidu penetracije i preciznosti sa solidnim oklopom (Njemci), da li volis dobro oklopljene tenkove sa jakim topovima koji prave dobru stetu ali nisu toliko precizni (Rusi) ili hoces neku zlatnu sredinu pa izaberes Amere. 

Ja u principu najvise volim tenkove sa preciznim topom i dobrom penetracijom i onda sa tim tenkovima mi je odmah i draze igrati pa imam i bolje performanse. 

U principu ako si pocetnik mozda ti je najbolja IS Ruska linija koja vodi na IS7 jer je ona najbolje izbalansirana u vidu omjera vatrene moci i oklopa. Ja na svom pravom acc-u nisam nikada ganjao amere jer nisam imao ni vremena niti sam ih nesto pretjerano gotivio, osim sto mi je njihova TD linija odlicna ali jedno vrijeme sam imao jos jedan acc na kojem su sve americke linije bile istrazene i njihovi teskasi su mozda i najzanimljiviji za igrace koji imaju iskustvai znaju iskoristiti njihove prednosti na najbolji nacin. 

Svabe su najbolje ako ces se drzati jedno vrijeme u drugoj liniji, rokati sve i onda ako tvoj tim krene da pobjedjuje izletis u prvi plan ako imas dovoljno healtha sve dok ne dodjes do E75 i E100 ili VKB i Misonje jer onda nastaje prava zabava 

U principu po mom misljenju zanimljivo sa teskasima pocinje od tiera VI i po meni je tu najbolji teskas kada uzmemo sve parametre ARL, na VII je T29, na VIII IS3, na IX je E75, a od desetki IS7 ili E5 tako da nema nacije koja dominira svugdje 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
fizicar1 kaže...

Poceo sam igrat sa novim acc-om, na starom sam imao oko 1500 borbi i isao sam na rusku liniju teskasa, i onaj kv-3 mi je zgadio igricu da je nisam igrao pola godine xD znam da ce sad neki reci da je to odlican tenk,mozda i je,al meni je dosta traumi izazvao haha,jednostavno nije moj tip tenka pa mozete i prema ovome jos dati neku preporuku u vezi teskasa

Ista stvar kod mene, KV-1 odusevljen, T-150 nakon zadnjeg topa jos bolji, oba dan danas imam, linija odlicna i mislim si jebeno, i onda je dosao taj kv-3... dosao prije jedno 7/8 mjeseci i igram ga svaka tri dana kad se sjetim aj mogao bih ga, cisto da dodem do kv-4 za koji pretpostavljam da ce mi biti jos vece smece, al guram liniju samo zbog ST-I, jer mi se na papiru cini kao savrsen tenk za moj ukus... Al kv-3 uzas tenk, pogotovo nakon zadnjeg updejta kad su mu kupolu totalno zeznuli i prosirili, dozivio neki dan da me u ravni dio pored topa na kupoli penao kv-1 s AP granatom... i ono malo gusta da nesto bounca tenk je nestalo

Ugl, ista stvar kao ti, stao na kv-3, vratio se na kv-1 krenuo na kv-1s, odlican tenk, mislim da ce ti sjesti

Nakon toga slijedi Kv-85, on mi je osobno uzasno sjeo, tenk kao tenk je dobar, al taj gun depresion ga ubija, toliko puta fali tih 2 stupnja za pogoditi lower plate ili weak spot, muke... jedini ruski teskas kojeg ne igram svakodnevno, al opet ovisi kako ce ti sjesti... al nakon toga, IS, IS-3, T-10 i IS-7(doduse njega igrao samo rentanog al dovoljno da me odusevi) su tenkovi koji ako ti sjednu ubojica si u njima, kako je netko gore napisao najbolje su "programirani", bouncao sam s IS-3 premium granate s tier 9/10 TDova, cudo tenkovi, ako ih znas dovesti na pravo mjesto da iskoristis odlican oklop i sto vise smanjis nedostatak nepreciznog topa, cudo su

Imam IS-3 nekih 2 mjeseca, u dva mjeseca postao mi je najigraniji tenk, trenutno sam na 89% ganjam trecu oznaku, imam samo riječi pohvale

I iako na papiru dobivaju MM za dva tiera vise kao i svi, mozda mi se svaka 4/5 desi da nisam top tier u njima (osim ako je bas los dan kao i svima sta dode tu i tam)

Eto, nadam se da je pomoglo

10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

taj t4 ti je jedno prokletstvo koje moras proc da bi doso do blagoslova na t5 popularnog bathtub-a, jakuzzi-ja, ili po meni t5 fcm pak-a

inace ti je uvijek bitnija penetracija, trebas prvo probit da bi radio dmg

A znam da je pen bitna, ali mi je napeto ubit iz prve luchsa ili nekog tier 3 sa mitraljezom kad izlete i planiraju se vrtit oko mene i zaje*avat me :D.  Sad sam prešao na alecto jer idem na to da iskoristim ove popuste na nacije koji se mijenjaju svako par dana. Nije mi loš onaj top sa 180 dmg, a 70 pen, može i bolje, ali nije loše. Inače nije mi loš mm sa ovim tier 4 TD-ovima zasada, često sam u tier 4 ili 3/4 borbi. Inaće, šta je tier 4 baš tako loš?

ED63 kaže...

kolko ja znam, SaU 40 je najbolji td u igri ,  to bar svako zna, isto ko sto je i amx 40 najbolji light, posebno probrani na ukletom tiru 4

Kod sau 40 kad još nemaš xp za bolji motor i gusjenice, trebaš zamolit o-i exp da te malo pogura uzbrdo :D. Za amx 40 znam samo da je dobar bouncer. Nisam ga još probao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2016 10:23 (AirLive).
11 godina
neaktivan
ficosime kaže...
fizicar1 kaže...

Ista stvar kod mene, KV-1 odusevljen, T-150 nakon zadnjeg topa jos bolji, oba dan danas imam, linija odlicna i mislim si jebeno, i onda je dosao taj kv-3... dosao prije jedno 7/8 mjeseci i igram ga svaka tri dana kad se sjetim aj mogao bih ga, cisto da dodem do kv-4 za koji pretpostavljam da ce mi biti jos vece smece, al guram liniju samo zbog ST-I, jer mi se na papiru cini kao savrsen tenk za moj ukus... Al kv-3 uzas tenk, pogotovo nakon zadnjeg updejta kad su mu kupolu totalno zeznuli i prosirili, dozivio neki dan da me u ravni dio pored topa na kupoli penao kv-1 s AP granatom... i ono malo gusta da nesto bounca tenk je nestalo

Ugl, ista stvar kao ti, stao na kv-3, vratio se na kv-1 krenuo na kv-1s, odlican tenk, mislim da ce ti sjesti

Nakon toga slijedi Kv-85, on mi je osobno uzasno sjeo, tenk kao tenk je dobar, al taj gun depresion ga ubija, toliko puta fali tih 2 stupnja za pogoditi lower plate ili weak spot, muke... jedini ruski teskas kojeg ne igram svakodnevno, al opet ovisi kako ce ti sjesti... al nakon toga, IS, IS-3, T-10 i IS-7(doduse njega igrao samo rentanog al dovoljno da me odusevi) su tenkovi koji ako ti sjednu ubojica si u njima, kako je netko gore napisao najbolje su "programirani", bouncao sam s IS-3 premium granate s tier 9/10 TDova, cudo tenkovi, ako ih znas dovesti na pravo mjesto da iskoristis odlican oklop i sto vise smanjis nedostatak nepreciznog topa, cudo su

Imam IS-3 nekih 2 mjeseca, u dva mjeseca postao mi je najigraniji tenk, trenutno sam na 89% ganjam trecu oznaku, imam samo riječi pohvale

I iako na papiru dobivaju MM za dva tiera vise kao i svi, mozda mi se svaka 4/5 desi da nisam top tier u njima (osim ako je bas los dan kao i svima sta dode tu i tam)

Eto, nadam se da je pomoglo

Ma ja sam sa KV-1 uzivao,osobno jedan od najdrazih tenkova u igrici, a i T-150 mi je cisto solidan,stovise odlican bio i onda dodem na onu kantu od KV-3... 

To sam i odlucio,ici cu na kv-1s pa dalje tom linijom jer mi se cini super tenkovi za moj stil igre

Pomoglo je,hvala 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2016 11:54 (fizicar1).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ova statistika i personal rating jako los?

Mozete i ocjeniti od 1-10 kolko je "dobar" acc haha

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2016 12:55 (fizicar1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Sudeći po win rate-u,prilično loše...nebi ocjenio samo da ti nedam jedinicu 45% win rate imaju botovi...mozes ti i bolje od njih...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
fizicar1 kaže...

Jel ova statistika i personal rating jako los?

Mozete i ocjeniti od 1-10 kolko je "dobar" acc haha

Izgubiš 5 rundi zaredom i ideš odigrati još 5 jer si ljut i želiš popraviti win ratio? Nemoj! Može biti samo gore! 

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma znam da je los acc i to jako haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz. Koje skilove i perkove staviti na posadu od Hummel-a? Ovo mi je prvi arty koji mi je bas legao i namjeravam nastaviti tu liniju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xperiax1 kaže...

Pozz. Koje skilove i perkove staviti na posadu od Hummel-a? Ovo mi je prvi arty koji mi je bas legao i namjeravam nastaviti tu liniju.

možda sa kamuflažom za početak osim gunneru njemu snapshot.

kasnije pretreniraš 1 skill svima na BiA, 2 skill zapovjedniku lampica ,gunneru snapshot za 2 skill, ja sam drajveru uzeo clutchbreaking da se brže okrećem ali to ionako na višim tirevima tek dolazi do izražaja. a za dalje kako ti padne na pamet. ja sam uzeo cammo, daj šta daš.

evo dolje sam zaljepio sliku slikeva svoje posade sa G.W.E 100 skužit ćeš.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2016 17:02 (sokre).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja otvorio novi acc,kolega otvorio acc prvi put pa sam i ja iz zezancije...al ne mislim grindat nista na njemu.

7 partija 44 killova

http://wotinfo.net/en/efficiency?server=EU&playername=Pedo_Phile

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2016 20:50 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice