World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.111.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Mauro kaže...

Ovo je jedan od jacih koje sam danas sreo. Lik je opasniji za svoj tim nego za protivnicki.

Fakat bi trebali neke minimalne uvjete staviti koje igrac mora ispunjavati da bi igrao u odredjenom tieru, sto veci tier to veci uvjeti.

Cak su i u WoW-u bili uveli onaj gear level kao uvjet da se uopce mozes prijaviti za random instancu/LFR. Nisu bili neki preveliki uvjeti, ali bar nesto, pa da ovakvi likovi ne mogu prismrditi u Tier 3 i vise.

Prvi put da vidim wn7 u minusu, nisam do sada ni znao da je moguce 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 23:41 (ficosime).
13 godina
ED63 kaže...

Spiridon kaže...

LoL. Odustao od Tigra I, prodao VK 36.01H i Jumba, krenuo prema T67. Sa M8A1 9/11 pobjede, 82%.  Khm, zato je T56GMC 3/10...

neeeeeeee, neces i ti sine brute u helket stet peddere

Imam Hellcata na drugom acc. Nije mi "sjeo" jer preferiram teškaše. Hellokity je čudna mješavina, hull tanak ko da je tier I, reload kao heavy, HP-a manje od hevija. Aduti su mu top, brzina i ima spororotirajuću kupolu. A dat ću mu još šansu, kempat i rokat.

Nisam ja ništa prčko.
15 godina
World of Tanks

Aktivan sam na forumu što se tiče čitanja ove teme, samo što slabije pišem 

A i bio sam nedavno deset dana u Kini povodom World Cyber Arena turnira u wotu sa svojim timom, pa se nisam pohvalio  

Evo vam i jedna borba sa WZ-131 - 1773 base xp

desni do kraja :) desni do kraja :)
WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2016 10:03 (Intel&ATI).
Moj PC  
37 0 hvala 1
11 godina
Intel&ATI kaže...

Aktivan sam na forumu što se tiče čitanja ove teme, samo što slabije pišem 

A i bio sam nedavno deset dana u Kini povodom World Cyber Arena turnira u wotu sa svojim timom, pa se nisam pohvalio  

Evo vam i jedna borba sa WZ-131 - 1773 base xp

Svaka čast ekipa 

Izvlačite najbolje od igre i tako treba 

Samomrzeći hrvat
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Čitav dan prelijepa igra sa artiljerijom i da mi to sve WG i njegov balance sje*u, urade ovo -.- 

http://imgur.com/JGL9Hfl

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

kolege tenkisti i vlasnici phenoma 2 ako želite pokušati iscijediti još koji dotatni fps iz zvojih kanta i bios vam to dopušta, uključite u biosu opciju amd turbo core technogy.

pošto wot koristi 1-2 jezgre mogli imati benefita jer u biti će se nekorištenim jezgrama takt spustiti a korištenim dići dodatno.

u mom slučaju sam lupio plafon standadnim oc-em zbog situacije sa memorijom i proc je zakucan na 3.5ghz, sa upaljenim turbom sada mi 3 jezgre kucaju na 4.1ghz a ostatak je downclockan, joše testiram pomake u igri ali su definitivno vidljivi. moram malo uskočiti u bf3 ali mislim da se neće primjetiti znatnji pomak pošto ako se nevaram bf3 koristi 4 jezgre.

ako tko proba neka javi dojmove.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Ligec kaže...

Čitav dan prelijepa igra sa artiljerijom i da mi to sve WG i njegov balance sje*u, urade ovo -.- 

http://imgur.com/JGL9Hfl

Ne kužim. Može hint? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 19:27 (AirLive).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Prije cca tjedan dana sam kupio Jagpanthera II, zanima me koji crew skill da uzmem na njemu, na Jagpantheru sam trenirao camo i blizu je 100%, ali sam malo čitao i neki kažu da je camo useless na Jagpantheru II pa bih to retrenirao kad dođe na 100% ( naravno, Sixth Sense obavezan ).

Čitao sam da je nešto poput Sixth Sense/Deadeye/Clutch Braking/Situation Awareness dobro, dok za loadera nema nešto pametnije pa bih stavio ili Repairs ili Camo.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sokre kaže...

kolege tenkisti i vlasnici phenoma 2 ako želite pokušati iscijediti još koji dotatni fps iz zvojih kanta i bios vam to dopušta, uključite u biosu opciju amd turbo core technogy.

pošto wot koristi 1-2 jezgre mogli imati benefita jer u biti će se nekorištenim jezgrama takt spustiti a korištenim dići dodatno.

u mom slučaju sam lupio plafon standadnim oc-em zbog situacije sa memorijom i proc je zakucan na 3.5ghz, sa upaljenim turbom sada mi 3 jezgre kucaju na 4.1ghz a ostatak je downclockan, joše testiram pomake u igri ali su definitivno vidljivi. moram malo uskočiti u bf3 ali mislim da se neće primjetiti znatnji pomak pošto ako se nevaram bf3 koristi 4 jezgre.

ako tko proba neka javi dojmove.

Ja bi probao, al nemam turbo core technogy u biosu

11 godina
Blizek kaže...

Prije cca tjedan dana sam kupio Jagpanthera II, zanima me koji crew skill da uzmem na njemu, na Jagpantheru sam trenirao camo i blizu je 100%, ali sam malo čitao i neki kažu da je camo useless na Jagpantheru II pa bih to retrenirao kad dođe na 100% ( naravno, Sixth Sense obavezan ).

Čitao sam da je nešto poput Sixth Sense/Deadeye/Clutch Braking/Situation Awareness dobro, dok za loadera nema nešto pametnije pa bih stavio ili Repairs ili Camo.

Zavisi kako igras,ako igras kamperski onda obavezno camo,ja sam taj tenk igrao vecinom agresivno i isplatilo mi se,igrao sam ga kao polu heavya,imam 2 oznake na njemu,1600 avg dmg,bio bi i vise al sam usro s prvim topom statistiku.Ja na svom imam camo,repairs i brothers in arms

16 godina
neaktivan
World of Tanks

bok ljudi jel može koji savjet za tiger 1, sta da uzimam posadi, ovako sto se tice igranja sam vec citao da trebam vise suportat i drzat se dalje,e ne biti u prvim redovima itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Acex kaže...
Blizek kaže...

Zavisi kako igras,ako igras kamperski onda obavezno camo,ja sam taj tenk igrao vecinom agresivno i isplatilo mi se,igrao sam ga kao polu heavya,imam 2 oznake na njemu,1600 avg dmg,bio bi i vise al sam usro s prvim topom statistiku.Ja na svom imam camo,repairs i brothers in arms

Kako si ga igrao kao poluhevija kad ga buši svaka šuša?

Rvat katolik!
17 godina
World of Tanks

baš me zanima kada je wg zaključio da je manje bolje, jbt vrti se 4-5 istih mapa cijelo vrijeme.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Saphire kaže...

bok ljudi jel može koji savjet za tiger 1, sta da uzimam posadi, ovako sto se tice igranja sam vec citao da trebam vise suportat i drzat se dalje,e ne biti u prvim redovima itd...

Tiger I mi je jedan od najdražih tenkova, ali iako piše HEAVY, on to nije. Ili barem nije brawler radi katastrofalnog okomitog oklopa.

Najsvijetlija točka mu je top, precizan, brzo puni, brzo nišani, i to treba iskoristiti.

To je jedini heavy na koji sam stavio binocse, držao sam se pozadine i lupao ekipu koju su drugi spotali. I išlo je ko podmazano.

Ostalo je rammer i GLD.

Na posadu BIA kao prvi perk, onda Sixt na vozača i na ostale repair.

Treći per obavezno Preventive maintnance (jer tenk gori ko šibica) na vozača i Designated target na gunnera.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
14 godina
sokre kaže...

baš me zanima kada je wg zaključio da je manje bolje, jbt vrti se 4-5 istih mapa cijelo vrijeme.

Novu mapu sam dobio jednom i izgleda da neću više nikad

10 godina
neaktivan
Koje tierove vecinom igras?
Budi ponosan!
11 godina
tnakir kaže...
Acex kaže...
Blizek kaže...

Trazio sam svaki kamen,ogradu,zid da mogu sakrit donju plocu,kad je god bila neka mapa kao himmelsdorf di ima puno prepreka igrao sam ga kao heavya.

10 godina
neaktivan
sokre kaže...

Slažem se, iako ja to jedino primijetim kad gubim. Ako pobjeđujem slobodno neka spama ruinberg i himmelsdorf. 

Inače, ekipa, preporučujete li topove sa ogromnim dmg, a malom penetracijom, npr. na tier 4 francuski TD? Čini mi se da se dosta toga treba poklopit u mm da bi bio od koristi.

17 godina
Acex kaže...
tnakir kaže...

Trazio sam svaki kamen,ogradu,zid da mogu sakrit donju plocu,kad je god bila neka mapa kao himmelsdorf di ima puno prepreka igrao sam ga kao heavya.

Pa on se jednostavno busi i u upper plate... tenk je papirnat. Osim ako ga ne pogodis u gun mantlet.

Rvat katolik!
16 godina
neaktivan

Ovisi koliko je mali pen,ali sam igrao sa pzkpfw iv h sa onim 10,5 topom i vec trebas biti jako naviknut na tenk da ucinis nes korisnog na bojistu,jos ako te zapadne 2+ tier match onda mozes plakat, ako mozes tenkove gađat sastrane ili u guzicu onda je ok,ali direktno se mozes hebat.

Al je zabavno kad si top tier i oneshotas ove ispod tebe.

--------------------------------------------------------------------------------------------
11 godina
tnakir kaže...
Acex kaže...
tnakir kaže...

Pa on se jednostavno busi i u upper plate... tenk je papirnat. Osim ako ga ne pogodis u gun mantlet.

evo ti jedan moj replay sa jpantherom II na himmelsdorfu,igram ga agresivno i tako mi pase.

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=177644#personal

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ponos i dika.. 

dobih konacno 2 markice na najboljem tdu u igri

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 15:21 (=xfact=).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ponos i dika.. 

Ljudi tako rijetko igraju sa njim, ja kad sam ga prvi put ugledao, mislio sam da je premium tenk

17 godina
neaktivan
1BIT kaže...
=xfact= kaže...

ponos i dika.. 

Ljudi tako rijetko igraju sa njim, ja kad sam ga prvi put ugledao, mislio sam da je premium tenk

Ki vrak je to?! Church GC? Ako je, ne znam da li sam to ikad vidio....

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 17:20 (CrnaBitanga).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

to sam moro grindat prema at7. Nebih to ni najgorem nepriatelju pozelio :-\

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 20:13 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Ovisi koliko je mali pen,ali sam igrao sa pzkpfw iv h sa onim 10,5 topom i vec trebas biti jako naviknut na tenk da ucinis nes korisnog na bojistu,jos ako te zapadne 2+ tier match onda mozes plakat, ako mozes tenkove gađat sastrane ili u guzicu onda je ok,ali direktno se mozes hebat.

A pen mu je 53/104. Po ovome mogu plakat i sa +1 tier jer čim mi dođe tier 5 heavy pa i medium neki nema šanse probit sa 53. O tier 6 da i ne pričam. Inače nije mi jasna ta mehanika igre da top može imati različit pen sa strane ili odozada, šta nebi to trebalo ovisiti o armoru tenka kojeg gađaš? 

Npr. onaj tier 3 britanski light, cruiser mk II, može dosta napraviti sa howitzerom i ima puno bolji mm jer je niži tier, a pen mu je 47/110. On je čudo za igrat, pogotovo jer je light pa je pokretan i ima turret.

10 godina
neaktivan
Pa i ovisi o armoru...nemaju tenkovi isti armor sprjeda straga i bocno...zato ako nemozes probiti sprijeda gledas ako mozes da mu pridjes bocno ili straga...
Budi ponosan!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AirLive kaže...
zerocool12 kaže...

A pen mu je 53/104. Po ovome mogu plakat i sa +1 tier jer čim mi dođe tier 5 heavy pa i medium neki nema šanse probit sa 53. O tier 6 da i ne pričam. Inače nije mi jasna ta mehanika igre da top može imati različit pen sa strane ili odozada, šta nebi to trebalo ovisiti o armoru tenka kojeg gađaš? 

Npr. onaj tier 3 britanski light, cruiser mk II, može dosta napraviti sa howitzerom i ima puno bolji mm jer je niži tier, a pen mu je 47/110. On je čudo za igrat, pogotovo jer je light pa je pokretan i ima turret.

Nema različit pen, samo je armor na tim mjestima obično tanji (iako postoje i tenkovi koji su od naprijed i iza jednako debeli,poput OI-a) a i sa HE granatomimaš šanse napravit veću štetu tamo di je tanji nego tamo di je deblji (osim ak je spaced). Najbolje ćeš znat dal ti paše ako isprobaš, npr taj 105 mm top ima pen ako se ne varam 64 sa AP a 57 sa HE, što je totalo dovoljno za pažljivu igru u tier 5 pa čak i 6,samo se treba naviknut na njega i opet sve ovisi o situaciji.

Btw. pen od 53 ti je dovoljan za tier 4 (dovoljno za probit pzkpfw IV H turret armor od naprijed npr ,a on je za tier veći) i ne bi trebao imati problema sa probijanjem sastrane na većini tenkova.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 23:40 (zerocool12).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ja danas prvi put igrao plzen mapu xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ma lako za tier 4, problem su tier 5 i 6. Nego vezano za ovaj pen sam rekao ono što mi piše kad kliknem u igri na taj top. Piše da je to prosječan pen, 53/104 (sprijeda/sa strane). Šta znači ovih 104? Trebao sam gledat za svaki tip granate kakav je pen, ali još nemam otključan taj top. Ugl. za ovaj default top, piše da mu je prosječan pen 68/91/38 (sprijeda/sa strane/odozada), ovamo npr. kod ove standardne granate mi piše probojnost 51-85 mm. Odakle su oni izvukli ovaj prosječan pen i što mi znači ovaj 51-85 za baš tu granatu? Znači ako može neko kratko pojašnjenje tj. povezanost ovih brojeva, bio bih zahvalan

Slabo se nešto vidi, evo malo veće slike.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 1:39 (AirLive).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice