World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.110.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo se samo prvi put za promjenu passworda dobije 300 golda? 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
AirLive kaže...

Ovo se samo prvi put za promjenu passworda dobije 300 golda? 

Ja sam do sada dobio 2 puta. Nisam siguran da li je bilo po 300 ili 400 golda.

Oba puta je bila nekakva akcija gdje se dobije gold za zamjenu passworda s time da se prvi puta bas poklopilo s time da mi to i je bila prva zamjena passworda.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

obično je akcija kad "daju" gold posljedica upada u bazu, koju narafski ne žele priznati pa te "stimuliraju" za promjenu..

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam dobio 400

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Jel to daju opet svima gold ili je to samo za one što nisu prije promijenili pass?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Meni je to bio 1. put da sam promjenio password. Odigrao par bitaka nakon toga, u jednom trenu dok sam bio u garaži pogledam gore desno i vidim 300 golda. Valjda je to do promjene passworda. Inače jeli se dobija kasnije neki gold kao nagrada za obavljanje nekih misija ili nečega?

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Na obalu na ovoj mapi treba staviti minsko polje -.-

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Vraćam se desetkama,dok ne dobijem zivcani slom

http://wotreplays.com/site/2273801#karelia-smellsliketeenspirit-m48a1_patton

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 21:17 (Thoroughbred).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 11:08 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
15 godina
MM9 kaže...

Na obalu na ovoj mapi treba staviti minsko polje -.-

Takva taktika nije toliko losa,ako se ide na brz proboj.Ali oni pocnu kampirat i cekat,naravno zavrse tako da budu okruzeni.Ali da se brzo probije jedna strana onda se i ima sanse pobjedit.

Di2 & EPS FTW!
11 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Takva taktika nije toliko losa,ako se ide na brz proboj.Ali oni pocnu kampirat i cekat,naravno zavrse tako da budu okruzeni.Ali da se brzo probije jedna strana onda se i ima sanse pobjedit.

Takva "taktika" MOZDA ima jednu pozitivnu stranu i bezbroj negativnih, u ovakvim situacijama najcesce se dogodi da ti neprijatelj pobije sve tvoje gore (jer ih ima vise) prije nego ove budale s plaze uopce imaju priliku jednom opaliti svojim topom...

11 godina
World of Tanks

Vidim da je WG odlučio da danas ne smijem pobijediti pa me baca samo u timove sa poljsko-češkim zombijima. Odustajem do sutra. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MM9 kaže...
ivanoile kaže...

Takva "taktika" MOZDA ima jednu pozitivnu stranu i bezbroj negativnih, u ovakvim situacijama najcesce se dogodi da ti neprijatelj pobije sve tvoje gore (jer ih ima vise) prije nego ove budale s plaze uopce imaju priliku jednom opaliti svojim topom...

Al' ako njih recimo 10 naide na 5 tenkova,ovih 5 ne bi trebalo imat puno sanse da ubiju vise od 1-2 tenka i onda brzo proboj na drugu stranu i zauzmes bazu.A neprijatelj ce vjerovatno na drugoj strani duze cekat,dok ne skuzi da ta strana nema nikoga.

Koliko sam ja do sad igrao s takvom taktikom,uvijek je upalio brzi proboj.Druga strana neprijatelja stagnira,a ovdje izgube i rezultat bude otprilike 5:2 il cak i bolje i druga strana nema sanse.

Di2 & EPS FTW!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

bilo kakvo filozofiranje o taktici u randomu nema smisla

mene smeta sto nakon svakog updatea neke mape nestanu kompletno...doslovno wot danas vrti 3-4 mape non stop!

5 0 hvala 0
11 godina
Thoroughbred kaže...

bilo kakvo filozofiranje o taktici u randomu nema smisla

mene smeta sto nakon svakog updatea neke mape nestanu kompletno...doslovno wot danas vrti 3-4 mape non stop!

Eh to i meni smeta obrisali su neke dobre mape kao Pearl River i Hiden Village

14 godina
neaktivan
World of Tanks

odjebao desetke...muko moja

Prebacio posadu s t49 na t37 i voila...2991 expa

osjecam se tako prljavo,ali boli me tuki,zabavno je

http://wotreplays.com/site/2276106#sand_river-smellsliketeenspirit-t37

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Svašta sam vidio i preživio u 33k bitaka  al ovo je  top topova, is3 made from staljin him self  needs more buffs 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
LordNIbbler kaže...

Svašta sam vidio i preživio u 33k bitaka  al ovo je  top topova, is3 made from staljin him self  needs more buffs 

Malo se haxa 

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
12 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...

taj Tigar, T44, 110 i Is3 na kraju stalno su moji suigraci zadnjih 10ak dana :)

17 godina
LordNIbbler kaže...

Zapravo ništa čudno da te 175 pena ne probija, vidiš da je Tigar sa 203 bušio bez problema... ali je retardirano što odbija, kako od tenkova u svom tieru, tako nekad i viši tier...

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
13 godina
World of Tanks

Kad oni misle izbaciti 9.12... kako su krenuli očito neće prije iduće god

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Stolnik kaže... 

Malo se haxa 

Što, ali je nešto da je nedozvoljeno, instaliro čisto da ubije monotoniju, voice mode, a posto sam instaliro s packa nabaco jos karafeka. 

game789 kaže...

A većina timova je nažalost takva, ja nezz kad sam zadnji put igro partiju da je bilo ono blizu, ili se polomi da dobiješ, ili se polomiš al nije dovoljno.

Unimatrix 007 kaže...

Zapravo ništa čudno da te 175 pena ne probija, vidiš da je Tigar sa 203 bušio bez problema... ali je retardirano što odbija, kako od tenkova u svom tieru, tako nekad i viši tier...

Znam da me frontalno teško mogu penat, ali opet t 44 je imo vanjsku stranu tracka tj prednji kotač, a on puca u svemirka i trup koji je nakošen, ye tigar je jedini nešto znao zato sam njega i fokusiro, iako sam baunco s onom granatom od mentlet jer sam ciljo u visočiju stranu povr topa a trebo sam ispod ili još bolje bi bilo da sam napunio He kad je bio na low hp. ...

14 godina
LordNIbbler kaže...
Stolnik kaže... 

Malo se haxa 

Što, ali je nešto da je nedozvoljeno, instaliro čisto da ubije monotoniju, voice mode, a posto sam instaliro s packa nabaco jos karafeka. 

game789 kaže...

A većina timova je nažalost takva, ja nezz kad sam zadnji put igro partiju da je bilo ono blizu, ili se polomi da dobiješ, ili se polomiš al nije dovoljno.

Unimatrix 007 kaže...

Znam da me frontalno teško mogu penat, ali opet t 44 je imo vanjsku stranu tracka tj prednji kotač, a on puca u svemirka i trup koji je nakošen, ye tigar je jedini nešto znao zato sam njega i fokusiro, iako sam baunco s onom granatom od mentlet jer sam ciljo u visočiju stranu povr topa a trebo sam ispod ili još bolje bi bilo da sam napunio He kad je bio na low hp. ...

Reload timer

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
11 godina
World of Tanks

Ja nemogu shvatit kako neki njubovi uspiju doc do tier 10,maloprije gledam lika s e 50m,m103 mu izleti okrenut guzicom i ovaj ga gada cijelo vrijeme u kupolu umjesto u straznji dio tenka,ili likovi namjerno tako igraju ili nesto nije uredu s takvim igracima

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Stolnik kaže...

Reload timer

Poslo sam im tiket , pa cemo vidit šta ce odgovorit, valda neću skupit ban  mada i ako ga daju taman se odmorim malo  

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Da sam napravio 12k dmg mozda bi bili u poziciji dobiti partiju...

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo jedne partije sa super pershingom,i dokaz kako su timovi glupi ali ipak sam uspio nesto napravit,ima nekih smijesnih situacija

https://replays.quickybaby.com/result.php?id=171341

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LordNIbbler kaže...
Stolnik kaže...

Reload timer

Poslo sam im tiket , pa cemo vidit šta ce odgovorit, valda neću skupit ban  mada i ako ga daju taman se odmorim malo  

E to too sad se više ne odmara igrajući WOT, nego ne igrajući WOT 

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Polish Tanks
- Coming in the first half of 2016

i to u Armored warfare

ajd bilo bi lijepo, možda onda gomile poljaka napuste wot

dr.zharre

4 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo jedne jutarnje partije sa cromwellom,posada je u kurcu ali tenk je odlican.

http://imgur.com/a/kP6Eu

Da nepisem drugi post,partija s Is 7 na ribarevom zaljevu di se tim stvarno trudio da pobjedi i da pomazu jedni drugima,ovo rijetko kad dozivim i partija je bila odlicna.+ usput rijesio zadnju heavy misiju za t28 concept

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=171597#report

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 13:27 (Acex).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice