World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.291.610
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
World of Tanks

Jučer odigro 5-6 partija i sve bili winovi, izgleda da je mene dopala ona strana MM koja dobiva 15-5 

Ali nadaleko najači game,  tj shot  

(nemojte kliktat ako ste politički osijetljivi, mada opet ovo je humor/sarkazam pa nebi tribalo bit problem, al sve jedno...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks
--------------------------------------------------------------------------------------------

2 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks

Svi smo se ovako osjecali bar jednom

Di2 & EPS FTW!
16 godina
never kaže...
Ćoby kaže...

Čini se da wg gubi sve konce u rukama i doslovce prisiljavaju igrače da prijeđu na AW i WT.

Jučer gledam onaj special,ako se može tako nazvati.Kakvo pljuvanje na forumu,ekipa ih je sprdala do bola 

Odlučio sam danas isprobati aw i uspio sam odigrati 4 borbe prije nego sam odustao

koliko god mi smetaju neki potezi wg-a ipak još nemaju ozbiljne konkurencije 

Smatram da u tieru 1 i u te 4 bitke nisi mogao ništa osjetiti pogotovo što je tier 1. Isto je kad igrač PES-a proba FIFU. Ja sam odigrao ukupno u Armored Warfare-u, u EA cca 200 bitki, sad u open beti blizu 600 i tvrdim suprotno od tebe, ne vraćam se na wot. Mislim samo da si trebao pružiti više šansi igri,jer sigurno je drukčija. Nisam jedini, posjeti forume :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 23:05 (milanji).
10 godina
neaktivan

Možda bi pošto se ne vraćaš na wot mogao otić na neki AW thread pa tamo trolat.

dr.zharre
16 godina
World of Tanks

Ne trolam ja ništa, niti sam išta pisao o AW-u u ovoj temi, svatko ima pravo igrati igru koju mu više odgovara, ako je to njemu wot ok, samo sam napomenuo o čemu se radi jer sigurno nije upoznao 1 % funkcioniranja igre. A ti zharre uživaj i dalje uz Wargayming 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
milanji kaže...

Ne trolam ja ništa, niti sam išta pisao o AW-u u ovoj temi, svatko ima pravo igrati igru koju mu više odgovara, ako je to njemu wot ok, samo sam napomenuo o čemu se radi jer sigurno nije upoznao 1 % funkcioniranja igre. A ti zharre uživaj i dalje uz Wargayming 

"Ja sam odigrao ukupno u Armored Warfare-u, u EA cca 200 bitki, sad u open beti blizu 600 i tvrdim suprotno od tebe, ne vraćam se na wot."

OVO SE ZOVE TROLANJE, KAJ NE?

A ti frende kreni uživat u ASSwarfare-u 

dr.zharre
17 godina
World of Tanks

Koji tenk uzeti za početak, da se barem pristojno kreće i puca.

Jer ove koje imam na početku su takvo smeće da mi gadi igru i nemam volje igrati.

Imam 29500srebrnika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Poklanjam:

Dvostrani.

60x90cm.

Tko se javi prvi ovdje na temi, njegovo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

to ručnik poklanjaš?

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Spiridon kaže...

to ručnik poklanjaš?

Poster. Od papira je. Na njemu je nešto isprintano. A što to? Možeš vidjeti na priloženim slikama.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
walentkane kaže...

Koji tenk uzeti za početak, da se barem pristojno kreće i puca.

Jer ove koje imam na početku su takvo smeće da mi gadi igru i nemam volje igrati.

Imam 29500srebrnika.

Samo igraj ruse jer su više manje svi OP...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam kupio Luchsa (jer želim grindat malo light za misije) i moram priznat nisam očekivao da je ovaj tenk ovako dobar,pre dobar je.

Nadam se da je i ostatak stabla ovako zabavan :3

http://wotreplays.com/site/2255460#mines-zerocool12-pz_kpfw_ii_luchs

Edit. nekak mi danas ide: 

http://wotreplays.com/site/2255637#himmelsdorf-zerocool12-vk_30_01_p

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2015 19:09 (zerocool12).

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Luchs (ris) je mrak i jako zabavan.

Leopard je malo veći, s istim topom, te malko zahtjevniji.

VK 28.01 je sa 105mm derpom jaaako dobar (flankiraš debele mrcine i bum 400 u bok).

Špic je vrlo dobar ponajprije jer je mališa, vidi 400m i ima autoloaderskih 750 damage-a u 6 sekundi.

A o Ru se valjda ne treba trošiti riječi (nisam ga još kupio).

Njemačka light linija me stvarno ugodno iznenadila.

dr.zharre
16 godina
dr.zharre kaže...

Luchs (ris) je mrak i jako zabavan.

Leopard je malo veći, s istim topom, te malko zahtjevniji.

VK 28.01 je sa 105mm derpom jaaako dobar (flankiraš debele mrcine i bum 400 u bok).

Špic je vrlo dobar ponajprije jer je mališa, vidi 400m i ima autoloaderskih 750 damage-a u 6 sekundi.

A o Ru se valjda ne treba trošiti riječi (nisam ga još kupio).

Njemačka light linija me stvarno ugodno iznenadila.

Slazem se sa ovim. Zaista ugodna linija za grindat sa fantasticnim tenkom na kraju linije (RU-251).

Jedina zamjerka je sto se layout posade cesto mijenja od tiera do tiera (luchs i Leopard imaju isti), pa onda kada dodjes na RU-251 nisu svi jednako utrenirani.

Ali sada kada mi je RU elitan brzo cu ih "izjednaciti" zbog ubrzanog treninga posade.

A usput se otkljuca i T9 medium Leopard linije, pa se uz grind PTA dobije i Leopard 1.

To mi je slijedece za napravit (izgrindat PTA da dobijem Leopard 1) nakon sto zavrsim sa AMX 50 120 grindom i kupim AMX 50B.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 15:28 (Mauro).
14 godina
World of Tanks

Neznam zašto sam dobio toliko expa...ali eto,ispao hjuđ gejm s t71...iako dosta često s njim napravim 3k+dmg,al nikad ni priblizno toliko expa...

http://wotreplays.com/site/2257713#siegfried_line-smellsliketeenspirit-t71

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 21:34 (Thoroughbred).

3 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo relativno sam nov u ovoj igri pa imam par pitanja. Idem polako i otključavam tenk po tenk do elite statusa i tako svaku naciju. Dosad sam otključao tier 1 i 2 sve nacije i sve tenkove na elite i sad polako idem na tier 3. Ne znam jeli to najbolji način, ali želim upoznat sve tenkove kako je igrat s njima, a i dosta tenkova dijeli slične dijelove tako da ne moram sve otključavati. Jedino me malo nervira artiljerija jer za sljedeći tier treba 2 ili 3 puta više iskustva za otključat nego kod ostalih tenkova. Ugl. prvo što me zanima čemu služe oni pozivi u vodove, dosad sam redovito odbijao ulaziti u njih, donosi li to kakvu prednost u igri u smislu da dobijamo više iskustva ili dižemo statistike za tu bitku mi koji budemo u tom tieru? Zašto npr. kad debelo vodimo i kad ostane 1 ili 2 iz protivničkog tima, neki iz mog tima pišu da ne osvajamo protivničku bazu nego da ubijemo protivnika? Ove misije koje su tu tek počinju od tier 4 tako da ništa od toga još. Zasada igram samo standardne bitke, ali vidim tu razne stvari tipa rangirane bitke, timske bitke, utvrđenja, neke divizije... Dosta toga mi je zaključano, to trebam stvarati vodove i ulaziti u timove za to? Ovaj potrošni materijal je pametno uvijek imati sa sobom? Jer nije baš jeftin, a samo je jednokratna upotreba. Pretpostavljam da je pametno imat ga ako na nekom tenku ako grindas za napredak, ali još se nisam našao u toj situaciji. Za ove vrste granata skoro uvijek koristim one 1. tj. pancirne, znam da fugasne rade splash damage u nekom radijusu i da je bolje koristiti ih kod većeg kalibra, ove potkalibrirane nisam ni probavao jer su mi preskupe. Vezano za te granate me zanima jeli ovo odgovara tipovima: pancirna=AP, fugasna=HE, potkalibrirana=APCR? Kad dobijem ove ostale 3 tj. HEAT, HESH i premium HE (pretpostavljam već kako mogu dobiti ovu zadnju :D)? I za kraj me zanimaju ove nagrade koje dobijam, npr. 3 dana premiuma besplatno jeli takve stvari bolje čuvati za kasnije ako se teže skuplja iskustvo ili je svejedno?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 9:43 (AirLive).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AirLive kaže...

-vodovi ne donose nikakvu prednost što se tiče kredita ili iskustva ali dobro dođu ako ćeš igrati sa iskusnijim igračima jer možeš naučiti nešto novo 

-ako je sigurna pobjeda ljudi nevole osvajati bazu jer je zabavnije ubiti sve tenkove, razlika u iskustvu i zaradi nije velika tako da radi što ti  paše

-tebe za sada trebaju zanimati standardne bitke sve ovo ostalo možeš početi gledati kad dođeš barem do tiera 8

-potrošni materijal je uvjek pametno koristiti ali procijeni sam na kojem tieru ti se isplati

-što se tiče granata za većinu situacija koristiš standardne ap, he koristiš eventualno ako treba resetirati bazu ili na tenkovima koji nemaju skoro nikakav oklop

a apcr ili heat(gold granate) opet odluči kada ti se isplati :)

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da se ispod tir 6 ne isplati koristiti consumablese ,mozda tir 5 ako ti stvarno dobro ide.

Moram priznat čokolada je čudo.

Btw. 30mm autoloader na luchsu rastura totalno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 16:49 (zerocool12).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Mislim da se ispod tir 6 ne isplati koristiti consumablese ,mozda tir 5 ako ti stvarno dobro ide.

Moram priznat čokolada je čudo.

Btw. 30mm autoloader na luchsu rastura totalno.

Čokolada mi je nekako preskupa, barem za mene koji igru igra totalno F2P ( nemam premium acc ).

Pošto lovim 50% win rate počeo sam puno više koristit chat i bome dosta pomaže, ljudi vrlo često ne gledaju mapu i onda kad netko pinga i piše u chat da treba nešto napraviti/spotati itd dosta poslušaju. Isto tako, neznam kako sam odjednom postao puno bolji nego prije, valjda taj osjećaj dođe s vremenom, ovo mi je profil http://wotlabs.net/eu/player/WarChomet, znam da nije nešto posebno, ali mene veseli :D

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
World of Tanks

Od kako sam prestao sarati tenkove stalno unazad 1000 borbi, koncetrirao se na 5/6 tenkova koje stalno igram, potpuno ih opremio i skillove dizem, razlika je neopisiva... Lijepo ide wn8 

Zanima me sta se točno gleda najviše za wn8? Dmg, WR ili ???

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Od kako sam prestao sarati tenkove stalno unazad 1000 borbi, koncetrirao se na 5/6 tenkova koje stalno igram, potpuno ih opremio i skillove dizem, razlika je neopisiva... Lijepo ide wn8 

Zanima me sta se točno gleda najviše za wn8? Dmg, WR ili ???

ima dosta faktora,ali dmg je na prvom mjestu

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav, dali je tko pokušo vratit prodani premium tank, i šta je uradio za to.

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rappy kaže...

Pozdrav, dali je tko pokušo vratit prodani premium tank, i šta je uradio za to.

napiši im ticket da si prodal premium jer nisi imal mjesta/zabunom/greškom/nekaj izmisli i trebali bi ti vratiti tenk(barem je tak bilo prije), ali pazi tu opciju možeš(moglo se) samo jedanput iskoristiti da ti vrate prodani tenk

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
World of Tanks

mislim da svatko ima pravo jedan put vratiti prodani prem tenk. zamolis ih preko e-maila i uzmu ti kredite koje si dobio prodajom i vrate tenk. ja sam tako jednoga vratio (tier 2 ili 3)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šta si tocno uradio ako možeš objasnit

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
14 godina
Thoroughbred kaže...

Neznam zašto sam dobio toliko expa...ali eto,ispao hjuđ gejm s t71...iako dosta često s njim napravim 3k+dmg,al nikad ni priblizno toliko expa...

http://wotreplays.com/site/2257713#siegfried_line-smellsliketeenspirit-t71

evo jos vise dmg al manje expa

http://wotreplays.com/site/2259320#el_halluf-smellsliketeenspirit-t71

4.1k dmg

http://wotreplays.com/site/2259348#winterberg-smellsliketeenspirit-t71

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 20:20 (Thoroughbred).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Napravio 6.3k dmg sa T-62A, i dobio samo drugu klasu, a mislio sam da ide ace.

wot: maxonuniversal

0 0 hvala 0
14 godina

Desetke traže 7k+ i nešto spottinga za ejs! :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice