World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.127.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

lel 

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 18:12 (Stolnik).
Moj PC  
24 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja mislio bit će ovo 100k zarade i gadno se prevario

Moram maknut 30 golda i onaj drek od čokolade...

http://wotreplays.com/site/2099738#karelia-smellsliketeenspirit-e_25

Nisam ni skužio da imam tako malo obicnih granata...

P.S. Isao provjerit marks of exc kad ono već imam 3 marks na njemu,pojma nisam imao...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 21:37 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 22:27 (Stolnik).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pokušavam već par dana riješiti zadnju misiju za T55A što se tiče artiljerije, ali neće pa neće. Biti prvi po exp je nemoguća misija za mene.

wot: maxonuniversal

1 0 hvala 0
11 godina
Re: World of Tanks
MaxonUniversal kaže...

Pokušavam već par dana riješiti zadnju misiju za T55A što se tiče artiljerije, ali neće pa neće. Biti prvi po exp je nemoguća misija za mene.

Znam kako vam je ja sam na mt 15 nema 2 tda za vidit a kamoli da ih ubijem.

Evo slikica kao se osjecam 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav. Namjeravam prodati acc pa me zanima koliko bih mogao dobiti.

Imam: 

2720 golda, 2 000 000 silvera, 40 slobodnih mjesta u garaži, 52% winrate, 12 400 bitki.

Tier X: IS7, JagdPanzer E100, Maus, E50 Ausf.M, Batchallon 25t
Tier IX: Waffentrager auf Pz IV
Tier VIII: Type 59, Lowe
Tier VII: GW Panther
Tier IV: Hetzer

Ima još slika, ali ne stane. Nadam se da se na slikama vidi otprilike što je istraženo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

puno, zbog type59 naravno

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz svima, da li neko zna hoce li biti popusti na tier IX ? Treba da uzmem IS 8 a vidim vec su popusit na tier VII i nize pa kontam mozda i na IX budu ? Hvala :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2015 14:29 (Ligec).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Vjerovatno neće u skoro vrijeme jer su nedavno bili 8-9-10 popusti.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

ako nekog zanima novi račun imam jedan koji mi samo stoji, nema borbi, ima jagtigra 88 i valentajna 2. 2250 golda ,  14 dana prem. ja bi ga mjenjao za neki gift od nekih 2500 golda ili nekih 100kn.   

EDIT: prodano za 100 rundi gold municije

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2015 23:17 (Pislje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Cca koliko?

12 godina
World of Tanks

pa nisam baš dobar u tom procjenjivanju zato ti ni nisam rekao neku cifru, ali moje mišljenje je negdje 100€ ako ne i više

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
marionezi82 kaže...

Upao sam tamo gdje su svi gori od mene  

stet pedder sil klaber

Mquany kaže...

Moj VK pred mirovinu, vrlo cudan tenk, nezna covjek sta bih s njim, ali kad sve saberem i oduzmem dobar tenkic .

kad oduzmes troskove pucanja samo golda ides u minus, bez premiuma bi bio jos deblji minus

game789 kaže...
on mi je vise kao medium, brz je dosta, ima dobar i precizan top, evo sto te ceka kasnije: stariji brat, tek sto sam ga full dogradio, napucavanje sa t10, nema straha,

ak ce i tamo rokat gold, ici ce u minus i po 50 soma po partiji, narocito bez premiuma i ak se napucavaju nizi tirovi kaj daje manje credsa

EDIT:

a shoe tank ... al bundy would approve  and like a tank that looks like a woman's shoe

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2015 22:23 (ED63).
15 godina
Mateo77 kaže...

Kad je već zabranjeno stvaljati 1,2 itd klase.  Evo jedna M bitka 

pa tehnicki nigdje ne pise da je ZABRANJENO stavljati

samo je Dedaa ™ REKAO  da vise NE STAVLJAMO

p.s. ko je reko da prodaje pingvin kod za starijeg brata sponzorusana sa 8.8 cm?

ja uzimam, mogu giftat golde ili slat fotke paysafe kartica 100 i 50 kuna na mejl

"The wallet force is stronk in this one"©®

15 godina
malina22 kaže...
Prodajem kod sa jagdtigrom 8.8, 1250 golda i sedam dana premiuma za 5k ingame golda. Kod je ispravan, dobio ga prije nego sto sam otisao na godisnji prije desetak dana i nisam ga iskoristio da mi ne propada premium i danas kad sam pokusao iskoristiti nisam mogao jer sam vec jedan iskoristio ranije a oni promijenili da se moze iskoristiti samo jedan po nalogu.

Ako imate jagdtigra dobijete 11250 golda i sedam dana premiuma ali samo ako niste koristili kod ranije.

nasao sam te, a-ha

a sad shut up and take my money

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Uzeo starog JP malo, posada je prebačena još davno u JP2 sa 2 skilla, u JP su sad na 97% ali tenk i dalje otkida...

Full agresiva napad i dobro je ispala bitka.. Ace, Pascucci medalja, 3.2k dmg, 5 kilova.

http://wotreplays.com/site/2102338#himmelsdorf-rapture868-jagdpanther

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...

Puno da, da na svim tenkovima ima bar 4 skilla od posade!

16 godina
neaktivan
ED63 kaže...
malina22 kaže...
Prodajem kod sa jagdtigrom 8.8, 1250 golda i sedam dana premiuma za 5k ingame golda. Kod je ispravan, dobio ga prije nego sto sam otisao na godisnji prije desetak dana i nisam ga iskoristio da mi ne propada premium i danas kad sam pokusao iskoristiti nisam mogao jer sam vec jedan iskoristio ranije a oni promijenili da se moze iskoristiti samo jedan po nalogu.

Ako imate jagdtigra dobijete 11250 golda i sedam dana premiuma ali samo ako niste koristili kod ranije.

nasao sam te, a-ha

a sad shut up and take my money

ED63 rijesio sam kod. Da si se javio dva dana ranije dogovorili bi se :)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

mozda je vec bilo pitanje, ali ne da mi se traziti: da li funkcioniraju zajedno u mjesanoj posadi BIA i sisterhood of steel?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 11:34 (hoss).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hoss kaže...

mozda je vec bilo pitanje, ali ne da mi se traziti: da li funkcioniraju zajedno u mjesanoj posadi BIA i sisterhood of steel?

Ne radi, prije patcha 9.6 bio je bug u displayu da rade, no nisu nikad radili skupa. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajde nisam već dugo ništa stavio, pa evo malo:

ništa posebno, ali ace je ace

Kako trenutno traje akcija x2 na posadu, grindam posadu u KV-85ci i IS-u, na KV-85ci sam Jućer stavio BIA i danas sam već izgrindao drugi skill na 45% (znam da će sad ić sve sporije i sporije), a posadu na IS sam izgrinao sa 98% na 100% i 36% prvog skilla, baš odlično se da grindat na njima.

I evo REPLAY od bitke koju sam upravo završio, nije ace, ali mislim da sam odlično odigrao, inaće mi nikako ne leži ta Sand river mapa, nikad ne znam kamo bi išao na njoj...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koje bi ste skillove/perkove preporučili da prve dižem na mediumu ( trenutno t-44, idem na objecta ). Već imam prvi skill dignut na 100%, al nzm jesam li dobro odabrao ( sixth sense, off-road drive, snap shot i repairse jer nisam znao ima li što korisno za loadera koji ima funkciju i radio operatora ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...

Koje bi ste skillove/perkove preporučili da prve dižem na mediumu ( trenutno t-44, idem na objecta ). Već imam prvi skill dignut na 100%, al nzm jesam li dobro odabrao ( sixth sense, off-road drive, snap shot i repairse jer nisam znao ima li što korisno za loadera koji ima funkciju i radio operatora ).

Uzmi repair za sljedeci

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
16 godina
Blizek kaže...

Za loadera Safe Stowage. T-44 je napravljen od ammo racka, a i kasniji ruski mediumi vole dobiti po ammo racku.

I ja bi osobno na driveru za ruske mediume stavio Smooth Ride.

Poslije kao drugi skill na svima repair.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 20:45 (Mauro).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajmo sve po malo, još malo pa nestalo, i ace će uskoro

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Haha.. Sa TOG-om odradim "uništi neprijateljsko vozilo sudaranjem"... SU-100 se zabio u mene i otišlo mu svih 580 HP-a.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedan koristan savjet koji sam primjetio u posljednjih 100-ak bitaka, netrebate ići neprijatelju baš direktno u lice da bi se gađali, ako imate malo brdašce, možete se popeti na njega, ali u rikverc, u takvom položaju je tenk dosta nakošen i mogućnost dinga ili rikošeta veća, a još vam ide na ruku ako se trebate sakriti, brzo se možete spustiti niz brdašce.

U mojoj konkretnoj sitluaciji (koja je moram priznati bila idealna), imam Tiger II koji mi spota Caernarvona i ja snajpam, kako Caernarvon proviri, tako pobere svaki put moju granatu, a vozio sam IS sa zadnjim 122mm topom, posada 100% i sa rammerom top puni 10.41, pogodim Caernarvona u kupolu (svaki put probija) i spustim se niz brdašce gdje me više ne vidi, kad se Caernarvon sakrije, a ja napunim, vratim se na brdašce i čekam ga da proviri, nemoram pričat kako je čovjek poludio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Evo jedan koristan savjet koji sam primjetio u posljednjih 100-ak bitaka, netrebate ići neprijatelju baš direktno u lice da bi se gađali, ako imate malo brdašce, možete se popeti na njega, ali u rikverc, u takvom položaju je tenk dosta nakošen i mogućnost dinga ili rikošeta veća, a još vam ide na ruku ako se trebate sakriti, brzo se možete spustiti niz brdašce.

U mojoj konkretnoj sitluaciji (koja je moram priznati bila idealna), imam Tiger II koji mi spota Caernarvona i ja snajpam, kako Caernarvon proviri, tako pobere svaki put moju granatu, a vozio sam IS sa zadnjim 122mm topom, posada 100% i sa rammerom top puni 10.41, pogodim Caernarvona u kupolu (svaki put probija) i spustim se niz brdašce gdje me više ne vidi, kad se Caernarvon sakrije, a ja napunim, vratim se na brdašce i čekam ga da proviri, nemoram pričat kako je čovjek poludio...

Tako kako si ti stao imao si srece sto je taj tigar bio ispred tebe pa je caern vjerovatno bio zauzet sa njim i nije obracao paznju na tebe ali u tom polozaju jedan na jedan ne bi imao sanse sa njim. Ostavio si ranjiv krov kupole koji redovno ima najmanje armora, necu sto posto tvrditi ali msm da ti se cak sa njegove pozicije vidi i engine deck koji isto nema armora. A plus na sve to sto si tako zakosio prednji dio pa ako on puca iz iste ili priblizno iste ravni puca u ravnu plocu a ne nakosenu. Bilo koji igrac koji zna sta radi bi te sazvakao vrlo brzo a ako je caern imao zadnju cijev vjeruj sa njenom preciznoscu ne bi imao sanse.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 9:07 (malina22).
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Tako kako si ti stao imao si srece sto je taj tigar bio ispred tebe pa je caern vjerovatno bio zauzet sa njim i nije obracao paznju na tebe ali u tom polozaju jedan na jedan ne bi imao sanse sa njim. Ostavio si ranjiv krov kupole koji redovno ima najmanje armora, necu sto posto tvrditi ali msm da ti se cak sa njegove pozicije vidi i engine deck koji isto nema armora. A plus na sve to sto si tako zakosio prednji dio pa ako on puca iz iste ili priblizno iste ravni puca u ravnu plocu a ne nakosenu. Bilo koji igrac koji zna sta radi bi te sazvakao vrlo brzo a ako je caern imao zadnju cijev vjeruj sa njenom preciznoscu ne bi imao sanse.

A imao jesam sreće što su se tako postavili, mada dobro, IS nema neki armor, da sam imao IS-3, nebi mi vjerojatno ništa mogli, jer se IS-3 većinom buši u donjoj ploči, a nju je gotovo nemoguće u tako nakošenom položaju pogodit.

Kako sam igrao jućer 20-ak bitaka, ne sjećam se baš točno kako je bilo, ali znam da sam Caernarvona pogodio dva puta, zatim je otišao desno oko brežuljka na drugu stranu i tu sam ga pogodio još jednom, on je mene dva puta, jednom se odbilo baš od engine decka (baš se vidjelo), a drugi put me probušio, u međuvremenu je došao Tiger P i još neki tenk u neprijateljskom timu na mjesto gdje je Caernarvon bio prvi put, pogodili su me dva puta, jednom opet ding, a drugi put su me probušili, ostao sam na 50% helta i završio bitku kod njihove baze, ni u cap nisam stigao doći jer je tim bio baš stronk

Sad jedino šta kažeš, možda jeCaernarvon imao prvi top, hebemu, nemogu nać replay, baš bi postavio, grindao sam posadu jučer u KV-85ci i IS-u, imam replaya ko cigan djece, nemrem se snać.

A i ni jedan replay mi još uvijek ne radi od zadnjeg update-a, kad ih pokrenem, otvori mi se ekran i istovremeno ugasi...Stronk russian programing...

16 godina
neaktivan
World of Tanks
Što mislite o SPG-ovima? Vidim da po chatu neki ljudi negoduju kad vide da imaju 2-3 SPG-a u timu, nije mi baš jasno zašto,pošto sam puno puta se našao u situaciji da me SPG spasi ili mi pomogne kad se nađem u nevolji.
--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice