World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.127.448
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Evo malo sam pišo krv ali sam nabubo 3 marka, steta sto se uopce ne vide na 57mm topu hehe

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 20:20 (Pislje).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Pislje kaže...

Evo malo sam pišo krv ali sam nabubo 3 marka, steta sto se uopce ne vide na 57mm topu hehe

-31 000 s premiumom...pišao si zlato,a ne krv

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
16 godina
World of Tanks

A i prem consumable je gore, zadnjih 20 borbi sam bio 91-94% onda sam vec poceo bezobrazno trpat golda, taj top za goldom i 180 pena je malo smjesan buši apsolutno sve. mislim da je taj tenk cjeli možda malo op zbog te 57-ice

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

kad se puca samo gold ammo, hrpa tonkova je pun quratz OP za svoj tir

T69, hellcat, T54E1, super per$in, samo da nabrojim neke

posebno ako je gold ammo APCR koji ima i vecu brzinu leta i ne pojede ga spaced armour, i naravno da skoro pa nemoras nisanit

to je pametno isto ko i da ides u u subotu van i svakoj konobarici utrpas u djep 100 kuna, svakoj malickoj kaj ti se svidja platis rundu, i svakoj s kojom pleses i pipkas ju das joj jos 500kn

naravno da ces mislit da si uber frajer koji sve moze, ali kad na kraju dana podvuces crtu vidjeces da tak nekaj mozes financirat samo jednom u 2-3 mjeseca

ali ces imat ljubicasti win rate kod ljepseg spola, bez obzira na skill

a da ne spominjem da si to mogo sve i djabe, ali sa puno vise skilla i bez premiuma ali to treba znat

no dobro, kazu da se o ukusima ne raspravlja i da svaka budala ima svoje zadovoljstvo

zato ja ne pucam gold nego skupljam tenkove

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...
Pislje kaže...

Evo malo sam pišo krv ali sam nabubo 3 marka, steta sto se uopce ne vide na 57mm topu hehe, 

A ti kao odlican igrac ne pucas gold da stignes do trecih oznaka na svojim tenkovima??? Ma da! Pucas ga stalno... Ajd ne podbadaj.

Nemoguce je doci do trece oznake uz samo konstantnost velikog dmg po svakoj partiji bez golda, jer ako podbacis samo jednu partiju puno padas prema dole u postotku, i zato ces sigurno biti na goldu da budes siguran 100% u proboj tj ostvareni dmg, i zato ne treba "nabacivati" nama kojima je to npr prvi tenk, potrudit cemo se.

"Lupi" covjeku lajk za trud i postignuti rezultat sa 3 zvjezdice i sve super ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 15:32 (game789).
14 godina
neaktivan
game789 kaže...
Thoroughbred kaže...
Pislje kaže...

Evo malo sam pišo krv ali sam nabubo 3 marka, steta sto se uopce ne vide na 57mm topu hehe, 

A ti kao odlican igrac ne pucas gold da stignes do trecih oznaka na svojim tenkovima??? Ma da! Pucas ga stalno... Ajd ne podbadaj.

Nemoguce je doci do trece oznake uz samo konstantnost velikog dmg po svakoj partiji bez golda, jer ako podbacis samo jednu partiju puno padas prema dole u postotku, i zato ces sigurno biti na goldu da budes siguran 100% u proboj tj ostvareni dmg, i zato ne treba "nabacivati" nama kojima je to npr prvi tenk, potrudit cemo se.

"Lupi" covjeku lajk za trud i postignuti rezultat sa 3 zvjezdice i sve super ;)

Tebi ću lupit dislike jer si tako veselog raspoloženja,nikoga ne podbadam nego se zajebavam,i da,naravno da i ja pucam gold kad vidim da je potreban.

Opusti se momak,baci drkicu!

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
12 godina
neaktivan
World of Tanks

-

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 17:30 (game789).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Tebi ću lupit dislike jer si tako veselog raspoloženja,nikoga ne podbadam nego se zajebavam,i da,naravno da i ja pucam gold kad vidim da je potreban.

Opusti se momak,baci drkicu!

to cu prepustiti tvome ljepsem spolu, sa zadovoljstvom ;)

(ne podbadam, samo se zezam:)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta sve odlučuje o onim zvjezdicama na topu, što treba radit u bitci, imam 84% na KV-85 i već 10 bitaka odigram, malo skoči, malo padne, poludit ću, nikak tu drugu dobit, niti MM mi danas ne ide na ruku, protiv nekih 7ca i 8ca se samo borim, a još više se zbediram kad vidim da sam napravio više dmg-a od neke 8ce... T34 i KV-4 u zadnjoj bitci 0dmg-a, o mamu im poljsko-češku, koga vraga su palili wot...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Gold municija, ako trpaš gold imaš 3 ako ne nemaš

Dirty dosen
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

Šta sve odlučuje o onim zvjezdicama na topu, što treba radit u bitci, imam 84% na KV-85 i već 10 bitaka odigram, malo skoči, malo padne, poludit ću, nikak tu drugu dobit, niti MM mi danas ne ide na ruku, protiv nekih 7ca i 8ca se samo borim, a još više se zbediram kad vidim da sam napravio više dmg-a od neke 8ce... T34 i KV-4 u zadnjoj bitci 0dmg-a, o mamu im poljsko-češku, koga vraga su palili wot...

Marks of excellence ti gleda otprilike zadnjih 100 borbi, a u njega ide normalni dmg + assistance dmg (znaci spotting i tracking) s time da su ravnopravni.

Npr. 1500 dmg ti vrijedi isto kao 1500assistance dmg

http://www.vbaddict.net/moe-marks-of-excellence

Ova stranica je jako korisna za markse, upisi kv-85 i izbaci ti koliki je prosjek (dmg + assistance) potreban za svaki od tri marka u posljednjih cca 100 borbi

Za 2. mark na kv-85 je potrebno cca 1114, tak dugo dok svaku borbu radis vise od toga postotak ce ti rasti do 85%

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 18:38 (Intel&ATI).
15 godina
World of Tanks

jel se to mora logirat da bi se vidjeli podaci?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja jesam, vjerojatno treba

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...

Ja jesam, vjerojatno treba

jel bi mogao provjeriti za type 59 i is6 koliko treba za drugu zvijezdicu.

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Kill Frenzy kaže...

jel bi mogao provjeriti za type 59 i is6 koliko treba za drugu zvijezdicu.

2158 type59 za drugu

2300 is-6 za drugu

15 godina
World of Tanks

Kako uključiti da mi se na mapi vide imena igrača?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Gold municija, ako trpaš gold imaš 3 ako ne nemaš

Ma kaki gold, nemam ti ja para za gald, ne sječam se kad sam ga zadnji put koristio

Intel&ATI kaže...
Marks of excellence ti gleda otprilike zadnjih 100 borbi, a u njega ide normalni dmg + assistance dmg (znaci spotting i tracking) s time da su ravnopravni.

Npr. 1500 dmg ti vrijedi isto kao 1500assistance dmg

http://www.vbaddict.net/moe-marks-of-excellence

Ova stranica je jako korisna za markse, upisi kv-85 i izbaci ti koliki je prosjek (dmg + assistance) potreban za svaki od tri marka u posljednjih cca 100 borbi

Za 2. mark na kv-85 je potrebno cca 1114, tak dugo dok svaku borbu radis vise od toga postotak ce ti rasti do 85%

aha kužim, znači trebam što više dmg-a radit i ass dmg-a dobit, assistance dmg je malo problem kod heavy-a, ali sa KV-85 mi je prosjećan dmg 1250 sa 100mm gun-om, ali čudi me, jednom sam imao 1300 (i nešto sitno), moj tim izgubi bitku i meni postotak padne za 1.2%, pratim nakon svake bitke, evo danas sam bio na 84.7% i sljedeću bitku me baci sa tier 8, ja budala se zaletim ko rambo sa dvije T34 u platoonu (mislim da je T34 top u timu bio), naletimo na neku bagru, dva puta sam opalio nekog švabu tigar ili panter, ne sjećam se, uglavnom poginemo svo troje, dmg oko 550 i padne mi postotak na 84.1% i tako stalno, malo gore, malo dolje, poludit ću više...

15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

aha kužim, znači trebam što više dmg-a radit i ass dmg-a dobit, assistance dmg je malo problem kod heavy-a, ali sa KV-85 mi je prosjećan dmg 1250 sa 100mm gun-om, ali čudi me, jednom sam imao 1300 (i nešto sitno), moj tim izgubi bitku i meni postotak padne za 1.2%, pratim nakon svake bitke, evo danas sam bio na 84.7% i sljedeću bitku me baci sa tier 8, ja budala se zaletim ko rambo sa dvije T34 u platoonu (mislim da je T34 top u timu bio), naletimo na neku bagru, dva puta sam opalio nekog švabu tigar ili panter, ne sjećam se, uglavnom poginemo svo troje, dmg oko 550 i padne mi postotak na 84.1% i tako stalno, malo gore, malo dolje, poludit ću više...

uzmi u obzir da se gleda zadnjih 100 bitaka, e sad uzmi malo logike pa ćeš skužit zašto ti je pao postotak premda si eto napravio 1300 dmg

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma ja sam gledao postotak nakon svake bitke, inaće to ne pratim opće, nešto sam švrljao po garaži bezveze i skužim kako mi fali 2% do 85% za drugu zvjezdicu i mislim si idem to probat riješit i evo cijeli se dan hebem oko toga, ali isplatilo se, nego imam filing ko da me neko hebe, malo mi skoči taj postotak, pa padne, pa skoči, pa padne, jednom piše 84.95%, znači fali mi 0.05%, kako sam se zbedirao kad sam to vidio, ali ajde, trud se isplati.

ne znam jel bi se smijao ili plakao... ne znam jel bi se smijao ili plakao...
Neki ljudi fakat imaju problema -_- Neki ljudi fakat imaju problema -_-
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 0:07 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pošto mi je dosadilo gurat druge linije tenkova, uzeo Tigra pa reko da zaradim drugu oznaku izvrsnosti. Ako mi se bude dalo možda krenem prema trećoj... ionako što više igram sa jednim tenkom to mi bolje ide s njim, a Tigra svakako volim.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

heh...dugo nisam igrao e25, vec sam zaboravio koliko je zabavan

3 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

Ma ja sam gledao postotak nakon svake bitke, inaće to ne pratim opće, nešto sam švrljao po garaži bezveze i skužim kako mi fali 2% do 85% za drugu zvjezdicu... malo skoči taj postotak, pa padne, pa skoči, pa padne, jednom piše 84.95%, znači fali mi 0.05%

zaboravi se jednu stvar, taj postotak se usporedjuje sa ostalim igracima kv-85 i njihovog sveukupnog prosjecnog dmg-a

ako kojim slucajem hrpa dobrih igraca igra bas taj tenk i bas im dobro ide, tada ce ti postotak padat iako imas konstantne rezultate jer se ljestvica dize gore jer se i top score dize gore

to ti varira na tjednoj i dnevnoj bazi, ne zamaraj se sa detaljima

i kolega u postu gore spominje kupovinu gold ammo za credse, mislim da nitko normalan ne kupuje gold amo bas za golde, jedino neki bobovi kaj kupuju bas sve, cak i kredite pretvaraju iz golda, a to je vrlo mali postotak vrlo glupih ljudi

lordphoenix kaže...

heh...dugo nisam igrao e25, vec sam zaboravio koliko je zabavan

koje srece si imo sa mm-om da si top tir

al eto poolova je poolova bez obzira na mm, svaka cast

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
12 godina
World of Tanks

Upao sam tamo gdje su svi gori od mene   

P.S.

Da ne ispada da nekog vrijedjam, posto sebe smatram izuzetno losim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 22:11 (marionezi82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj VK pred mirovinu, vrlo cudan tenk, nezna covjek sta bih s njim, ali kad sve saberem i oduzmem dobar tenkic .

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 0:41 (Mquany).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Moj VK pred mirovinu, vrlo cudan tenk, nezna covjek sta bih s njim, ali kad sve saberem i oduzmem dobar tenkic .

on mi je vise kao medium, brz je dosta, ima dobar i precizan top, evo sto te ceka kasnije: stariji brat, tek sto sam ga full dogradio, napucavanje sa t10, nema straha,

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 8:54 (game789).
17 godina
World of Tanks

Da, i meni je VK 4502A zakon. Iznenadi koliko ima dobar top i koliko bounca protivnicke granate. Zabavan za igranje.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 9:34 (tnakir).

0 0 hvala 0
10 godina
World of Tanks

Kad je već zabranjeno stvaljati 1,2 itd klase.  Evo jedna M bitka 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
game789 kaže...
Mquany kaže...

on mi je vise kao medium, brz je dosta, ima dobar i precizan top, evo sto te ceka kasnije: stariji brat, tek sto sam ga full dogradio, napucavanje sa t10, nema straha,

Taj tenk je jedan od razloga zasto sam malo sada forsirao ovog VK, za OBJ260 mi je ostalo jos 5-6 heavy misija i nisam ih htio forsirati, vec cu to polako s njim odraditi dok girndam mousa, mislim da je sposoban za toga, imam taman negdje 100 000 free xp tako da ce ga biti gust igrati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 11:12 (Mquany).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi igram već dugo world of tanks .

I sve je dobro.

No muči me jedan problem imam instaliran mod xvm.

I podešeno mi je da mi je grafika na srednje.

Te mi je ping povisen oko 80-100.

Znali neko kako da to riješim inače dodajte me na wotu goran333 ako neko hoće igrati ?

PewDiePie
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice