World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Del_Boy97 kaže...

nikad nemoj pljuvat tenk sve dok ga potpuno ne istražiš, recimo is8 stock mi je bio muka živa, a sa ovim zadnjim topom je prava zvijerka

Pa nisam rekao da je tenk loš, rekao sam da je muka sa njim igrati dok je stock i ovo iskustvo šta djele za vikend će mi taman doći da ga unapredim

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 11:35 (1BIT).
16 godina
World of Tanks

Prijatelj mi nonstop govori kako njemu se cijeli ekran zatrese kad nekom u blizini pukne ammorack.Ja nemam taj effekt a sve mi je na max.On ima nvidiu a ja ati da nije do toga?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Prijatelj mi nonstop govori kako njemu se cijeli ekran zatrese kad nekom u blizini pukne ammorack.Ja nemam taj effekt a sve mi je na max.On ima nvidiu a ja ati da nije do toga?

Ni ja to nisam primjetio, da se on to slucajno ne prepadne pa strese se on pa onda prica kako se ekran strese :D

16 godina
Kill Frenzy kaže...

Ja imam nvidiu i isto sve na max, pa nisam to primjetio...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
17 godina
moderator
World of Tanks

To je on nešto ružno sanjao.

2 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Imam nVidiu i isto se cijeli ekran zatrese dok nekome ode glava ( ammorack ) u blizini, sve imam na max.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina

..physx

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
moderator
World of Tanks

Multicore support? Pffff, kome to treba, to je za njubare.

Trese se sve, trava čoeče, fiziks, hervorks, jeaaaa njubs to se traži.

4 0 hvala 0
15 godina

Kakvi su eng AT-ovi? Koja linija je trenutno zabavna za grind(bez premiuma) za nekakvu igru sa AT ili heavy tenkovima? 

Di2 & EPS FTW!
14 godina
DrNasty kaže...

Multicore support? Pffff, kome to treba, to je za njubare.

Trese se sve, trava čoeče, fiziks, hervorks, jeaaaa njubs to se traži.

Mora biti privlačno njubarama, multicore support nije privlačan, hahaha :D

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
12 godina
World of Tanks

to je taj bigvrld endžin

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta nisu u nekom patch-u ubacili fiziku koja se obrađuje na drugoj jezgri, ono kad su izbacili independent suspension, mislim da sam negdje pročitao da je za obradu fizike zaslužna zadnja jezgra, dok prva i dalje obrađuje cjelu igru?

Baš tražim, nemogu naći tu informaciju, ali mislim da sam negdje to pročitao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
1BIT kaže...

Šta nisu u nekom patch-u ubacili fiziku koja se obrađuje na drugoj jezgri, ono kad su izbacili independent suspension, mislim da sam negdje pročitao da je za obradu fizike zaslužna zadnja jezgra, dok prva i dalje obrađuje cjelu igru?

Baš tražim, nemogu naći tu informaciju, ali mislim da sam negdje to pročitao...

Mislim da se to odnosi samo na WoWS, ali nisam siguran.

11 godina
World of Tanks

Jel moguce ikako otkljucati da u Wot-u radi i 2 jezgra procesora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Kakvi su eng AT-ovi? Koja linija je trenutno zabavna za grind(bez premiuma) za nekakvu igru sa AT ili heavy tenkovima? 

tolko su dobri da sam kupio at8 četiri  i prodao ga 4 puta. znaju bit zabavni...svaku 8 borbu. meni su britanci najodvratniji tech tree u igri (osobno misljenje dont hate me).

zadrzao sam cromwella i bert the avengera.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 14:50 (Voltron).
15 godina
Voltron kaže...
ivanoile kaže...

tolko su dobri da sam kupio at8 tri  i prodao ga 4 puta. znaju bit zabavni...svaku 8 borbu. meni su britanci najodvratniji tech tree u igri (osobno misljenje dont hate me).

A ova nova linija TD-a,s kupolom?

Di2 & EPS FTW!
17 godina
neaktivan
Acex kaže...

aha,moguće je samo još nisu počeli raditi takve ključeve...

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
moderator
jura kaže...

Prodavaće multicore support ključeve ko premium :D

(vjerujem da bi uradili to kad bi mogli :))

12 godina
jura kaže...
Acex kaže...

zaebana brava

16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

nisam probao, al imaš reviewova na yt

npr:

a i uvijek imaš dvije sovjetske i dvije njemačke linije TDova za kvalitetan kemp bush

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije loš ovaj T34, može se snjim fino odigrat.. napravio malo više od 1000HP štete 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 19:41 (majstorSZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ivanoile kaže...
Voltron kaže...
ivanoile kaže...

tolko su dobri da sam kupio at8 tri  i prodao ga 4 puta. znaju bit zabavni...svaku 8 borbu. meni su britanci najodvratniji tech tree u igri (osobno misljenje dont hate me).

Ja nisam isao preko TD linije, ali preko fireflya se dode opet na nju, i stao sam na fireflyu nikako mi se ne dopada linija, a i nema razloga pored puno bolje AT linije, sigurno ne najjaci TD-ovi u igri, ali po meni zasigurno najzabavniji, pogotovo AT 2 i AT8 jer su u nizim tierovima, troll armor i zabavljas se dok bouncas sve udarce 

majstorSZ kaže...

Nije loš ovaj T34, može se snjim fino odigrat.. napravio malo više od 1000HP štete 

Meni nikako nije sjeo, guram ga samo zbog t-34-85 jer sam ga igrao i odlicno mi je sjeo tenk, ali ovako za t34 se osjecam pogubljeno, ocito zahtjeva stil igre koji meni ne odgovara, slično mi se desilo i s Grantom, pa kasnije shermani sijeli na mjestu  
Nego kakav nacin igras s t34? ja sam najvise pokusavao neki second line support, ali nema mi dovoljno vatrene moci da bude podrska, nije mi niti za neko polusnajpanje i brzo mjenjanje pozivija, nez?

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 21:42 (ficosime).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Uff, kakva bitka, gubili smo 6:8, likovi išli cap. bazu i fino se naslagali ko na pladnju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ima li neki klan, može strani ili domaći da redovno igra...treba mi ekipa za vod...ovako je nemoguće.

Frka85
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Oj kad gledam kolko na ovom Is-3 izgubim samo para na granatma,znaci po bitci prosjecno nanesem 1500 stete i svaku granatu pogodim u tenk ali opet nekim cudom nekad znam otic u minus,pa zar tolko kosta to odrzavanje tenka -_-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stručnjak kaže...

Ima li neki klan, može strani ili domaći da redovno igra...treba mi ekipa za vod...ovako je nemoguće.

U ovom sam ja, odlicna je ekipa, ima ljudi koji tek pocinju do onih s vise tier X, uvijek ih je bar 10 onlajn, pa eto baci oko, svi u klanu su hrvati, cilj je cista zabava, a vikendom se igraju i strongovi 

http://eu.wargaming.net/clans/500053329/?utm_source=global-nav&utm_medium=link&utm_campaign=wot-portal

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
12 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Kontaktiraj njih: http://eu.wargaming.net/clans/500004320/

Čini mi se da su radili proljetno čišćenje pa mene pomeli zajedno s ostalim neaktivnim igračima Igrao jesam nešto timskih bitaka s njima i ekipa je super, ali nisam mogao doći na CW i specijalne jer nemam nijednu desetku pa su me zato valjda bacili van. Ali ti pokušaj, velim, dečki su stvarno super, samo što trebaju aktivne igrače, a ne zaje*ante.

Edit: @ficosime me malo preduhitrio, ali pokušaj s klanom koji ti se više sviđa. Sretno

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 22:42 (Bruner).
14 godina
neaktivan

majstorSZ kaže...

Meni nikako nije sjeo, guram ga samo zbog t-34-85 jer sam ga igrao i odlicno mi je sjeo tenk, ali ovako za t34 se osjecam pogubljeno, ocito zahtjeva stil igre koji meni ne odgovara, slično mi se desilo i s Grantom, pa kasnije shermani sijeli na mjestu  
Nego kakav nacin igras s t34? ja sam najvise pokusavao neki second line support, ali nema mi dovoljno vatrene moci da bude podrska, nije mi niti za neko polusnajpanje i brzo mjenjanje pozivija, nez?

Meni isto još nije baš najbolje sjeo ali pokušavam se uvijek držati negdje gdje dolaze mediumi i skauti, a izbjegavam mjesta gdje teški tenkovi vode glavne okršaje ali ako im mogu prići sa strane pa ih tući i to obavezno iskoristim. Igram ga samo da dođem do T-34-85. Još jedna dobra stvar, T-34 me često ubacuje u t6 borbe gdje je dosta konkurentan i može dosta toga riještiti. Obavezno stavi onaj top što puni 2-3 sekunde i to je onda uživancija :D

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
13 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

evo još jedan prijedlog, da imaš više opcija :)

http://eu.wargaming.net/clans/500059149/

trenutno se redovito igra stronghold i timske, a i vodovi...

ako hoces, u PP cu ti dat IP od TSa, pa vidi kakva je ekipa ;)

WOT-- moomy94
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa ne ide, pa ne ide

BTW: KV-1S skoro preživio, 47 neprobijajućih hitaca

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice