World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nešto kemijan oko posada pa iman jedno pitanje.

Ako mi zapovjednik ima šesto čulo odrađeno do kraja i ja ga prebacim u drugi tenk i posada padne na 80% hoće li šesto čulo biti opet aktivno ili trebam čekati da posada dođe na 100%?
Trenutno su mi VK36.01H i Tiger 1 elitni tenkovi pa bi na njima uvježbao posadu tako da iman 2 ekipe posade uvježbane za veće tiere.

I šta označavaju one tri crtice na cijevi od topa? To mi je VK dobio

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

bit će aktivno

2 0 hvala 1
15 godina
Re: World of Tanks
ivanoile kaže...

Nakon vise od god i pol vratio se u WoT.IS-3,pa to me Cromwell pogodi u ammorack,ocajan sam postao tek kada je BL9 pogodio Tiger I naprijed i nije probio

A SU101 je u kategoriji sa AMX40 po tome koliko je los.Nit oklopa nit topa,sve sto pogodi ode il vozac il motor pa gubim i pokretnost,a kamuflaza ko KV2...

Mogu zamislit izraz tvoga lica.Vjerujem da si ostao paff.

Toliko su sj....i tenkove da je to strasno. Sjecam se dok igra bila u beti i poslije. Kad je izasao is7 je bio king of the hill. E 100,T110e5 bili super tenkovi. Sad mi je uopce zao sto sam isao tom linijom kad pogledam kakvo je sad smece T100E5.

Jos mi se jedino cini dobar is4. Igrao sam u par navrata na drugom acc,i mogu reci da je ostao isto onako dobar.

15 godina
tadic kaže...

Toliko su sj....i tenkove da je to strasno. Sjecam se dok igra bila u beti i poslije. Kad je izasao is7 je bio king of the hill. E 100,T110e5 bili super tenkovi. Sad mi je uopce zao sto sam isao tom linijom kad pogledam kakvo je sad smece T100E5.

Jos mi se jedino cini dobar is4. Igrao sam u par navrata na drugom acc,i mogu reci da je ostao isto onako dobar.

T110E5 je jos uvijek jedan od najboljih heavya..

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
11 godina
neaktivan

Za nekih sat vremena ce biti recenzija is-5ice na youtubeu, tenku je standardan ammo apcr, 221mm pena, top je ok, tipican ruski, dugo nisani i neprecizan za plakati, preciznost tipa is6, sto se tice armora, kopija stock is-8, rijetko me tko dingao u hull, sve ga probija, jedina ok tocka je koliko toliko dobar turret.. Pokusao ga igrati kao is-3 i brzo zavrsavao partije, dezgamez je igrao prije mene na acc, imamo oko 40borbi i dosta losu statistiku sa njim.. Ammo rack mu ode svaki drugi sut, tako da je moj zakljucak da je ok tenk, samo ga treba igrati dosta oprezno, jer agresivnom igrom brzo skoncate jer realno necete vidjeti puno bounceva

11 godina
neaktivan
World of Tanks

dolazi nam novi gamemode u 9.8 sa raspawnom,napokon nesto novo 

0 0 hvala 0
14 godina
stipee98 kaže...

dolazi nam novi gamemode u 9.8 sa raspawnom,napokon nesto novo 

Da, al to će bit mod kao i onaj Karl i Winter mod, bit će tjedan - dva i maknut će ga....

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 19:49 (Stolnik).
15 godina
tadic kaže...
ivanoile kaže...

Pocetak ove igre mi je jos bio i najdrazi,a sad nekako nije to to.Da me tier VI regularno probija naprijed ma kako god se ja postavio,prije IS3 dignut nos malo i samo slusat zvuk bouncanja,a danas moram bjezat od svih.

Cak ni top na T28 nije pretjerano dobar kao prije,valjda su uveli previse novih stvari,ja sam igrao dok su tenkovi bili "zaljepljeni" za zemlju,tako jedini zabavni trenuci su skakat i padat negdje.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
1BIT kaže...
subi91 kaže...

Nisu li više šanse da će HE prije bounce-ati nego AP ?

najvece su sanse za bounce heat, ap, onda apcr, i onda HE i hesh

za heat znam da ne voli spaced armour i bilo koji pogodak osim u ravnu plohu (ili pod kutem) kao npr. u gusjenice, pojede ga i ostane samo critical

Del_Boy97 kaže...

za he su najmanje moguće šanse da će bouncati jer eksplodiraju pri udarcu, ali mi se i to jednom dogodilo u kv2

da ali cak i arty HE shell oce boucati, znalo mi se dogodit da pucam iz fv304 i dingam jako oklopljene tenkove

tehnicki HE u stvarnosti nikad ne bouce-a jer ima dodirni upaljac i cim pogodi prepreku on pukne, jedino u wotu oce dingat

ihush kaže...
Del_Boy97 kaže...

.. jer uvijek naprave neki dmg

-kao i teorija da su HP dobre za jak oklop kojeg teško pena AP (različiti tire/klasa), tad npr ubije drivera/gunera.. i to je neka prednost.

Nisam opaki tenkist pa je to za mene samo teorija/neprovjerena...

.. možda netko ima iz prve ruke odgovor (potvrdu), dali se tad ispalti swičati AP na HE ili bježati...

na topovima velikog kalibra, od npr.122 za ruse i 105 za amere i svabe HE granate su dobre za zapalit papirnate tenkove, ili ih cak i oneshotat, tipa hellcat, waffli, t67, neki lightovi, arty

ja na SVAKOM tenku nosim HE i na pocetku SVAKE partije preloadam he, ak naleti scout da ga trackam pa ga ostali nalupaju , ak naleti hellcat da ga zarostiljam po meni je to jako dobar gameplay i strategija, da odma na pocetku borbe ostanu bez nekog brzog tenka-a takvi ujedno imaju i dobar camo

nebrojeno puta, posebno na siegfrid line assault kad se brani, u brzom tenku se dodje do grebena i spota se arty prije nego se sakrila, i lako se rokne, znaci dok mu zasvijetli 6th vec mu leti granata, HE HE , to volim i u skautu i u brzom mediumu radit, vk2801 i ru251 dusu dali za to

jos jedna stvar, ak imam slucajno he u cijevi a naleti mi jako oklopljeni tenk, onda obavezno gadjam u gusjenice, ak ih sakrije onda u spoj tijela i kupole ili direktno u top, da mu bude zabavno

poseban feti$h mi je gadjat waffele, ili tenkove kabriolete sa povisenog pa im roknut he u rupu kupole neprocjenjivo

i to kaj je vec spomenuto za cap, kad treba resetirat obavezno punim he, i ak ih je vise u capu prvo gadjam onog za kojeg mislim da je prvi krenuo capat i ima najvise cap bodova

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
majstorSZ kaže...

Nešto kemijan oko posada pa iman jedno pitanje.

Ako mi zapovjednik ima šesto čulo odrađeno do kraja i ja ga prebacim u drugi tenk i posada padne na 80% hoće li šesto čulo biti opet aktivno ili trebam čekati da posada dođe na 100%?
Trenutno su mi VK36.01H i Tiger 1 elitni tenkovi pa bi na njima uvježbao posadu tako da iman 2 ekipe posade uvježbane za veće tiere.

I šta označavaju one tri crtice na cijevi od topa? To mi je VK dobio

3 crtice su ti mark of excellence-idi u statistika tenka-medalje-marks of excellence, obicno je na drugima jedna zvijezda(usa, sssr, chi) ili deblja crta(fra), a svabe imaju tri crtice

sta se tice posade, skilovi i perkovi su uvijek aktivni bez obzira na tip vozila dok god je u tom vozilu tom clanu dodijeljena ta duznost (duhh kaze homer)

znaci ako je u jednom tenku comander i radista, a bacis ga u drugi di je loader radista, na comanderu ce bit aktivni samo oni skilovi i perkovi koji se odnose na comandera, radijski nece radit i bice zasivljeni (tamniji)

to je uvijek tako, bez obzira da li su clanovi trenirani za taj tenk u koji su prebaceni ili ne i bez obzira na koliko su posto osnovne kvalifikacije

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako imam osjećaj da uvijek odem tamo gdje je protivnika najviše, zgađali su me kao Amerika Siriju, neki lik mi pogodi gusjenicu, popravim ju i lik mi ponovno pogodi gusjenicu, skupi se ekipa i rokaj po meni, 74 primljenih hitaca, svaku sekundu jedan, ko da im netko besplatno djeli granate, ne sjećam se kada se KV-1S ovako dobro držao...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Baš pogledah maloprije video o novom IS-5 što je stavio MisterCro

i gledao sam još prije na Dezgames kanalu i čini mi se kao da je na tom IS-5 armor zbugan jer su ga obojica dobro nakosili i opet ih je svašta probilo. Znači side armor ima 120 mm i nakošen je iznutra kao i na ostalim IS tenkovima što znači još jači armor. Ali u videima ih buše VK4502 A sa 200mm penetracije isto kao i T29 sa 198, a gledajući u Tank Inspectoru pod tim kutevima, čak i lošijim od toga kako su se u videu nakosili, tenk navodno ima po 300-400-500mm armora, dakle ruski ekstremni side armor kad sidescrapeaš.

E-75 također ima 120mm side armora i nije dodatno nakošen kao na IS-5 pa ga je skoro nemoguće probiti kad sidescrapea. Evo dole par slika za primjer.

Tako da mi se čini da je u igri zbuggan i da ga prelako buše, a to im baš i nije neka reklama za premium tenk. 

E-75 E-75
Čak i jako izložena stranica bi trebala odbijat Čak i jako izložena stranica bi trebala odbijat
http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 1:27 (Unimatrix 007).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ne pratim više ovaj topic kao prije,možda je pitanje već bilo postavljeno negdje.Uglavnom,jel samo ja imam problema s ghost shellovima?Kao da su se opet pojavili...I to nerijetko...puknem u tenk iza uzbrdice,niti pogodim zemlju niti mi javi ricochet

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ćoby kaže...

Ne pratim više ovaj topic kao prije,možda je pitanje već bilo postavljeno negdje.Uglavnom,jel samo ja imam problema s ghost shellovima?Kao da su se opet pojavili...I to nerijetko...puknem u tenk iza uzbrdice,niti pogodim zemlju niti mi javi ricochet

Svakodnevno barem 10 komada. I to minimalno bez zajebancije. Čisti pogodak u bok tenka preleti kroz njega. Nije da gađam commander kupole i slično nego čisti 100% shotovi. I nije problem sa pingom ili syncom, nego kao i uvijek stronk russian programink.

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Baš pogledah maloprije video o novom IS-5 što je stavio MisterCro

i gledao sam još prije na Dezgames kanalu i čini mi se kao da je na tom IS-5 armor zbugan jer su ga obojica dobro nakosili i opet ih je svašta probilo. Znači side armor ima 120 mm i nakošen je iznutra kao i na ostalim IS tenkovima što znači još jači armor. Ali u videima ih buše VK4502 A sa 200mm penetracije isto kao i T29 sa 198, a gledajući u Tank Inspectoru pod tim kutevima, čak i lošijim od toga kako su se u videu nakosili, tenk navodno ima po 300-400-500mm armora, dakle ruski ekstremni side armor kad sidescrapeaš.

Na kakvom to serveru igra Mister Cro, piše mu PL1 ?

BTW: kako se zove ovaj mod šta prikazuje pogotke, ovo kojom vrstom granate sam pogođen, koliko damage-a mi je nanjela i tko je pucao, trenutno igram stock igru kakva je, a ovaj mod bi mi dobro došao ?

17 godina
Stavi replay bitke gdje se desi, ili pregledaj sam. Cesto ispada bas da je sync/lag problem, na snimci se to vidi lako
○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ghost shellovi su u igri otkad je izašla, dakle još samo jedan od featurea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Na kakvom to serveru igra Mister Cro, piše mu PL1 ?

BTW: kako se zove ovaj mod šta prikazuje pogotke, ovo kojom vrstom granate sam pogođen, koliko damage-a mi je nanjela i tko je pucao, trenutno igram stock igru kakva je, a ovaj mod bi mi dobro došao ?

vjerojatno koristi neki mod pa prikazuje server pod drugim imenom..

za modove pogledaj http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/41-mods-addons/

za nadati se da je sve legalno, a konkretan mod je (valjda) hit log..

11 godina
neaktivan
World of Tanks

IS-5 je kao maslac, reze ga sve kako god se postavis, prije mjesec dana je bio brutalan, mislim da je nerfan kroz zadnje vrijeme ali da su samo ostale statistike koje su krive. Sto se tice modova, koristim Old skool Promod i sve sa njega instaliram. Jedini cheat kojeg koristim je autoaim assistance :D Hehe

1 0 hvala 1
17 godina
U redu, no to ne umanjuje stvar da se cesto ne radi o 'ghost shell', u 30k bitka 2 puta se meni desilo i od toga jednom je bio razlog bug u modu za nisan. Uvijek se vidi u replayu sto je.
○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
13 godina
World of Tanks

Kad smo se dohvatili cheatova, da vas pitam koliko vas koristi lasere, prikaz oštećenja na mapi, auto aim, auto repair auto firex?

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Vec dugo nije ovako dobra partija uletila... 

http://www.image-share.com/ijpg-2950-179.html

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
subi91 kaže...

Kad smo se dohvatili cheatova, da vas pitam koliko vas koristi lasere, prikaz oštećenja na mapi, auto aim, auto repair auto firex?

Ja koristim municiju sa osiromasenim uranom. Poslao par komada barba Obama

Rvat katolik!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ostalo mi jos dvije misije za OBJ.260, i zbog nekog glupog razloga sam napunio na FV 183 6 Hesh i 6 ap granata, hesj je odradio odlicno posao i napravio sam 6100 dmg, al kad mi je ostao samo ap, sve sam dingao, a misija mi je 5 kilova i 8k dmg sa destroyerima.. Nikad vise ap na 183

http://wotreplays.com/site/1888157#malinovka-mistercro-fv215b_183

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

E 50

imao sam ga davno istrazenog kao i vecinu tenkova ali nikako kupiti, platunirajuci sa kolegom koji ga je dosta dobro igrao odlucio sam ga sto prije kupiti, igrao sam ga stock i gubio zivce, tier 8,9 borbe su mu radile problem, top sa malo dmg koji zna cesto bouncati, t10 borbe bolje da ga nema, onda sam ga prestao igrati neko vrijeme jer me toliko nazivcirao, dok su bili ovi dani x5 xp istrazio sam nesto modula i odlucio baciti 20k xp na onaj najbitniji dio - top... Nakon toga kada je stigao u full-u tenk je postao doslovno zvijer... Imam 21k borbi ali nisam igrao sa tenkom koji je tako dominantan, napraviti velik dmg mu nepredstavlja nikakav problem, tako jednostavno ispada igrati s njim, pametnom igram dobar rezultat neizostaje,,, brz je, dobar oklop znao bouncati i cak oprostiti koju gresku ako izletis negdje, top super, jest da zna nekada zakazati ali se odmah iskupi slj. partiju, sa prosjecnim dmg kao stock bio je 1400 a sada je vec na 2100 dmg,,, svima bi preporucio ovu liniju, necete pogrjesiti, nadam se da ce nasljednik E50M biti jos bolji... I da, pao je ace m u t10 :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 5:13 (game789).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Odigram danas 20 partija, pobjedim 18, jednu izgubim i jedna nerjeseno. Pisem to na viber, ima tu nas par grupu wot na viberu i frend salje poruku logam se da i ja malo te srece pokupim. Prvih deset u platonu pobjedimo, lud neki dan, ono sto sam shvatio danas je da je igra dosta monotona kada se samo pobjedjuje i kad nemas razloga nekome ili necemu .ebat mater dok igras, posije 10 pobjeda igrali smo 2 za 1 i bilo je dosta zabavnije kada se ponesto i izgubi .

Platon sto smo igrali je moj obicni cromwell i njegov cromwell B. Svatko tko igra wot trebao bih imati cromwella, tenk je strasan, blago receno, u platonu je totalno op. Sve vidis, sve mozes probit, sve stignes na mapi i poprilcno si nevidljiv. Stavili smo po 20 golda, onako for fun nek se nadje muhahhahaa, i to je stvarno smjeh kad izbijas frontalno tier 8 heavy, a on te jadan jos i ne vidi .

Volim ovaj tenk .

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 0:26 (Mquany).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Uz Cromwell-a, meni je još T67 fenomenalan, igrao sam ih oboje, od smjeha se zavrtiš oko tank destroyer-a i uništiš ga, a bogec ti nemre niš, mada ja ih na svom accountu nemam, baš ih ganjam, ovi tenkići prije njih tier 3 i tier 4 su muka, neprecizno full, da sa pračkom gađam, prije bi pogodio...

EDIT,OT: nabavio sam hit log, baš sam to tražio, radi odlično, malo gledam čime me ekipa gađa, ganjam Cromwell-a za kupit, trenutno sam na Cruiser IV, MM me svrsta sa tier V i mislim si idem spot-at, zaletim se, otkrijem dva T67 u platoon-u, jedan me rokne dva puta sa APCR granatama, baš sam ostao paf, lik troši gold ammo na mene tier III...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 1:08 (1BIT).
15 godina
World of Tanks

pa zato jer sad svaki debil napuni full gold i spamma

meni osobno je to bedastoca

ok ima smisla kad ti treba veca probojnost da rjesis nekog za win, ili dodje full oklopljeni tenk

jos je apcr dobar za gadjanje na daljinu i gadjanje brzih meta jer ima vecu brzinu nego ap

sve ostalo ostavljam paradajzima i siemkama

evo malo prije gejm-tip vozi rudija, na acc je igro samo sa tim tenkom , puca samo gold, ostaje protivnicki humel koji je doso do nase baze i cappa-kako mudro , rudi za njim, stane na 200 metara i puca po kucama iza kojih se rudi skriva, gold clicker, jedno 12 granata je ispuco dok nije pogodio humela, porusio brdo kuca, a kaj je najbolje da je arty bio iza hard covera, ovaj mu nebi doso blize i roknuo ga nego bi klikal dok bi arty cappao do kraja... sto reci na to nego

@ mquanny

moj crommie je u vitrini posada je na posudbi u firefly-ju da rjese tu liniju

perma camo je kupljen i posada sa 6th i full camo ce se kad-tad vratit i onda ce opet pwnat

nedam im 250kn za crommieB, ali prem verzija elitanog tenka sa jos boljim traversom, jes i want one , jos su mu mogli omogucit da stavi i vertikal gore, nema veze-sve za lovu

nego jeste vidli sace smradovi i t-28-85 dat na prodaju-sa jos boljim oklopom naravno da bolje dinga i sa smanjenom mobilnosti da duze prezivi jer nemoze rushat, i sa 85mm topom da lakse oneshota sve njubare kaj jurcaju u t2,3 i 4 po mapi

strasno kud ova igra ide tj. kud ju stronk meniđmenk vodi

jos sam davno ko baba vanga pisal da ce kad tad biti free exp paketi u prem shopu za kupit-samo cekam da objave i to

ovo prebacivanje free exp u crew exp-nemam rijeci, prije se trebalo debelo igrat da se posadu digne, sad moze suxat sa svim tirovima i prebacivat sve u free exp pa u crew exp, pay-2-win-to-go

@1BIt

kaj pricas da je t3 i t4 u hellcat liniji los? iako je t67 totalno OP sa 6th +full camo crew, i m8a1 je jako zabavan, brz, okretan, sa super topom i dobrom depresijom

M8A1 - Global wiki. Wargaming.net

a i njegov prethodnik je ocijenjen kao najbolji t3 td

T82 - Global wiki. Wargaming.net

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
game789 kaže...

E 50

imao sam ga davno istrazenog kao i vecinu tenkova ali nikako kupiti, platunirajuci sa kolegom koji ga je dosta dobro igrao odlucio sam ga sto prije kupiti, igrao sam ga stock i gubio zivce, tier 8,9 borbe su mu radile problem, top sa malo dmg koji zna cesto bouncati, t10 borbe bolje da ga nema, onda sam ga prestao igrati neko vrijeme jer me toliko nazivcirao, dok su bili ovi dani x5 xp istrazio sam nesto modula i odlucio baciti 20k xp na onaj najbitniji dio - top... Nakon toga kada je stigao u full-u tenk je postao doslovno zvijer... Imam 21k borbi ali nisam igrao sa tenkom koji je tako dominantan, napraviti velik dmg mu nepredstavlja nikakav problem, tako jednostavno ispada igrati s njim, pametnom igram dobar rezultat neizostaje,,, brz je, dobar oklop znao bouncati i cak oprostiti koju gresku ako izletis negdje, top super, jest da zna nekada zakazati ali se odmah iskupi slj. partiju, sa prosjecnim dmg kao stock bio je 1400 a sada je vec na 2100 dmg,,, svima bi preporucio ovu liniju, necete pogrjesiti, nadam se da ce nasljednik E50M biti jos bolji... I da, pao je ace m u t10 :)

Tako je sa svakim t9 tenkom kad je stock, jedini 9ka medium koju sam igrao sa gustom i cak ne planiram staviti drugu cijev je type 61...cijev sa sta mi je odlicna sama po sebi a rld vrijeme od 4 sekunde je predobro. Dok vec sa wz120 kao i ti sa e50 mi doslo da ga prodam, i nekako naguram 120k expa da otkljucam zadnju cijev i tenk dominira sada.

16 godina
game789 kaže...

E 50

...nadam se da ce nasljednik E50M biti jos bolji...

Mislim da E50M ima nesto malo bolje zakosene prednje ploce, pa ima nesto mrvicu bolju sansu da ce nesto bouncat.

Top ima neusporedivo bolju penetraciju i sa 270 je T10 MT sa najboljom penetracijom, a APCR kao standardna municija ima veliku brzinu.

I nesto je zivahniji sa puno boljim traversom.

Nekada prije je imao ogromnu prednost u odnosu na E50 u tome da ima transmisiju iza, a ne naprijed iza LFP tako da nije bio sklon pozarima kao ostali svabe.

No prije par patcheva su maknuli pozare kod svaba od ostecene transmisije, pa je ta mana izbjegnuta.

Ali da - meni osobno je E50M puno bolji od E50 ponajprije zbog izuzetne penetracije i nesto bolje zivahnosti.

Jedina IMHO "mana" je sto mu nisu poboljsali reload u odnosu na E50, barem da su stavili nekih 0,5-1 sec brzi reload.

No mozda bi onda bio pomalo i OP, pa valjda zato nisu poboljsavali reload u odnosu na T9.

I da - E50 je najbolniji T9 stock grind kojeg sam iskusio i nakon njega nema sanse da otkljucam i kupim T9 bez dovolno Free XP da odmah otkljucam najbitnije module (citaj top u pravilu).

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 7:41 (Mauro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice