World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.568
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
St0ka kaže...

Da je bar samo to weakspot. Kompletna desna strana je weakspot. A i kad uspiješ to sakriti onda prešaltaju na gold pa uredno probijaju lijevu stranu.

Desna strana njegova (ispod kupole, gjde su oni dimni bacači) ili desna kad gledaš u njega (njegova lijeva, gdje onaj mitraljez viri)?

15 godina
DrNasty kaže...
St0ka kaže...

Da je bar samo to weakspot. Kompletna desna strana je weakspot. A i kad uspiješ to sakriti onda prešaltaju na gold pa uredno probijaju lijevu stranu.

Desna strana njegova (ispod kupole, gjde su oni dimni bacači) ili desna kad gledaš u njega (njegova lijeva, gdje onaj mitraljez viri)?

Pošto to trenutno grindam onda opisujem iz perspektive kao da ga ja vozim. Znači njegova desna strana ispod kao kupole. Isto tako sam prijmetio da uredno probijaju područje ispod topa. Ona kao izbočina ispod topa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 15:41 (St0ka).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

..pozz... Da li je tko isprobao  Panther mit 8,8 cm premium tenk. većinom igram srednje tenkove pa me zanima da li se isplati dati novac za njega...zarađiva li dovoljno i da li je zabavan...

0 0 hvala 0
15 godina
elCarismo kaže...

..pozz... Da li je tko isprobao  Panther mit 8,8 cm premium tenk. većinom igram srednje tenkove pa me zanima da li se isplati dati novac za njega...zarađiva li dovoljno i da li je zabavan...

Ako si dobar sa mediumima definitivno je bolji od T26E4 za zaradu credita, zbog dobre penetracije sa AP, mana mu je to sto ide u T10

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan

jasno...koliko sam skonto trebalo bi s njim igrati iz druge linije.... zbog armora, a dovoljno je precizan...ipak je to švabo.   Jednom prilikom sam uzeo KV-5 i doslovno poludim kad ga m oram igrati. Dobro zarađiva ali je dosadan za pop... sad bih volio zabaviti se i zaradit...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Glupi playersafe konto prodat acc za 220$ i lik uplati kes i kreteni su mu namjestili da trazi od mene da ja mjenjam email adresu accounta sto je gotovo nemoguce za odratit i propadose mi novci bezveze radi gluposti,mogu mu sve poslat email i sifre od acc i maila al eto,

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
elCarismo kaže...

sad bih volio zabaviti se i zaradit...

e, onda si triba uzet e-25 :) najzabavniji tenk u igri ;)

a u vezi panthera, ja ga mislin uzet cisto zato sta je njemac, i u imenu ima panther + 8,8 top hehehe

usput, cijena njegovih granata je doslovno ništa, pa zarađuje vrhunski...kako je jingles reka: "na tom tenku vridi samo top, ostatak je sranje...treba šta duže držat top u igri, da zadaš šta više dmg i zarada je tu"

16 godina
neaktivan

ovo je najbolja terapija nakon nekoliko poraza u nizu (4 u mom slučaju). KV2 liječi sve frustracije

15 godina
World of Tanks

Evo dva ace-a od danas

Imao sam zapravo cetiri ace-a zaredom u FCM, ali ovaj je sa najvise xp

FCM 50t

T62a

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

pozz momci ! uzeo bi prem td SU100Y, za farmanje i treniranje. Navodno nije loš za to. Ako koji kolega ima kojeg uparkiranog ili iskustva s istim ... ty

Forzza Fiume !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
St0ka kaže...
DrNasty kaže...

Da neće biti kakav Top of the tree za FV 183 ili možda popust na t9?

Kupio bi sebi Tortoise jer nemam ništa pametnije za grindati/igrati, to bi mi bio prvi t9 TD (njubara).

Kontam, ako nerfaju acc teže će me gađati u one weak spotove na vrhu a ja njih da malo prcam sa dpm-om.

Da je bar samo to weakspot. Kompletna desna strana je weakspot. A i kad uspiješ to sakriti onda prešaltaju na gold pa uredno probijaju lijevu stranu. Kad si na otvorenom arty te obožava i nema šanse da izbjegneš shell zahvaljujući zapanjujućoj brzini od čak 20kmh. Toliko oklopa na tenku koji je beskoristan zbog ogromnih weakspotova koje svi znaju. Jedino što je dobro je top koji puca svakih 6sec i precizan je. No nakon 9.6 može i to postati sranje.

TORTOISE - stronk power 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 23:11 (game789).
13 godina
neaktivan
grgaRi kaže...

pozz momci ! uzeo bi prem td SU100Y, za farmanje i treniranje. Navodno nije loš za to. Ako koji kolega ima kojeg uparkiranog ili iskustva s istim ... ty

Onako,meni se nije dopao baš,jako spor,armor nula,loš camo jer je silueta kao maus,top je odlican,sve u svemu za 3200 golda nema nista bolje.

Više ga se boje piloti nego protivnici,koštao kao 3 hrvatska BDP-a,pada češće od hrvatskih MIG-ova.
15 godina
raptor22 kaže...

Onako,meni se nije dopao baš,jako spor,armor nula,loš camo jer je silueta kao maus,top je odlican,sve u svemu za 3200 golda nema nista bolje.

Spor?! 

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
16 godina
neaktivan
grgaRi kaže...

malo je stariji review al poslužit će:

15 godina
game789 kaže...
St0ka kaže...
DrNasty kaže...

Kupio bi sebi Tortoise jer nemam ništa pametnije za grindati/igrati, to bi mi bio prvi t9 TD (njubara).

Kontam, ako nerfaju acc teže će me gađati u one weak spotove na vrhu a ja njih da malo prcam sa dpm-om.

Da je bar samo to weakspot. Kompletna desna strana je weakspot. A i kad uspiješ to sakriti onda prešaltaju na gold pa uredno probijaju lijevu stranu. Kad si na otvorenom arty te obožava i nema šanse da izbjegneš shell zahvaljujući zapanjujućoj brzini od čak 20kmh. Toliko oklopa na tenku koji je beskoristan zbog ogromnih weakspotova koje svi znaju. Jedino što je dobro je top koji puca svakih 6sec i precizan je. No nakon 9.6 može i to postati sranje.

TORTOISE - stronk power 

Takve partije sam i ja imao, al ne često. Pogotovo ako se radi o otvorenoj mapi sa puno prostora, dok ti stigneš negdje već ili gubiš ili tvoj tim gazi njih. Mora se poklopit da su siemke kod njih i da ih netko spotta za tebe jer Torta je također i poprilično čorav tenk. Ne znam, meni je muka igrat to čudo, ovi tenkovi prije su mi bili sasvim ok al Torta mi se ne sviđa. Srećom pa još imam jedno 100k bodova do FVBa pa ću nekako izdržat.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima vec par dana kako sam dosao do one zadnje misije za stuga sa medijumom gdje trebam ubiti dva td...nije da nesto aktivno ganjam misije vec ukljucim pa kad bude, bude. Al sam primjetio da kad god uzmem mediuma nigdje td ni na vidiku, il budu jedan u timu il eventualno dva. Juce uzmem mediuma u mom timu 7 tdova u njihovom jedan.

I juce sam uganjao misije sa articama. Trebalo mi je 7k stete i 5 ubistava da bi bio u top tri po dmg i expu...i prije sam bio prvi po steti al je bruka kako artice zaradjuju manje expa od ostalih vozila.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

meni je su 100y najdraži prem. mobilan jako za svoju masu, okretan. top je apsolutna brutala, da ima malo više pena to bi vrlo lako mogao biti tx top za nekog heavya. brutalna alfa od 510 na prem ammo-u, camo ti ne treba kad si rus, top je vrlo precizan katkad mi se cini da je to manje od 0.38.  meni ima ogroman fun faktor kad neku peticu rascopa.

http://wotreplays.com/site/1558897#fiery_salient-tomitudor1-su-100y

http://wotreplays.com/site/1602914#sacred_valley-kemperska_picka-su-100y

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ja sam sinoć imao Ace tanker defeat sa SP. 4 kill-a i preko 3k dmg+spotting, ali lik nas na kraju silovao sa Bulldogom (fisherman bay). Malo go.vno nevidljivo skroz. Ne bi me čudilo da osvane kod Jinglesa, bar mi je djelovalo da je spasio partiju, 7 killova i 2,5k dmg.

Kod mojih mislim da su jedan ili dvojica prebacili 1,5k.

0 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

i mene zanima koji bi mogo bit iduci top of the tree, moglo bi bit par devetki unlockano

Stolnik kaže...

Moguć E-25 nerf, makar ne vjerujem da će se to dogoditi, Storm je svjestan posljedica. I nadam se da se neće to dogoditi, jer je ODLIČAN 

prem tenk NERF will bring Storm a SHITSTORM !!!

nece se dogoditi nikad, previse para bi morali vracati a nije takva firma

nakon gratis t34 i prodaje per$ina nazad za golde, i posebno su-76i debakla

gazice po jajima kaj se tice premium tenkova i njihovog nerfa, mozda im nece ni view range dirat, od straha, kak nisu ni camo

da ne zaboravim zadnji sjajan potez sa panter 8.8 "Stronk marketinkom" ©®™

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
elCarismo kaže...

jasno...koliko sam skonto trebalo bi s njim igrati iz druge linije.... zbog armora, a dovoljno je precizan...ipak je to švabo.   Jednom prilikom sam uzeo KV-5 i doslovno poludim kad ga m oram igrati. Dobro zarađiva ali je dosadan za pop... sad bih volio zabaviti se i zaradit...

iz mojeg iskustva, "zabavni" su tenkovi u kojima uzivas, meni je npr.t34 tlaka igrat isto ko i super per$in

odkad sam zgrajndo is-6 to mi je omiljen t8 prem uz tajpa i wz-111

naravno dobra posada cini cuda jer sam ih sve probo sa 75% posadom kad su svi odreda krama od tenkova

began kaže...

Glupi playersafe konto prodat acc za 220$ i lik uplati kes i kreteni su mu namjestili da trazi od mene da ja mjenjam email adresu accounta sto je gotovo nemoguce za odratit i propadose mi novci bezveze radi gluposti,mogu mu sve poslat email i sifre od acc i maila al eto,

moguce je promjenit, samo treba koristit malo vazelina

edit-nemogu ubacit sliku, vidi na dnu (tj neznam kako )

raptor22 kaže...
grgaRi kaže...

pozz momci ! uzeo bi prem td SU100Y, za farmanje

budi strpljiv i cekaj one godisnjice i popuste i uzmi ga u pola cijene za 1600 golda

tak sam ja dikermaxa, bili su t5 i t6 -50% a t7 -30%

malina22 kaže...

Ima vec par dana kako sam dosao do one zadnje misije za stuga sa medijumom gdje trebam ubiti dva td...

I juce sam uganjao misije sa articama. Trebalo mi je 7k stete i 5 ubistava da bi bio u top tri po dmg i expu...

i meni je tak bilo,ko za vraga najvise sam mediume ganjo i uvjek ja na krivoj strani od td-a

na kraju uspio...

btw sa kojom arty si rjesio tu misiju?

i ako neko nije siguran 100% kao sto ja nisam bio, kada se odradi zadnja, 15-ta misija, i svi govore da se ODMAH mora izabrati tank chick, to nije tocno

dobije se ikona poklona i pise "Claim reward" i moze se naknadno regrutirati zenski clan posade, kad se odrade sve misije ili kad se odlucite kamo cete ih staviti

kolega unforgiven je promjenio kolega unforgiven je promjenio
evo novi "garage mod" evo novi "garage mod"
zadnji grajndni "mostery" zadnji grajndni "mostery"
sve moram sam sve moram sam
vidi de gore ljevo claim reward vidi de gore ljevo claim reward
stronk team stronk team
zena po narudzbi dolazi u garazu zena po narudzbi dolazi u garazu
biraj al znaj, crnkinja nema biraj al znaj, crnkinja nema
izgleda opako, bice leo1 comm izgleda opako, bice leo1 comm
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 11:12 (ED63).
15 godina
World of Tanks

kupio sam si novu pilu

emze 120 kubika

nemam za regu

nemam za bengu

MZ-120 MZ-120
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sa t92, majkom svih artica...kad te ta poljubi bridi ti do sledeceg dana :D...Uspio sam oneshotati WTE100, T-54 i E75...sva tri sa punim hp...Ja žemske spremam za 121 :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 11:21 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja sam se za arty misiju mučio ko budala  sa GWE, i kad mi dopi*dilo odem reko probat sa M44 kojeg trenutno gridnam, i nakon par partija uleti 2.5k dmga i 3 po expu. Tak da lakše je to odradit sa arty nižeg tiera jer se tu broji više ako gađaš tenkove višeg tiera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

sve si kontam da bi recimo grile sa svojim op topom ili humel mogli bit taman za arty misije

ili onaj francuz t6 arty sa velikim lukom topa

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja se mučim sa spg-15 misiju za t55-a

uspio sam sa s51 riješiti ali sam poginuo pa mi nije priznalo sekundarnu,

a sa francuskom t9 arty napravim 5k dmga i budem po expu slabiji od jpze100 koji je imao 2k dmga

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ED znam ja da moze mjenjo jednom ali ti treba 3-4 dana da to odradis a ponuda traje 24h odnosno vrjeme za koje ja moram poslat podatke od acc,povuko sam ponudu covjek dobio novac nazad sta mogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Heh, ja sam zapeo na medium misiji gdje trebam rammati protivnika i ubiti ga. Kako sam tek nedavno počeo najveći mi je Tier IV tenk, i to imam Matildu. Već vidim daa ću ovu misiju dugoooo furati.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Heh, ja sam zapeo na medium misiji gdje trebam rammati protivnika i ubiti ga. Kako sam tek nedavno počeo najveći mi je Tier IV tenk, i to imam Matildu. Već vidim daa ću ovu misiju dugoooo furati.

ahahahah kako san s gušton tu misiju sredija...

E50M u kratku voznju i misija više nego rješena :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 15:52 (moomy).
12 godina
protjeran
World of Tanks

LT 14 misija, koje smeće.

Sa lakim tenkom moram imati najviše iskustva u bitci...kaos.

Ak nikaj, zaradio sam bar Excellence mark sa MT - 25.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Jarvan kaže...

LT 14 misija, koje smeće.

Sa lakim tenkom moram imati najviše iskustva u bitci...kaos.

Ak nikaj, zaradio sam bar Excellence mark sa MT - 25.

Pa to još i najlakša misija, laki tenkovi dobijaju dosta XP-a za relativno mali dmg.

Come to the dark side, we have cookies.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice