Nakon skoro 3 mjeseca pauze:
Veri stronk gameplane.
Ako neko bude za pluton večeras, nek se javi.
Misije, vikend, tv reklame.
Uživaj i želim ti još 6 mjeseci odmora nakon ovog vikenda
Veri stronk gameplane.
Misije, vikend, tv reklame.
Uživaj i želim ti još 6 mjeseci odmora nakon ovog vikenda
Veri stronk gameplane.
Dodaj me
Doxy, moremo i misije oderat usput.
5 poraza za redom ^^
Ak oce tko winter platoon. igram foxa, nisam bas neki player, heh.
Shagreeb.
Dns igram samo winter, a inace ruske heavye.
Cheers
- all the tanks now have better terrain passability, medium tanks can now climb practically everywhere
- it’s possible to flip tanks on their roof now
- it’s possible to make a “U turn” by using a handbrake
- a tank can move on one track for a couple of meters after it gets detracked, but you can’t steer if I understand correctly
- it’s possible for a tank to “rise” their frontal part during a collision, exposing their thin bottom armor – it’s completely possible to shoot them there
- braking became more difficult in some cases, it’s no longer possible to just stop from 60 km/h, there’s a chance that if you try, you’ll end up drifting
- it’s now easier to drive on the top of the enemy tank
- if you flip your tank on the roof, your ammo rack can explode
to mi je super, sad će mi se svi penjat na is3
- all the tanks now have better terrain passability, medium tanks can now climb practically everywhere
- a tank can move on one track for a couple of meters after it gets detracked, but you can’t steer if I understand correctly
- it’s possible for a tank to “rise” their frontal part during a collision, exposing their thin bottom armor – it’s completely possible to shoot them there
- braking became more difficult in some cases, it’s no longer possible to just stop from 60 km/h, there’s a chance that if you try, you’ll end up drifting
Tako se jednom Mause popeo na brdo, cijeli donji plate mu je bio vidljiv, nema sanse da ga probijes... smijesno.
Malo je shebano da je to sve WarThunder vec imao, a oni tek sad stavljaju.
A ovo za medium tanks da se penju gdje god, mislim da cemo uskoro imati spidermen siemke - pola meca se bude probao popest negdje dok ga netko ne skuca.
Tako se jednom Mause popeo na brdo, cijeli donji plate mu je bio vidljiv, nema sanse da ga probijes... smijesno.
Malo je shebano da je to sve WarThunder vec imao, a oni tek sad stavljaju.
A ovo za medium tanks da se penju gdje god, mislim da cemo uskoro imati spidermen siemke - pola meca se bude probao popest negdje dok ga netko ne skuca.
Možda na početku. Kad su u 8.0 uveli sadašnju fiziku svi smo mislili kak će se svi odmah na početku potopit i radit gluposti, al ubro su se svi priviknuli pa i siemke, tako će biti i sad...
Započeo sam prije tjedan dana igrati Wot, pa me zanima par stvari, koja je razlika između onih granata koje biram, primjetio sam da najskuplje (one u sredini) najbolje uništavaju, imam punu garažu tenkova, jel mogu kako otvorit još koji slot, nemam ono zlato šta traži, a ne bih ga kupovao sa kunama, jel mogu kako borbeno iskustvo pretvorit u zlato, jer to sakupljam i ne koristim za ništa (one zlatne zvijezdice), trenutno imam tenkove Lv1,Lv2,Lv3, i ne kužim kad odem u borbu sa tenkom Lv3, server me pomješa sa igračima sa tenkovima Lv4 i Lv5 i svaki put me zgaze...
Započeo sam prije tjedan dana igrati Wot, pa me zanima par stvari, koja je razlika između onih granata koje biram, primjetio sam da najskuplje (one u sredini) najbolje uništavaju, imam punu garažu tenkova, jel mogu kako otvorit još koji slot, nemam ono zlato šta traži, a ne bih ga kupovao sa kunama, jel mogu kako borbeno iskustvo pretvorit u zlato, jer to sakupljam i ne koristim za ništa (one zlatne zvijezdice), trenutno imam tenkove Lv1,Lv2,Lv3, i ne kužim kad odem u borbu sa tenkom Lv3, server me pomješa sa igračima sa tenkovima Lv4 i Lv5 i svaki put me zgaze...
Ajd ne trolaj, krvi ti.
Ajd ne trolaj, krvi ti.
Pa ne trolam, lijepo prvi put u ovoj temi pitam pošto sam tek počeo igrati, koja je razlika između granata i jel se može kako kupit još jedno mjesto za tenka u garaži, pošto zlata nemam i ne namjeravam davati novce za to... ???
Vidim i sam da jedne granate imaju veću probojnost, rade manje oštečenje, druge rade veće oštečenje, a imaju manju probojnost, šta ne smijem pitati za savijet koju granatu je pogodno kada koristiti, šta je bitnije probojnost ili oštečenje, čemu takav stav ???
Ajd ne trolaj, krvi ti.
Pa ne trolam, lijepo prvi put u ovoj temi pitam pošto sam tek počeo igrati, koja je razlika između granata i jel se može kako kupit još jedno mjesto za tenka u garaži, pošto zlata nemam i ne namjeravam davati novce za to... ???
Vidim i sam da jedne granate imaju veću probojnost, rade manje oštečenje, druge rade veće oštečenje, a imaju manju probojnost, šta ne smijem pitati za savijet koju granatu je pogodno kada koristiti, šta je bitnije probojnost ili oštečenje, čemu takav stav ???
Pa zapravo google ima sve što tebi treba samo se treba potrudit, ok je pitat ovak neke savjete koji tenk preporučuju ili tak te neke stvari ali ovo su osnove osnove što možeš u manje od minutu pronaći.
Ali da ti odgovorim
HE granate bar koliko sam skužio jer sam početnik, možeš koristit protiv lovaca na tenkove, jer oni imaju manje oklopa, ali u praksi više ćeš koristit one prve. Ne možeš nažalost kupiti mjesto bez da uložiš nešto kuna u zlatnike. Jedino ako se tokom neke promocije dijele zlatnici za obavljanje nekih zadataka ali to nije svakodnevnica tako da treba čekati priliku.
Sad ja imam pitanje za iskusne, molim vas trebao bi pomoć što prvo nadograđivati kod Shermana i kako otprilike s njim igrati? Napokon sam ga otključao i kupio s Lee-em ( naravno Lee je odličan i nisam ga još prodao jer moram T1 Heavy otključat )
naravno Lee je odličan
naravno Lee je odličan
Pa da :D kad igram protiv lošijeg tima odličan je :D, inače mi uvijek gađaju onaj vrh, ne mogu izvirit da puknem iza brda već pogode taj vrh, koliko puta sam rageao na to. Ali ima jak top, donekle. Jao preporodio sam se kad sam sjeo za Shermana.
EDIT: Izfrustrirao sam se dosta dok sam grindao za Shermana, sad još isto toliko i za T1 Heavy
Malo prčkao po kompu i našao prastaru sliku. To je bilo prije oko 3 godine, dobra stara vremena
Malo ljudi će se sjećat takvog Panzer IV, ajde da vidim koliko vas ima :D
O da...bio je OP as fu*k.
Malo prčkao po kompu i našao prastaru sliku. To je bilo prije oko 3 godine, dobra stara vremena
I dok su svi vozili PzIV,ja sam bio među rijetkima koji su se glupirali u Pz III/IV
p.s. to je bilo vrijeme kad su destroyeri i artići bili ograničeni na T8?Dobra stara vremena...
I dok su svi vozili PzIV,ja sam bio među rijetkima koji su se glupirali u Pz III/IV
p.s. to je bilo vrijeme kad su destroyeri i artići bili ograničeni na T8?Dobra stara vremena...
destroyeri i medovi na T9,zbog budala koje su htjeli arty na T10 smo imali onaj MM sa 10 arty-a na svakoj strani
Uglavnom za svaki tenk imaš 3 vrste granate. AP (armor piercing) su standardne sa dobrom penetracijom i dmg-om. APCR/HEAT su uglavnom takozvane premium ili gold granate koje dosta kredita koštaju (ili zlata), a zato imaju jako dobru penetraciju. S njima možeš probiti manje-više sve tenkove s kojima ćeš se suočiti bez previše muke. Naravno, izbjegavaj pucati u gun mantlet, gusjenice, jako nakošene dijelove itd. Treće su HE (high explosive) granate koje imaju jako slabu penetraciju i visok dmg. Ako probiješ oklop, onda će raditi rečeni dmg. Ako ne raditi će malo manje od 50% dmg-a. Važno je znati debljine oklopa na pojedinim dijelovima tenkova da znaš gdje ih možeš penetrirati sa HE granatama.
Slot možeš otvoriti ako ga kupiš s goldom ili ako dobiješ neki tenk putem koda, misije ili eventa (u tom slučaju to mjesto će okupirati dobiveni tenk).
Borbeno iskustvo s elitanog tenka možeš jedino pomoću golda prebaciti u slobodno iskustvo (free XP). To iskustvo možeš koristiti na bilo kojem tenku koji imaš otključan ili za otključavanje sljedećeg tenka.
Svaki tenk izuzev scouta i nekih posebnih slučajeva se može naći u meču s protivnicima od +-2 tiera. Tako da je normalno vidjeti tier 5 sa tier 3 tenkom. Jedino pazi kad si u vodu (platoon) da ti kolega ne uzme veći tier jer će vas onda baciti u borbu prema njegovom tieru.
Kak ne. Legendarni tenk.
Bio si slavan jednu partiju (QB stream)...
Nije vam se platoon doduše baš proslavio...
Kak ne. Legendarni tenk.
Doista legenda koja je preciznim topom ubijala KV.
I odličan moneymaker
Bio si slavan jednu partiju (QB stream)...
Nije vam se platoon doduše baš proslavio...
Strenk 0 damage
to mi je super, sad će mi se svi penjat na is3
sad ce se svi zabijat sa ELC pod druge tenkove .... autoclimb mode ON
1bit get your 2cents straight
nekuzim da si poceo igrat igru a da nisi pogledao manual koji ti je na disku skupa sa instalacijom u PDF obliku-citaj prvo to
onda na wot.eu procitaj sve one gluposti how to get started, beginers guide i wot accademy, imas hrpu videa na samom portalu, posebo vazne "Game mechanics" i nadji si "scout MM" objasnjen, nadji na jutubu how to start in wot.....
ak si uspio nac ovaj forum znaci mozes i sve ovo gore navedeno
i jednostavno prestani trolat
ko da dodjes na forum ljecenih alkoholicara i napises : pozz decki popio sam par piva i flasu vina al kak sad da otvorim butelju, ima neki cudan cep !
jel te kad slala raska na razgovor kod pedagoga ili ravnatelja ?
e saljem te kod dedaa-e na razgovor , nema milosti, pa vise nes pitat takve gluposti
naravno Lee je odličan
pogledaj slike par stranica nazad kaj radi edo i dobra uk posada sa samo 2 zelena clana:
comm 6th camo
guner snap, camo
drugi guner nub
driver camo repair
loader camo repair
drugi loader zelen
jao jao bas sam neki dan frendu objasnjaval kakav je bil taj tenk, a on mene pita: kaj onaj premium?
NE ! FTW !!
onaj tir5 kaj je bio uz KV omiljeni moneymaker za odrzavat tirove 9-10
dal da spominjem i su-85-107, KV-107/152 t5, vk3001Maybach t6 8.8 L56
pa ti je bio i t-28-85, t-34-85 sa idiotom , a tek vk3601 sa conical gunom i tada prem APCR koji je radil dupli dmg(170 ftw) doduse samo sa goldima se to zadovoljstvao moglo platit
a tek crtica, t-50-2 koji je u punoj brzini, bez gubljenja kontakta sa zemljom, kruzio oko artija i hebo ima majku a nije ni drift2much postojao ....
arty je ubijao tenkove u punoj brzini, imali smo tek 3 skila, tech tree je bio okomit ...
dani ponosa i slave...
dosta je suzi mi oko sigurno je od suhog zraka ....
Da neće biti kakav Top of the tree za FV 183 ili možda popust na t9?
Kupio bi sebi Tortoise jer nemam ništa pametnije za grindati/igrati, to bi mi bio prvi t9 TD (njubara).
Kontam, ako nerfaju acc teže će me gađati u one weak spotove na vrhu a ja njih da malo prcam sa dpm-om.
Kupio bi sebi Tortoise jer nemam ništa pametnije za grindati/igrati, to bi mi bio prvi t9 TD (njubara).
Kontam, ako nerfaju acc teže će me gađati u one weak spotove na vrhu a ja njih da malo prcam sa dpm-om.
Pa dobro Nasty nije onaj weakspot bas toliko mali da ga i sa acc nerfom ne mozes pogoditi :D...
Ja se samo nadam da sa novom fizikom upravljanje tenkovima nece biti kao u WT jer je ono tamo blagi uzas.
Pa dobro Nasty nije onaj weakspot bas toliko mali da ga i sa acc nerfom ne mozes pogoditi :D...
Kako ide ona pjesma: Wiggle wiggle wiggle wiggle, wiggle, yeah...
Ima li koga da je online sad?
Da je bar samo to weakspot. Kompletna desna strana je weakspot. A i kad uspiješ to sakriti onda prešaltaju na gold pa uredno probijaju lijevu stranu. Kad si na otvorenom arty te obožava i nema šanse da izbjegneš shell zahvaljujući zapanjujućoj brzini od čak 20kmh. Toliko oklopa na tenku koji je beskoristan zbog ogromnih weakspotova koje svi znaju. Jedino što je dobro je top koji puca svakih 6sec i precizan je. No nakon 9.6 može i to postati sranje.