8421,10
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesu kreteni ovi iz WG-a nerfali su ubrzanje kod 183 sad se vuce po mapi nisu to ni naveli a ovaj novi td ide ko medium tank njihova politika je napravi op tenk da raja uzima gold da bi convertovala ogromne sume free exp da uzme to op cudo al haj
Uklonili Severogorsk!
Thank you RNGsus, our lord and saviour.
Jesu kreteni ovi iz WG-a nerfali su ubrzanje kod 183 sad se vuce po mapi nisu to ni naveli a ovaj novi td ide ko medium tank njihova politika je napravi op tenk da raja uzima gold da bi convertovala ogromne sume free exp da uzme to op cudo al haj
Pa onda nerf za godinu dana i novi najnoviji svježi tenk iz još do sada neotkrivenih nacrta. 190mm autoloader sa 10 granata, load time-om od 25 sekundi i među load od 0.5 sekundi, top speed 75km/h, veličini otprilike kao amx elc.
Pa onda nerf za godinu dana i novi najnoviji svježi tenk iz još do sada neotkrivenih nacrta. 190mm autoloader sa 10 granata, load time-om od 25 sekundi i među load od 0.5 sekundi, top speed 75km/h, veličini otprilike kao amx elc.
eej pazi možda neko od njih bug čita, dat ćeš im ideje
S3ALovanje i Toxificiranje randoma!
Neće mi uploadat replay
EDIT: Nevjerovatno,idem probat uploadat da vidim koji k...jer mi za peršin replay kaze replay corrupted,i uploada replay s fcm...
http://wotreplays.com/site/1399253#siegfried_line-smellsliketeenspirit-fcm_50_t
šta je ovo,cromwell premium tenk???? Otkad ovoliko zarađuje,50k u plusu???
http://wotreplays.com/site/1399425#redshire-smellsliketeenspirit-cromwell
čini se opet neki mali poklon kodovi :-)
http://splur.gy/r/4cwpQ/r/2Thpsy8yN1z
OM comunity givaway
t-127 i sitnice usput...
neki T3 švabo i sitnice i tako pomalo.
Molio bih vas uslugu. Dakle, ako želite molio bih vas da prijavite budalu zvanu cwija. Lik je blesav, pravi se pametan i vrijeđa. Prijavio sa ga svih 10 puta za vrijeđanje i provociranje, pa ako netko hoće neka ga slobodno prijavi. I namjerno ću ga prijaviti i sutra.
Evo snimka partije ako nekog zanima.
Evo i sam sam se prijavio care nakon sto sam odgledao snimak i nakon sto me jos par ljudi nije podrzalo ovdje. Zelim ti sve najbolje u igri i jednog dana da naucis da igras i postujes druge igrace. To sto si me prijavio nije pilo vode bar koliko sam ja primijetio. Tvoje statistike ti ne bi trebale dozvoljavati da se uopste javljas povodom ovih stvari ali nema veze sloboda govora postoji svagdje. Pozdrav i hvala svima koji su me podrzali a i onima koji nisu. Ja se ne ljutim. Pusa Izzy.
Jebo ga grob i vikend i sve u picku materinu...
Potrosio nesto golda da stavim onaj drugi top (171 pen) na centuriona i prva borba sa njim,bez kupole,bez poslednjih gusjenica,motora...
Pred kraj sam vec zivce izgubio pa sam ga masio 2 put inace bi pobedili.
Jebo ga grob i vikend i sve u picku materinu...
Ne se ljutit, počneš igrati Shadow of Mordor kao ja...
dok malo ne prođe ta nervoza
Mene jedino MM ubija, ubacuje me stalno u bottom tier, ali ide ok.
Ja nisam igra par dana,evo pravi se kava,kupljen novi pak zlatnog dukata i krecemo u nove pobjede. Prosli tjedan skinuo ace na T54 sa stock topom,minus oko 50k lol.
molimvas da mi pomognete
sta da napravim pao sam s brda na drugi tenk i oduzo sam mu 1000 hp i suspendiran sam do 3 mjeseca pa jel to normalno.Kaj je naj bolje nisam namjerno daj probajte rijesiti taj slucaj
barem da nisam 3 mjeseca suspendiran
Odigrao 5-6 s FCM,niti u jednoj nisam napravio više od 1000dmg,ili izgubis prebrzo ili pobjedis prebrzo...
grof11221 = Ako si dobio ban do 3. mjeseca onda si ga i zaslužio...sigurno nisi "pao na protivnicki tenk i oduzeo mu 1000hp" i dobio ban od 3 mjeseca...morao si radit podosta team damage-a,tako da sam siguran 100000% da si ban i zaslužio.
Za 3 mjeseca ban-a stvarno moraš gadne stvari napraviti svojem timu ili nešto zbog čega si stalno prijavljivan.
To što si naveo nije ni za jedan dan bana.
Ja sam pao na timski tenk i samo sam poplavio .
molimvas da mi pomognete
sta da napravim pao sam s brda na drugi tenk i oduzo sam mu 1000 hp i suspendiran sam do 3 mjeseca pa jel to normalno.Kaj je naj bolje nisam namjerno daj probajte rijesiti taj slucaj
barem da nisam 3 mjeseca suspendiran
Za početak nemoj biti ko padobranac usred livade i koristi interpunkcijske znakove da znamo što je pjesnik htio reć.
A dalje ćemo vdjeti.
obj 140 istražen
Grajnda se wz 120 i E3. Do wz 120 nekih 70k, a do E3 nekih 150k
Koji je najbolji gun za VK3601H?
10 | 8,8 cm Kw.K. 36 L/56 |
---|---|
3 | 7,5/5,5 cm Waffe 0725 |
Sad valjda više nebu problema s FPS-om
Poigraj se malo s postavkama,vidi kako najbolje radi...nemoj odmah sve na full,bit će ti neigrivo... & btw,HEP će biti hepi,kako se i reklamiraju
Poigraj se malo s postavkama,vidi kako najbolje radi...nemoj odmah sve na full,bit će ti neigrivo... & btw,HEP će biti hepi,kako se i reklamiraju
Znam kolega, znam, nema šanse da vrti sve na max
Samo sam čekao da zavrsi ovaj meč...svi u jednu stranu i svi izginu protiv par tenkova,a ja bi trebao branit stranu gdje ih dolazi 7-8 haha :D
http://wotreplays.com/site/1402370#highway-smellsliketeenspirit-at_15
Za 3 mjeseca ban-a stvarno moraš gadne stvari napraviti svojem timu ili nešto zbog čega si stalno prijavljivan.
za 3 mjeseca bana moras prvo dobit 1 mjesec a prije toga neznam ni ja koliko puta i koliko dugo, tak da ovo nije prvi put i da je zasluzio
wot ne podrzava SLI
za 3 mjeseca bana moras prvo dobit 1 mjesec a prije toga neznam ni ja koliko puta i koliko dugo, tak da ovo nije prvi put i da je zasluzio
wot ne podrzava SLI
LOL, podržava. Ne podržava, CFX ;)