World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.299.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

U zadnje vrijeme se osjecam ko bad luck brian

Danas 15 borbi u t62a, 47% wr, 4800avgdmg, 6500wn8 {#}

Shut up! {#}

Nama vulgaris playerima je to čudo jedno. I ja imam tako od jučer, s time da je tvoj dmg/2.5 i wn8/3 {#}

Doduše 27 partija i odigrane u tier 8 partijama, dakle is-3, t32, i jagdtiger 8.8 {#}

p.s. Superheavy spalliner se pokazao učinkovitim na e-75 i e-100. Zasad.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 9:21 (Entry Point).
13 godina
neaktivan
quickr kaže...
Stolnik kaže...

Nek idu u ku*** {#}

Skill MM bi samo donio veca sranja, bio je vec clanak o razgovoru developera za skill mm, to procitaj pa ce ti biti jasnije

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
ja111 kaže...
quickr kaže...
Stolnik kaže...

Nek idu u ku*** {#}

Skill MM bi samo donio veca sranja, bio je vec clanak o razgovoru developera za skill mm, to procitaj pa ce ti biti jasnije

Da, zato što je zanimljivije gledati utakmicu di hrvatska razvali azerbajđan 6:0 ili utrku di Citroen pomete konkurenciju i osvoji 10 naslova za redom nego dva podjednako jaka kluba kako se taktički nadmudruju ili izjednačenu utrku di ne znaš do zadnjeg tko će pobjediti. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Meni je cromwell najbolji tier 6 medium :)

1 0 hvala 0
16 godina
Entry Point kaže...

Ja na E-75 imam vent, rammer i GLD. I jos BIA, sve da bi poboljsao reload i handling topa :)

Inace me poprilicno zacudilo kako E-75 sasvim dobro zaradjuje s obzirom da je Tier9. Treba biti jako losa partija (poraz sa malo damage done i  sl.) da bi izgubio novce na premium accountu.

Vjerovatno zato je ima jako dobar omjer cijena granate/damage. S druge strane E-50 ima puno losiji omjer i kod dobre partije ne zaradi nesto znacajnije, a kod lose moze finih kredita izgubiti.

I WT pz4 kao Tier9 isto rijetko gubi lovu i kod dobrih partija moze pristojno zaraditi (opet dobar omjer cijena/damage granate).

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zašto amx 38 od 10 partija u 9 završi sa tier 5 protivnicima i to ne da ih ima samo par nego često se dogodi da smo ja i jos jedan tier 3 par tier 4 i ostalo 5.. A ja ne mogu s onim topom probit ni tier 2 a kamoli sto drugo katastrofa... A izgleda da mi se sprema samo jos gore jer nakon ovog dolazi patka od tenka amx 40 tkz trojanac koji je light tenk a ne moze preko 15 km/h :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mauro kaže...
Entry Point kaže...

Ja na E-75 imam vent, rammer i GLD. I jos BIA, sve da bi poboljsao reload i handling topa :)

Inace me poprilicno zacudilo kako E-75 sasvim dobro zaradjuje s obzirom da je Tier9. Treba biti jako losa partija (poraz sa malo damage done i  sl.) da bi izgubio novce na premium accountu.

Vjerovatno zato je ima jako dobar omjer cijena granate/damage. S druge strane E-50 ima puno losiji omjer i kod dobre partije ne zaradi nesto znacajnije, a kod lose moze finih kredita izgubiti.

I WT pz4 kao Tier9 isto rijetko gubi lovu i kod dobrih partija moze pristojno zaraditi (opet dobar omjer cijena/damage granate).

Ja sam mislio odbaciti spallinera i staviti ono čudo da ubrza ciljanje za 10%.  Malo dugo cilja i reloada za jednog švabu.

A tek E 50 M. Ako izgubiš i unište te, da vidiš minus od 10-20k. Ako pobjediš i unište te, a nisi napravio pun k damage-a, opet odeš u minus. Nezahvalan tenk što se prihoda tiče. Bolje prođeš sa E-100 ili jgd pz E-100 nego sa tim "medium" čudom.

Samomrzeći hrvat
13 godina
Koji je tenk obako dobar coin maker? Zapeo na 120k i. Ejde gore niti dolje...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
Entry Point kaže...

A tek E 50 M. Ako izgubiš i unište te, da vidiš minus od 10-20k. Ako pobjediš i unište te, a nisi napravio pun k damage-a, opet odeš u minus. Nezahvalan tenk što se prihoda tiče. Bolje prođeš sa E-100 ili jgd pz E-100 nego sa tim "medium" čudom.

Ja ne kuzim kojom su bas oni logikom odredjivali cijene granata za njemacke tenkove.

Evo npr. 3 Tier 9 njemacka tanka koja imam sa najboljim topovima

E-75 sa 128mm L/55 -> 490 DMG, 246 PEN -> 1070 credit

E-50 sa 105mm L/52 -> 390 DMG, 220 PEN -> 1245 credit

WT pz4 sa 128mm L/61 -> 560 DMG, 276 PEN -> 1260 credit

Vidljivo je da 105mm njemacki topovi imaju debelo preskupe granate u odnosu na 128mm topove. Omjer "ulozeno/dobiveno" je jako los ako se usporedjuju sa 128mm topovima.

Jedino sto je precizniji i brzi aim, ali svejedno ako se usporedjuje sa 128mm topovima njegova granata bi trebala biti negdje oko 800-850 kredita, a ne 1245.

I zato E-50 ima puuuno losiji credit zaradu od E-75 ili WT pz4. I naravno zbog manjeg penna je i veca sansa da ce bouncat i napraviti 0 damage.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Doc do elc amx-a je jedna od najgorih grindova u povijesti......I nije mi se dalo cropat ali ovaj amx nista ne moze probit pa tucem stuga bocno su 85 straga i ovo je rezultat....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Doc do elc amx-a je jedna od najgorih grindova u povijesti..

Jedan od definitivno...srećom pa je to samo tier V...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Doc do elc amx-a je jedna od najgorih grindova u povijesti......I nije mi se dalo cropat ali ovaj amx nista ne moze probit pa tucem stuga bocno su 85 straga i ovo je rezultat....

Ja sam na njemu (pretpostavljam da pricas o AMX 40) dobio Ace Tankera dok sam ga grindao {#}

Inace mene i nije toliko ubijao kenjkav top nego sto je tank toliko iritantno spor, a light je.

Dok ti dodjes negdje vec je pola fighta gotovo.

Onaj prije njega kojeg svi takodjer pljuju - AMX 38 - je meni supr bio iako sam imao onu standard leveling crew (50% ili 75% ne sjecam se).

To malo cudo je bouncalo skoro sve zivo {#}

Na toj liniji sam dogurao do AMX 12t, ali taj mi se tank toliko nije svidjao da sam za 60k+ XP kupio AMX 13 F3 (da imam barem jedan arty nekog pristojnog tiera), prodao AMX 12t i odustao od te linije.

U zadnje vrijeme razmisljam da ga ponovo kupim i vidim da li bi mi sada mozda bolje legao, ali nekako me strah :)

Mozda ga ponovo ubodem kada ga zakaci nekakav 15-30% popust 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 12:29 (Mauro).
16 godina

Niti meni nije bio legao 12t na početku, ali kroz neko vrijeme intenzivnijeg igranja tog tenka mi je čak postao i OK. Probaj mu dati šansu, pogotovo jer bi 13 75 i 13 90 trebali biti još puno zabavniji...

13 godina
World of Tanks

Koje vještine da stavim na posadu T1 Heavy?

Comander ne vrijedi 6th sense kad će to u patchu automatski staviti vezisti?

Da stavim svima repair?

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Spiridon kaže...

Da stavim svima repair?

http://ftr.wot-news.com/2014/10/13/13-10-2014/

"- Sixth Sense rework will come neither in 9.4 nor in 9.5"

Znaci jos ce dovoljno dugo commander nositi Sixth Sence da ga se isplati staviti.

Ali ti se ne isplati staviti Sixth Sence kao prvi skill za levelat jer je to perk i on radi tek kada je na 100%.

Kako je to Heavy onda vjerovatno Repair na commandera (nisam igrao taj tank), a tak kasnije kada budes mogao retrainat da ti je 100% Sixth Sense ga retrainas.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 14:04 (Mauro).
11 godina
World of Tanks

Kažu da će možda 6th biti stavljen po defaultu, a ne kao skill/perk.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Mauro kaže...
Spiridon kaže...

Da stavim svima repair?

http://ftr.wot-news.com/2014/10/13/13-10-2014/

"- Sixth Sense rework will come neither in 9.4 nor in 9.5"

Znaci jos ce dovoljno dugo commander nositi Sixth Sence da ga se isplati staviti.

Ali ti se ne isplati staviti Sixth Sence kao prvi skill za levelat jer je to perk i on radi tek kada je na 100%.

Kako je to Heavy onda vjerovatno Repair na commandera (nisam igrao taj tank), a tak kasnije kada budes mogao retrainat da ti je 100% Sixth Sense ga retrainas.

Potpisujem. Na svakog HT prvo repair na sve jer se očekuje da ćeš biti u prvim redovima i pošteno dobijati po kapsli s malih udaljenosti.

Veeelika je razlika u popravku gusjenice u 4 sekunde i u 6 sekundi, vjeruj mi, ili turret ringa.

Kasnije retrainam posadu na BIA da bude 100%, nastavljam s repair na svima, a six sence na Commandera stavljam rijetko jer što će mi lampa kad sam ionako svima IN - THE - FACE??

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
16 godina
World of Tanks

Sixth Sense na brawling HT i prvom dijelu partije zaista nije pretjerano koristan jer ionako znas da si spotan jer se sa neprijatelejm nadmudrujes na malim udaljenostima.

Ali Sixth Sense je jako koristan u situacijama kada se ekipe prorijede i kada se podjete "traziti" po mapi nakon sto ste pobili njihov flank na kojem su se HT-ovi napucavali.

Da te lijepo upozori da se sklanjas jer bi ti neki zlocasti TD ili arty mogao uvaliti granatu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 16:48 (Mauro).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Trenutno je to amx 38 da tenk bi bio dobar da je u 3 klasi kako stoji ali 9 od 10 borbi sam u levelu 5 di nemogu nikome nista ali bas nista... Inače kad sam u tieru 3 60 mm armora dosta toga odbija pa imam osjećaj da sam u mini mausu :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Stavit ce sixth sense svima jer se koristi hack trenutno (kao i skripta za obican jeftini fire ext. koji se automatski pali i slicno) sa kojim ne moras imati taj perk uopce ^^

Ne treba nekakav poseban drugi razlog wargamingu, puni su ruski sajtevi tih skripta.

Bar neka korist od odjednom svuda niklih ilegalnih modova - najavljeni free sixth sense za sada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 22:57 (kunof00).
13 godina
World of Tanks

Nadam se da će taj 6th sense ostaviti na Comanderu (ako ga ovaj ima otprije) paralelno s vezistom. Ako vezist zagine, nemaš više zavoja, comander još uvijek ima šesto čulo... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Spiridon kaže...

Nadam se da će taj 6th sense ostaviti na Comanderu (ako ga ovaj ima otprije) paralelno s vezistom. Ako vezist zagine, nemaš više zavoja, comander još uvijek ima šesto čulo... {#}

Ne, mislim da je rečeno da će ga upravo samo vezista imati, tako da kad to uvedu vezista će zapravo biti važan. Trenutno kako stoji meni kad ubiju vezistu ja ni da trepnem a kamoli da trošim medkit na njega.

16 godina
World of Tanks

Bert OP...nerf more pls.

3 4 hvala 0
16 godina
DamageHigh kaže...

Bert OP...nerf more pls.

Hacker xd

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Prije par mjeseci nije bilo ovoliko nula,sad ih imam za izvoz lol.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
quickr kaže...
ja111 kaže...
quickr kaže...
Stolnik kaže...

Nek idu u ku*** {#}

Da, zato što je zanimljivije gledati utakmicu di hrvatska razvali azerbajđan 6:0 ili utrku di Citroen pomete konkurenciju i osvoji 10 naslova za redom nego dva podjednako jaka kluba kako se taktički nadmudruju ili izjednačenu utrku di ne znaš do zadnjeg tko će pobjediti. 

heh istina ali kako će azerbajđan postati kvalitetniji ako neigra sa boljima od sebe.

ne tjeraju te paradajizi da se brineš nego ljbičasti,plavci... jer od njih nah..eb a nema ljepšeg nego kada nag..iš tim pun ljubičica.

i definitivno sam naučio više o igri i kako koristiti tenk od kakve ljubičice bio on u mom ili ga sretnem u suprotnom timu nego od paradajiza koji ginu ko muhe, jer te neznaju izbušiti u is7 ili mausu. vidiš, kopiraš, primjeniš na svoj stil igre i u konačnici ga poboljšaš.

svi smo bili paradajizi na početku, neki uče neki ne i sa 20-30k partija će paradajizi i ostati!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
DamageHigh kaže...

Bert OP...nerf more pls.

Čemu TD? To nije artiljerija...to je Bert...{#}{#}{#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Iskreno dosadilo mi je da san meta za arteljeriju od 7 partija u 6 njih sva njihova arteljerija na mene tuce a moja ko da su najgljuplji botovi.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Meni je super (kuc kuc o drvo), igram većinom tier 8 platoon-e i totalno se zabavljam. Ganjam 3 mark of excellence na is-3, grajndam sa T32 M103, i štancam kredite sa jagdtigerom 8.8. 

Više se ne živciram as tier 10 igrama, odigram da pokupim x2 i to je to.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

čim si nađeš platoon odma je bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice