- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ak neko slucajno jos danas ganja misiju 50 winova sa kefijem sport:
zamjenite drivera sa nekim iz druge klase, npr arty:
dobijace sav dupli exp od acc crew training
i jos vaznije, kefi ce puno manje driftat i lako je bit prvi na stazi i stici u cap sa znatnom prednosti
evo jucer naletio na to na ftr-u pa zaboravio podijeliti
Ja sam to skužio sa driftanjem nakon što sam odradio misiju, i prebacio posadu u T32 koji sam kupio. Stavio novu posadu i onda je bilo AHA!! Vruuum bitches catch me if you can
Mene je su 14-2 u ferdinandu one shoota................ ragequit....... A jos imam heavy ili superheavy spall liner......
Mene je su 14-2 u ferdinandu one shoota................ ragequit....... A jos imam heavy ili superheavy spall liner......
Spall liner ne vrijedi za penetraciju, samo za splash i rammanje. To je bio direktan pogodak i penetracija.
- two more patches will come in 2014 (9.4, 9.5)
- 9.4 will be a technical patch and cybersports mode will be changed in it (from 7/42 to 7/54)
- 9.5 will be big and will have a lot of content, it will bring a British TD branch, which will start from medium tanks, tier 6 will be Sherman Firefly
- WG is slowly bringing clan functions (management) into the client
- 9.5 will also bring individual missions system – those are big and complicated missions only the player gets individually, these will last for long time and the rewards are unique
- the first version of individual missions will bring 4 unique reward tanks of tiers 7-10 (SS: now you know what the Object 260, T55A, T28 Concept are for), depending on how much complicated mission you complete is
- the first map with Havok will be Stalingrad, it will not come in 9.4
- client physics will be added in first quarter of 2015 (SS: 9.6)
- new motion physics will bring improved interaction with various surfaces, handbrake etc.
- the tank races do NOT use new motion physics (tanks won’t drift like that)
- developers are working on “mini stronghold” for every player (without clans), with bonuses and consumables, this is only in discussion stage
- developers are currently working on PvE, historical battles will be a PvE mode: a “team of people against bots will fulfill historical scenarios” and they will be ranked by score (how fast they fulfill it for example), there will also be unique historical map
- another mode WG is working on is “PvE survival mode”, they are also working on modes for endgame players with one or more tier 10 tanks
- there will NOT be skill MM, Evilly explains why (basically “if you are skilled, you have the right to pwn”, if you want teams of equally skilled opponents, play team battles or CW), but the developers are looking into some sort of ladder/league system.
- Evilly states that despite some deep analysis attempts (and involvement of “analytical center”, whatever that is), “noone can prove that skill MM would improve the gameplay”. Developers are considering making some sort of “fun” event to test something like that (like previous races or football), but it will definitely not be released just so as random skill MM.
- third CW campaign is planned for the end of this year, the reward for it will be Object 907, or you can pick one of three tanks (907, M60 or VK7201). Third campaign was delayed by the release od Strongholds mode.
Za više KLIK
Spall liner ne vrijedi za penetraciju, samo za splash i rammanje. To je bio direktan pogodak i penetracija.
Tako je, a jos i k tome je sranje, gledao sam neki test toga na YT, ne sjecam se vise kad, gdje prikazuje da skoro pa nista ne koristi.
Npr. ovaj superheavy spall liner koji navodi 50% zastite od splasha nije doprinio ni 10%
Steta equipment slota, ima puno pametnijih stvari za staviti...
Za Ferdinanda bi stavio Vents/Rammer/Binoculari
Ma ne mogu se složit da spalliner ne doprinosi, doprinosi i to jako puno pogotovo sad kad me arteljerija nakon 18 miseci opet oneshootala nekad se to događalo češće... A mislin da spallliner treba svakom statičnom tenku tipa ferdy jgtiger koji su snajperi jer sigurno reducira neki dmg od artyja posto si ti njihova primarna meta tj. nemas neki radius kretanja...
Jg PzE100 s super heavy spall linerom je drugi tenk..neusporedivo se poboljšava "preživljavanje"..isto vrijedi i s Mausom
Bar iz mog iskustva
imam na e100 prezivljavanje def poboljsano i to dosta..
Jg PzE100 s super heavy spall linerom je drugi tenk..neusporedivo se poboljšava "preživljavanje"..isto vrijedi i s Mausom
Bar iz mog iskustva
yup, također sa mišom ista iskustva. bilo je partija da me arti praktički odustala gađati.
i dalje te arti može oderati ko vola u kupusu ali ako se nevaram rjeđe te oderu za max dmg.
U zadnje vrijeme se osjecam ko bad luck brian
Danas 15 borbi u t62a, 47% wr, 4800avgdmg, 6500wn8
U zadnje vrijeme se osjecam ko bad luck brian
Danas 15 borbi u t62a, 47% wr, 4800avgdmg, 6500wn8
Ma ova misija za TOG katastrofa. Odradio ju 6 puta do sada, samo jednom sam uspio sve napravit ispod 10 partija, sve ostalo 20+ partija treba za 5 bijednih pobjeda.
Al dobro ne zivciram se jer su borbe dobre, nije mi bed izgubiti ako napravim puno dmg, ali ono da imam na kraju tomato wr je ipak smijesno
Ekipa, ajde malo vašeg mišljenja. Nikako se oporaviti otkako su nerfali KV1S..
Inace s tim sam tenkicem obozavao igrati zbog statsa i odličnog topa a i MM-a...e sad, probao sa KV2..jok..KV85 gun depresion katastrofa...uzeo sad t150 ali nemam otključan zadnji top pa mi se nikako neda igrati a i spor je katastrofa pa trenutno samo igram sa IS3...
Zanima me vaše mišljenje koji bi mi teški tenkić mogao zamjeniti KV1S-a za podizanje WN8 ratio i love a da ima dobar MM?
Tier 5 ili 6 dolaze u obzir.
Hvala unaprijed.
jos malo probaj sa KV-2. malo je problem dok se ne naviknes na njega, ali je onda super zabavan.. meni također i SU-152, sa tim istim topom. brzi od KV-2, bolji reload za nekih 5 sec, samo što nema kupolu. top je zakon. nemaš problema čak i ako upadneš u +2 tier
Vidjet cu sa T-150 kako ce biti kad otkljucam zadnji top a i ostala mišljenja, ako nista opet sjedam u KV-2...
Ekipa, molio bi nekog da mi slozi 3. skillove za posadu, za Mausa...Znam da prvi skillovi nisu nesto, al ajd nek bar onda ovi 3. valjaju...BiA mi je problem stavit, jer sam sad na VK-u al kad prebacim posadu na Mausa falit ce mi loader...nemam ni jednog u barracksima sa tim skillom...
Vidjet cu sa T-150 kako ce biti kad otkljucam zadnji top a i ostala mišljenja, ako nista opet sjedam u KV-2...
T-150,odlična šestica,nije sir kao kv-1s,odličan top,pokretljivost i dimenzije malo štekaju ali ja sam ga igrao s guštom :)
Ekipa, ajde malo vašeg mišljenja. Nikako se oporaviti otkako su nerfali KV1S..
Inace s tim sam tenkicem obozavao igrati zbog statsa i odličnog topa a i MM-a...e sad, probao sa KV2..jok..KV85 gun depresion katastrofa...uzeo sad t150 ali nemam otključan zadnji top pa mi se nikako neda igrati a i spor je katastrofa pa trenutno samo igram sa IS3...
Zanima me vaše mišljenje koji bi mi teški tenkić mogao zamjeniti KV1S-a za podizanje WN8 ratio i love a da ima dobar MM?
Tier 5 ili 6 dolaze u obzir.
Hvala unaprijed.
otprilike smo u istoj situaciji smao što je meni t150 do kraja otključan, zatim otključan je i is-8 ali nikako para skupiti muka živa skupiti pare sa non-premium tenkovima (barem meni) a ne prodaje mi se nijedan tenk jer su mi nekako prirasli srcu
mm je dobar, imam dosta veliki problem sa sidescrapeom gdje u hull nista ne prolazi, ali kada mi se navale na onaj commander hatchet onda onda ode hp i crknem, ne znam sto bi stvarno napravio jer imam osjećaj da mi se stalno odlaženje u cover i ne isplati zbog brutalno loše preciznosti i aim time-a
T-150,odlična šestica,nije sir kao kv-1s,odličan top,pokretljivost i dimenzije malo štekaju ali ja sam ga igrao s guštom :)
T-150 je dobar, a vodi do KV3 koji je isto solidan.
- there will NOT be skill MM, Evilly explains why (basically “if you are skilled, you have the right to pwn”, if you want teams of equally skilled opponents, play team battles or CW), but the developers are looking into some sort of ladder/league system.
- Evilly states that despite some deep analysis attempts (and involvement of “analytical center”, whatever that is), “noone can prove that skill MM would improve the gameplay”. Developers are considering making some sort of “fun” event to test something like that (like previous races or football), but it will definitely not be released just so as random skill MM.
Nek idu u ku***
Jutro tenkaroši.
Izgrindao sam Cromwella, sa free exp šibnuo gusjenice, imao od prije drugi top (računajući stock top kao prvi), malo taljigao i s kombom free+tank exp nabacio kupolu i 75 mm Vickers top (imao ga od Churchilla I), drugi motor (ako se ne varam nakon stavljanja drugog motora se reload smanjio ispod 4 sec na Vickersu).
Tenk je odličan, a imam samo rammer na njemu od opreme i posada je na 75% (ostalo na acc samo 177 000 credsa).
Evo solidna partija sa "drugim" topom. Sorry, ne znam cropat.
Pa to je prva bitka s Cromijem, sad skontao... Drugi sam u svom timu po nanesenoj šteti (još da smo pobijedili...)
Nisam htio EDIT da ne moram opet ss trpat, sorry...