World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.961
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Predator003 kaže...

Da neka izbace gold ammo pa će se onda nakotit kv4 i ostalih sa troll armorom. Npr vk b, koji je ono k**** na 70m sa e5 i ap granatom ga ne možeš probit ako je i malo zakošen i ide naprid nazad, praktički tier 9.5, a onaj kv4 još gore... sa nepreciznim tenkom i malo većoj udaljenosti kao da u kamen pucaš, a artiljerija ganja mediuma sa 5% {#}

Mislim da je bolje limitiranje gold municije bas za te situacije tako da razmisljas sta koristis(kao u historical battle)

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina
World of Tanks

Zar je bitno sto netko puca gold? Kakve to veze ima sa icim? Ako netko zeli trositi lovu (pravu ili virtualnu) da bude bolji, zasto ne. Sto je sa onima koji kupuju premium tenkove, da i to zabranimo?

Rvat katolik!

3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
=xfact= kaže...

tu muiniciju za zlato treba skroz maknut..  al bi pice sa med tenkovima cvilile.. {#}

Pa ne znam baš, medsi imaju brzinu da uvale AP ''zguza'', a o penetraciji t9 i t10 mediuma ne treba ni govoriti, pa jedino td-i imaju više i gold baš nije potreban.

Sa druge strane, ima par mediuma koji su napravljeni da te natjeraju da trošiš gold (T-54 i T69).

zato bas.. trebalo bi koristit mozak.. i flenkat sa med tenkom.. 

xfact
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Zar je bitno sto netko puca gold? Kakve to veze ima sa icim? Ako netko zeli trositi lovu (pravu ili virtualnu) da bude bolji, zasto ne. Sto je sa onima koji kupuju premium tenkove, da i to zabranimo?

Lako je biti dobar kad natovris gold pa nuliras efekat oklopa...tj natovaris gold pa samo nanisanis kupolu e100 nebitno gdje probices ga. Veci je skill probiti tu kupolu sa obicnom ap granatom. A ovo sto si naveo sa premium tenkovima nema veze sa mozgom. Pa ne pucaju premium tenkovi po defaultu gold granate, niti te gold granate za te tenkove kostaju manje...Uloga premium tenka je da zarada love.

12 godina
World of Tanks

možda bi bilo dobro da se ograniči broj komada gold municije koji se može "ponijeti" u bitku

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Wargaming savjetuje i daje tutorijale kako igrati sa mediumom, pronalaziti weak pointove, flenkati, sakrivati se, koristiti kamuflažu i ostale đinđe, ali ako vas to ne zanima evo vam premium ammo (koji to u biti nije) pa rokaj miško. Zaboravi sve što smo pričali o armoru, sidescraping-u i angle-anju tenka, s ovime si car na bojnom polju. {#}

Nemam ništa protiv prem ammo-a, ali bi ga trebalo racionalizirati. Npr koristiti ako je pobjeda u pitanju ili ako nemaš izlaza, a ne juriti po mapi sa 40 heat/hesh what eva u mediumu koji pljucka svakih 5 sekundi granatu i spamati sve živo i raditi 3000-3500 dmg po minuti {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Mene sinoć u Centurionu 7/1 gađa WT E100 sa heat-om.

(ne znam jel furao onaj 15cm top)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 9:19 (DrNasty).

1 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

Mene sinoć u Centurionu 7/1 gađa WT E100 sa heat-om.

(ne znam jel furao onaj 15cm top)

Je, jer onaj 128mm ima APCR kao prem ammo

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 9:27 (Intel&ATI).
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

Je, jer onaj 128mm ima APCR kao prem ammo

I bouncao je {#}

15 godina
DrNasty kaže...

I bouncao je {#}

Pa naravno, vec smo odavna ustanovili da onaj koji nema pojma kako se puca sa HEAT, vece su sanse da ce dingati ili napraviti 0dmg crit...

Ja bas volim kad me gadaju sa HEAT u trackove/spaced...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
World of Tanks

ako se ne varam heat mrzi spaced armor

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Stavio sam na E-75 onaj enchanted suspension kako bi mogao montat turret bez prethodnog istrazivanja tracksa jer je turret must have.

Puuuuno bolji armor, a i 105mm dobije dosta bolji reload time.

Pitanje: da li da idem slijedece po motor ili po 128mm top?

Znam da je top bolji, ali 105 mi ne radi nikakvih problema i penetrira bez greske. Osim toga ima ogroman rate of fire i precizan je strasno.

S druge strane ono sto mi ide na zivce je da je tank dosta spor sa ovim motorom, pa ako je mapa sa dosta voznje i nedaj boze uzbrdice dok se ja dogegam do mjesta gdje je tarapana vec se pola ekipe pobije.

Osobno sam skloniji opciji da idem prvo po motor jer vjerujem da bi donio dosta "zivahnosti" tanku tim vise sto 105-ica radi bez problema.

128mm ima naravno bolji pen i alpha, ali i reload je stravicno spor.

Osim toga vec sam taj top koristio i na Borsigu i na WT pz4 i na Ferdinandu i top zna biti poprilicno iritantan.

Iako je na papiru strava cesto se desi da full aimam target onako s boka, opalim, a granata ode samo ona zna kuda.

I dosta se ekipe za taj top zali da je poprilicno sklon trollanju svog vlasnika.

Druga iritantna stvar je shell velocity, pa se desi da naciljas, opalis i bas kad si opalio lik se pomakne. I dok granata dodje do njega on se izmakao i ti fino fulas.

Na WT auf Pz4 sam se potpuno preporodio kada sam dobio 128 L/61 umjesto ovog L/55.

105mm s druge strane je fenomenalan top za koristiti, preciza strasno, dobar shell velocity, dobar reload. Jedino mu manjka penetracije i alphe u odnosu na 128...

Cak je i DPM bolji na 105mm, ali tesko da ces ikada biti u situaciji da samo rokas cim top reloada i tako cijelu minutu :)

Dakle savjet (posebno onih koji su probali full upgradean E-75):

- prvo motor, pa top ili

- prvo top, pa motor

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Gusjenice ->motor->top. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

Glavno da ekipa koja plače oko premium municije u randomima, za klanske (ili čak i stronghold) pri tome loada full prem :).

Nikad nisam plakao u igri zbog premium municije. U svakom tenku imam minimalno 10-15% APCR/HEATa i ako je situacija takva da flenkanje/promjena pozicije ne dolazi u obzir koristim ga protiv ukopanih, nakošenih oklopnjaka bez ikakve grižnje savjesti. U jako puno situacija nemaš gdje ni kako flenkat jer mape sve više nalikuju koridorima, a ako i pokušaš izmanevrirat na bojištu - u međuvremenu će onaj isti ukopani u hulldownu počistit paradajze u timu koji mu izlaze na top i game over. Isto tako, ako je endgame situacija, imao sam dobru rundu i treba samo počistit par one-shot tenkova, a ja sam isto na low HP, loadam prem. da budem siguran da ću probit siemku i dobit bitku. I ne , u toj situaciji neću ići mijenjati na AP i čekat reload samo zato jer mi je izletio Hellcat umjesto T-150.

U nekim tenkovima, kao što je E-25 ili slične pucaljke koje imaju slab pen i ne mogu probit ni bokove teškaša na 200 metara, loadam 30-40% premium municije. Ponekad ne iskoristim nijednu, ponekad ako je dobra runda ispalim sve na KV4orke i Tigrove 2. I guštam kad mi plaču "gold noob" u chatu. :p I nije da mi nedostaje srebra.

Tako da bih bio licemjer kad bih se žalio svaki put kad mi netko uzvrati istom mjerom. Dobro, malo mi jest smiješno kad vidim da me netko kontinuirano gađa s npr. APCRom (i najčešće i bounca na nemoguće kuteve upada) a ja sam u nečem mekanom što može i sa HE probit, samo treba znat gdje. :)

Nemojte igrat teške oklopnjake koji se oslanjaju samo na oklop ako vas živcira premium spam... vjerujem da bih i ja plakao da mi je većina garaže u takvim monstrumima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 10:49 (Moloch).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja koristim opremu za povećanje nosivosti pa stavim top,ili kupolu pa top ako  se mora, i onda ostalo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...
tnakir kaže...

Lako je biti dobar kad natovris gold pa nuliras efekat oklopa...tj natovaris gold pa samo nanisanis kupolu e100 nebitno gdje probices ga. Veci je skill probiti tu kupolu sa obicnom ap granatom. A ovo sto si naveo sa premium tenkovima nema veze sa mozgom. Pa ne pucaju premium tenkovi po defaultu gold granate, niti te gold granate za te tenkove kostaju manje...Uloga premium tenka je da zarada love.

E pa u tome i jest poanta, placanjem dobivas prednost, bio to premium (kojeg ja ne koristim, pa eto mogu zugat kako vi koji placate premium lakse dobivate novce i xp), bili to premium tenkovi (moneymakeri koje ja ne koristim) ili gold granate (koje takodjer ne koristim jer WOT igram iskljucivo kao free to play, ne pada mi na pamet dati i jednu kunu za ovu igru).

Ako ne zelis platiti (kao ja), igras s onim sto imas i ne zugas.

Rvat katolik!
17 godina
moderator
tnakir kaže...

E pa u tome i jest poanta, placanjem dobivas prednost, bio to premium (kojeg ja ne koristim, pa eto mogu zugat kako vi koji placate premium lakse dobivate novce i xp), bili to premium tenkovi (moneymakeri koje ja ne koristim) ili gold granate (koje takodjer ne koristim jer WOT igram iskljucivo kao free to play, ne pada mi na pamet dati i jednu kunu za ovu igru).

Ne razumijem, sve ti je to dostupno igranjem, a ne plaćanjem.

Možeš osvojiti premium tenkove, zlato, a granate se kupe i za srebro. Jedini uslov je da više igraš ili platiš.

Zuganje/žuganje, šta je to (ozbiljno pitam, kao neko kukanje, žaljenje)?

17 godina
World of Tanks

gle ja jucer vozim tier6 medium vk3001d. on maximalno napucan ima 140 pen i 150 dmg...

i ja u partiji gdje dolazim sam na kv-4 koji zauzima bazu... cistina ne mogu mu prici mogu samo izvirivati i pokusavati ga pogoditi..

niko ne dolazi pomoci i ja nakon 2 bezuspjesna pokusaja penetracije sa ap moram prebaciti na gold a i tada sam ga jedva uspjevao busiti...

-BiH-slackspace

0 1 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...

Da - kukanje

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Gold ammo je zakon u ovoj igri, sad sam stavio 20/20/10 u svog t54 i ovo je ludnica. Najbolje mi je kad sretnem drugog t54 i razvalim ga ko .icku s goldom, auto aim i deri, kako mi psuju hahahaha, cim ti protivnik psuje znaci da radis nesto kako treba {#}{#}{#}. Jedina mana je sto cesto zaboravim prebacit s golda nazad, pa ode silver... Jednu stvar bi doduse trebali ubaciti u igru da malo olaksaju, trebali bi staviti tipku autoaim autoshoot da puca stalno pored sto auto aima, iako to ne bi bilo dobro za tenkove sa slow cupolom jer bi promasio dosta, ali ono valjalo bi da ima opcija za agilnije med i light tenkove.

0 6 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...
tnakir kaže...

Ne razumijem, sve ti je to dostupno igranjem, a ne plaćanjem.

Možeš osvojiti premium tenkove, zlato, a granate se kupe i za srebro. Jedini uslov je da više igraš ili platiš.

Pa ok, ali dosta tesko je igrati sa svim tim premium djidjama bez placanja. Gold ammo je skupo, premium ne mos dobit bez da platis (osim ako ne ubodes negdje nekakav kod ili ne zavrsis neku misiju), dobri premium tenkovi se ne dijele djabe... Najcesce kostaju N golda...

Žuganje = kukanje...

Kao sto rekoh, ja ne igram sa goldom, ali me nije briga ako netko koristi gold. Ako ima sredstava za to, zasto ne... Pa ja sam na travian svaki mjesec trosio novce radi lakseg igranja, zar je to bilo cheatanje?

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 11:08 (tnakir).
16 godina
World of Tanks

Kad smo vec kod kukanja - nevjerovatno je kako idiotski developeri nisu implementirali neke sitnice koje bi cinile igru puno ugodnijom.

Sinoc situacija:

udjem u partiju sa JT 8.8 (da se malo kredita nafarma), tier 8 partija kad imas sta vidjeti -> retard Platoon 2 u kojem je IS, te dva T1 tanka. Ne da je majmun u bitku doveo jednog T1 nego ih je dovukao 2 komada.

Naravno da su nam sanse opale drasticno jer je partija bila zapravo 13 vs 15.

Najbolje od svega uopce nas nisu niti razvalili kako su trebali i zavrsilo je nekih 15 vs 11 za njih. S obzirom da smo bili 2 tanka manje i da smo imali i 2 plava (nisam vidio, ali mislim da je ekipa popiz.., pa su znukali tog IS majmuna) odlican rezultat :)

Pa zar glupavi developeri nisu mogli napraviti neku restrikciju, pa da ne dozvoli da ides u Random Battle que kao Platoon sve dok je razlika izmedju bottom i top tiera u platoonu nekih 1-2 tiera max?

U biti siguran sam da su vrlo lako mogli, jedino ih nije briga.

Vidjao sam vec hrpu raznih troll platoona, ali ovaj sinoc je fakat bio najgori od svig do sada vidjenih.

I samo da sloze restrikciju kao gore opisano i rijesi se problem majmuna koji namjerno trolaju ekipu sa troll platoonima.

/rant off

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Mauro kaže...

Kad smo vec kod kukanja - nevjerovatno je kako idiotski developeri nisu implementirali neke sitnice koje bi cinile igru puno ugodnijom.

Sinoc situacija:

udjem u partiju sa JT 8.8 (da se malo kredita nafarma), tier 8 partija kad imas sta vidjeti -> retard Platoon 2 u kojem je IS, te dva T1 tanka. Ne da je majmun u bitku doveo jednog T1 nego ih je dovukao 2 komada.

Naravno da su nam sanse opale drasticno jer je partija bila zapravo 13 vs 15.

Pa zar glupavi developeri nisu mogli napraviti neku restrikciju, pa da ne dozvoli da ides u Random Battle que kao Platoon sve dok je razlika izmedju bottom i top tiera u platoonu nekih 1-2 tiera max?

U biti siguran sam da su vrlo lako mogli, jedino ih nije briga.

Vidjao sam vec hrpu raznih troll platoona, ali ovaj sinoc je fakat bio najgori od svig do sada vidjenih.

I samo da sloze restrikciju kao gore opisano i rijesi se problem majmuna koji namjerno trolaju ekipu sa troll platoonima.

/rant off

Tako je preksinoć neki krele u njihovom timu dovukao Medium I u tier 6. Navalio sam na njega ko krmača na napoj. {#} I još par takvih svinjarija je bilo (konj nam dovuče MS-1 u tier 6). To treba samo prijaviti, ostaviti te tupane u bitci da bar odvlače pažnju neprijatelju. Vidio sam 2-3 puta da heavy one-shota takvog pi*deka u svom timu ali rekoh, nek bar odvlači pažnju na sebe...

Nisam ja ništa prčk'o.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

AUTOMATIC FIRE EXTINGUISHER - Imate ga sada uzeti u pola cjene, ovih dana se dosta dobijao, bile su misije za njega. Po mom misljenju mora biti dio obavezne opreme svakog tenkiste. Nabavite i koristite, isplati se.

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam igro dugo al volio bih dobit type 62 pa me interesuje jel tesko i koji je postupak?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
began kaže...

Nisam igro dugo al volio bih dobit type 62 pa me interesuje jel tesko i koji je postupak?

a lakše je da sad tebi netko objašnjava kaj se treba napraviti za taj tenk nego da otiđeš na službenu stranicu i pročitaš,ne?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
began kaže...

Do 8. listopada (oktobra) u 7 ujutro trebaš napraviti ovo:

-napravi 20k dmg

-osvoji 13500 base expa (ne računa se x2, premium...)

-kill-aj 25 njihovih (tvoji se ne računaju {#} )

Uvjet -> to moraš sa mediumima tier 6 pa naviše, svaki dan (od 7 do 7 ujutro) i tako 25 dana (25 puta, da, da...).

Deri rođo. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Bar da imam vremena za to, pocinje skola uskoro, iako dosta je to posla za skupljat

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

gle ja jucer vozim tier6 medium vk3001d. on maximalno napucan ima 140 pen i 150 dmg...

i ja u partiji gdje dolazim sam na kv-4 koji zauzima bazu... cistina ne mogu mu prici mogu samo izvirivati i pokusavati ga pogoditi..

niko ne dolazi pomoci i ja nakon 2 bezuspjesna pokusaja penetracije sa ap moram prebaciti na gold a i tada sam ga jedva uspjevao busiti...

HE za reset

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
11 godina
Spiridon kaže...

Tako je preksinoć neki krele u njihovom timu dovukao Medium I u tier 6. Navalio sam na njega ko krmača na napoj. {#} I još par takvih svinjarija je bilo (konj nam dovuče MS-1 u tier 6). To treba samo prijaviti, ostaviti te tupane u bitci da bar odvlače pažnju neprijatelju. Vidio sam 2-3 puta da heavy one-shota takvog pi*deka u svom timu ali rekoh, nek bar odvlači pažnju na sebe...

0 bodova. Igrao 2 puta zaredom sa platoon koji se sastojao od WT 100 i neki tier 1 tenk. I ja imao sreće da su dva puta zaredom u istoj partiji kao i ja {#}

Samomrzeći hrvat
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice