World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.112.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
SlavkecD3 kaže...

A WoT se placa ?!? Pa ja sam mislio da je to free2play igra. Zasada oko 200 partija odigranih imam i nitko me ni jedan € nije trazio za nista.

Sva sreca pa ovakve postove kao ovaj iznad ne citam, zarezi i tocke na krivom mjestu. A o velikim i malim slovima da nepricam.

izgleda da ti ja moram to reci jer nisi shvatio do sada : {#}

ovo je "FORUM" koji se nalazi na "INTERNETU" a ne natjecanje u pisanju sastavaka Lidrano il kak se vec zove

moram priznat da sam nekidan u mejlu za posao koristio velika slova {#} i cak i "ch" i "ch" i "sh" i "zh"{#}

ali na forumu? kaj si loma udlu? {#}

luka94 kaže...
SlavkecD3 kaže...

A WoT se placa ?!? Pa ja sam mislio da je to free2play igra. Zasada oko 200 partija odigranih imam i nitko me ni jedan € nije trazio za nista.

Sva sreca pa ovakve postove kao ovaj iznad ne citam, zarezi i tocke na krivom mjestu. A o velikim i malim slovima da nepricam.

Kako si ti onda prije imo obj.212,IS4 i takve tenkove?

kako? pa prek "FOTOSHOP"-a {#}

Rookie1231 kaže...
Ima li koji limit slotova u garaži na wotu?

kolko love tolko slotova {#}

ozbiljno ja ih imam prek 70 i nije mi nis iskocilo da se priblizavam limitu

xilC kaže...

Može li mi netko dati savjet ili objašnjenje, koji je od ova 2 topa efikasniji? Dali se gleda probojnost? Šteta? Sorry, noob sam, pa ako može neko pogurati malo, cijenim! {#}

gleda se prvo probojnost-pen

drugo se gleda preciznost-accuracy, tj. na 100m kolko top fula u odnosu na ciljano mjesto

trece je isto bitno,a to je vrijeme ciljanja-aim time, kolko mu treba sa 100% posadom da se nisan skroz smanji

cetvrto je bitno kolko je top precizan u pokretu, kad pucas bez zaustavljanja i nisanjenja, al to nema nigdje kao podatak, to pokupis iz iskustva kak se top ponasa

peto je bitno kolko je brzina granate, a to ima mozda na specijaliziranim sajtovima za wot statistiku

sesto se gleda na dno prozora da vidis kakve granate top ispucava

-ako nema probojnih onda je to najcesce haubica skracene cijevi (pa nema brzinu granate potrebnu za probojno djelovanje) pa ispucava HE (visokoeksplozivne) i HEAT(eksplozivno-probojne)

HE radi stetu cak i ako ne probije-hp i criticale, cak i ako fula a padne blizu protivnika, a ak probije radi full dmg i cesto zapali pogodjeni tenk

HEAT radi stetu SAMO ako probije,ali ne gubi na probojnosti na daljinu kao AP i APCR

drugi top ima veci pen i samim time je puno korisniji, jer cesce probije i radi vise stete, ali jaaaako sporo nisani

i uz ove zadnje lagove, nakon kaj stanes, nisanis do kraja pricekas jos pola sekunde da ti tvoj nisan se poklopi sa serverskim, jer iako tebi izgleda na si tocno i do kraja nanisanio, server zbog laga vidi tvoju kupolu da se jos rotira prema mjestu di je tvoj nisan u klijentu

sto je na vecem tiru tenka brze puni i nisani, obicno na poboljsanim kupolama isto se povecava brzina pucanja i vise granata se nosi

posto ti ispod topa pise koji sve tenkovi ga nose, otvori u techh treeju svaki pojedini tenk i pogledaj statse za taj top i vidjeces da je razlicita brzina pucanja, mozda i nisanjenja-veci tir ima bolji reload i aim time nego manji, heavy tenk isto bolji od mediuma-sve za isti top

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
17 godina
World of Tanks

Vezano za fps.

Ja sam rpije na starom lapu imao instaliran easyToolz da bih nabacio koji fps vise jer je lap bio losiji pa sam pokrenuo sada opet, stavio onaj afinitet na sve jezgre i imam otprilike 40 frejmova sada na medium postavkama...

Pa eto pokusajte mozda nekome pomogne {#}

Odigrao par partija, svi porazi, tako da je vrijeme da se nocas predje na nes drugo {#}

1 0 hvala 0
14 godina
DamageHigh kaže...
Zrinski kaže...
Ziga kaže...
Zrinski kaže...

Je'l se nekome srušila igra poslije ovog novog patcha?

ni jednom

Znači konačno su nešto i napravili dobrog.

Nisu. Prije micropatcha mi je sve bilo ok. Nakon njega mi se srusila igra u drugoj partiji.

I primjetio sam da su serveri u banani jer unatoc dobrom pingu, nakon okretanja kupole granata izleti iz topa pod kutem od 30°. Osjecas se ko totalni tomato kad full naciljani tenk na 10m promasis...-.-"

Znači nisam jedini...koliko mi je živaca otišlo zbog toga,već sam pomislio da gubim razum...aim circle full na tenku za vrijeme rotacije kupole,a granata izleti pod 30 ako ne i više...ali to mi se događalo i u 8.9 patchu,prije nije nikada

12 godina
neaktivan
World of Tanks
Jeste probali ovo smanjit ?
http://i.imgur.com/JlE79LT.jpg grafika će bit fuljava al bar neće štekat

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Mene nakon novog patcha muči preciznost 12.8cm topa na Waffenträger auf Pz. IV.

6 puta sam promašio tenkove koji su mirovali na 200-280metara udaljenosti.

(u istom fajtu)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 10:31 (Ziga).

2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

isti fps ko i prije.isto dosadno ko i prije..  {#}

xfact
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jadno, kad ja s ovim prevelikim, presporim papirnatim tenkom napravim više od tiera 9...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
=xfact= kaže...

Svakom pachom igra postaje sve dosadnija i bezveznija, sve je vise "visa card" njubara u tier 10 tenkovima sa mozgom velicine kikirikija.Koji izginu u 2 minute jer misle da su nedodirljivi u IS7,Mausu...pa po mapi divljaju kao sa bt7,pnz III...

WOT je bio dobra igra u beta verziji i godinu dana poslije. Kupovinom zlatnika i srebra upropastili su igru i svaki smisao igranja,istrazivanja modula i sljedecih tenkova.

Umjesto da uzivam i da se opustim u igranju,nazivciram se i ugasim wot nakon pola sata igranja.

Bravo za WOT jer su uspjeli povecati peglanje kartica i svoju zaradu sto im je i bio cilj.Mislim zasto bi oni bili drugaciji od drugih u svijetu u kojem se sve vrti oko novca.

15 godina
tadic kaže...

Kupovinom zlatnika i srebra upropastili su igru i svaki smisao igranja,istrazivanja modula i sljedecih tenkova.

Ne znam ja koju si ti igru igrao, ali WoT od početka ima takvu politiku jer je, pazi sad, FTP igra i to je jedini izvor zarade.

Ne bi se složio niti sa ostatkom posta...WoT je bio značajno lošija igra i igrači su uglavnom bili puno lošiji. Stvar je u tome što ni ti nisi bio dobar, pa te nisu smetali ostali...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
World of Tanks

Ja sam se živcirao prije 2-3 godine, a sada u zadnjih godinu dana se gotovo uopće ne živciram jer sam valjda navikao. Nastojim odigrati što bolje i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DamageHigh kaže...
tadic kaže...

Kupovinom zlatnika i srebra upropastili su igru i svaki smisao igranja,istrazivanja modula i sljedecih tenkova.

Ne znam ja koju si ti igru igrao, ali WoT od početka ima takvu politiku jer je, pazi sad, FTP igra i to je jedini izvor zarade.

Ne bi se složio niti sa ostatkom posta...WoT je bio značajno lošija igra i igrači su uglavnom bili puno lošiji. Stvar je u tome što ni ti nisi bio dobar, pa te nisu smetali ostali...:P

De ajde molim te ne tupi k. bez veze. Lijepo sam napisao da igru igram dok je jos bila u beta verziji. Dok je na jednom serveru bilo 30 000 igraca... Bilo je ljepse i normalnije igrat jer se mogla slozit neka timska taktika...

A sto imas sad 2 servera sa po cca 100 000 "igraca"od kojih je 30% "siemka", "witam" idiota sa VISA karticama i sad ces mi ti rec da je igra isto zanimljiva kao u vrijeme beta verzije i prvih pola godine kad je izasla. 

Nije mi bio cilj nikoga posebno prozivat,ali ako si se nasao u mom postu medju onima sto su nesposobni da istraze tier 10 tenkove normalnom igrom vec ih kupe za novac ja ti tu ne mogu pomoci. Svako ima svoj nacin na koji ce igrat WOT.Da mi je sad dosta losiji nego prije,e pa jest.

15 godina
tadic kaže...

De ajde molim te ne tupi k. bez veze. Lijepo sam napisao da igru igram dok je jos bila u beta verziji. Dok je na jednom serveru bilo 30 000 igraca... Bilo je ljepse i normalnije igrat jer se mogla slozit neka timska taktika...

I? Igram je i ja od bete...

tadic kaže...

Nije mi bio cilj nikoga posebno prozivat,ali ako si se nasao u mom postu medju onima sto su nesposobni da istraze tier 10 tenkove normalnom igrom vec ih kupe za novac ja ti tu ne mogu pomoci. Svako ima svoj nacin na koji ce igrat WOT.Da mi je sad dosta losiji nego prije,e pa jest.

Ajde molim te nauči me kako se "istraže tier 10 tenkovi"...{#}

Ne raspravlja mi se s tobom...ako je tebi igra lošija - ok. Objektivno, igra je znatno napredovala od izlaska.

14 godina
DamageHigh kaže...
tadic kaže...

I? Igram je i ja od bete...

tadic kaže...

Ajde molim te nauči me kako se "istraže tier 10 tenkovi"...{#}

Ne raspravlja mi se s tobom...ako je tebi igra lošija - ok. Objektivno, igra je znatno napredovala od izlaska.

Plz unormali se,nisi ti izmislio WOT,istrazivanje tenkova...itd,prizemlji se malo. Nisam tu da se raspravljam sa tobom,niti me zanima kako igras,niti koje tenkove imas,niti kako si dosao do njih.

To da je igra sada bolja je tvoje misljenje koje ne mora biti tocno i i koje je u najmanju ruku objektivno. Ja sam samo napisao zbog cega mi je igra sada losija nego prije i sto me sada smeta.I ne pokusavam svima u temi nametnut svoje misljenje kao jedino ispravno,zato ohladi.

Ovo je tema o WOT-u i normalno je da se iznose pozitivni i negativni dojmovi.Sto se odmah "propinjes" na zadnje noge kad se kaze nesto kontra,to je samo igra. Nista u zivotu nije crno-bijelo tako niti WOT.

17 godina
World of Tanks

ja mislim da je problem u ovim starim boljim igracima koji su prodali svoj racune nekoj djeci i tesko mi je povjerovati ali nekad djeluje kao da ih ima bar 20.000 takvih slucajeva, da neko vozi t10 tenk a ponasa se kao pocetnik...

mislim evo i ovdje imamo na forumu nekoliko igraca koji su prodali svoje racune...

-BiH-slackspace

4 0 hvala 0
14 godina
tadic kaže...
DamageHigh kaže...
tadic kaže...

A sto imas sad 2 servera sa po cca 100 000 "igraca"od kojih je 30% "siemka", "witam" idiota sa VISA karticama i sad ces mi ti rec da je igra isto zanimljiva kao u vrijeme beta verzije i prvih pola godine kad je izasla. 

Meni tvoji postovi nemaju smisla.Misliš da je WG-u više stalo do kvalitete igre ili novaca?Da je usitinu prava FTP igra nebi bilo ni premiuma ni premium granata ni premium tenkova.Prvi cilj im je zaraditi novce i to im je bio cilj kad su je išli stvarat.A kako zaraditi novce?Napraviti MMO i ne postavljati uvjete.Devetogodišnjak želi igrati wot?Nema problema,neka igra...Sedmogodišnjak želi igrati wot,a k tome još ima bogatog starog?Nema problema,neka igra.U današnjem svijetu samo novac igra ulogu.Boli ih desno jaje za tebe i tvoje živciranje,siema tulipane i s.a. manijake.Pa nebi držali pare u banci na Cipru da ih ne zanimaju pare.

A sad ostalo...Najbolje da se igra ne mijenja.Da je ostala ista kao u beta verziji.Jedan(ti) sretan,10 000 nesretnih.A zašto?Uvlači se monotonija,a to je nešto najgore što se može dogoditi.Kad ti je nešto monotono,onda gledaš da se toga što brže riješiš...bila to punica,posao ili online igra.Uvođenje fizike je bila odlična stvar,novi tenkovi-zašto ne.

A da je ostala ista kao u beta verziji,koliko bi igrača ostalo?Bi li srušili ili uopće prismrdili Guinessovom rekordu ili dobili Golden Joystick?Mućni glavom.

p.s. imam i ja Visu  {#}

15 godina
tadic kaže...

Plz unormali se,nisi ti izmislio WOT,istrazivanje tenkova...itd,prizemlji se malo. Nisam tu da se raspravljam sa tobom,niti me zanima kako igras,niti koje tenkove imas,niti kako si dosao do njih.

Čekaj, tko je prvi počeo sa "ja igram od bete", "ja znam istražiti tier X tenkove (??), vi ih kupujete za novac"? Svaki post druga priča...

tadic kaže...

To da je igra sada bolja je tvoje misljenje koje ne mora biti tocno i i koje je u najmanju ruku objektivno. Ja sam samo napisao zbog cega mi je igra sada losija nego prije i sto me sada smeta.I ne pokusavam svima u temi nametnut svoje misljenje kao jedino ispravno,zato ohladi.

Ti si jedini koji treba ohladiti. Odgovorio sam ti na prvi post sa poluzafrkancijom, da bi ti počeo sa arogantnim odgovorima "ja imam", "ja znam", "de ne jebi zid, glup si"...prouči malo kulturu komunikacije. A mogao bi i igru, jer meni još uvijek nije jasno na koji su to način upropastili igru sa goldom, kada gold postoji od početka...

tadic kaže...

Ovo je tema o WOT-u i normalno je da se iznose pozitivni i negativni dojmovi.Sto se odmah "propinjes" na zadnje noge kad se kaze nesto kontra,to je samo igra. Nista u zivotu nije crno-bijelo tako niti WOT.

Normalno da je normalno. Raspravljam s tobom iz jednog jedinog razloga - zato što si trol kojemu je vrhunac "argumentacije" ad hominem, a takvi nam najmanje trebaju na forumu...

WoT je daleko od igre koju bi branio od kritika....ali neke stvari koje ti govoriš jednostavno nisu istinite....

15 godina
neaktivan
A što bi trebali? Napraviti FTP igru, bez premiuma i sl stvari? I od čega bi živjeli? Od čega bi plaćali servere i sl stvari?
Ni meni se ne sviđa kada igram protiv premiuma, ali što ja mogu. Da nije njega, ne bi bilo ni igre.
Optimizam je nedostatak iskustva.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kome se sviđa neka igra, kome se ne sviđa ima hrpu drugih igrica.

Činjenica je da ako je nesto besplatno, da ce privuci hrpu ljudi koji su 'siemka' igraci, ali ne znam zasto to 'pro' igrace smeta? Neka prilagode svoj stil igre i gg. Nema potrebe non stop se zalit na ovo i ono.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Vidite li vi kakav je ovo "moneymaker"!{#}{#}

I jeste li primjetili da je teže dobiti Steel wall od kada se gleda šteta koju je zaustavio oklop, a ne sveukupna primljena potencijalna šteta koja je prije ovog patcha bila uvjet za Steel wall?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Partije igrane zadnjih nekoliko dana.. 

Ne znam je to neki novi trend ili je samo puno retardiranih lemingsa u igri..

Ono stvarno kaj fascinira je da svaki put uspijemo izgubit stranu gdje su svi.

Obožavam takve situacije

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

Obožavam takve situacije

Baš svaki put? :D  Nemoj se čudit...to je več normalno...nije mi se dogodilo jednom da uspijemo dobivenu bitku izgubit, a ovo da svi idu po jednoj strani i to mi nije strano...nagužvaju se ko idioti i jedni druge blokiraju jer nemaju blagog pojma kako igrati ili samo gledaju u sniper modu i ne vide uopće šta se događa!

13 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

Obožavam takve situacije

To sam i ja primjetio, ok, ja igram male tiere trenutno, Tier1 do Tier4, ali tu ne zavisi puno toga od tima, obicno, T18 solo protiv 8-10 lemmingsa iz protivnickog tima moze cuda da napravi, a i jos skupljam srebrenjake za T49. Ako sve bude u redu mozda sutra prvi Tier 5 dodje u garazu na ovom mom novom acc. Samo da je vise vremena, a ne ovako, 5 partija odigram u nizu i svaki 3 dan tako.

Treba se preseliti u Kanadu, ovdje sto vise radim to manje kuna u dzepu imam.

14 godina
gamer_101 kaže...

Obožavam takve situacije

To su ta "poboljsanja"u igri.Samo ti to ne dozivljavas tako. ;-)

Objasnit ce ti damage high i njegovi istomisljenici.

To si ti prijatelju nesto "pogresno" vidio kao i ja.

Moras se naviknut na to,to igru cini zanimljivom.Prilagodi se tom "no brain" nacinu igranja i "uzivat" ces u igri.

Tako bar "strucnjaci" kazu.

13 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

Obožavam takve situacije

Danas tri put na erlenbergu mi branimo i nitko ne ode cuvat desnu stranu na mapi i oni nas probiju i sad ovi majstri umjesto da se vrate u bazu oni napadnu te se ne stignu vratit i capaju nam bazu

Usput ova stvar sa lagovima je po meni placebo, ja katkad imam lagove ali onda stekam i na TS3 a to mi je zato sto je slab signal od Wi-Fi. Jedino kad je bas bilo do wota je onda kad je izasao patch 8.11 i 9.0, ali ono sto jako mrzim ja losa sinkronizacija izmedu serverskog i client ciljnika

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina
tadic kaže...
gamer_101 kaže...

Moras se naviknut na to,to igru cini zanimljivom.Prilagodi se tom "no brain" nacinu igranja i "uzivat" ces u igri.

Hmmmmm da ne citiram i sve one postove iznad zauzeo bih citavu stranicu {#}

Evo igram i ja od bete i sjecam se vrlo dobro kako je to tada bilo i bilo tko ko kaze da igra nije uznapredovala od tada def nije sav cist u glavi. Shvati ovo licno ako hoces mene ne zanima jer ovo je jedini komentar koji ces da dobijes od mene {#}

Fizika, grafika (dobro nekada je znaju i shebati {#}), nove nacije, gold oprema za srebro, mape, klase sve je to uvedeno i znatno unaprijedilo igru. 

Tvoj problem je ocigledno ako ne trollas mada ja mislim da je ovo slucaj, je da si se decko zasitio igre, ne mozes da ubijas dosadu u zivotu vise efektivno pa si pun frustracije i sada je ''lijecis'' ovdje na forumu {#}

Imao sam i ja curu sa sisama kao Kate Upton pa mi je nakon odredjenog vremena dojadila (sada se kajem ali jbg {#} ) 

Zato savjet od doktora nadji neku novu zanimaciju, ja ti preporucujem kakvu curu i prestani smarati normalan narod na ovom forumu glupim raspravama {#} 

11 godina
World of Tanks

Upravo tako kad počme RAGE izgasim wot i sve 5.{#}

No mislim da se kolega na neki način krivo izrazio. Većina igru gleda kroz fiziku, grafiku i to, a tu je wot puno napredovao, bar izgleda fino, optimizacija je doduše totalno druga priča pogotovo za Amd & Ati korisnike. 

Ono što je on uzeo za game je player base, a to je u wotu kuku lele najblaže opisano... što bi rekli englezi chat je diabolic ili na naški da čir dobiješ, sinoć igram na clifu s lor 155 okinem bata za 1k dmga na E F  3 i normalno on odma noob retard team i ostale wot litanije, a to što se on na sred livade dovezo i parkiro nije bitno, tim je retav  {#}. A da mi je svaki put po 1 kn kad mi se materi štucalo mogo sam igrat, ne na nvidia surround-u nego na zidu popločanom monitorima i to da na svima bude 127 fps {#}

No za razliku od ostalih igara bar nema hakova, a to je najveći razlog zašto igram wot, kad se samo sjetim crosfire-a lik stoji u svom  spawn pointu i ubija mene u mom kroz jedno 15 zidova...  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Po meni je sve napredak osim gold amma za creditse i tier 10 mediuma i tdova. Totalno bespotrebno.

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
St0ka kaže...

Jadno, kad ja s ovim prevelikim, presporim papirnatim tenkom napravim više od tiera 9...

nije do tira, nit je ikad bilo,nego do igraca...da sumiram:od cijelog tima - t29 ima nula dmg, tigerP i  st-i pogodili jednu granatu; is-6, is, t-44 i amx50 100 pogodili dvaput, st-i i panter 4 pogotka, 13 90 i kv-5 pogodili 5-6 puta.....kolko ih je to? 11

znaci ti i jos 3 igraca ste radili dmg, a tak nemres pobijedit

svi ti igraci koji su bili tardovi sa 3601 i kv stronk nekad, sad su vec na tiru 9 i dalje igraju isto, sa 0.5 kilova po gejmu, 4-5-6-7k gejmova i jure prema meme generatoru "terrible e-100 driver"

tadic kaže...
=xfact= kaže...

Svakom pachom igra postaje sve dosadnija i bezveznija, sve je vise "visa card" njubara u tier 10 tenkovima sa mozgom velicine kikirikija.Koji izginu u 2 minute jer misle da su nedodirljivi u IS7,Mausu...pa po mapi divljaju kao sa bt7,pnz III...

WOT je bio dobra igra u beta verziji i godinu dana poslije. Kupovinom zlatnika i srebra upropastili su igru i svaki smisao igranja,istrazivanja modula i sljedecih tenkova.

Umjesto da uzivam i da se opustim u igranju,nazivciram se i ugasim wot nakon pola sata igranja.

Bravo za WOT jer su uspjeli povecati peglanje kartica i svoju zaradu sto im je i bio cilj.Mislim zasto bi oni bili drugaciji od drugih u svijetu u kojem se sve vrti oko novca.

nisu upropastili nista nego su optimizirali igru, al ne za tebe nego za sebe

igra je optimizirana za jednu stvar, i smisao igre je jedna stvar, a to je novac i zarada. budimo realni.

iako ima fali programera da sve to ispeglaju i poprave i testera da ne izlaze poluispravni patchevi van, ne fali im psihologa i strucnjaka koji su davno implementirali razinu frustracije koja okida povlacenje novcanika

da ne spominjem da je odavno uveden gift shop, implementirane sve vrste placanja i da se sve moze kupit.

zamjena i share-anje accounta-nije dozvoljeno, kao ni prodaja istih-pitas li se zasto?

zasto samo preko wota se moze kupit golde? zasto nema black marketa ingame kao i u EVE? igraci bi prodavali i kupovali izmedju sebe, a firmi nista.

zasto nikad nije bilo popusta na konvert u free expe? tu lezi lova, porez na nestrpljivost.

zasto je waffel linija bila puna modula koji nisu kompatibilni sa med ili td linijom, i topova od 60k expa vec na tiru 7?

zasto svaki novi prem tenk je prvo dostupan za eure a tek nakon mjesec dana za golde? da ljudi sa cw goldima ipak trose kesh.

uskoro ce doci i konvertanje free expa u crew expe za golde-tu je jod jedna zlatna koka

iduci korak je samo jos ponuditi npr 100k free expa za 100€

i type 59 u gift shopu za sto su rekli-nikad

al kad se pojavi znaci da je firma pred stecajem

Izzy kaže...

Ja sam se živcirao prije 2-3 godine, a sada u zadnjih godinu dana se gotovo uopće ne živciram jer sam valjda navikao. Nastojim odigrati što bolje i to je to.

tako je, igra je test za karakter i zivce, a posebno mi balkanci imamo dovoljno vjezbe u realnom zivotu sa glupostima da nas ponasanje u virtualnom nebi trebalo izbacit iz cipela

ako hoces prezivjet medju ludjacima, radi isto sto i oni-pravi se lud

tadic kaže...
DamageHigh kaže...
tadic kaže...

najdrazi su mi padobranci na forumu koji blate starosjedioce a neznaju di im je nos a di guzica

upravo suprotno-nije se naso medju tima koje spominjes jer je upravo on normalnom igrom istrazio i kupio HRPU tir x-ova i onda je sve to lijepo prodao ZA PRAVI NOVAC

ovajonaj kaže...

ja mislim da je problem u ovim starim boljim igracima koji su prodali svoj racune nekoj djeci i tesko mi je povjerovati ali nekad djeluje kao da ih ima bar 20.000 takvih slucajeva, da neko vozi t10 tenk a ponasa se kao pocetnik...

mislim evo i ovdje imamo na forumu nekoliko igraca koji su prodali svoje racune...

e da ima mod iz xvm-a koji pokazuje da je acc kupljen i da igra sin dok tata spava, odma bi ga instalirao {#}

gamer_101 kaže...

Obožavam takve situacije

greska je u tebi-ti si uzrok jer se boris protiv prirodnog poretka vecine i bellove krivulje !

flenk prazan ljevo jer su svi desno? ne,ne ostajes tamo jer ga nemozes sam obranit nego ces bezveze poginut-okret i crta u vlakic i nek pocetak i kraj vlakica spotaju za tebe

lightovi bi trebali ic napred spotat, mediumi brzo na flenk, heviji na choke point...al kad krene vlakic, ti za njim

ako hoces prezivjeti, pobijediti, napraviti dmg, poboljsati statse, wr, effi, evoluirati kao igrac

ako ne, i dalje juri sam na flenk-u tom slucaju ti si siemka jer ne gledas mapu i ne razlikujes ono sto jest i ono sto bi trebalo bit

tadic kaže...
gamer_101 kaže...

Obožavam takve situacije

povecanjem broja igraca povecao se i broj paradajza i siemki, a kak ide vrijeme oni napreduju kroz tirove zahvaljujuci specijalima, misijama, lakoj zaradi i poklonima

prije je igrac moral pilit t5 i t6 da bi zaradio za t8 bez premiuma i prem tenka

danas spiridon sa tir 3 zaradi 10 milja za mjesec dana

a sta "strucnjaci" kazu, to moramo procekat da se STRUCNJAK ulogira i posta svoje misljenje {#}

do tada imamo samo doktorska strucna misljenja {#}

Dr. Vicko kaže...
tadic kaže...
gamer_101 kaže...

...

Hmmmmm da ne citiram i sve one postove iznad zauzeo bih citavu stranicu {#}

...

Tvoj problem je ocigledno ako ne trollas mada ja mislim da je ovo slucaj, je da si se decko zasitio igre, ne mozes da ubijas dosadu u zivotu vise efektivno pa si pun frustracije i sada je ''lijecis'' ovdje na forumu {#}

Imao sam i ja curu sa sisama kao Kate Upton pa mi je nakon odredjenog vremena dojadila (sada se kajem ali jbg {#} ) 

Zato savjet od doktora nadji neku novu zanimaciju, ja ti preporucujem kakvu curu i prestani smarati normalan narod na ovom forumu glupim raspravama {#} 

cek vicko ak si ti kupoval drugi acc da ne grajndas desetke neke na prvom {#}

pa daj onda novoj curi kupi sise kakve je imala stara da ne grajndas do iduce sa velikim sisama {#}

p.s. dat nogu curi sa velikim sisama je ko prodat prem t8,al ipak to je doktorovo misljenje, vrijedi ko 3 forumaska {#}{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
14 godina
World of Tanks

Vidim da ima ljudi koji se slazu sa mojim kritikama,hvala vam. One su iskljucivo vezane za samu taktiku tima i na timski rad u bitkama. Solo akcije koje rezultiraju time da u 2 minute izgine 4-5 igraca na jednom krilu ne vode nicemu,a kamo li tome da takav noob nacin igre bude zanimljiv.

A vi dragi doktore nemojte trositi svoje rijeci na mene,imate valjda pametnijeg posla ipak ste vi doktor. 

Bez uvrede,dok su nam kojekakvi "doktori" u Remetincu niti vase misljenje meni nema neku tezinu.

LP

Moj PC  
4 5 hvala 0
15 godina
al bi zato mišljenje nekog random trola na forumu trebalo imat "težinu"?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice