A WoT se placa ?!? Pa ja sam mislio da je to free2play igra. Zasada oko 200 partija odigranih imam i nitko me ni jedan € nije trazio za nista.
Sva sreca pa ovakve postove kao ovaj iznad ne citam, zarezi i tocke na krivom mjestu. A o velikim i malim slovima da nepricam.
izgleda da ti ja moram to reci jer nisi shvatio do sada :
ovo je "FORUM" koji se nalazi na "INTERNETU" a ne natjecanje u pisanju sastavaka Lidrano il kak se vec zove
moram priznat da sam nekidan u mejlu za posao koristio velika slova i cak i "ch" i "ch" i "sh" i "zh"
ali na forumu? kaj si loma udlu?
A WoT se placa ?!? Pa ja sam mislio da je to free2play igra. Zasada oko 200 partija odigranih imam i nitko me ni jedan € nije trazio za nista.
Sva sreca pa ovakve postove kao ovaj iznad ne citam, zarezi i tocke na krivom mjestu. A o velikim i malim slovima da nepricam.
Kako si ti onda prije imo obj.212,IS4 i takve tenkove?
kako? pa prek "FOTOSHOP"-a
kolko love tolko slotova
ozbiljno ja ih imam prek 70 i nije mi nis iskocilo da se priblizavam limitu
Može li mi netko dati savjet ili objašnjenje, koji je od ova 2 topa efikasniji? Dali se gleda probojnost? Šteta? Sorry, noob sam, pa ako može neko pogurati malo, cijenim!
gleda se prvo probojnost-pen
drugo se gleda preciznost-accuracy, tj. na 100m kolko top fula u odnosu na ciljano mjesto
trece je isto bitno,a to je vrijeme ciljanja-aim time, kolko mu treba sa 100% posadom da se nisan skroz smanji
cetvrto je bitno kolko je top precizan u pokretu, kad pucas bez zaustavljanja i nisanjenja, al to nema nigdje kao podatak, to pokupis iz iskustva kak se top ponasa
peto je bitno kolko je brzina granate, a to ima mozda na specijaliziranim sajtovima za wot statistiku
sesto se gleda na dno prozora da vidis kakve granate top ispucava
-ako nema probojnih onda je to najcesce haubica skracene cijevi (pa nema brzinu granate potrebnu za probojno djelovanje) pa ispucava HE (visokoeksplozivne) i HEAT(eksplozivno-probojne)
HE radi stetu cak i ako ne probije-hp i criticale, cak i ako fula a padne blizu protivnika, a ak probije radi full dmg i cesto zapali pogodjeni tenk
HEAT radi stetu SAMO ako probije,ali ne gubi na probojnosti na daljinu kao AP i APCR
drugi top ima veci pen i samim time je puno korisniji, jer cesce probije i radi vise stete, ali jaaaako sporo nisani
i uz ove zadnje lagove, nakon kaj stanes, nisanis do kraja pricekas jos pola sekunde da ti tvoj nisan se poklopi sa serverskim, jer iako tebi izgleda na si tocno i do kraja nanisanio, server zbog laga vidi tvoju kupolu da se jos rotira prema mjestu di je tvoj nisan u klijentu
sto je na vecem tiru tenka brze puni i nisani, obicno na poboljsanim kupolama isto se povecava brzina pucanja i vise granata se nosi
posto ti ispod topa pise koji sve tenkovi ga nose, otvori u techh treeju svaki pojedini tenk i pogledaj statse za taj top i vidjeces da je razlicita brzina pucanja, mozda i nisanjenja-veci tir ima bolji reload i aim time nego manji, heavy tenk isto bolji od mediuma-sve za isti top