World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.217
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Jun!0r kaže...
Ziga kaže...

Meni je najgore kad mi se desi u presudnom trenutku frame drop..npr s 50fpsa padne na 5 tu skoji 2 sekunde i nastavi bez greške dalje.. naravno poginem u tom trenutku

Alt + shift {#}

Taman si totalno promijenio sadržaj poruke u trenutku mojeg citiranja {#}

17 godina
Jun!0r kaže...

Taman si totalno promijenio sadržaj poruke u trenutku mojeg citiranja {#}

klinci imaju zabranu pristupa kompjuteru do daljnjeg... {#}

16 godina
neaktivan

vk 3001 p... jel valja to kaj?

potrosio sam 4k slobodnog iskustva i uzeo tier 4 koji ide prema 3001 p pa provjeravam jesam gadno pogriješio (nema jinglesovog reviewa na yt-u haha)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako znaš sa medium tenkovima igrat bit će ti dobar, L70 top je odličan (imao na VK 30.01 H), poslje njega Tiger (P) koji je također super tenk. E sad za dalje ne znam, ja sam nastavio na Tiger I/II liniji... čini mi se bolja, koliko sam uspio isprobati na test serveru.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo par videa o dobrim pozicijama na mapama

Ovaj je najnoviji i sve se pozicije mogu korisiti u ovom patchu

Neke pozicije u ovom iznad i sljedećim videima se možda ne mogu iskoristiti

(kliknite hvala ako vam je pomoglo)

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 20:30 (Duble).
Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
Voltron kaže...

potrosio sam 4k slobodnog iskustva i uzeo tier 4 koji ide prema 3001 p pa provjeravam jesam gadno pogriješio (nema jinglesovog reviewa na yt-u haha)

Slovi kao najgora t 6, pogotovo stock, u eliti je ok bar kad ne mora ić kontra is 3-ca... Uglavnom Tigar P bez imalo oklopa(osim mantleta), pre velik za mediuma, pre loše oklopljen za HT-a, e da i Njemac je lako gori... 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
16 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...

Slovi kao najgora t 6, pogotovo stock, u eliti je ok bar kad ne mora ić kontra is 3-ca... Uglavnom Tigar P bez imalo oklopa(osim mantleta), pre velik za mediuma, pre loše oklopljen za HT-a, e da i Njemac je lako gori... 

zvuči prilično ohrabrujuće :P

16 godina

Meni je u početku bio težak za igranje, ali unaprijeđen je vrlo dobar. Tako je bilo kada sam igrao s njim, a sada ne znam jer ne igram s njim već dugo.

16 godina
World of Tanks

sreo sam ovog pacijenta http://wotlabs.net/eu/player/Dyaebl . na krivoj strani naravno. jos me boli guza

Dirty dosen
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta reć koju pruku poslat, kome, hebenih 2/10 a nije da se nisam trudio (3k wn8).

Welcome to world of tards and morons.

http://www.pohrani.com/?1c/en/2BSF4SWu/shot1009.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Eto Vicko da znaš šta te čeka ako se odlučiš na kupovinu u ovoj našoj prčiji od države.

Znam da je blagi offtopic, al sve je ovo zato što je WoT droga pa sam poželio logo na prsima nositi, ko prava junačina. A možda i neko od WG.EU radi na carini, zato ovoliki zaj.ebi...

Stay tuned

Ehehehehe ionako sam odustao od tih dukseva {#}

Bolje receno odustao od WoT-a jer sada odigram koju partiju svakih 10 dana, jedino sto ovu temu pomalo pratim ali i to preletim postove ne bi li procitao sta bas zanimljivo {#}

Valjat ce oba acc-a staviti na prodaju {#}

Meni samo nije jasno koji genije procjeni duks na 450KM {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nešto se dešava sa igračima wota , zadnje vrijeme svaku izgubimo napravio ja 5k dmg ili ništa

0 0 hvala 0
15 godina
Rookie1231 kaže...

Nešto se dešava sa igračima wota , zadnje vrijeme svaku izgubimo napravio ja 5k dmg ili ništa

pre brz si za ostatak tima sa 127fps-a....

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
11 godina
neaktivan
World of Tanks

jel zna netko zasto nemogu uc u igru..udem na 20 sec i odmah me izbaci

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja do juče nisam igrao igru, pretpostavio sam da će biti navala zbog novog peča a i malo da odmorim mozak i nerve od nerviranja. Juče sam upalio odigrao nekih 20ak partija nisam imao ni jedan pad igre. Koristim XVM samo statistiku i hitlog i nista vise. Pošto nisam igrao na test serveru...utisci su sledeci:

Zvuk eksplozija mi je malo bolji nego ranije;

Zvuk motora tenkova mi je očajan, pogotovo kad ideš pa stanes tenk se utisa odjednom kao da si ga ugasio;

Generalno vizelni utisak je bolji, okolina i to...

Vizuelni utisak tenkova, HD modeli M103 i tigra su mi odlicni (tigar malo pretaman, al nisam vidio u stvarnosti ni jedan pa ne mogu da sudim), Hellcat mi je slabije odradjen u odnosu na ostale, jednostavno ona americka boja je ko plastelin,  ostali modeli koji nisu HD a na novom renderu mi izgledaju isto kao i hellcat nekako kao od plastelina, to će se vjerovatno promjeniti na HD kad dodju.

Što se tiče performansi, ja sam u medjuvremenu ubo novu grafu i imam solidan napredak u odnosu ranije, ne nije mi se drasticno povecao fps al nemam vise padova fps kao sto sam prije imao...sad je konstantnih 40-60 sve maxano do kraja (zavisno od mape do mape) i primjetio sam da mi je proc rastereceniji, prije sam imao 90-95% a sad mi proc igra izmedju 80-85 konstantno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
luka94 kaže...
Rookie1231 kaže...

pre brz si za ostatak tima sa 127fps-a....

Vjerovatno nisam jedini u timu 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo šta kažu na WOT forumu o FPS-u

Your current FPS rate is diplayed in the right top corner during the battle. 20-25 fps is quite sufficient for our "tank" gameplay, <20 - slow, 25-35 - normal, >35 - good.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/7213-lags-ping-issues-glitchesbugs

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Meni je igru rusio MSI afterburner. Kad ga ugasim nista se ne rusi i igram normalno sa svim modovima...

-BiH-slackspace
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 13:22 (ovajonaj).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Praetorian1 kaže...

Your current FPS rate is diplayed in the right top corner during the battle. 20-25 fps is quite sufficient for our "tank" gameplay, <20 - slow, 25-35 - normal, >35 - good.

Znači 20-25fps-a je dovoljno?

A ja taman evo izdvojio 2000 € i naručio comp za 127 fps-a.

Ništa, otkazao narudžbu.

17 godina
Praetorian1 kaže...
Your current FPS rate is diplayed in the right top corner

Gornji desni kažu? {#}

11 godina
Ziga kaže...
Praetorian1 kaže...
Your current FPS rate is diplayed in the right top corner

Gornji desni kažu? {#}

Vjerojatno su iz australije. Tamo je sve naopačke.

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Praetorian1 kaže...

Znači 20-25fps-a je dovoljno?

ja u deset godina kolko se sijecam nikad neletio na ovoliku nesposobnost i neozbiljnost. dao bog da war thunder gf bude cemu odmah bijezim od ovih debila. 25 fpsa na stroju od 6-7-8 soma kn je jednostavno pre smijesno.. i pre nesposobno.

xfact
15 godina
Xperiax1 kaže...

Svi clanovi su mi preko 100% jedino mi je zapovjednik na 98 posto. Dali imate neki savjet za skill,koji da stavim koji ne?

gunneru snapshot, ostalima repair

Xperiax1 kaže...

Teski tenk,mislio sam svima repair stavit,ima li jos neki dobar?

guneru obavezno snapshot, puno je vece poboljsanje u preciznosti nego sto je pad repair-a sa jednim clanom manje

rapture686 kaže...

Dobro dupe.

btw, koje skillove na Tiger I nakon BIA?

nadam se da si reskillal tu bia-u, da nisi uzo od pocetka

nakon toga-slijedece

comanderu mentor

guneru snapshot

ostalima repair

@voltron- vk3001P

tenk je dobar, jako dobar za tir 6,ja sam ga uzeo kao "zamjenski auto" kad je 3001H "balansiran" u t5

nije jednako brz, ne ubrzava tolko dobro, kockasti je al ima ok oklop, posebno kad se nakosis

kratki 8.8 je dobar za snajpanje, a dugi 7.5 je vise za na blizu, za agresivniji gejmplej,barem meni

prodo sam ga nedavno i bacio posadu u pzr4H zbog historricala

inace tenk kad imas 6th sense, nsnapshot i repair je zvjer u tvom tiru, al naravno ne za juris da sam ides napred

igraj ga kao pomoc teskasima, drugu liniju, snajper, i jurcanje po flenku kad se ocisti

inace je 3001P jedini t6 med koji moze stavit 8.8 kratki, ostali nemogu,ni mini panter3001m ni 3001db

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
14 godina
World of Tanks

Stavio sam si garazu koju sam koristio u 8.11 i sad je previse sve bijelo {#}

Jel ima jos tko tu garazu, a da ima normalno osvjeljenje?

Hvala

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ima mod koji da vratim staru garažu*

0 0 hvala 0
14 godina
Rookie1231 kaže...

Jel ima mod koji da vratim staru garažu*

ima, izvoli

klik

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
World of Tanks

Zašto uopče mjenjate te garaže? To tak samo šminka ništa drugo, zašto bi se zamaro time?

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...
Voltron kaže...

Eto kolega ga ima, malo sam ga gledao dok igra, nije los tenk, nije za prvu liniju-po meni, malo iza i cudo moze napraviti kao podrska, eto njegova statistika s tim mini tigrom p dolje, cak je 11 kilova s njim napravio. Probao sam koju igrati i nije mi bas sjeo, ali ja nisam tip za medium tenkove, moji ljubimci su TDovi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 18:25 (SlavkecD3).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo nakon tjedan dana neigranja, amoraliziran spoznajom za moja kanta (zamalo sam rekao stroj) ne može vrtit WOT kao prije, upalim i onda kick za kickom... Odbijam vjerovati u to da moja konfiguracija nije podobna, jer 25 fps i nije tako loše (na low performance), već vjerujem da ekipa radi na zakrpi zakrpe koja ima nekih svojih mana, a to da se igra ugasi bez ikakvog objašnjenja je dovoljan razlog koji navodi veliki broj tenkista... Zavidim onima kojima igra ide glatko kao i prije patcha, jer baš je šteta da bi se igrače udaljilo od igre na taj način.

Živili!{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Zašto uopče mjenjate te garaže? To tak samo šminka ništa drugo, zašto bi se zamaro time?

Bolja mi je stara garaža

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice