World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.112.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks
It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 14:16 (ja111).
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ja111 kaže...

.

EDIT* dobro obavljeno, hvala na snimci {#}

kad se samo sjetim stock ferdija, ne dao bog veceg zla. Taj jagd ima mobilnost i zbog toga je i sidesrcap lakse i bolje izvediv, ma u svemu je bolji od ferdija..

play2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 15:56 (fanaticni gejmer).
15 godina
Intelovac123 kaže...
Intelovac123 kaže...

Kakav je ovaj Type 64 kao money maker ( u odnosu na SU 100Y)?
Isplati li se uzeti ga sad dok je na popustu?

Neko?

Ja ga imam i tenkić je ok, ali ga nisam kupio za grindanje para jer imam silvera ko blata nego za treniranje posada. Ako imaš ili misliš igrati kineske lighteve uzmi ga.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
15 godina
World of Tanks

Prva partija s ovim. Moro cijelu partiju igrat sa 89HP jer su me uredno izbušili dok sam na ono brdo u sredini išo, al sam uspio na brdo i odatle gađao koga god sam stigao, mislim da ima replay ako netko hoće.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedan n00b replay nakon duuuuuuzeg vremena odsutnosti s foruma.

Centrurion 1 4,5 k dmg

btw pogleć ovo

http://worldoftanks.eu/en/news/46/latency-update/

http://www.500px.com/filip2 http://www.pentaxphotogallery.com/artists/hydro123 http://www.flickr.com/photos/89938269@N02/
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 18:07 (Bullfrog).

1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Igrati vikendom je živi užas. Svi tupsoni svijeta se spuste na igru.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Igrati vikendom je živi užas. Svi tupsoni svijeta se spuste na igru.

zato i u timskim ima klauna svakakvih pa mozes birat koju osmicu hoces grindat

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo spama.

Klan OSVETA traži nove aktivne igrače radi CW-a. 

uvjeti:

-min. wn 7- 1200+ ili u posljednih 30 dana 1400+

-18+

-3 tenka tier 10

Sry za spam

Pozz

Klan OSVETA http://osveta.site90.net/

1 6 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Hi Tankers! {#}

Samo par pitanja..

Trebal bi preporuku neke dobre TD linije. Trenutno su mi najveći grindovi u TD linijama SU-85, Stug III i Pz.Sfl. IVc,  tak da bi bilo dobro da to bude neka od tih linija, samo ne znam koja..

I kuda krenuti nakon Pz.IV? Na VK 36.01 H (pa prema E100) ili na VK 30.01 P (pa prema Mausu)?

Više cjenim vaše mišljenje, nego nekakve brljotine po žvrblj forumima.

Hvala!

16 SU-85
2 Stug III
4 Pz.Sfl.IVc
5 VK 36.01 H
1 VK 30.01 P
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 19:01 (Bruner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bruner kaže...

Hi Tankers! {#}

Samo par pitanja..

Trebal bi preporuku neke dobre TD linije. Trenutno su mi najveći grindovi u TD linijama SU-85, Stug III i Pz.Sfl. IVc,  tak da bi bilo dobro da to bude neka od tih linija, samo ne znam koja..

I kuda krenuti nakon Pz.IV? Na VK 36.01 H (pa prema E100) ili na VK 30.01 P (pa prema Mausu)?

Više cjenim vaše mišljenje, nego nekakve brljotine po žvrblj forumima.

Hvala!

Pošto sam odradio sve osim StuGa mogu ti reći šta te čeka. Što se tiće ruske TD linije, po meni bolje idi prema Obj.268. Jer na tieru 8 dobivaš BL10 top na ISU, i taj top je uživancija, na Obj.704 je još veća uživancija igrati s time. Ova druga TD liniju nisam igrao pa ne znam. Što se tiče njemačkih heavya, bolje bi bilo da ideš prema E100 jer češ na Tigeru 2 grindati onaj 2. 10.5cm top, ako kreneš prema Mausu taj top moraš grindati na VK4502B koji je tier 9, što znači da moraš igrati sa lošim i slabim topom u tier 9 bitkama, da ne spominjem i to da VK4502B mora imati otključanu kupolu za 12.8cm top, a kupola traži ovjes što ukupno znači jedno 100k bodova samo da bi došao do topa koji je pogodan za taj tenk. A ako kreneš prema E100 malo će lakše bit zbog tih topova.

17 godina
Intelovac123 kaže...
Intelovac123 kaže...

Kakav je ovaj Type 64 kao money maker ( u odnosu na SU 100Y)?
Isplati li se uzeti ga sad dok je na popustu?

Neko?

Nemam 64 ali na Vicku imam tajp 62 i on ako ne pucas zlatne granate, a znas kako treba scoutat zaradjuje veoma dobro. Znalo se zalomit partija di sam bio preko 100k srebra u plusu ako uspijem preziviti {#}

Pretpostavljam da ce 64 zaradjivati manje jer je tier nize ali ako znas kako igrati sa scoutom onda ne bi trebao imati problema sa zaradom. Ja doduse na 62 pretezno pucam zlatne jer je fun faktor tada do neba pa i ne gledam zaradu, tu mi nije vazna {#}

Pislje kaže...

dmg=pare. a su 100y to jako fino obavlja. svaka penetracija ti  je 5-7k para zaradenih. prosjecna pobjeda ti je 30k dobra 50 super 70k

Zaradi se super lova i za spotanje, pogledaj samo par postova prije sta je lik uradio sa T62, a nije ni granate opalio {#}

P.S. nisam igrao u zadnje vrijeme i udjem nocas da odigram koju i ovo je nemoguce za igrati. Sve bude super ping oko 50 cak se i ona lampica ne crveni stalno i onda odjednom skoci na 500 i tako drzi pola partije i to se desava svaku drugu partiju {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 23:22 (Dr. Vicko).
14 godina
World of Tanks

Preezabavna stvar

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

idem odigrat x2 sa tigerom da otkljucam king tigera.. fali jos 2000 xpa.. 7 poraza za redom ..sve kreteni debili i maloumnici. treba dat neki test inteligencije za login in na wot... t9 borba ..ja sa tigerom najvise dmga.debil sa e75 -0.. {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 8:57 (=xfact=).
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
=xfact= kaže...

idem odigrat x2 sa tigerom da otkljucam king tigera.. fali jos 2000 xpa.. 7 poraza za redom ..sve kreteni debili i maloumnici. treba dat neki test inteligencije za login in na wot... t9 borba ..ja sa tigerom najvise dmga.debil sa e75 -0.. {#}

Ne pričaj ništa... prva bitka jutros kod mene većina zelenih igrača, a tamo crveni..... po XVMu

izgubili 3:15 !!!

11 godina
Ziga kaže...
=xfact= kaže...

Ne pričaj ništa... prva bitka jutros kod mene većina zelenih igrača, a tamo crveni..... po XVMu

izgubili 3:15 !!!

rekao bi jedan u chatu, siemka tomato soup {#}

Ali, nekad je čak i glupost jača od statistike. 

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pao jucer mastery sa tigerom{#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 10:39 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Budući da ste svi super al vas kače luzer timovi ;) - ja mogu reći suprotno:

I suck big time u ovom AT8. Održao sam WR s malo platooniranja i malo igranja drugim tenkovima, al ovo je muka isusova.

Nemam još najbolji top, al dok se dovučem do fajta ili bude gotovo ili mene naguze i pregaze jer sam zadnji došao.

Statsi propali kroz pod al nemam ništa pametnije tako da ću nastaviti, jbat ga. Možda HESH trollanje popravi dojam (mada mi je više Torto cilj kao stvarni tenk, ne znam koliko ću uopće igrati sa 183 ako ga ikad otključam).

3 0 hvala 2
11 godina
DrNasty kaže...

I suck big time u ovom AT8. Održao sam WR s malo platooniranja i malo igranja drugim tenkovima, al ovo je muka isusova.

Nemam još najbolji top, al dok se dovučem do fajta ili bude gotovo ili mene naguze i pregaze jer sam zadnji došao.

Statsi propali kroz pod al nemam ništa pametnije tako da ću nastaviti, jbat ga. Možda HESH trollanje popravi dojam (mada mi je više Torto cilj kao stvarni tenk, ne znam koliko ću uopće igrati sa 183 ako ga ikad otključam).

Sa AT-8 trolaš iz busije. Meni je tenk super, a većinom upadam u tier 6 igre tako da je još bolje jer može popit dosta toga, pa onda lijepo kv 1s trolam sa njim. Ali i meni je Torto cilj, a možda i 183 kad ga otključam tamo 2017-te :D

Samomrzeći hrvat
17 godina
World of Tanks

Poljaci ne idu u školu?

10 poraza zaredom s Borsigom...neovisno jesam li top tier ili down tier...

u svakoj bitci bar 2-2800dmga napravim i ništa....

PS: 12....

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 12:16 (Ziga).

1 0 hvala 0
11 godina
DrNasty kaže...

Ja s At liniom mogu po danu odigrat po 5 baza i dosta mi je dok ne odspavan zimski san.... 
Taj at 8 je najgori, niti je "okretan" ko  ostali, niti ima elevacije depresije, niti livo niti desno i top je isto nigdi... Kad me neko pita kakav je, odgovor je britanci isli napravit oklopljeni td s velikim rof a nnakraju od toga velika 0.

No at 7 je već totalno druga priča top je sa strane te se može izvirit iza ugla i nekome skidat HP svakih 5 sek, a i armor je efektivan ako je top dog (kupole su još tu al za to nasreću zna veoma mal postotak wot populacije) iako je depresija i elevacija topa bolja, opet je slaba...

S at 7 sam skupio masu Xp-a od spotanja pogotovo kad bi bio top dog na Camp shareu ili proharovki lagano niz liniju auto lock tenk kad ga spotam i goni naprid a da ne spominjem malinovka priko polja {#}

At 15 je čisti dpm  armor je relativno ne efekrivan jer u T8 već velika većina ima + 200 mm pen. 

Do tortosa još 130k al mi se ne žuri pogotovo jel nemam ništa za njega osim topa s at 15 , a bez  zadnjih motora maus At liniju može crklat.  Iako i kad bude full ce bit at 15 s 150 dmga vise po shotu.

Ovo je bia prvi win s at 7 http://wotreplays.com/site/654662#swamp-kapo5-at_7 i isapalo dobro sto san umisto teleskopa stavia kutiju alata...

A at 15 trool onog tigra na midu mi je nakraju bilo žao http://wotreplays.com/site/654657#winter_himmelsdorf-kapo5-at_15

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

at 8 sa topom 75icom (2.) ubi bože, najvjerojatnije ću ga cijelog natankat zlatom i ić u platon s 1som da me gura, drugi način ne vidim

btw isplati li se uzeti at7 i at 15 ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nije mi jasno kako netko tko igra random moze imat dobre statse. pa to je epic ako je 49. danas od 30 odigranih partija 5 pobijeda.trololo

evo sad zadnja nama ostala 3 tda njima dve arty i 1 td. oni ganjaju arty po gradu a likovi ih capaju ..debilikus domestikus

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jagdtiger ace

full yolo no kemp

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 14:43 (Intel&ATI).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks
maloprije

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Malo lijepih vijesti {#} {#}

Stari FOV is back

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Dobili smo jedan dan premiuma {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
=xfact= kaže...

nije mi jasno kako netko tko igra random moze imat dobre statse. pa to je epic ako je 49. danas od 30 odigranih partija 5 pobijeda.trololo

evo sad zadnja nama ostala 3 tda njima dve arty i 1 td. oni ganjaju arty po gradu a likovi ih capaju ..debilikus domestikus

Sve se može kad se hoće...ja sam statse uglavnom nabio u random soliranju(mada mi je sve više muka)...52% WR i 1200 effa...šta bi tek bilo da platunam {#}

a evo jedan zanimljiv ss od nekidan...stronk E-100 siemka u stilu "ne može mi nitko ništa,jači sam od sudbine" nas je probao iznenaditi "kamikaze" taktikom,bezuspješno ali za svaku pohvalu

Na drugoj slici se može vidjeti briljantan confrontation mm...satrali nas,ali smo ih lako mogli dobiti da su kolege imale više mozg...ovaj,sreće,jel? {#}

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Eh i kod mene statsi u dosta dobrom padu.otključal kornjaču i leoparda tier IX,i super mi je igrati sa stock tenkovima{#},još ako dodaš i japanca tier VII u priču onda vam je sve jasno,ali ajde na japancu otključal zadnji top i kupolu sa fee exp-om.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam na ljevoj strani(erlenberg) protiv 6-7 tenkova.3-4 puta zvao upomoc a moj debilan tim otisao na drugu stranu i nitko nije htio pomoc.uglavnom uspio sam zadrzat tih 7 tenkova duze vrijeme...

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice