World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako neko ima link za download samo peča za nas koji smo na poslu...nek stavi, bio bih mu zahvalan.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Thoroughbred kaže...

Ako misliš da je to loše,pogledaj ovo...

Mislim da ću zapamtit jučerašnji dan.

Najgori dan, winrate 35%. Najgore od svega je bilo sto smo izgubili mec kojeg je xvm ocijenio da su sanse za win 89%. 

Mount pass, 3 stoji u bazi i ne micu kad ih trazim pomoc, izgubimo jednu stranu i protivnici idu prema nasoj bazi a ovi se maknu iz nje i pustu ih da cap-aju. Nitko se nije ni udostojio defat, ma reporta sam ih koliko sam god moga i ignore lista cili tim {#}

play2much
17 godina
moderator
World of Tanks

Nisu mi jasni likovi koji prijavljuju nekog za noob igru. Šta bi admini trebali, imati kazne za glupost i nedostatak mozga? Koja je svrha prijavljivanja nekog ko ne zna igrati?

18 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ako neko ima link za download samo peča za nas koji smo na poslu...nek stavi, bio bih mu zahvalan.

Izvoli.

http://dl.wargaming.net/wot/eu/patches/8.B_tsyDyawHEv/wot_8B.3704_8A.3530_client.patch

17 godina
World of Tanks

{#}  All game servers will be unavailable on Tuesday 11th February from 05:00 until 12:00 CET (GMT +1) {#}

2 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

Nisu mi jasni likovi koji prijavljuju nekog za noob igru. Šta bi admini trebali, imati kazne za glupost i nedostatak mozga? Koja je svrha prijavljivanja nekog ko ne zna igrati?

Unfair teamplay!!!1 Ako bježe iz baze kad neprijatelj dolazi :)

13 godina
DrNasty kaže...

Nije stvar u prijavi noobova (da imam 200 prijava dnevno, nebi ih bilo dosta) nego u prijavi trolova. Ulaze u igru, nađu zaklon negdje kraj baze, i "čuvaju bazu". Kada padne jedna strana i protivnici krenu prema bazi, onda takvi "čuvari" daju petama vjetra. Obično ispale 0 hitaca, osim u situaciji kad su stjerani u kut i nemaju drugog izbora. Noobovi barem pucaju, privlače neprijateljsku vatru, scoutaju.... ovi samo popunjavaju onih 15 mjesta u timu....

17 godina
moderator
anarky1988 kaže...

Unfair plane :D

Neko procijeni da ne može dobiti pa ode da preživi i smanji repair (logično i ispravno), neko jednostavno nema mozga. Prvo je stvar dokazivanja i puno buke oko ničega (jedne partije) a drugo je kao da kazniš retarda samo jer je retardiran.

Zato morate biti jači i imati stronk carry plane. {#}

Meni je sinoć išlo dobro, 10 partija - 70%wr i onda od vjetra izbaci faza pa sam otišao spavati u 23h, nije mi se dalo prespajati i yebati sa produžnim. {#}

12 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Neko procijeni da ne može dobiti pa ode da preživi i smanji repair (logično i ispravno), neko jednostavno nema mozga. Prvo je stvar dokazivanja i puno buke oko ničega (jedne partije) a drugo je kao da kazniš retarda samo jer je retardiran.

Meni je sinoć išlo dobro, 10 partija - 70%wr i onda od vjetra izbaci faza pa sam otišao spavati u 23h, nije mi se dalo prespajati i yebati sa produžnim. {#}

Igrao sam amx m4, capat njihovu bazu nisam mogao jer sam bio sam pa sam isa vratit a ovi bjeze iz baze od 4 tenka od kojih svaki manje od 50% health. Moglu su obranit i trebali su obranit. Ja sam postupio ispravno.

Nekidan su mi banali chat jer sam iskazivao emocije (navodno insult and provocation). 

play2much
15 godina
DrNasty kaže...
anarky1988 kaže...

U većini slučajeva su takvi kempali u bazi do samog kraja i onda pobjegli. Ne bi ništa napravili, nikome pomogli i onda pobjegnu. Znao sam i dosta puta dobit ban jer bi ih pobio kad vidim da bježe iz baze.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 11:50 (anarky1988).
13 godina
World of Tanks

Lol. Sinoć ostanem sa T-34 sam protiv M6 i AT8 a moj mi suigrač savjetuje "circle" oko M6... Naravno da me teškaš slupao, nisu valjda mislili da će načeti mediumčić skenjati takvu silu... Ali, eto, probao sam da ne ispadne pustio ih da mirno cap-aju...

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Neznam kako vama, ali meni lampica za lag svijetli konstantno {#}

Da li vrijedi Chr1sci mod za ovaj patch?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 13:21 (hoss).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I meni također tako da sam odustao za dans od 7 odigranih samo jedna pobjeda i to zbog lagg. Ne može se igrati kako treba tako da je za danas dosta. Možda do sutra poprave i poboljša se situacija.
12 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
anarky1988 kaže...

Ako netko nema para za popravke tenka nek onda neigra taj tier, nek igra s manjim pa da nešto i zradi. Ja sam u početku dok nisam imao premium igrao 3-4 borbe sa tier V tenkom zbog zarade pa jednu sa osmicom.

I da cilj igre nije preživjeti, nego pobjediti i probati sve napraviti kako bi se pobjedilo a ne kao govono kempat u bazi i onda pobječ iz nje i ne pokušat je obranit nego se skrivat cijelu partiju, uostalom prezivljavanje je precjenjeno.

Ali kad vidiš kako netko igra nije ni čudo da ljudi imaju 20k+ partija i eff oko 500 i ima ih i sa manje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 13:49 (O B O).
12 godina
neaktivan
baxx kaže...
malina22 kaže...

Izvoli.

http://dl.wargaming.net/wot/eu/patches/8.B_tsyDyawHEv/wot_8B.3704_8A.3530_client.patch

Pa skinem ovo i ubacim i pokrenem WOT i opet mi skida patch omg{#}

13 godina
began kaže...
baxx kaže...
malina22 kaže...

Izvoli.

Pa skinem ovo i ubacim i pokrenem WOT i opet mi skida patch omg{#}

Ako si dobro ubacio onda slijedi instalacija tog patcha, koja je malo duža. 5-6 min. I nakon toga se apdejta nešto od 10 mb

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Ziga kaže...

{#}  All game servers will be unavailable on Tuesday 11th February from 05:00 until 12:00 CET (GMT +1) {#}

majku da im spomenem, u 5.10 su me kikali sa servera a falio mi jos 1 win u stronk plutonu {#}

jos nadobidno velim frendu-to je restart, tek od 6 pocne patch {#}

DrNasty kaže...
anarky1988 kaže...

pa onda nemoj prdit dok igras {#}{#}

Spiridon kaže...

Lol. Sinoć ostanem sa T-34 sam protiv M6 i AT8 a moj mi suigrač savjetuje "circle" oko M6... Naravno da me teškaš slupao, nisu valjda mislili da će načeti mediumčić skenjati takvu silu... Ali, eto, probao sam da ne ispadne pustio ih da mirno cap-aju...

u biti realno nemres nis, al u tim situacijama se ucis trolat, trebo si se priljepit mu sa strane, mislim da je m6 dovoljno visok da te nemre sam tak pogodit, a ti mu se ceses uz bok napred nazad

ja sam tak nekidan u black princu izbusio e-75 koji je junacki nasrnuo na mene, prebacio na gold kad ga nisam uspio trackat i busim ga i rotiram i tijelo i kupolu, al malo brze nego on i zapalio sam ga i dotle je doso neko moj da ga rokne(naravno da nije imao aparat za gasenje)

nikad ne igras protiv tenka, nego protiv igraca

sigurno je mislio, e-75 is stronk tonk, bp noob t7, i will rape him....al burki nebi islo, 20k borbi se ipak negde vidi, davno sam ucio kak uc u klinc sa (starim) KV-om i izbusit ga a da nemre nis

najbitnije su soft stats, IQ i slicne gluposti, a ne tir tenka

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
11 godina
World of Tanks

Nove mape i fixane brdovite mape. Ajd nešt bolje. {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Ako si dobro ubacio onda slijedi instalacija tog patcha, koja je malo duža. 5-6 min. I nakon toga se apdejta nešto od 10 mb

Vjerovatno nisam cim nece :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 14:11 (DrNasty).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Vise ne lagga, moze se sad igrat (EU2). Prve dvi partije.. ovo je naplata dugova od jucer, nabit cu im kamatu jos {#}

Nisam nista ni napravio samo vozim ka muha bez glave i stiscem livi klik, nova medalja je cool :D

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
15 godina
World of Tanks

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Danas je neigrivo {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Opet isto pitanje, kakva je situacija sa XMV-om poslije novog update-a?

Windows? B**ch my Arch can do anything.

0 0 hvala 0
17 godina
quickr kaže...

Danas je neigrivo {#}

Šališ se? ne pamtim kad sam imao bolje partije...pobjeda za pobjedom...koji god tier uzeo

17 godina
moderator
r3bl kaže...

Opet isto pitanje, kakva je situacija sa XMV-om poslije novog update-a?

Nema na službenoj stranici XVM-a, al evo Aslain je modificirao za 8.11 (al još nema instalera sa modovima), pa kome se žuri:

http://www.mediafire.com/download/30l8azydvav6d6i/Aslains_XVM_Mod_v.3.2.20_811.zip

15 godina
neigrivo, ping milion
One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
World of Tanks

madrfaking ping.. nemreš igrati

edit: pričekat ćemo da prođe patch hype {#}

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 18:34 (Entry Point).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sto je bolji dokaz koliki je igrac noob/dobar

16 WN8
2 EFF
2 nesto drugo
It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 18:44 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

vi koji imate samo ping ne kužim što se žalite...

sa mnom server igra PING- PONG {#}

ak je ping fulam, ak je pong dingam sve i svašta, nasreću zasada dobro pongam ko nikada prije {#}

postotak pogodaka danas u 10ak partija oko 35%, al ding ding ding stalno nešto.

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice