U postavkama se može isključiti/uključiti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
što se tiče ovog novog moda,tj. kada igraju jedna nacija protiv druge,jel to određeno u bitci,ili ja moram nešto napravit u postavkama?
U postavkamam možeš maknuti,po defaultu je uključeno.
ima li netko viška nekih bonus kodova,a htio bi ih mjenjati za neke druge kodove i sl.?
ima li netko viška nekih bonus kodova,a htio bi ih mjenjati za neke druge kodove i sl.?
kao npr? barkodove paradajza u konzumu?
pa isto za tenkiće, naravno. :D
Pozdrav.Danas instalirao igricu reko idem malo igrat,imam stari acc i na njemu par tenkova.E sad mene zanima na sta da idem,ja sam mislio na teske tenkove dali da neke prodam pa da usparam za teski?
Dva tenka su mi elitna,dali mi to sta znaci?Ne kuzim se toliko u igricu pa se zato obracam vama.Hvala
S FTR-a
0 damage hits being removed from the game (SS: as in, damaging tracks would damage the tank HP as well)? “It’s not decided yet, we are discussing”
S FTR-a
0 damage hits being removed from the game (SS: as in, damaging tracks would damage the tank HP as well)? “It’s not decided yet, we are discussing”
Ma debilizam...
krenuo 8.11?
krenuo 8.11?
Nope, sutra ce ;)
Pozdrav.Danas instalirao igricu reko idem malo igrat,imam stari acc i na njemu par tenkova.E sad mene zanima na sta da idem,ja sam mislio na teske tenkove dali da neke prodam pa da usparam za teski?
Dva tenka su mi elitna,dali mi to sta znaci?Ne kuzim se toliko u igricu pa se zato obracam vama.Hvala
Help?
Danas za kur*c, ne sjecam se kad je zadnji put bilo tako
41,6% wr u 12 borbi, avg xp 1150
eff prek 3000
U fochu 12k dmg, niti blizu pobjedi, 2200+ xp za defeat, replay nemam kad su im shebani replayevi i bas tu borbu nije spremilo...
E25 3600+ dmg, spotam za izrode, prek 2k spottinga, i opet draw, 2100xp...
Dosta za danas...
rage quits*
eff prek 3000
U fochu 12k dmg, niti blizu pobjedi, 2200+ xp za defeat, replay nemam kad su im shebani replayevi i bas tu borbu nije spremilo...
Dosta za danas...
rage quits*
danas su siemke na okupu,subota i nedjelja mila majka za danas,stvarno ni ja ne pamtim kad je bilo gore,ali reko ne odustajem makar do nule doša..
eff prek 3000
Dosta za danas...
rage quits*
Meni danas 74% pobjeda. Sigurno cu sutra platit za to. Tako to ide....
eff prek 3000
Dosta za danas...
rage quits*
LOL
12k dmg,svaka čast,šteta da nije bila pobjeda
kod mene isto,ako imam jedan dan super dobar u pravilu drugi dan jedva mogu izduplati tenk.
eff prek 3000
Dosta za danas...
rage quits*
Ja sam jednom isto uspio sa E-25 napravit 5k dmg, isto sam imo retardiran tim naravno svi izginili ostala cetvorica i ubili me.
eff prek 3000
Dosta za danas...
rage quits*
Ako misliš da je to loše,pogledaj ovo...
Mislim da ću zapamtit jučerašnji dan.
mozete li se vi spojiti na server?ja ne mogu...
Ne,niti ja.
Pa danas ide 8.11,šta ste pali s marsa?
pa čeka se patch,još ga nisu pustili za skidanje ili?na poslu sam pa ne mogu provjeriti
hebem im majku zbog njih necu doc do milju ipo kredita
Pa danas ide 8.11,šta ste pali s marsa?
Znaći prije nego gospoda puste update za download nema igranja? Taman sam mislio ujutro malo xp-a skupljat kad nije gužva :)
pustaju update, bit ce rdy kroz pol sata, 40 minuta..
Zar nije odrzavanje do 12h ?
jucer sam cuo da ide do 10:30.. babske price mozda..
Jednostavno su developeri mogli pustit patch od 3 ujutro i nek završi npr do 6 sati... manje stresa...
a ovako.... facepalm...
btw krenulo je 988.17 Mb