World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.295.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ostavio sam AT 15,cekam da prode snizenje. Ljepo ste mi podjelili TD sto sam roknuo tigra. Sta sam trebo, nasmijat se i dodat ga u frend listu? Torto melje sa dpm,kakvi 704 i gluposti ali zavisi sve od situacije.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 7:23 (Zaja).
Moj PC  
3 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Cuo sam da mnogi nisu uspjeli u promjeni emaila povezanog sa WOT-om,evo meni je WG  promjenio email stim da sam morao relevantno dokazati da je acc moj.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

šteta,trebal sam malo drukčije odigrati,ali nisam jbg.mislil sam da me njihov arty drži  na nišanu i nisam izašel ubiti njihovog vk-a i da čim izađem da me bude ubila,a arty mi nazadnje iza leđa dođe{#},njima malo više sreće meni nesreće.

ako nekog zanima: replay

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam htio promijeniti mail i nisu mu dali...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo Master na T-43, mogu reći da sam se pošteno naučio... cijelo jutro glupe bitke i evo jedne vrijedne (barem meni) screena.

When all else fails - crowbar the fucker

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Odigrao 25 borbi u Fochu155 i dobar je, mada mu je armor strollani ko i na devetki, jednostavno nemozes

pouzdano odbijati granate, koliko sam primjetio mantlet mu je dosta slab ili sam samo imao los RNG, par

puta su me u njega probili i to sa AP a trebao bi imati kao 360+ mm efektivnog armora...

Igram ga dosta agresivno, cak previse, ali pokusavam testirati armor da vidim koliko moze podnijeti...

E3 je puno jaci po tom pitanju, kad ga i sa HEAT gadaju nije problem...

Dobar je tenk, pogotovo brzina i autoloader steta sto ce ga nerfati, po meni E3 je malo vise OP, ali eto

Ali ako gledamo na taj nacin svi TD-ovi su OP naprema mediuma i heavya i puno vise noob friendly, pogotovo od mediuma

nije ni cudno zasto je toliko TD-ova u borbama, pa nisu ni siemke tako glupe da ne shvate koji tenk radi dmg...

Da igram opreznije islo bi 5k avg. dmg, ali zasad samo 4.5k

Evo jos jedne solidne gdje mozete vidjeti relocating powah

EDIT: lel sad sam primjetio da sam dobio isti xp kao i kod one prve borbe za ACE, 2023xp H4X!!

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 14:36 (Intel&ATI).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
ED63 kaže...
DamageHigh kaže...

Jedino poprilično limitirajući ammo rack.

ja se ne sjecam kad me zadnji put neko amorackal u njemu

vent, bia, safe stowage i pici

Krivo si me skužil...mislio sam da nosi malo granata....

Nisam puno igrao 59-ku, ali i to malo što sam igrao sam znao ostati bez granata...limitirajući za donjeti prevagu za pobjedu na kraju partije...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li itko za platoon sa m26 još 50k i vjerojatno dropam liniju

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Muzeji tenkova u njemačkoj?po mogućnosti Nordrhein-Westfalen....jel netko možda bio u Munsteru?

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
began kaže...

Cuo sam da mnogi nisu uspjeli u promjeni emaila povezanog sa WOT-om,evo meni je WG  promjenio email stim da sam morao relevantno dokazati da je acc moj.

Ja sam izbrisao mail koji koristim sa WG nalogom. Nalog i dalje radi, mail taj odavno nije u funkciji. Nisam ga ni pokušao promjeniti. Promjene šifre i slično vršim preko mobitela.

Windows? B**ch my Arch can do anything.
15 godina
Intel&ATI kaže...

Odigrao 25 borbi u Fochu155 ...

EDIT: lel sad sam primjetio da sam dobio isti xp kao i kod one prve borbe za ACE, 2023xp H4X!!

ma to ti je vjerojatno ostalo na copi pejst listi u fotoshopu od prosli put kad si namjestalfriziralbuffalbalansiral uredjival sliku

daj slavkecu jednu {#} i reci da je od mene {#}

DamageHigh kaže...
ED63 kaže...
DamageHigh kaže...

Jedino poprilično limitirajući ammo rack.

ja se ne sjecam kad me zadnji put neko amorackal u njemu

vent, bia, safe stowage i pici

Krivo si me skužil...mislio sam da nosi malo granata....

Nisam puno igrao 59-ku, ali i to malo što sam igrao sam znao ostati bez granata...limitirajući za donjeti prevagu za pobjedu na kraju partije...

da da neko misli da je 34 granate malo...i je malo ak pucam bezveze, iz pokreta, i tak dalje, al ipak sa ja aimer i ne pucam bezveze

al ipak pucam cesce nego u t34 koji puni duplo duze, a i aima tak nekak

al se ne sjetim kad sam zadnji put (i dal sam uopce) ispucal sve u type 59

da ima vise granata bil bi totalno prejak, da samo ides i pucas kolko oces bez nisanjenja, to mu nije ni zamisljeno da bude jaka strana

prvenstveno je to dingy kupola i troll armour

nisam ga probo sa onom hranom i dodatnim benzinom, al u svakoj partiji ode clan posade cim te pogode

mogo bi se pimp-up-at da bude cabrio-cyclone filter u opremu, i hrana i speed governor kao consumables, moram priznati da to nisam probo al budem, i mislim da 3 takva jurisna typea u platunu bi gazili cak i u t9 partijama, samo kaj je tesko dobit siemke kaj i voze mediume da idu skupa na flenk, najcesce ostanu u bazi "snajpat" ili idu "pushat" na choke point- a svi vrlo dobro znamo kak se to zavrsi

Predator003 kaže...

ima li itko za platoon sa m26 još 50k i vjerojatno dropam liniju

aj posalji mi pozivnicu i 100€ i dolazim, uvijek sam na PL_2 serveru

r3bl kaže...
began kaže...

Ja sam izbrisao mail koji koristim sa WG nalogom. Nalog i dalje radi, mail taj odavno nije u funkciji. Nisam ga ni pokušao promjeniti. Promjene šifre i slično vršim preko mobitela.

da da, neko je vec napiso i pital kaj sa promjenom sifre, da dobije obavijest u garazu da nije promjenio pass prek 30 dana

i ja to dobijem, zadnji put sam promjenio pass pa me nije pustil na server dok nisam ukucal stari-novi je postal aktivan iduci dan popodne (how terrible)

al nema straha, kad ides mjenjat pass, prvo ti dodje na mob aktivacijska sifra da bi mogo uopce promjenit pass, na mejl stize samo obavijest da je promjenjen

znaci ko je vezal acc za mob, nemre mu niko promjenit pass na portalu, moze mu samo u garazi dat otkaze svim posadama i prodat 5 tenkova dnevno {#}

nema cak ni tipke za izbrisat cijelu ignore listu {#}

@ vicko

stigo novi promotivni paket pokemona, za samo 100€ dobijes hrpu medium pokemona za svoju garazu

MORAS SKUPIT SVE !!!

ali, to nije sve... ako nazoves u iducih 3 dana i narucis ovu nevjerojatnu ponudu beskorisnih tenkova od kojih se nijedan nemre nazvat pravim mediumom, dobices i "besplani" slot za svakog od njih u pola cijene

ali cekajte:

nazoves li odmah, dobices i neku neznatnu svotu golda i nesto premium vremena, koje je jednako beskorisno ko i svi tenkvi

ovakva neverojatna ponuda se ne propusta- nevjerojatno je da nema u njoj typea, ni t-44-85 ni t23, jednih tenkova koji su dovoljno brzi da bi se mogli zvati mediumima

{#}

ja se nadam da ce ponovno uvest t-28(-85), t-34-85(100mm) i pzr4(7.5L70 na tiru 5) i moj omiljeni 3001H t6 8.8L56-medium naravno

p.s.s.

mojih 10-15 radio operatera sa visokom spremom jedva ceka svoju prekvalifikaciju i neko drugo zanimanje-naravno da bi svi htjeli biti commander kirk, picard ili sisko, al vidjecemo kakva ce bit potraznja

uglavnom cu si slozit 3-4 nove kompletne posade za neke nove buduce ljubimce

odma znam da ce biti stronk {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Muzeji tenkova u njemačkoj?po mogućnosti Nordrhein-Westfalen....jel netko možda bio u Munsteru?

Bio ja u Munsteru pred 10 godina i vidio samo bicikle {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo se sve poklopilo, pa se desila jedna lijepa {#}

p.s. nadam se da cete mi oprostit to sto cete mi zamjerit ;)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 1:14 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Ostavio sam AT 15,cekam da prode snizenje. Ljepo ste mi podjelili TD sto sam roknuo tigra. Sta sam trebo, nasmijat se i dodat ga u frend listu? Torto melje sa dpm,kakvi 704 i gluposti ali zavisi sve od situacije.

Ne, trebas ga naci, zapaliti mu kucu i pobiti najmilije sto ima..

Samo se pitam dali bi tako navalio na svoga da je furao vatafaka ili 268icu..

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 8:57 (plug-in).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

...krecem ruskom med linijom samo iz jednog razloga...mrzim sresti t-54...pa zelim vidjeti kako to izgleda. zanima me ne kojim je putem lakse doc do njega vec kojim je putem zabavnije i igrivije jer inace preferiram med linije...

5 A-43
18 T-34-85

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

napokon skripta koja automatski javlja o botovima u momčadi {#}

koga više zanima :

http://ftr.wot-news.com/2014/02/06/so-you-want-to-be-a-bot-hunter/

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
mrki98 kaže...

IGN ti je bomba!

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
17 godina
neaktivan
plug-in kaže...
Zaja kaže...

Ne, trebas ga naci, zapaliti mu kucu i pobiti najmilije sto ima..

Samo se pitam dali bi tako navalio na svoga da je furao vatafaka ili 268icu..

Da tebi neko opsuje mater na ulici dao bi mu 50 kn za kave jeli. Hebi mi se u kojem je tenku,to nije bitno. Bitno je sto ti ocito ne kontas,lik me ne poznaje,ne igra samnom,prvi put smo u timu i ispali JOSIP QURCA MOG. Odma TK i iduci put ce pazit sta pise u chatu.

Vulgar Display Of Power
15 godina
@ zaja
tu si u pravu-"vaspitno dejstvovanje"{#}
neko me blocka ili gura u startu-bum{#}
neki dan ja u 110 na redshire, idem na mid iza grma spotat a 38nA na brdu "snajpa"-bum HE HE{#}
ona snjezna mapa, mislim da je arctic, donja strana, balkon za td-je...dodje elc i "snajpa"-gurnem ga dole,{#} odma, i tak svaki put, a popet se nazad nemoze, nit moze van, samo se moze utopit, pa nek misli zakaj(zato jer je free to play i ja ga free pusham)
elCarismo kaže...

...krecem ruskom med linijom samo iz jednog razloga...mrzim sresti t-54...pa zelim vidjeti kako to izgleda. zanima me ne kojim je putem lakse doc do njega vec kojim je putem zabavnije i igrivije jer inace preferiram med linije...

imaj na umu da je a-43 u biti light, sa jednim od najboljih ubrzanja i top speedova u igri

gledo sam si statse, sa njim imam najvise spotanih po partiji, 3.4 il tak nekaj, nijedan light nemam prek 3 ni blizu

znaci tenk je idealan za "mid court scouting" kak kaze tazilon, i crta natrag, dok se pol protivnickog tima jos nije primilo tipke W

al je top cackalica, 76, i nema depresiju

i otvara liniju "naopakih", sa kupolom odozada i nepostojecom depresijom, sa totalno drukcijim konceptom igre

sad sam na a-44, i jedina prednost je 107 top koji mozes odma stavit na stock kupolu ak namontiras opremu dodatni ovjes, al top uzasno sporo puni i jos sporije cilja, al sa njim je najbolje naoruzani med t7

prednost je da je tenk nizak, obj 416 je jos nizi, skoro ko elc, i idealan za side sraping, al vec kod peek-a-boo-a lako izgine jer moras cijeli izac van posto je top iza

ako nemas iskustva sa vk 4502B nebi ti preporucio tu liniju ko pocetniku

idi bolje na t-34-85, klasicni med, jedino kaj se taj top 85mm vuce i kroz t-43, i tek na t-44 dobijes idiota(D-10T, odatle idiot) i onda onaj jos malo bolji, s tim da su t-43 i kv-13 tu negde, al kv-13 ima module od td linije i nesto od kv sport linije

kad je bil onaj is-6 grajnd, ja sam ponovno kupio t-34-85, i konstatno je imal bolji skor i od type 58 (kineska kopija) i od a-43, i na kraju sam prodal i kv 2 i t150 i dovrsil grajnd sa 34 85, tolko je dobar(kao pocetnik nisam bil tak dobar u njemu, al onda je on mogo nosit 100 mm top-good old days)

sa prelaskom na t-43 gubi se radista, al ces njega od utorka il kad vec stize 8.11 moc pretrenirat da bude npr comander, i ta postava 4 clana je skroz do top tira, obadva

jos ti preporucam da kad predjes na t-43, i prebacis posadu, jer najbolja posada uvijek ide u najveci tir, da si ostavis 85 i krenes trenirat novu posadu, jer se t-54 grana duplo, i dok dodjes do njega imaces i rezerve posadu, pa jednu u 62, a drugu u 140 kad ga otvoris-i ako ga otvoris

samo je na tebi dal zelis imat 2 slicna tenka

sa tim sam na t-44 i tenk je super, zadnji top otvara is-3 odnapred bez golda, i type 59, a mozes uzet i 122 ak ti se derpa

jedino kao t-44 je da nema ubrzanje kak se spada dok ne uzmes zadnji motor

0verlord kaže...
mrki98 kaže...

IGN ti je bomba!

bio je ljen i nemastovit da se zove npr: F

shift je ponekad tesko stisnit

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 17:22 (ED63).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Objavljeni svi kupovi u ovom mjesecu

http://www.esl.eu/hr/wot/news/236987/

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Danas čudo...30 partija,27 pobjeda =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Par dobrih partija,bilo ih je jos ali nisam uzeo SS. Tortoise me odusevio,vec sam skupio 80k exp. Prva partija za x3 dobijem 7k exp. Jos nista od ace iako sam ubro 2176,zasad...

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

...razumijem...idem t-34-85 linijom s tim da cu ga preskociti i potrošiti 22K slobodnog iskustva i sa teške linije skrenuti odma do t-43...mislim da se isplati...

15 godina
27/37 kod mene uz 60 i neš killova, pošteno
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
moderator
World of Tanks

Lik nema ign ''f'' već je sakrio ign. Mislim da zato i moli za oprost jer zna da smo na to osjetljivi ;)

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Lik nema ign ''f'' već je sakrio ign. Mislim da zato i moli za oprost jer zna da smo na to osjetljivi ;)

{#}

13 godina
neaktivan
0verlord kaže...
mrki98 kaže...

IGN ti je bomba!

i meni se svidja, al mislim da ne moze biti kraci od 3 znaka...

13 godina
neaktivan
elCarismo kaže...

...razumijem...idem t-34-85 linijom s tim da cu ga preskociti i potrošiti 22K slobodnog iskustva i sa teške linije skrenuti odma do t-43...mislim da se isplati...

mislim da je greska preskocit t-34-85!!!

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna neloša... da je barem bila prva pobjeda u danu, danas je bilo x3.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 19:05 (rapture686).
Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice