World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
stručnjak kaže...
Intel&ATI kaže...

Koji lik....ja sm rekao da kada vozim tenk sa stock topom uglavnom napunim gold, a ti napišeš KOJI STRUČNJAK....pa sam ti ja rekao da sam bolji od tebe i jesam a nick nisi ni pitao...ali iskreno niti me zanima tko si ni što si ni kako igraš ni koji su ti rezultati....Ja za sebe kažem da sam solidan igrač i ništa više a kada dovedem TVOJU stručnost u pitanje onda se javi...LP

nisam ti ja to napisao, malo brkas loncice...

ja sam samo postao tvoj profil, a ti si odmah skocio i poceo sa izlikama il sto je vec to bilo...

pa i statistikom si pokazao da si dobar igrac, ne moreas se pjenit odma...

EOD od mene

uzivaj

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
Intel&ATI kaže...
stručnjak kaže...
Intel&ATI kaže...

Koji lik....ja sm rekao da kada vozim tenk sa stock topom uglavnom napunim gold, a ti napišeš KOJI STRUČNJAK....pa sam ti ja rekao da sam bolji od tebe i jesam a nick nisi ni pitao...ali iskreno niti me zanima tko si ni što si ni kako igraš ni koji su ti rezultati....Ja za sebe kažem da sam solidan igrač i ništa više a kada dovedem TVOJU stručnost u pitanje onda se javi...LP

nisam ti ja to napisao, malo brkas loncice...

ja sam samo postao tvoj profil, a ti si odmah skocio i poceo sa izlikama il sto je vec to bilo...

pa i statistikom si pokazao da si dobar igrac, ne moreas se pjenit odma...

EOD od mene

uzivaj

Ma ne pjenim se ... dapače{#}. Biti ću iskren samo se smijem...nema izlika....ni za što samo argumeniti i pardon krivo sam vidio post...

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 19:27 (stručnjak).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno pitanje jer je skoro doslo do svađe na TS, ono kaj piše za provincije 100 golda, 120 itd. Da li to dolazi po danu ili satu?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Jedno pitanje jer je skoro doslo do svađe na TS, ono kaj piše za provincije 100 golda, 120 itd. Da li to dolazi po danu ili satu?

po danu..

15 godina
World of Tanks

Taman pred kraj grinda dobijem mastery.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ocite me dosta ljudi prijavilo jucer jer ne mogu vjerovat da sam dobio chat ban. Ipak sasvim zasluzeno,sad cu se odmorit 3 dana{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja111 kaže...

koliko ja znam ti goldi se dobivaju pomalo cijeli dan, na kraju dana se skupi koliko provincija nosi golda

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
14 godina
St0ka kaže...

Taman pred kraj grinda dobijem mastery.

ja toliko dmg sa indien pzom napravim i nemam mastery badge...svejedno svaka cast javi kakav je maus

13 godina
neaktivan

Po danu, a podijeljeno kroz 24 turna od kojih svaki traje po 1h.

Uostalom, kad osvojite provinciju vidjeti će svi koji imaju Soldier i viši "čin" u klanu koliki su vam priljevi.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

0 0 hvala 1
11 godina
World of Tanks

Kupih danas XFX R9 270x ... Valjda bude bolje radilo

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Može savjet!

Koji tenk kupiti M4A3E8 Sherman ili M4A3E2 Sherman Jumbo.

Razlika je u tome što Sherman ima prednost u brzini(okretanje cijelog tenka,okretanje kupole i brzina),ali nema baš neki armor,a Jumbo ima super armor ,ali ga guši brzina.

13 M4A3E8 Sherman
3 M4A3E2 Sherman Jumbo
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 13:29 (m.sarac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

E8 ima bolji top (watafak?), ali E2 ima OP armor.

ja sam obožavao e2, dosta je mobilan, a s tim armorom možeš čuda radit, može bouncat i kv1s ako je vozač siemka (što je najčešće slučaj)

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 13:36 (The Unforgiven).
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

E8 ima bolji top, ali E2 ima OP armor.

ja sam obožavao e2, dosta je mobilan, a s tim armorom možeš čuda radit, može bouncat i kv1s ako je vozač siemka (što je najčešće slučaj)

Imaju isti top.

WoT: GuntherPrien
15 godina

vid fakat, onda je jedina razlika u mobilnosti(e8) i armoru(jumbo)?

i oba vode do t20 koji je najbolji t7 medium u igri

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 13:36 (The Unforgiven).
14 godina

vise manje, da

ps: prije bih nazvao t43 najboljim mediumom u igri

15 godina
World of Tanks

Dvoumio sam se između 100mm i 122mm topa na SU-100, jer 100mm ima veći DPM, a istu pen.

Ova partija me uvjerila da ipak koristim veći top...Belji se

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

10 0 hvala 0
15 godina
ashcro kaže...

vise manje, da

po ćemu se onda isplati uzeti easy 8? nisam ga nikad vozio, može biti da propuštam nešto

e2 može popit dosta batina, e8 nikako, imaju isti top, a jumbo mi se nije činio previše trom

t43 je "meh", kao i svi ruski mediumi do t54

Comet i T20 su the real deal u tom području, bar meni

13 godina
World of Tanks

Trenutno vozam E8 i tenk nije tako loš, posada mi još nije na 100%, ali dosta brzo puni(ispod 3sec), dosta je mobilan i nije tako loš za mediuma, ali kad te baci u t8 onda možeš samo golde punit

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
ashcro kaže...

vise manje, da

po ćemu se onda isplati uzeti easy 8? nisam ga nikad vozio, može biti da propuštam nešto

e2 može popit dosta batina, e8 nikako, imaju isti top, a jumbo mi se nije činio previše trom

t43 je "meh", kao i svi ruski mediumi do t54

Comet i T20 su the real deal u tom području, bar meni

Meni je bolje ići na E2 kao što si i rekao,ali na onom glasovanju pobijeđuje E8

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pitanje za one koji su već igrali clan wars.Kada dolazi vrijeme bitke,će on samo bacit nas u bitku ili kako će to izgledati?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dobiš pop-up da je special battle u tolko i tolko sati (mislim da 10 minuta prije? nisam siguran), oni koji su online biraju Special Battle u izborniku te vide uskoro dostupne bitke (ukoliko ih je više u isto vrijeme), ulaze u jedan od lobbya za bitku gdje clan commader bira igrače koji će igrati te koji ostau za rezervu

imaš pokraj i timer koji odbrojava do bitke, kad dođe na 00 oni koji su izabrani da igraju automatski ulaze u bitku

također, u CW-u ne viidš koje tenkove je protivnik odabrao tako dugo dok ih netko ne spotta, niti koliko tenkova je u protivničkom timu

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 14:18 (The Unforgiven).
12 godina
neaktivan
World of Tanks
Zanima me sta stavljate od opreme na Britansku AT-liniju,mislio sam staviti toolbox i ?,?.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Dobiš pop-up da je special battle u tolko i tolko sati (mislim da 10 minuta prije? nisam siguran), oni koji su online biraju Special Battle u izborniku te vide uskoro dostupne bitke (ukoliko ih je više u isto vrijeme), ulaze u jedan od lobbya za bitku gdje clan commader bira igrače koji će igrati te koji ostau za rezervu

imaš pokraj i timer koji odbrojava do bitke, kad dođe na 00 oni koji su izabrani da igraju automatski ulaze u bitku

također, u CW-u ne viidš koje tenkove je protivnik odabrao tako dugo dok ih netko ne spotta, niti koliko tenkova je u protivničkom timu

Šta ako clan commander nije prisutan?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
netko od deputya?
15 godina
m.sarac kaže...

s tim da još niko nije dao konkretni argument za e8..

mada jedino ovisi o tome dal' želiš mobilnijeg mediuma ili onog s nešto armora (a kad velim nešto armora mislim na to da na većinu ostalih t6 mediuma možeš ići bez straha, osim ako ne pucaju gold)

front armor made of bouncium

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 14:28 (The Unforgiven).
15 godina
Entry Point kaže...

Evo kod mene je gigabyte 270x pa evo kako stavri stoje kod mene na maximum sve

15 godina
The Unforgiven kaže...

Argument u prilogu :), moglo je i bolje al je bio brzi grind za IS6 :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 15:16 (anarky1988).
13 godina
dreadmoore kaže...
Entry Point kaže...

Evo kod mene je gigabyte 270x pa evo kako stavri stoje kod mene na maximum sve

dobro je kaj se ništ ne vidi na slici

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
15 godina
markulj kaže...
Zanima me sta stavljate od opreme na Britansku AT-liniju,mislio sam staviti toolbox i ?,?.

ja sam stavio na at-8 hevi spall liner, vent i stavim binocs

sva posada na repair, large repair kit-sve sam reskilo sukladno uputama quickiebaby-ja na njegovom video vodicu za skilove,repair je must do kornjace skupa s njom

mozes toolbox umjesto binocs, al je to tenk za proboj, moras ic prvi, aj je zaheb da ides do 20 na sat i nemres nigdje stic prvi

najbolje je uzet smjer najjaceg otpora i krenuti tamo ili na choke point

ak si top tier mozes elegantno pushat di god se nalazis

najveci neprijatelj ti je arty

The Unforgiven kaže...
m.sarac kaže...

mada jedino ovisi o tome dal' želiš mobilnijeg mediuma ili onog s nešto armora (a kad velim nešto armora mislim na to da na većinu ostalih t6 mediuma možeš ići bez straha, osim ako ne pucaju gold)

front armor made of bouncium

ja sam davno prije igro oba i nekak mi je e2 bio bolji jer sam bio nub

sad sam isto za grajnd uzo e2 i pozalio

zasto? jer ak te baci u tir 8 onda si u biti scout, a e2 nema bas brzinu

imam gore posadu sa m4 i pred kraj drugog skila, sa 6th sense, design,target, prev.maintainance, sit.awarness, safe stowage i standardni moj set skilova

na e2 je bio a i na e8 bi stavio vent, uz camo net i binos {#} umjesto ramera i vertikala, al posto je misija za expe, od spotanja se dobije dosta i ne izlazem se previse ko kad je potreban dmg

uglavnom imaju iste module obadva, nemres fulat kojeg god da odaberes, posle kad elitas jednog mos probat i drugog, a oba vode do slatkisa zvanog t20-kaze moj frend najbolji t7 u igri i najbolji tenk u igri-ja ne stojim iza toga da se zna{#}

ali, nakon is-6 grajnda uzecu opet t20 i imat super posadu, pogotovo sad kad sam promijenio nacin igre mediuma, bice mi puno zabavniji{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice