World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.111.515
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Izzy kaže...
kivic15 kaže...

koje su slabe točke na tier 5 tenkovima?sprijeda kad gađam,nema damagea ni na kupoli ni oko topa,ni na gusjenici,niti na ''front panelu''....sa strane gađam sredinu ili dio gdje je motor

Kojeg tenka si gađao i s kojim si ti igrao? KV-1 si možda gađao? Jer njegov je oklop vrlo debeo svugdje i posebno ga je teško probiti s boka ili čak od straga ako je nakošen, a ti imaš top od npr. oko 100 mm probojnosti.

Kada se borim protiv KV-1 sa T14 (92 mm probojnost), uvijek ga gađam u strojnicu ili donju ploču, a onaj prozor za vozača koliko sam primjetio ne mogu probiti, ali kroz strojnicu svaki put prolazi. To je sve lagano pod uvjetom da je tenk relativno blizu, ali kada je daleko, onda je to već lutrija.

ma kv1 na kv1 kad igram...prednju ploču je nemoguće probit jer su im te ploče nakošene kako bi metak teže probijao oklop.....čak mu ni gusjenicu ne mogu syebat...

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
16 godina

A koji top je u pitanju? Onaj prvi 76 mm ZiS-5 ili oni od 57 i 85 mm? Ova druga 2 bi trebali moći probiti uz ciljanje, naravno.

15 godina
World of Tanks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj arty FV304 nije normalan! {#} 

Replay

p.s. Optimus trebam ti ukrast ovu arty {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 1:10 (Peacekeeper).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

^Bert {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 1:53 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Peacekeeper kaže...

Ovaj arty FV304 nije normalan! {#} 

Replay

p.s. Optimus trebam ti ukrast ovu arty {#}

Posudim ti ja svoju FV304 , za zabavu i onako usput izgrindaš do 10-ke .

17 godina
World of Tanks

jesu li što papci mjenjali sa zaradom t25, čini mi se da dobija znatno više keša po partiji nego prije ili ga jednostavno disam dugo koristio.

edit: evo još jedne dobre sa perom, da se sa njim još podosta učiniti. baš me zanima kakav će buff biti.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 9:41 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Nemam xvm niti cu ga ikad stavit te sam za to da se zabrani

Moze li se BC popeti gore i kako?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan
World of Tanks

...imam u garaži kv5 i odlican je tenk kao sto vec znate ali kako vecinu vremena provodim igrajući s med. tenkovima volio bi se počastiti s nečim što bi mi malo bolje 'ležalo',  malo okretnijim a da neloše zarađiva pa bi molio za savjet... da ne bacam lovu...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
ja111 kaže...

Nemam xvm niti cu ga ikad stavit te sam za to da se zabrani

Moze li se BC popeti gore i kako?

To smo za timske gledali da li je moguce napraviti.

Nazalost nije jer da bi se ja uspio popet gore trebao sam uzeti lagani tenk i iza mene jos jedan lagani(e25) a iza njega su jos bili helcat, t-34-2 i t69 i to sam se jedva uspio popet gore, ali je bilo zabavno

Evo sad smo mi u klanu dosli na ideju da sami napravimo svoj voice pack za wot 

elCarismo kaže...

...imam u garaži kv5 i odlican je tenk kao sto vec znate ali kako vecinu vremena provodim igrajući s med. tenkovima volio bi se počastiti s nečim što bi mi malo bolje 'ležalo',  malo okretnijim a da neloše zarađiva pa bi molio za savjet... da ne bacam lovu...

Ako ti je bitna samo mobilnost mislim da ti je onda t-34-3 dobar, ali ima mana svojih

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 11:25 (ja111).
13 godina
neaktivan

...cuo sam da je solidan... srednjak sa velikim topom... samim time mu mobilnost postaje malo manje bitna jer dosta dugo puni...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jesam li ja jedini kojem igra trza? Da, znam, nemam neku bajnu konfiguraciju, ali nije mi trzala do jučer, sve nekako sporo. Kao da je ping 120 a ne 50, što je i previše tih 50. Ima li netko probleme s tim? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
turbojc kaže...

Jesam li ja jedini kojem igra trza? Da, znam, nemam neku bajnu konfiguraciju, ali nije mi trzala do jučer, sve nekako sporo. Kao da je ping 120 a ne 50, što je i previše tih 50. Ima li netko probleme s tim? 

Da, zadnjih mjesec-dva imaju dost velikih problema sa lagg spikeovima (ping ti je normalan, ali kad pogledas onu zelenu lampicu pored pinga vidis da svako malo pocrveni, to su lagg spikeovi)

Jucer je i kod mene bilo neizdrzivo, tenk bacalo na sve strane ko na ledu prije je isto znalo blinkati, ali se skoro pa nije osjetilo...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
World of Tanks

Pozz ekipa, nisam se ulogirao neko vrijeme..bio odsutan. Mozda je vec bilo po forumu, izlistao sam par stranica ali nisam nasao..

Koji mi je vrag sa posadom? Svi su mi na 115-120% na skoro svim tenkovima, i vidim da mi je u timskoj bitci exp se digao za cca 1000.

Neki bug ili?

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 0 hvala 0
16 godina
plug-in kaže...

Pozz ekipa, nisam se ulogirao neko vrijeme..bio odsutan. Mozda je vec bilo po forumu, izlistao sam par stranica ali nisam nasao..

Koji mi je vrag sa posadom? Svi su mi na 115-120% na skoro svim tenkovima, i vidim da mi je u timskoj bitci exp se digao za cca 1000.

Neki bug ili?

Isti ti je vrag kada med tenk ne može spotat tenk na 150 m na otvorenom dok se kreće{#}.

Frka85
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Stručnjak ajde stavi nalog da vidimo...Unforgiven je okačio svoj, fer od njega...

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dobro je, nisam jedini. Da, zna nekada čak i biti normalan ping pa bude na 40, ali lampica kao što ti kažeš, svjetli ko blesava. Skoro pa nije moguće za igrati, jedva ciljam.
Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
plug-in kaže...

Neki bug ili?

Isti ti je vrag kada med tenk ne može spotat tenk na 150 m na otvorenom dok se kreće{#}.

Ma to je isto kao prije samo su sad stavili da pokazuje bonus od komandira, kao i od skilova pa zato tako izgleda...jest malo zbunjujuce al sta ces...ne utice ni najmanje na gameplay...i nije isto kao ovo dole...

15 godina
World of Tanks

Evo stručnjaka

http://www.noobmeter.com/player/eu/frka85/500490599/

Overall mu stats jaci, al ga unforgiven sisa u zadnjih 1k borbi

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 13:19 (Intel&ATI).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

dobro raven vidim da si ti imo loš dan jučer pa ti je wn7 bio ispod 2500 {#}

http://wotcs.com/player.php?wid=502626035

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

1 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

Evo stručnjaka

Hhahaha lol...koji lik,skoro 6 mjeseci nisam igrao, nakon toga samo uduplavao, a zadnjih par dana aktivno gubio non stop....HE HEHEHEH ti se zamaraš sa mojim acc lol čovječe lol. Više me nije briga, igram samo da igram, ne igram platoon, neću u klan te samo random peglam i ljutim se zbog siemki...pa neka...evo jučer igrao sa fv 207 te izgubio 17 bitki u nize pa ga na kraju nisam niti uduplao, izgubio 7%win ...lol....A izgrindao sam Fv 215b 183...dobar je{#}. Ja se ne zamaram win 7 win 6 win 8 win 68 overal 2000000 a ti polako pazi na statistiku i želim ti mnogo uspjha i mnogo uništenih tenkova te što manje siemki. Hajduk živi vječno{#}.

Ps. ovaj statis ti laže imam još top tenkova kao i arty bat chat...he he 

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 15:01 (stručnjak).
15 godina
Ti si prvi počeo s statsima, a kao drugo prikazani su ti i BatChat med i arty na noobmetru...

15 godina
stručnjak kaže...
Intel&ATI kaže...

Evo stručnjaka

Hhahaha lol...koji lik,skoro 6 mjeseci nisam igrao, nakon toga samo uduplavao, a zadnjih par dana aktivno gubio non stop....HE HEHEHEH ti se zamaraš sa mojim acc lol čovječe lol. Više me nije briga, igram samo da igram, ne igram platoon, neću u klan te samo random peglam i ljutim se zbog siemki...pa neka...evo jučer igrao sa fv 207 te izgubio 17 bitki u nize pa ga na kraju nisam niti uduplao, izgubio 7%win ...lol....A izgrindao sam Fv 215b 183...dobar je{#}. Ja se ne zamaram win 7 win 6 win 8 win 68 overal 2000000 a ti polako pazi na statistiku i želim ti mnogo uspjha i mnogo uništenih tenkova te što manje siemki. Hajduk živi vječno{#}.

lol sam si rekao kako se kladis u svoj acc da imas bolji stats, a nisi nam dao ni svoj nick kao usporedbu...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo mi je zivac iskocio

Udem sa SU-152 u 5 i 6 i jedna 4
I bio platoon kv-1 i t-28 i frajeri krenu team killati te je kazem "noobs stop teamkilling, reported" i oni se smire kad nakon pola minute frajeri se krenu vrtiti oko mene i zabjati se i ja napravim reapera u meduvremenu, i sad da opalim is-a kad mi moj t-28 izleti u nisan te ga ubim i kv-1 me krene gurat i krene me odjedaput prevrtat i skine mi 300 dmg i naravno PUNIH 8 min se on zabijao u mene no srecom smo pobijedili i kad je ostao zadnji lik za ubit ja se samo okrenem i pogodim ga lijepo sa GOLD granatom jer mi je bilo draze i tako sam zavrsio 3k kredita u miusu sa premium acc

I tako sad imam plavo ime 

SIEMA! 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 16:03 (ja111).
Moj PC  
11 0 hvala 0
11 godina
The Unforgiven kaže...

^Bert {#}

S tim zoom in i zoom out konstantno, ko da je na drogama. Jebla ga zoomiranje i pucanje pored tenkova. Seljo.

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Utjece li snimanje bitke na perfomanse?

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ne, jer se bitka ne "snima" kao recimo s frapsom već se samo sprema replay file koji poslije pokrećeš s wot clientom
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
ne, jer se bitka ne "snima" kao recimo s frapsom već se samo sprema replay file koji poslije pokrećeš s wot clientom

Ne snima se video,nego se samo snimaju pozicije tenkova i putanje granata i takve stvari.Zato mu i je problem dok pokušavaš učitati replayeve sa starih patcheva.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
16 godina
Intel&ATI kaže...
stručnjak kaže...
Intel&ATI kaže...

Evo stručnjaka

lol sam si rekao kako se kladis u svoj acc da imas bolji stats, a nisi nam dao ni svoj nick kao usporedbu...

Koji lik....ja sm rekao da kada vozim tenk sa stock topom uglavnom napunim gold, a ti napišeš KOJI STRUČNJAK....pa sam ti ja rekao da sam bolji od tebe i jesam a nick nisi ni pitao...ali iskreno niti me zanima tko si ni što si ni kako igraš ni koji su ti rezultati....Ja za sebe kažem da sam solidan igrač i ništa više a kada dovedem TVOJU stručnost u pitanje onda se javi...LP

Frka85
17 godina
neaktivan
World of Tanks

SPERMA PL{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice