Moguće. Ali i prije toga je prekidalo. Nema veze, pokušati ću sutra.
EDIT: Odvrtilo je do sada nešto više od 100 kodova i svi su bili krivi, a neki valjda i iskorišteni.
Moguće. Ali i prije toga je prekidalo. Nema veze, pokušati ću sutra.
EDIT: Odvrtilo je do sada nešto više od 100 kodova i svi su bili krivi, a neki valjda i iskorišteni.
odvratan lag... 700+
neznam sam ja glup ili kaj, kak da promijenim jezik na wotu
A opet imam SVE moguće kombinacije tih kodova (preko 1.6 milijuna kombinacija)
Ustvari ima točno 676 000 kombinacija, ako govorimo o ovom EU8nxxnx kodu...
Zapravo TRUW8"nešta nešta"
U biti ovi sa FTR-a, ali vjerojatno ću odustat od toga. Još nisam započeo jer htio sam ubacit samo dio onak 500 komada ali treba editirat koješta i izbacit kodove sa trostrukim slovima.
A opet može bit da mi trace-aju IP i povežu s postojećim accountom i ode mi oba accounta, tako da svakako razmišljam još o tome :P
neznam sam ja glup ili kaj, kak da promijenim jezik na wotu
Ne ulaziš u samu igricu nego u launcheru gore lijevo.
super ja sam uspio 2 koda da ubacim za prvi dobio valentine tenkic slot i 300 golda a posto ga nisam prodo drugi kod dobio 1000 golda za njega slot i jos 300 golda uglavnom jos jedan kod i meni dosta taman za premium da nakupim
a inace za kodove ne koristim nikve stranice nego ja sam izmisljam mijenjam slova zadnja i brojeve i tako sam uspio da potrefim 2 koda hahaha
super ja sam uspio 2 koda da ubacim za prvi dobio valentine tenkic slot i 300 golda a posto ga nisam prodo drugi kod dobio 1000 golda za njega slot i jos 300 golda uglavnom jos jedan kod i meni dosta taman za premium da nakupim
a inace za kodove ne koristim nikve stranice nego ja sam izmisljam mijenjam slova zadnja i brojeve i tako sam uspio da potrefim 2 koda hahaha
laki bastard
nego koji si tip koda potrefio?
ja pustio skriptu i vec je izvrtilo 300 kodova i nis :(
13 game ui ovom cudu i mastery badge =)
znam da ce me sada pol foruma razapet ali moram reci da je ST-I bolji od E75(ili meni vise pase ili sam jednostavno njubara)
laki bastard
nego koji si tip koda potrefio?
ja pustio skriptu i vec je izvrtilo 300 kodova i nis :(
EU8D64R4 i lagano mijenjam EU8D64P2 .. EU8M83M3 itd... :D i jbg potrefi se
jel ovo s kodovima uopće još radi? izvrtio sam preko 1000 kodova i ništa...
2 | radi |
---|---|
13 | neradi |
jel ovo s kodovima uopće još radi' izvrtio sam preko 1000 kodova i ništa...
Moraš jednostavno imati sreće s time. Eto tebi nakon 1000 kodova ništa a men je unutar 200 odrađenih prošlo 2 koda. Tak da sam dobio i onaj tenk a onda sam još dobio i dodatni slot i sveukupno 1600 golda.
več ste lagano dosadni s tim kodovima,isprobavaj pa ako ide dobro,ako ne,opet dobro
@ Dr.Vicko
eto doktore uhvatio se ja razmisljanja kao prof.Baltazar™ i dosjetio se;
kad popijes ban i ostanes bez svojih premijumcica, imas 2 opcije za novi acc(btw. ak te nadju prek IP-a onda ce ti i ovaj kupljeni acc sklepat
na kraju mos umjesto kupovanja premiuma platit dedi da ti farma WR, K/d i Eff da nebus imal nub statse
p.s. cim nabavim pzr II J na acc, odma mi salji ponudu koju nemogu odbit za moju garazu (ima i tetrach ofc)
0 | SamoVicko |
---|---|
17 | DrVicko_Reloaded |
0 | DrVicko_Revolution |
0 | TheArtist |
1 | nesto trece |
Usporedio malo IS i IS-2 i jedina razlika je šta IS-2 ima bolje nakošen prednji oklop i manji gun depression.Par hitpointsa više i slabiji motor.
@ Dr.Vicko
kad popijes ban i ostanes bez svojih premijumcica, imas 2 opcije za novi acc(btw. ak te nadju prek IP-a onda ce ti i ovaj kupljeni acc sklepat
na kraju mos umjesto kupovanja premiuma platit dedi da ti farma WR, K/d i Eff da nebus imal nub statse
p.s. cim nabavim pzr II J na acc, odma mi salji ponudu koju nemogu odbit za moju garazu (ima i tetrach ofc)
Osnova kapitalizma: Ne diraj kravu koja daje mnogo mlijeka
Ma skuzili su oni ovo vec, nemoguce da prodje neprimjeceno i ja mislim da je ovo namjerno ''procurilo'' pogotovo jer se blizi otvorena beta War Thundera, a navodno je neki lik dobio ban na 3 DANA jer je citav dan vrtio macro pa pretjerao sa iskoristavanjem
Zasto nije dobio permanentni ban onda
Znas da meni WR, K/d i Eff nisu bitni, a ne bih ni da Dedu dodatno zamaram, nije lagano brinuti o statsima ni na jednom acc-u a kamoli na dva
Nakon KV 220 Pz II-J mi vise nije zanimljiv
Nego koliko se sjecam ti si govorio da ces uzeti onog panthera M10 pa jesi li i kakav je ??
Kontam na ovaj novi acc upiknut jos jednog prem tenka da se lakse farma srebro, a njega nemam na svom orginalnom acc-u pa razmisljam...
@ Dr.Vicko
kako se može BT-SV ili pzIIJ nabavit?
kupnjom box edition igre koja je dostupna samo u Rusiji/Ukrajini
znam da je Jingles rekao da je potrošio 250$ na tu box ediciju, dobiš 10k golda i 3mj premiuma uz tenk
@ Dr.Vicko
kako se može BT-SV ili pzIIJ nabavit?
Nikako
Bilo je neko retail pakovanje igre koje se moglo nabaviti sa tim kodovima ali je davno puklo na netu za masne pare
Pz II-J kodovi su se dijelili na nekom gamesconu ja mislim ali i to je puklo na netu odmah. Mozda bude koji od njih za bozic uz jedno 30 000 golda u paketu :D
Pozdrav!
jel moze netko preporucit organizirni hrvatski/balkanski klan koji je aktivan u klanskim ratovima?
Pozdrav!
jel moze netko preporucit organizirni hrvatski/balkanski klan koji je aktivan u klanskim ratovima?
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/542-klanska-regrutacija/
eto napokon i ja danas dobio valentine2
trebalo je samo izvrtit 250 kodova
Napravio sam 685 damagea a opet sam napravio skoro više od ostatka tima.Molim kreativan komentar na to kako je ovo loš tim.
Epically bad team:
Meni još ništa. Jučer se izvrtilo nešto više od 100 kodova, a danas 500 i evo maloprije sam stavio da mi se vrti novih 250.
EDIT: Evo ništa i od ovih 250.
na koju seriju kodova? EU8.... ili nešto drugo?
ma ja sam zabrijo na IZGLED pantera M10
al tenk je $ranje jer ima top koji je rasturo u tiru 5, cak i u t6 na pzr4 $malturm nije vise dostatan, panter m10 je dobar samo za trening posade
ak ti treba za farmanje, uzmi su-100y ili dikermaxa, ili su.-122-44
s panterom se nebus usrecil
kaj se tice bt-sv, to se nebu nikad naslo u prodaji jer je smijesno kolko je taj tenk OP i kolko nakoseni oklop dinga na tiru 3
a pzr II J mozda se moze prek e-baya nac, ovak sumnjam da ce u prodaju
kolko sam vidio po forumima, neki tip je na gamesconu uzo jedno 30-ak kodova i to prodavo skuplje nego mast od jazavca
a da mi je nac 2-3 ta koda, makar i iskoristena, onak, za RNG da se vrti
moguce da ce doci B2 i pzr 38H, i leffe mozda, za type nebi reko
znam da ce barem jos 1 avion doc u gift shop
evo jedne odlične sa dikerom, nikako pokupiti 1st win, ali kada te onda posere:)
prestrašan td ako imaš koga pratiti i čistiti odspotane mete.
jedva čekam da mi se posada digne na 100% pošto treniram novu za 2 njemačku td liniju,a komatozan je sa slabom posadom.
Nakon 5t borbi vrijeme je bilo za nesto vise, usao sam u klan. Sinoc odigrane prve borbe, i jako zanimljivo mogu reci.
U 1/8 finala capiramo bazu, napravim 1,8t stete i uniste me. U 1/4 finalu nas dva TD JP2 ostanemo sami i okrenemo partiju (ja 3,6t stete a kolega 2,7). U 1/2 finalu bez znacajnijeg uspjeha jer smo isto capirali. A u finalu izgubimo, ekipa nas iznenadi. Jbg, sve u svemu jako zanimljivo.
I naravno, jedino veliko HVALA tomo53nja !!!!! Sve najbolje rijeci za tog momka!!!