World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.399
|
čitano: 9.089.913
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks

Moguće. Ali i prije toga je prekidalo. Nema veze, pokušati ću sutra.

EDIT: Odvrtilo je do sada nešto više od 100 kodova i svi su bili krivi, a neki valjda i iskorišteni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 21:40 (Izzy).
17 godina

odvratan lag... 700+

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam sam ja glup ili kaj, kak da promijenim jezik na wotu

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...
Krešo91 kaže...

A opet imam SVE moguće kombinacije tih kodova (preko 1.6 milijuna kombinacija)

Ustvari ima točno 676 000 kombinacija, ako govorimo o ovom EU8nxxnx kodu...

Zapravo TRUW8"nešta nešta"

U biti ovi sa FTR-a, ali vjerojatno ću odustat od toga. Još nisam započeo jer htio sam ubacit samo dio onak 500 komada ali treba editirat koješta i izbacit kodove sa trostrukim slovima. 

A opet može bit da mi trace-aju IP i povežu s postojećim accountom i ode mi oba accounta, tako da svakako razmišljam još o tome :P

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 23:20 (Krešo91).
12 godina
neaktivan
ja111 kaže...

neznam sam ja glup ili kaj, kak da promijenim jezik na wotu

Ne ulaziš u samu igricu nego u launcheru gore lijevo.

Windows? B**ch my Arch can do anything.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

super ja sam uspio 2 koda da ubacim {#} za prvi dobio valentine tenkic slot i 300 golda a posto ga nisam prodo drugi kod dobio 1000 golda za njega slot i jos 300 golda uglavnom jos jedan kod i meni dosta taman za premium da nakupim {#} 

a inace za kodove ne koristim nikve stranice nego ja sam izmisljam {#} mijenjam slova zadnja i brojeve i tako sam uspio da potrefim 2 koda hahaha {#}

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
polivalo kaže...

super ja sam uspio 2 koda da ubacim {#} za prvi dobio valentine tenkic slot i 300 golda a posto ga nisam prodo drugi kod dobio 1000 golda za njega slot i jos 300 golda uglavnom jos jedan kod i meni dosta taman za premium da nakupim {#} 

a inace za kodove ne koristim nikve stranice nego ja sam izmisljam {#} mijenjam slova zadnja i brojeve i tako sam uspio da potrefim 2 koda hahaha {#}

laki bastard 

nego koji si tip koda potrefio?

ja pustio skriptu i vec je izvrtilo 300 kodova i nis :(

14 godina
World of Tanks

13 game ui ovom cudu i mastery badge =)

znam da ce me sada pol foruma razapet ali moram reci da je ST-I bolji od E75(ili meni vise pase ili sam jednostavno njubara)

http://wotreplays.com/site/476527#pearl_river-stipo111-st-i

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrki98 kaže...
polivalo kaže...

laki bastard 

nego koji si tip koda potrefio?

ja pustio skriptu i vec je izvrtilo 300 kodova i nis :(

EU8D64R4 i lagano mijenjam EU8D64P2 .. EU8M83M3 itd... :D i jbg potrefi se {#}

15 godina
World of Tanks

Nekad se stvarno čovjek zapita u ovoj igri...WTF...o.O

Nisam ni ja nešto bajno odigrao, ali 54% chance to win...trebalo je biti barem napeto...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ovo s kodovima uopće još radi? izvrtio sam preko 1000 kodova i ništa...

2 radi
13 neradi
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 23:18 (mikach).

0 0 hvala 0
15 godina
mikach kaže...

jel ovo s kodovima uopće još radi' izvrtio sam preko 1000 kodova i ništa...

Moraš jednostavno imati sreće s time. Eto tebi nakon 1000 kodova ništa a men je unutar 200 odrađenih prošlo 2 koda. Tak da sam dobio i onaj tenk a onda sam još dobio i dodatni slot i sveukupno 1600 golda.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

več ste lagano dosadni s tim kodovima,isprobavaj  pa ako ide dobro,ako ne,opet dobro

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
22 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

@ Dr.Vicko

eto doktore uhvatio se ja razmisljanja kao prof.Baltazar™ i dosjetio se;

kad popijes ban {#} i ostanes bez svojih premijumcica, imas 2 opcije za novi acc(btw. ak te nadju prek IP-a onda ce ti i ovaj kupljeni acc sklepat {#}

na kraju mos umjesto kupovanja premiuma platit dedi da ti farma WR, K/d i Eff {#} da nebus imal nub statse

p.s. cim nabavim pzr II J na acc, odma mi salji ponudu koju nemogu odbit za moju garazu (ima i tetrach ofc)

0 SamoVicko
17 DrVicko_Reloaded
0 DrVicko_Revolution
0 TheArtist
1 nesto trece
WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 17:19 (ED63).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Usporedio malo IS i IS-2 i jedina razlika je šta IS-2 ima bolje nakošen prednji oklop i manji gun depression.Par hitpointsa više i slabiji motor.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 17:59 (g12356).
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
ED63 kaže...

@ Dr.Vicko

kad popijes ban {#} i ostanes bez svojih premijumcica, imas 2 opcije za novi acc(btw. ak te nadju prek IP-a onda ce ti i ovaj kupljeni acc sklepat {#}

na kraju mos umjesto kupovanja premiuma platit dedi da ti farma WR, K/d i Eff {#} da nebus imal nub statse

p.s. cim nabavim pzr II J na acc, odma mi salji ponudu koju nemogu odbit za moju garazu (ima i tetrach ofc)

Osnova kapitalizma: Ne diraj kravu koja daje mnogo mlijeka {#}

Ma skuzili su oni ovo vec, nemoguce da prodje neprimjeceno i ja mislim da je ovo namjerno ''procurilo'' pogotovo jer se blizi otvorena beta War Thundera, a navodno je neki lik dobio ban na 3 DANA jer je citav dan vrtio macro pa pretjerao sa iskoristavanjem {#}

Zasto nije dobio permanentni ban onda {#}

Znas da meni WR, K/d i Eff nisu bitni, a ne bih ni da Dedu dodatno zamaram, nije lagano brinuti o statsima ni na jednom acc-u a kamoli na dva {#}

Nakon KV 220 Pz II-J mi vise nije zanimljiv {#}

Nego koliko se sjecam ti si govorio da ces uzeti onog panthera M10 pa jesi li i kakav je ??
Kontam na ovaj novi acc upiknut jos jednog prem tenka da se lakse farma srebro, a njega nemam na svom orginalnom acc-u pa razmisljam...

15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

@ Dr.Vicko

kako se može BT-SV ili pzIIJ nabavit?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina

kupnjom box edition igre koja je dostupna samo u Rusiji/Ukrajini

znam da je Jingles rekao da je potrošio 250$ na tu box ediciju, dobiš 10k golda i 3mj premiuma uz tenk

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 19:07 (The Unforgiven).
17 godina
g12356 kaže...
ED63 kaže...

@ Dr.Vicko

kako se može BT-SV ili pzIIJ nabavit?

Nikako {#}

Bilo je neko retail pakovanje igre koje se moglo nabaviti sa tim kodovima ali je davno puklo na netu za masne pare {#}

Pz II-J kodovi su se dijelili na nekom gamesconu ja mislim ali i to je puklo na netu odmah. Mozda bude koji od njih za bozic uz jedno 30 000 golda u paketu :D

15 godina
World of Tanks

E-75 the ultimate scout...:P

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 20:01 (DamageHigh).

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav!

jel moze netko preporucit organizirni hrvatski/balkanski klan koji je aktivan u klanskim ratovima?

:)

0 0 hvala 0
15 godina
5net. Javi se tomo53nja
[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
17 godina
neaktivan
ignjad kaže...

Pozdrav!

jel moze netko preporucit organizirni hrvatski/balkanski klan koji je aktivan u klanskim ratovima?

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/542-klanska-regrutacija/

Vulgar Display Of Power
13 godina
neaktivan
World of Tanks

eto napokon i ja danas dobio valentine2 {#} 

trebalo je samo izvrtit 250 kodova

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Napravio sam 685 damagea a opet sam napravio skoro više od ostatka tima.Molim kreativan komentar na to kako je ovo loš tim.

Epically bad team:

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 22:22 (g12356).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
never kaže...

Meni još ništa. Jučer se izvrtilo nešto više od 100 kodova, a danas 500 i evo maloprije sam stavio da mi se vrti novih 250.

EDIT: Evo ništa i od ovih 250.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 2:15 (Izzy).
14 godina
neaktivan
never kaže...

na koju seriju kodova? EU8.... ili nešto drugo?

15 godina
World of Tanks

ma ja sam zabrijo na IZGLED pantera M10

al tenk je $ranje jer ima top koji je rasturo u tiru 5, cak i u t6 na pzr4 $malturm nije vise dostatan, panter m10 je dobar samo za trening posade

ak ti treba za farmanje, uzmi su-100y ili dikermaxa, ili su.-122-44

s panterom se nebus usrecil

kaj se tice bt-sv, to se nebu nikad naslo u prodaji jer je smijesno kolko je taj tenk OP i kolko nakoseni oklop dinga na tiru 3

a pzr II J mozda se moze prek e-baya nac, ovak sumnjam da ce u prodaju

kolko sam vidio po forumima, neki tip je na gamesconu uzo jedno 30-ak kodova i to prodavo skuplje nego mast od jazavca {#}

a da mi je nac 2-3 ta koda, makar i iskoristena, onak, za RNG da se vrti {#}

moguce da ce doci B2 i pzr 38H, i leffe mozda, za type nebi reko

znam da ce barem jos 1 avion doc u gift shop {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

evo jedne odlične sa dikerom, nikako pokupiti 1st win, ali kada te onda posere:)

prestrašan td ako imaš koga pratiti i čistiti odspotane mete.

jedva čekam da mi se posada digne na 100% pošto treniram novu za 2 njemačku td liniju,a komatozan je sa slabom posadom.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 8:59 (sokre).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon 5t borbi vrijeme je bilo za nesto vise, usao sam u klan. Sinoc odigrane prve borbe, i jako zanimljivo mogu reci.

U 1/8 finala capiramo bazu, napravim 1,8t stete i uniste me. U 1/4 finalu nas dva TD JP2 ostanemo sami i okrenemo partiju (ja 3,6t stete a kolega 2,7). U 1/2 finalu bez znacajnijeg uspjeha jer smo isto capirali. A u finalu izgubimo, ekipa nas iznenadi. Jbg, sve u svemu jako zanimljivo.

I naravno, jedino veliko HVALA tomo53nja !!!!! Sve najbolje rijeci za tog momka!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 9:52 (game789).

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice