World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks

Ok, ovo mi se danas prvi put dogodilo, a imam više od 10k partija. Dakle, oni kepaju bazu, ali čim su došli do 100% ja uništavam jedinog protivničkog koji je uzimao bazu. Uletavam u krug i svejedno stoji 100% da je baza zauzeta i izgubimo. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
niš čudnog...

jednom dok dođu na 100% moš bacit atomsku u cap krug, al' capture je završen i gg
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
The Unforgiven kaže...
niš čudnog...

jednom dok dođu na 100% moš bacit atomsku u cap krug, al' capture je završen i gg

To nisam znao {#} Brijao sam iako dođu do 100%, da imaš još par sekundi da dekepaš. Svaki dan nešto novo naučiš. {#}

17 godina
quickr kaže...

Ok, ovo mi se danas prvi put dogodilo, a imam više od 10k partija. Dakle, oni kepaju bazu, ali čim su došli do 100% ja uništavam jedinog protivničkog koji je uzimao bazu. Uletavam u krug i svejedno stoji 100% da je baza zauzeta i izgubimo. 

ČIm zakuca na 100% gotovo je bez obzira na sve... i tako mora biti.

prije su "milijoni" prosvjedovali...jer capaš...dođeš na 100% i dođe protivnik i pogodi te i padne na 60%...

14 godina
Ziga kaže...
quickr kaže...

ČIm zakuca na 100% gotovo je bez obzira na sve... i tako mora biti.

prije su "milijoni" prosvjedovali...jer capaš...dođeš na 100% i dođe protivnik i pogodi te i padne na 60%...

eeee...tih situacija se ja sjećam, zato mi je bilo čudno... ok, misterij riješen :D

17 godina

kako vam ide ova misija za 250k (unisti 50 svaba)?

osobno mislim da je bezveze

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

Nesviđaju mi se takve misije,pa tko će igrati sa tim njemačkim tenkovima dok ih gotovo cjeli neprijateljski team lovi po mapi?Misije u kojima trebaš uništit neki određeni tenk ili tenkove ili kao šta je ova da za 50 uništenih njemaca dobiješ 250k treba maknut jer nije  nimalo zabavno.

Također misije di treba skupit xy broj killova bi ja isto maknuo,ljudi love tenkove po mapi umjesto da rade ono što bi trebali radit.

Dok npr xy pobjeda za xy nagradu mi se itekako sviđa potiče team da igra za pobjedu.

wot:antifa247
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 16:31 (Anti-fa).
14 godina
World of Tanks

Udomio sam 16. tier X {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina

Koji si ti ludjak...:p

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
World of Tanks

Hvala :D{#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Anti-fa kaže...
Obi Wan kaže...

Nesviđaju mi se takve misije,pa tko će igrati sa tim njemačkim tenkovima dok ih gotovo cjeli neprijateljski team lovi po mapi?Misije u kojima trebaš uništit neki određeni tenk ili tenkove ili kao šta je ova da za 50 uništenih njemaca dobiješ 250k treba maknut jer nije  nimalo zabavno.

Također misije di treba skupit xy broj killova bi ja isto maknuo,ljudi love tenkove po mapi umjesto da rade ono što bi trebali radit.

Dok npr xy pobjeda za xy nagradu mi se itekako sviđa potiče team da igra za pobjedu.

ma cisto kad stavis na papir... ako je tjedna misija (bar mislim da je tjedna misija) onda 250k/7 dana to je neki prosjek od 40k (35.7k al ajd bit cemo velikodusni). sa premium accountom to zaradis na nekom op tanku u roku naglo, bez premium ajd, malo se trebas potrudit. jos je i uvijet da treba unistit tenk bas odredene nacije i eto... dobijes bitku u kojoj svi zivi skacu ko bijesni psi na te njemacke tenkove... a nisam takav tip igraca da radim takve gluposti.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
World of Tanks

bilo kaj osim pobjede i misije za puno stete a.k.a. damageHigh je bezveze

isto ko i onda kad su stavili scout medalju, samo mamac za siemke

ipak je dnevna misija 15 pobjeda za 10 aparata za gasenje sto je 100k za ovaj tjedan, nije lose uz normalan gameplay

al da, u nekim op tenkovima to se natuce u 2-3 borbe i bez wina

i ovo sa 50k dmg je lakse napravit na vecim tirovim sa jacim topovima, dok je 50k expa lakse napravit uz prem i x2 ili x3

nemozemo imat sve, i ovo je jako jako puno, mislim da smo svi razmazeni

nekad si moro krvarit za creditse, sad se moze natuc i na nizim tirovima-ak je spiridon mogo natuc 10 milja sa ltp-wtf?

to je skoro za 2 tir x

nekad si trebo grajndat po tjedan dana sa super moneymakerima da tolko skupis (igraci koji nemaju prem tenkove)

probo sam kod frenda flaked toaster (ili toasted flak nznm tocno)- i reko sam sebi: aj lajk! aj vant!{#}

strasno kolko je pokretljiv, traverse je odlican(drugi top) i ima luk veliki ko marder, skempas se i cekas.... i bum {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo s E50

7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ljudi ^^

Još malo kratkih pitanja :D

1) dobio sam premijum 1 dan .. Na koji način, šta da uradim a da ga iskoristim maximalno :D

2) Interesuje me brzina tenka , kako da je povećam .. Na tenku mi piše da ide 34km/h (Ruski V heavy) a on u stvarnosti na terenu i ravnoj površini ide 15-20 km/h ... ZASTO ?! {#}

1 0 hvala 0
17 godina
Goksa87 kaže...

Pozdrav ljudi ^^

1) dobio sam premijum 1 dan .. Na koji način, šta da uradim a da ga iskoristim maximalno :D

2) Interesuje me brzina tenka , kako da je povećam .. Na tenku mi piše da ide 34km/h (Ruski V heavy) a on u stvarnosti na terenu i ravnoj površini ide 15-20 km/h ... ZASTO ?! {#}

1) reci u školi da si bolestan, zaključaj se u sobu i igraj 24h bez prestanka (šala naravno)

2) ovisi dali imaš najjači motor, ovisi i o terenu na kojem se kreće

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma buraz fax je u pitanju , mogu ja i da izostanem , jedan minus manje više ... :D al u čemu je fora ?! Šta taj premijum daje ?! 

2. Znači da mi je brzina kretanja , direktno proporijonalna jačini motora ?! nema nikakve veze sa gusenicama ( nosivost ) ... ?!?!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Goksa87 kaže...

Ma buraz fax je u pitanju , mogu ja i da izostanem , jedan minus manje više ... :D al u čemu je fora ?! Šta taj premijum daje ?! 

2. Znači da mi je brzina kretanja , direktno proporijonalna jačini motora ?! nema nikakve veze sa gusenicama ( nosivost ) ... ?!?!

premium ti daje 1,5 puta vise kredita i expa od obicne partije

2. brzina kretanja ovisi o motoru i koliko ti vozac ima iskustva 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina

kako si uspio igrat do sad a da nisi vidio desno sastrane nakon svake bitke količinu xp-a i silvea koje bi dobio sa premiumom

daje +50% na xp i creditse(silver)

znači najbolji način za iskristiti je da igraš čim više bitki

a brzina kretanja što piše na statistikama tenka je maksimalna brzina tenka, i kod dosta tenkova tu brzinu će postići samo kad ideš nizbrdo

a brzina ovisi o dosta faktora, omjeru težina/jačina motora, ground resistanceu tenka, terenu po kojem voziš, posadi itd..

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 21:01 (The Unforgiven).
15 godina
Goksa87 kaže...

Pozdrav ljudi ^^

Brzina koja ti tam piše je više teoretska, puno tenkova ju ne mogu postići na ošem terenu nego jedino na tvrdoj podozi na ravnom ii niz brijeg.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
11 godina
neaktivan
World of Tanks

1. Ok , Hvala :) 

2. Hmmm interesantno .. postoje 3 vrste motora na ovom tenku , prvi sam dobio uz tenk kada sam ga kupio i odmah sam kupio novi motor i sada koristim taj drugi , drugi po redu .. e sad gledaj statistiku

Drugi motor :

500 snaga motora

20% šanse za požar

610 Težina ( kg )

Treći motor ( koji još nisam uzeo a koji bi trebao da mi poveća brzinu ):

500 snaga motora

15% šanse za požar

750 težina (kg)

Totalno mi je ne logično da ako uzmem ovaj treći motor , da ću ići brže , odnosno postići max brzinu ... Ima da idem još sporije o.O ili mnogo više zavisi od iskustva vozača ...

I kad smo kod toga , kako mogu da povećavam % kod posade , kako da ih treniram ?!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

To je KV - 1 tenk ... A totalno je nekoristan sa brzinom 20km/h ... a isao sam po asfaltu ... Bukvalno asfaltiranom ulicom .. i to je jedva nagurao 20 ... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 21:09 (Goksa87).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

http://splur.gy/r/RJK56/r/2FxV6R5hlTj  razer giveawayal ce izabrati tj izvlaciti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Goksa87 kaže...

(pitanja na koja si mogao odgovoriti s 5 minuta googlanja)

posada se trenira iskustvom, tj igranjem s njom

uvijek je poželjno tenk nadograditi do kraja, tek onda ga se može ocjenjivati

što se tiče motora, razlika u težini je zanemariva pošto potpuno opremljeni KV ima oko 50 tona, a sa drugim imaš 5% manje šanse da te zapale, što je uvijek poželjno

-------

btw. opet mi dosadila igra malo, ne znam... 

zato vjeorjatno i od 4. mjeseca 2011. imam samo jednu desetku, pošto igru igram u periodima od 3-4 mjseca, onda mi par mjeseci nije zanimljiva, pe me opet uhvati volja

odigram 4-5 borbi na dan, čak mi nije žao ni premiuma što ističe bezveze :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 21:42 (The Unforgiven).
11 godina
neaktivan

A ovaj treći tenk ima 3 motora kao što sam rekao , e sad ... drugi motor je IV tier a treći motor je VI tier , koja je razlika ? :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 23:50 (Goksa87).
13 godina
ED63 kaže...

nekad si moro krvarit za creditse, sad se moze natuc i na nizim tirovima-ak je Spiridon mogo natuc 10 milja sa ltp-wtf?

to je skoro za 2 tir x

nekad si trebo grajndat po tjedan dana sa super moneymakerima da tolko skupis (igraci koji nemaju prem tenkove)

Bogme sam i ja dobio mlade s tim LTP-om. 20 dana sam u rujnu izgurao po 15 pobjeda da skupim "zimnicu"... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
13 godina
Goksa87 kaže...

To je KV - 1 tenk ... A totalno je nekoristan sa brzinom 20km/h ... a isao sam po asfaltu ... Bukvalno asfaltiranom ulicom .. i to je jedva nagurao 20 ... 

Provozaj britansku Matildu i Churchill-a I pa ćeš vidjeti da je KV 1 ferrari za njih... {#}

EDIT: Ipak su mi Matilda i B1 bili puno lakši grindovi od "omiljenog" M3 Lee-a i T-50...

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 0:41 (Spiridon).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je po vama najgori tenk koi ste grindali?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 1:52 (TonyKTM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

centurion mk1 uvjerljivo.

50k exp (do boljeg topa) s velikom papirnatom trutinom koja ima stock top od 148pen i ulazi 90% vremena u mm s t10.

pakao

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 2:22 (dzejmshr).
13 godina
protjeran
quickr kaže...

Kasno si dosao,kad vec popuni 100% gotovo je,sto se tice randoma...No jedan slucaj je bio kod mene u klanskoj dns,dakle ekipa igra,bolje naravno odigrali,jedna strana bila pociscena dok je druga strana ajmo reci pala...Moja ekipa usla u cap,cap se napunio na 100%,pisalo victory i sve dok je poritvnicka ekipa capala isto cap ali je capala,neznam tocno,izmedu 5-10 sec vise da bi na kraju capanja i njima pisalo victory i da bi to bio draw...{#} Koliki bi onda vremenski razmak trebao biti da mi pobijedimo u tom capu,ocito vise od 10 sec?? Prije je bilo kada obe ekipe udu u cap u ajmo reci identicno vrijeme (random bitka) ekipi koja je usla prva,od 100% capa treba izdrzati jos 5 sec a da protivnicka ekipa ne dode do 100% ili ti ga victory...Vise neznas tko je tu lud,i naravno umjesto pobjede za 10 sec racunalo se kao izgubljena...{#} 

The Unforgiven kaže...
niš čudnog...

@Ziga

Evo gore sam naveo da i nije bilo bas tako,sta sad wg mulja nemam pojma...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 4:25 (Tomo53nja).
13 godina
World of Tanks

Pa to je najgore od svega. Capas dodes do 100... njima jos na 80% ali posto ih je uslo vise unutra dosli su na 100% i bio je draw, nigdje veze.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice