World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.297.839
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
Shaka111 kaže...

to ti je ammorack,odi malo ljevo sa mišem pa pogledaj

Kako god i što god bilo, ja računam maksimalni dmg u jednom pogotku i to mi je osobni rekord s tim tenkom

15 godina
Ziga kaže...
Intel&ATI kaže...

Ili ga je ammorackao, ili zapalio ili sere...

Serem jelda? 1 shoot i 3 critical hita

lol, kao što sam rekao, ammorack ili vatra

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
Intel&ATI kaže...

Kud je ono "serem" odjednom nestalo?

15 godina
Ziga kaže...
Intel&ATI kaže...

Kud je ono "serem" odjednom nestalo?

napisao sam ili ammorack ili vatra ili seres

jedno od toga mora biti, nisam napisao da seres, nego da su to jedine mogucnosti...

17 godina
Intel&ATI kaže...

napisao sam ili ammorack ili vatra ili seres

jedno od toga mora biti, nisam napisao da seres, nego da su to jedine mogucnosti...

pa nisam ti ja siemka {#}

16 godina

Nije ammorack jer ga očito nije ubio...dakle vužgil se...niš posebno...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
World of Tanks

Jedva sam dočekao top na E-75, da bih se razočarao. Izgleda da sam se navikao na onaj od KT-a. Ovaj je dosta neprecizan i spoooooor. A kada pogodi, onda se nerijetko zna i odbiti. Recimo gađam ISU-a sprijeda i odbije se!

Izgleda da se moram naviknuti. Nadam se da mi neće dugo trebati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Nije ammorack jer ga očito nije ubio...dakle vužgil se...niš posebno...

Najdraze desetke koje igraju bez aparata za vatru{#}

Vulgar Display Of Power
12 godina
World of Tanks

Koje prve vještine da stavim na IS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

repair

15 godina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 21:56 (dj_renny).
12 godina
Intel&ATI kaže...
Del_Boy97 kaže...

repair

odmah na sve ili?

17 godina
World of Tanks

Svima repair, to će najbrže učiti...

0 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

Jel postoji neki balkanski klan za nas smrtnike koji nemamo Tier VIII tenkove? :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 0:00 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad Steuer Emil is sad. Tako se i ja osjećam grindajući ovaj tenk. Tko je igrao, znati će koja je to muka...

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo jedna u najdrazoj mi tier 10ki

Replay

Dobar rezultat za ultrabrzu borbu od 4 i pol minute

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 23:56 (Intel&ATI).
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Jel se isplati uzimat MT-25 ili da samo nastavim skupljat iskustvo za IS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

I meni se poklopila jedna bolja bitka večeras {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni izgleda baš impresivo. {#}Znam da je misija riješena.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 2:19 (TonyKTM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

moze kakav savjet molim vas za m103, imam radio i 2. top. cilj mi je t110e5 jer ima pouzdan oklop, pa me zanima ako se isplati sve otkljucati i kojim redoslijedom,  nemam ideje previse kako igrat. svaki savjet je dobar. hvala

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

Jedva sam dočekao top na E-75, da bih se razočarao. Izgleda da sam se navikao na onaj od KT-a. Ovaj je dosta neprecizan i spoooooor. A kada pogodi, onda se nerijetko zna i odbiti. Recimo gađam ISU-a sprijeda i odbije se!

Izgleda da se moram naviknuti. Nadam se da mi neće dugo trebati.

Kad si ga pogodio u mantlet vjerovatno, pogotovo s daljine nije prelagano pogodit pokraj mantleta jer je krug veći nego cijeli ISU-152.

Zaja kaže...

Najdraze desetke koje igraju bez aparata za vatru{#}

Da to nemogu shvatit jako puno likova srećem koji u Jgpz e-100 i e-100 voze bez njih i doslovno crknu od jednog shoot-a.

Aparat za gašenje bi trebali imat na svakom tenku osim na tigeru, njemu trebaju 2 aparata za gašenje -.-

Fortune favours the brave
16 godina
World of Tanks

Nekada davno sam igrao sa T-44 i nervirao se jer je uvijek ammo rack...ponovo kupim T-54 i nema partije da mi nisu digli ammo rack...tako nije prije bilo mamu glupu. T-54 je bio zvijer a sada ajme ammo ammo ammo ammo.....

Frka85
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Odlična partija od neki dan. Kolobanov's i Radley-Walters' u ISU-152, 6.7k dmg, 9 ubijenih.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 10:06 (crystal6).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
stručnjak kaže...

Nekada davno sam igrao sa T-44 i nervirao se jer je uvijek ammo rack...ponovo kupim T-54 i nema partije da mi nisu digli ammo rack...tako nije prije bilo mamu glupu. T-54 je bio zvijer a sada ajme ammo ammo ammo ammo.....

Ne preostaje ti niša drugo nego staviti "Wet Ammo Rack Class 2"

16 godina

Nisam pogodio mantlet. Bio sam blizu i ciljao sam donju ploču i učinilo mi se da je granata pogodila rub oklopa kada se odbila. Dio gdje se spajaju donja i gornja ploča. I onda sam se zabio u njega i sljedeći hitac ga je promašio. Valjda zato jer je slika bila odzumirana. To mi se znalo i prije događati.

Jučer mi je bio loš dan. Recimo sljedeća situacija - opet je u pitanju ISU, a ja u E-75. Lik me je 3 puta probio u kupolu i to pokraj topa i uništio me, a ja sam njega 3-4 puta promašio.

Samo stvar je u tome što imam običaj pucati malo prije nego se skroz suzi nišan, pa vjerojatno zbog toga promašujem. Ali prije sa drugim topovima kada bih tako gađao npr. BL-9 bih bio precizan. No, ovaj E-75 promašuje i kada je nišan skroz sužen, a onda počinje dugo punjenje. 

Ništa, nema veze. Valjda RNG nije bio na mojoj strani. I moram biti strpljiviji. 

17 godina
Izzy kaže...

Nisam pogodio mantlet. Bio sam blizu i ciljao sam donju ploču i učinilo mi se da je granata pogodila rub oklopa kada se odbila. Dio gdje se spajaju donja i gornja ploča. I onda sam se zabio u njega i sljedeći hitac ga je promašio. Valjda zato jer je slika bila odzumirana. To mi se znalo i prije događati.

Jučer mi je bio loš dan. Recimo sljedeća situacija - opet je u pitanju ISU, a ja u E-75. Lik me je 3 puta probio u kupolu i to pokraj topa i uništio me, a ja sam njega 3-4 puta promašio.

Samo stvar je u tome što imam običaj pucati malo prije nego se skroz suzi nišan, pa vjerojatno zbog toga promašujem. Ali prije sa drugim topovima kada bih tako gađao npr. BL-9 bih bio precizan. No, ovaj E-75 promašuje i kada je nišan skroz sužen, a onda počinje dugo punjenje. 

Ništa, nema veze. Valjda RNG nije bio na mojoj strani. I moram biti strpljiviji. 

Ne konam zasto si ciljao donju plocu kad zadnji top na E75 ima dovoljno penetracije da probija oklop sa strana mantleta {#}

16 godina

Automatski ciljam donju ploču. Nego, zna li možda netko što se događa sa ESL.eu stranicom? Ne mogu se prijaviti. Niti sa E-mail adresom, niti sa ID-om. Izgleda da ću morati resetirati šifru jer mi se to dogodilo već jedan put i riješio sam resetiranjem šifre. Samo, zašto se to događa? Jučer sam se uredno prijavio za današnji 1 na 1 kup, a danas ne mogu ući u korisnički račun.

15 godina
ma ISU-a samo staviš u nišan i nadaš se da nećeš pogodit mantlet, nikakvo drugo ciljanje nije potrebno:D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
World of Tanks

Novi rekord s zaradom s PzE100... nažalost WOT mi se često ruši poslije završene bitke pa nemam summary screen, samo info panel

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja bi volio imat 183,tenk za smjeh i da ti drugi hebu sve po spisku.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice