World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DamageHigh kaže...

Igra je potpuno strgana s ovim tier X TD-ima....ili tenkovima treba dat više HP-a, ili ovima smanjit alpha damage...mislim di je nestalo nadmudravanje i borbe? Vozim tier IX heavy da bi mi izletio 183, uperio onaj top u facu i baj-baj...full HP...

nabijem ih na K.... s tim njihovim td-ima..

na redshire vozim M60 i taman kad ih pocnem gađat ko na traci zahvaljujući gun depresion iz šume doleti fukin TD projektil i odnese mi 1740 jednim hicem, a pošto sam popio prije jedan šut odo u staro željezo i to je.... mogao bi svašta napisati ali bude grijeh

16 godina
World of Tanks

Što je najgore puno ih je. Valjda ljudi igraju s njima baš zato jer su moćni, a i sada nema toliko artiljerije kao prije. Smiješno, prije nam je smetalo to što je artiljerija brojna i jaka/precizna, a sada kada je to riješeno pojavio se novi problem - TD-i.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
gamer_101 kaže...

na redshire vozim M60 i taman kad ih pocnem gađat ko na traci zahvaljujući gun depresion iz šume doleti fukin TD projektil i odnese mi 1740 jednim hicem, a pošto sam popio prije jedan šut odo u staro željezo i to je.... mogao bi svašta napisati ali bude grijeh

FV215b-a se najviše od svega bojim u igri, stvarno nije normalno što taj HESH radi tenkovima, arty je mila majka u odnosu na njega.

Fortune favours the brave
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta je sa serverom ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Nista ? Igro sam normalno sada...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

jeble ih specijalne ponude od 50 €

i m3 i tetrach tako, jer zakaj bi kostali 5 ili 10€ ili nedajboze 1000 golda pa da ih svako moze kupit {#}

jos mogu dodat u ponudu set nozeva i multipraktik blender za samo 199 € ali to jos nije sve.... {#}

zna se da u njem mo's kupit 2 i pol sata kod, da citiram kolege sa PL foruma;  "jebany kurwe" a ovde te sam naguze

vise nedam ni golde ni pare do daljnjega, radje odem na {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ga napokon ace na T11oE5

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Zanimljiva uporedba cijena na NA i nasem serveru  {#}

Ahhh te kursne razlike {#}

NA NA
EU EU

8 0 hvala 2
17 godina
gamer_101 kaže...

FV215b (183) puca gold granate i nanosi brutalno štete..njemu nije u interesu da ti traži Weak spotove, njemu je samo da te pogodi i nanese štetu (a gdje god te pogodi razvaljuje)

s PzE100 ja sam uspio E100 jednim šusem oštetiti za 2000dmg (pogodivši ga Ap granatom u bok), a objectu 268 na direktan frontalni hit nanosim 1228dmga, također ST-I pogotkom

u frontalni dio tenka ga možeš one-shootati.

Camo faktor im je nula, ali zato view range uz pomoć tenka koji scouta + jakost topa donosi neugodna iznenađenja

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Čak i da kojim slučajem ne puca gold,ima AP koji može probiti i najjači armor u igri a ima i he koji radi brutalnu štetu bez proboja.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Čak i da kojim slučajem ne puca gold,ima AP koji može probiti i najjači armor u igri a ima i he koji radi brutalnu štetu bez proboja.

Jedino valja hesh na njemu,sve drugo za qurac.

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Jedino valja hesh na njemu,sve drugo za qurac.

Slažem se.

ja sam imao prilike par puta sresti taj tenk s pzE100, svaki put bih ga dobio, jer razlika u 2 shoota koliko ti treba da ubiješ tenk ili da on ubije tebe, pzE100 cca 5 sekundi brže reloada po granati,

s obzirom da se radi o 2 granate ~10 sekundi razlike je užasno puno.

Inače 420mm penetracije s goldom je bolesno, uopće ne moraš voditi brigu gdje gađaš, što pogodiš pretvara se u prašinu {#}

16 godina
Dr. Vicko kaže...

Zanimljiva uporedba cijena na NA i nasem serveru  {#}

Ahhh te kursne razlike {#}

ta razlika ti je cijena shippinga. triba te mrcine ukrcat na brod i poslati u Europu! {#}

17 godina
Ziga kaže...

Inače 420mm penetracije s goldom je bolesno, uopće ne moraš voditi brigu gdje gađaš, što pogodiš pretvara se u prašinu {#}

Hmm da, osim ako ne naleti neki ludi Bat.Chat, e onda ti sve bounca {#}

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
crystal6 kaže...

Hmm da, osim ako ne naleti neki ludi Bat.Chat, e onda ti sve bounca {#}

Nema bouncanja prijatelju osim ako ne stoji 20m ispred tebe {#} onda bude {#} (facepalm)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

U vezi FV-215b (183), HESH municija je doslovce HE s većom penetracijom, ništa drugo. Na jednom od FTR prijevoda ruskog Q&A (ono po datumima) ima jedna rečenica u kojoj je potvrđeno od developera da HESH je samo HE s većim penom.

Nego i ja se bojim Tier 10 TD-ova. Imam i sam jednog, Object 268,  ali kad vidim Jagd e100 (Jageroo by QuickyBaby xD) ili Death Star 183, odma bježim ko Mujo u pustinji na drvo. Šta ima nema, bježi gdje god bilo da te ovi ne pogode. S time da uzmemo u obzir da 268 ima najmanji alpha dmg a Jageroo i Death Star 183 rade po 1k bez yebemti. Jedino što mi vrati osmijeh na lice je kad s Object 261 (arty, za neznalice) s AP ili čak HE u jednog od njih pa im vratim njihovih 1k natrag.....Fuck you, scumbag style!

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Krešo91 kaže...

Nego i ja se bojim Tier 10 TD-ova. Imam i sam jednog, Object 268,  ali kad vidim Jagd e100 (Jageroo by QuickyBaby xD) ili Death Star 183

PzE100 ima titulu "Death Star" :)

"The JagdPz E-100, also known as the "Death Star" is the tier X German Tank Destroyer. Anyone who has been struck by the massive gun of this tank will tell you steer clear of it, if it happens to find you."

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
gamer_101 kaže...

FV215b (183) puca gold granate i nanosi brutalno štete..njemu nije u interesu da ti traži Weak spotove, njemu je samo da te pogodi i nanese štetu (a gdje god te pogodi razvaljuje)

s PzE100 ja sam uspio E100 jednim šusem oštetiti za 2000dmg (pogodivši ga Ap granatom u bok), a objectu 268 na direktan frontalni hit nanosim 1228dmga, također ST-I pogotkom

u frontalni dio tenka ga možeš one-shootati.

Camo faktor im je nula, ali zato view range uz pomoć tenka koji scouta + jakost topa donosi neugodna iznenađenja

Nakon toliko partija još uvijek nepoznajes neke stvari. Kako si ga mogao udariti za 2000dmg s ap granatom ako ap granata maksimalno radi 1313dmg? HE radi oko 1700dmg, ono sto se tebi desilo je da je e100 popio dva šuta u kratkom intervalu a ingame otm ne pokaze svaki sut zasebno nego ih zbroji.

WoT: GuntherPrien
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Krešo91 kaže...

Nego i ja se bojim Tier 10 TD-ova. Imam i sam jednog, Object 268,  ali kad vidim Jagd e100 (Jageroo by QuickyBaby xD) ili Death Star 183

PzE100 ima titulu "Death Star" :)

"The JagdPz E-100, also known as the "Death Star" is the tier X German Tank Destroyer. Anyone who has been struck by the massive gun of this tank will tell you steer clear of it, if it happens to find you."

Nope,većina ljudi zovu fv215b Death star...A većina zovu PzE100 "Barn".

15 godina
dedaa kaže...
Ziga kaže...
gamer_101 kaže...

Nakon toliko partija još uvijek nepoznajes neke stvari. Kako si ga mogao udariti za 2000dmg s ap granatom ako ap granata maksimalno radi 1313dmg? HE radi oko 1700dmg, ono sto se tebi desilo je da je e100 popio dva šuta u kratkom intervalu a ingame otm ne pokaze svaki sut zasebno nego ih zbroji.

Ili ga je ammorackao, ili zapalio ili sere...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
World of Tanks

konacno nasao....

za sve one koji zele vidjeti s kojom municijom pucaju neprijatelji....mod

ja stavio ....i radi

http://worldof-tanks.com/0-8-8-received-damage-announcer-v0-5-0-6-beta/

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
rossi utd kaže...

konacno nasao....

ja stavio ....i radi

Neznam sta ce ti to,boli te qurac sta pucaju. Ja bi se sigurno jos vise nervirao...

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
World of Tanks

dok pucaju dobro je, sam da te ne pogode {#}

ionak kenjac od server stalno fantazira koji damage primaš i daješ...

sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...
rossi utd kaže...

konacno nasao....

ja stavio ....i radi

Neznam sta ce ti to,boli te qurac sta pucaju. Ja bi se sigurno jos vise nervirao...

Po meni je jedan od korisnijih modova. Igras sa Mausom npr i ''naletis''  na Tigera II i kontas ebat ovo nece biti problem ali cojk loada zlatne i onda nece imati vecih problema da ti probusi prednji dio kupole. A sa ovim modom popijes jednu i znas koje granate pljuje pa onda budes malo oprezniji  {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne treba ti mod da znas kad neko pljuje gold na tebe...to se jednostavno osjeti odmah... :)

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

WOT iznenadio prijatelja, neznan ni on sam :/ :) ... dobio 3.000 golda i mjesec dana premiuma!?!?!? zna li tko sto je to?!?!?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
game789 kaže...

WOT iznenadio prijatelja, neznan ni on sam :/ :) ... dobio 3.000 golda i mjesec dana premiuma!?!?!? zna li tko sto je to?!?!?

Mozda zbog ovoga:

http://worldoftanks.eu/en/news/45/anniversary-manoeuvres-spg-winners/

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
Intel&ATI kaže...

Serem jelda? 1 shoot i 3 critical hita

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 18:27 (Ziga).
15 godina
Ziga kaže...
Intel&ATI kaže...

Serem jelda? 1 shoot i 3 critical hita

to ti je ammorack,odi malo ljevo sa mišem pa pogledaj

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice