World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.296.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...
Intel&ATI kaže...
Entry Point kaže...

Uopće to nije poanta. Poanta je da se rasprava svodi na statistiku, demiđe i gluposti umjesto o gameplayu. Tak mogu čitati i statistike s burze, jednako su zanimljive.

LoL

Ja sam dao preporuku za dobar gameplay koji gle li cuda vodi ka dobroj statistici {#}

Neznam sta ti nije palo na pamet da su te stvari povezane??

Pa i ljudi kad tu nabacuju ss-ove cesto stave i replay (barem ja tako radim), slika statistike borbe je tu da vidis dal je vrijedno gledati replay ili ne...

Tako da nekuzim tvoju poantu

@ Dr Vicko - da, ako mi statistika padne znaci da lose/losije igram i naravno da cu na to reagirati ili malom pauzom (sto se tice tog dana) il cu se malo propitati sta radim 

na srecu to se u zadnje vrijeme nije dogodilo nego se i poboljsavam, tako da hvala na brizi, doktore...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 20:30 (Intel&ATI).
13 godina
neaktivan
Shaka111 kaže...

kako se zove mod koji pokazuje kojim ammo-m si pogođen?

hmm.. a ne znam bas tocno kak se zove, al sam ga nasao u omc mod packu...

imas tamo par komada pa isprobas...

15 godina
marsovac kaže...

Kakav je Indien Pz, iskustva, kakav je u odnosu na npr. AMX 13 90 ili WZ tier 8??? Ne pratim temu u zadnje vrijeme...

tenk je naime, kako da kazem, depresivan {#} ne fakat ima depresiju kao amer, ostaces iznenadjen, a i zabavan je i nema skupe granate, svapsko remekdjelo, kaj da ti kazem (al ne juri ko wz ni amx, naime nije light)

marsovac kaže...

Hvala za inf. treba mi za random, za sad nemam namjeru ici dalje ostao bih na Tier 8... Po onom sto pise cini se da je dobar da je dobar sniper i kao neki support tenk...

obavezno kad ga kupis, stavi dodatni ovjes da mozes odma stavit 8.8. L71 top, a posle i zadnji top kad ga istrazis, pa skines taj ovjes, mislim da je 200k

netrebas istrazivat gusjenice, jer tenk ima samo stock kupolu, a zadnji top je puno laksi od stock topa, tak da mozes posle i 3 komada opreme ugurat gore na stock gusjenice, ja jesam{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...

inace je meni t-34-1 bio najbolji med u igri, drugi bi bio t20,iza  njega t-43 i kv-13...komet ima preslabi alfa al dobru depru{#}, panter mi nije sjeo nikak, a ni taj 3002db, jer ima kratki 8.8 top, ili 7.5 L70, znaci top tir 6 koji je preslab za njega, ili jos gore nekadasnji tir 5 L70, vidjeces da je jako slican 3001db, jer je underpowered

ak oces nesto uber brzo i agilno, preporucam kromvela, 60kmh sam tak, depra frendli, top precizan, pravi trol tenk

meni je i 3001M bio ok, mini panter, al dosadi nakon nekog vremena

nisi napiso koji tir igras i imas otkljucan

t-44 i t-34-2 su mi predobri, panter 2 odma iza njih (super pen), indien ima isto super depru, na stok gusjenice mos stavit zadnji top + opremu, znaci sve, dosta agilan, persho ima super preciznost u pokretu i depresiju, t69 nisam jos otvoril, centa sam probal i ok mi je, mada je drugaciji gameplay, nije za prvu liniju

ovisi ti dosta o tvom stilu igre

mene u zdnje vrijeme veseli igrat sa brzim tenkovima, znaci light i brzi med, ostalo sam dosta zapostavio

kao sto rekoh, up to you

napisi kaj imas otkljucano pa ce ti ekipa dat jos pokoje misljenje

Vidi iznenadjenja - ja citao da im je t-34-1 tak, prosjecan, a meni je super! Pa u stvari sam dosao do wz 120 s lajt linije, al ga se nisam usudio uzet zbog duuugog grinda. U zadnje bas vrijeme nemam zivaca grindat bezvezne tenkove, tako da sam blizu da se ostavim tog 3001d ako iza nije nesto woow :(. t-34-2 nisam uzimao jer su ljudi rekli da je katastrofa zbog slabog pena prvenstveno (ja bas nemam namjeru pucat samo gold), iako se mozda i predomislim koliko ga hvalis...

Pa kad malo bolje pogledam, nemam bas nesto istrazenih med linija (mislim, nemam uopce puno istrazenih tenkova :( ) Mogao bih s kv-1s na kv13. Od brzih jos t21.

16 godina
World of Tanks

Kad već pričate o tome modu koji pokazuje kojim vas granatama gađaju, također sam i sam ostao iznenađen koliko ih često koriste. Baš danas ili jučer (sve mi se izmješalo) me je Jagdtiger 8.8 gađao sa APCR granatama, a bio sam u SP-u i gađao me je u vrhove kupole.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo da se i ja malo pohvalim...

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Novi tier 9 komunisticki medium tenk dolazi u 8.10: evo kak to cudo izgleda

8.10 buffs

MAUS-u ce za 2 stupnja povecati brzinu kupole

Lowe-u ce gornji bocni oklop biti povecan za 20mm, -2,5 tona, 40 granata vise u ammo rack i moci ce za 2 ptupnjeva bolje spustiti top

kv1s nece bit nerfan u 8.10

link za detaljniji info

morao sam pogledat wot dikšeneri da vidim što je nerf haha. i bolje im je da mi ne diraju 122mm kojeg sam jučer otključao nakon prošlotjednih živčanih slomova..

16 godina
World of Tanks

Napokon me je krenulo. Ovo su 3 zadnje večerašnje bitke. I pokupio sam 250k srebra što će mi olakšati put prema E-75. Imam namjeru i sutra pokupiti (danas zapravo). A i statistike nisu loše s obzirom da se danas igralo gotovo pa isključivo sa SP-om. Zanemari li se omjer pobjeda i poraza, naravno.

Tko hoće neka pogleda: 1., 2. i 3.

Možda nekome nisu nešto posebno, ali meni je baš bila napeta partija na mapi "El Halluf" (1.) jer su nagrnuli na jednu stranu, ali smo ih uspjeli zaustaviti i dobiti partiju na kraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nova desetka {#}

T110E5 T110E5
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Tenk odlican ali ces se cesto znati iznervirati zbog te cubice na kupoli pogotovo sto je ogromna pa kad si u nekom brdu prvo ona izviri a onda te penaju :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

;)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 0 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

Napokon me je krenulo. Ovo su 3 zadnje večerašnje bitke. I pokupio sam 250k srebra što će mi olakšati put prema E-75. Imam namjeru i sutra pokupiti (danas zapravo). A i statistike nisu loše s obzirom da se danas igralo gotovo pa isključivo sa SP-om. Zanemari li se omjer pobjeda i poraza, naravno.

Tko hoće neka pogleda: 1., 2. i 3.

Možda nekome nisu nešto posebno, ali meni je baš bila napeta partija na mapi "El Halluf" (1.) jer su nagrnuli na jednu stranu, ali smo ih uspjeli zaustaviti i dobiti partiju na kraju.

Jesi li ti primjetio nakon ovog nerfa Pere da mu granate brze ''lete'' ili se meni nekako cini posto jedno vrijeme nisam igrao sa njim {#}

Jedna stvar koju sam primjetio je da stari premium tenkovi zaradjuju vise naspram novih. Za skoro istu stetu nanijetu i primljenu i spotanje Lowe recimo zaradi vise nego FCM ili 112. Koliko sam primjetio KV5 najbolje zaradjuje mada ni Pero nije podaleko od njega {#}

16 godina

Nisam primjetio da mu granate brže lete, ali mi se čini da sada češće padaju, tj. zabiju se u tlo ili pogode gusjenicu, pa bude "critical hit".

I imam dojam da sada zarađuje bolje nego prije patcha 8.9. A moguće je da igram bolje sada nego prije, pa više i zarađujem, tko zna...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

jucer upao u prvu devetku: IS8, odigraop nekih 10ak partija (samo 2 pobjede!). tenk nije los, ok je, al sto me fascinira to su igraci, pa nemogu vjerovati kakvih sve igraca ima u tier 9 i tier 10... pa to je strasno,,, msilim da igraci sa tenkovima tier1 igraju bolje neg ove budale

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 14:59 (game789).

1 0 hvala 0
16 godina
game789 kaže...

jucer upao u prvu devetku: IS8, odigraop nekih 10ak partija (samo 2 pobjede!). tenk nije los, ok je, al sto me fascinira to su igraci, pa nemogu vjerovati kakvih sve igraca ima u tier 9 i tier 10... pa to je strasno,,, msilim da igraci sa tenkovima tier1 igraju bolje neg ove budale

Navikni se, to češ često viđat.

15 godina
World of Tanks

ace tanker sa jumbom,nažalost sam bio prisiljen da punim zlato pošto su nam 3 tenka počela zauzimat bazu od kojih su 2 bila na 100% HP-a,ako neko želi replay nek kaže :)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 16:42 (luka94).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
rogi1 kaže...

nashorn je odlican. svakih 6 sekundi sut iz duge 88-ice... mmmm....

jedino se treba naviknuti na to da prvi put kad zasvjetlis gubis skoro sav hp{#}

Došao i ja do ovog zla{#} Ni M3Lee mi nije tako loše legao {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 18:27 (DrNasty).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Maloprije izletim na IS koji me gađa APC-em dok vozam Hellcata {#}

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kamuflaža

Fortune favours the brave
Moj PC  
21 0 hvala 1
16 godina
Hyperion kaže...

Kamuflaža

A nakon samo jednog pucnja sav trud postane uzaludan. Ode u vjetar. Doslovno.

Ali zanimljivo izgleda ta naslagana mahovina i kora stabla na cijevi.

17 godina

seal clubbing je zabavan, danas sam cisto iz zezancije probao malo t18, ali moram priznat da nemam blage igrat klasicne mape na t2 razini...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

seal clubbing je zabavan, danas sam cisto iz zezancije probao malo t18, ali moram priznat da nemam blage igrat klasicne mape na t2 razini...

Province ti je u biti gađanje iz baze u bazu i nadanje da se netko zaleti.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

evo jedna od maloprije {#}

16 godina
World of Tanks

Hvala tko je god spomenuo da postoji mod s kojim vidiš koji te shell i od kojeg tenka pogodio....totalni "gold noob" detektor...:P

Uglavnom išao malo isprobati mod....(34% CTW)..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

DamageHigh kaže...

Hvala tko je god spomenuo da postoji mod s kojim vidiš koji te shell i od kojeg tenka pogodio....totalni "gold noob" detektor...:P

Uglavnom išao malo isprobati mod....(34% CTW)..

Baš zbog toga uživam igrati sa pta i gledati kako pucaju te skupe shellove po meni{#}

Evo dve lijepe bitke od jučer.

replays: t34-2  te pta

Znam da možda većina igra t34-2 sa 100mm ali meni više paše sa 122mm tj. hit and run taktika.

wot:antifa247
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 21:39 (Anti-fa).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

WinterMOD OP. 

Torsys_ {#}

Svaka čast i svim ostalima koji su sudjelovali na projektu. Definitivno jedan od najvećih projekata za igru, ali definitivno jedan od najboljih, možda i najbolji mod do sada.

Uložili više vremena nego WG, al su zato i rezultati tu. Jedan potpuno novi doživljaj u igri, da razbije malo monotonost koja vlada.

Začudo, FPS na istim postavkama kao i bez moda, identičan. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

post vezan uz artiljeriju, nisam je nikada volio niti igrao, tek prije mjesec dana odlucim i tu granu istraziti, trenutacno sam stigao do njemacke tier 5: Grille! (istrazena, ali nemam love za Hummel, t6) :

danas igram tier 8, sa IS3, i ono, cijelu partiju vidim da ariljerac (GW Panther, tier 7) stalno tipka opciju "napadam" al niti jedan tenk nije uništio, a mislim da je rijetko koji tenk uspio pogoditi, i sada mu ja u chat pisem da se skoncentrira tako da uspije unistiti koji tenk, naravno da nije, i jos mi pise: da znam li ja sto je arty?, mete se miču!, tesko je igrati! da sam noob, i onda mu ja napisem da ja s Grille-om znam napraviti i do 2300 damage, nasto me on ismija da sam mađionicar, haluciniram, a lik je uspio sa 7icom napraviti samo 800 stete :O

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 23:38 (game789).

0 2 hvala 0
16 godina
game789 kaže...

post vezan uz artiljeriju, nisam je nikada volio niti igrao, tek prije mjesec dana odlucim i tu granu istraziti, trenutacno sam stigao do njemacke tier 5: Grille! (istrazena, ali nemam love za Hummel, t6) :

danas igram tier 8, sa IS3, i ono, cijelu partiju vidim da ariljerac (GW Panther, tier 7) stalno tipka opciju "napadam" al niti jedan tenk nije uništio, a mislim da je rijetko koji tenk uspio pogoditi, i sada mu ja u chat pisem da se skoncentrira tako da uspije unistiti koji tenk, naravno da nije, i jos mi pise: da znam li ja sto je arty?, mete se miču!, tesko je igrati! da sam noob, i onda mu ja napisem da ja s Grille-om znam napraviti i do 2300 damage, nasto me on ismija da sam mađionicar, haluciniram, a lik je uspio sa 7icom napraviti samo 800 stete :O

To on samo označava mete na koje puca, da njegovi se maknu od te mete jer splash damage može oštetiti i njih, a ne samo neprijatelja. Što se preciznosti tiče, arty je dobio gadan nerf prije nekoliko patcheva pa sad baš i nisu toliko precizne više, a i reload su im povećali. Grille je nekada bio tier IV, on ima relativno kratak reload pa još i možeš si priuštiti da promašiš, ali na velikim artiljerijama moraš jako paziti gdje češ i kada gađati. Meni na GwTigeru sa full sređenom posadom i stavljenom opremom je reload 40sec. I naravno zahvaljujući RNGu nekada oneshotam tenkove tipa IS8 a zato nekad promašim tenk kao što je Maus. Prije nerfa sam bez problema batchatove skidao, sada je gađanje mediuma puno teže...Obranit se od scouta sa glomaznom i sporom artiljerijom kao što je GwTiger je praktički nemoguće.

14 godina
game789 kaže...

Haha...sjećam se svojih "slavnih" trenutaka s artyjem,kad sam tek krenuo s wot-om...uglavnom,nisam znao kako uključiti arty mode niti da to uopće postoji,pa sam na slijepo pucao po mapi(odnosno,gledao sam po oznakama protivničih tenkova i pucao u tom smjeru) {#}

Možda ni taj još nije otkrio arty mode {#}

16 godina
World of Tanks

Večeras sam otkrio one 75 mm topove sa 150 mm probojnosti na VK 30.01 (P) i VK 36.01 (H).{#}

Nisam ni znao koliko su dobri! A sa 36.01 imam skoro 900 partija prije nego sam stavio taj top, a sa 30.01 oko 370. Do sada sam stalno igrao sa onim od 88 mm (132 mm probojnost) zbog toga što radi više štete po pogotku, ali zapravo po svemu je bolji ovaj od 75 mm.

Evo još jednom: {#}

Laku noć ekipo!{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice